Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

nuru 30-05-2013 03:18 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

TEBRIKLERRR MEHTAPCIMM .. 25889

mehtap1606 30-05-2013 03:46 PM

bugüm içim daralıyo yaa, la havle ve la kuvvete illa billa..

Işıklı yol 30-05-2013 03:57 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842252)
bugüm içim daralıyo yaa, la havle ve la kuvvete illa billa..

Dilersen bir dolaş gel. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Parkta dolaş. Kuaföre git. olmadı namaz kıl. Şeytan sana ekstradan şarkı söyleyecektir. Sırf namaz kılma diye:))

mehtap1606 30-05-2013 04:19 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842254)
Dilersen bir dolaş gel. Tebdili mekanda ferahlık vardır. Parkta dolaş. Kuaföre git. olmadı namaz kıl. Şeytan sana ekstradan şarkı söyleyecektir. Sırf namaz kılma diye:))

haklısın, bir markete çıkayım.
teşekkürler ışığımız

serpilelif 30-05-2013 04:35 PM

bugün çokk kötü bir gün geçirdim. ağla2oysa son günlerde kendimi çok iyi hissediyordum çünkü telkinler sayesinde sosyal anlamda çok güzel gelişmeler yaşamıştım . ama bugün resmen dibe vurdum. dilim tutuldu sanki, kendimi o kadar çok kastım ki amirim "sen genel anestezi mi aldın bugün dedi" bad45

mehtap1606 30-05-2013 05:13 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842261)
bugün çokk kötü bir gün geçirdim. ağla2oysa son günlerde kendimi çok iyi hissediyordum çünkü telkinler sayesinde sosyal anlamda çok güzel gelişmeler yaşamıştım . ama bugün resmen dibe vurdum. dilim tutuldu sanki, kendimi o kadar çok kastım ki amirim "sen genel anestezi mi aldın bugün dedi" bad45

SIKMA CANINI CANIM DALGALANMALAR OLUCAK BUNU BİLİYORUZ, AYRICA HERŞEY BİZİ ETKİLEYEBİLİYOR, KOZMİK OLAYLAR FLN YANİ OTTAN B'KTAN ETKİLENİYORUZ. O YÜZDEN BUGÜNÜ HİÇ YAŞAMADIN SAY, MORALİN YÜKSEK YÜZÜN HEP GÜLER OLSUN. SALLA GİTSİN

Işıklı yol 30-05-2013 05:25 PM

en iyi yöntemlerden biri kafanı dağıtmaktır. En güzeli de müzik dinlemek yada bir romantik komedi. şimdi tesadüf izledim geldim ımmmm nefisti tıpkı bitter çikolata ve bol köpüklü kahve gibiydi:)

serpilelif 30-05-2013 05:28 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 842264)
SIKMA CANINI CANIM DALGALANMALAR OLUCAK BUNU BİLİYORUZ, AYRICA HERŞEY BİZİ ETKİLEYEBİLİYOR, KOZMİK OLAYLAR FLN YANİ OTTAN B'KTAN ETKİLENİYORUZ. O YÜZDEN BUGÜNÜ HİÇ YAŞAMADIN SAY, MORALİN YÜKSEK YÜZÜN HEP GÜLER OLSUN. SALLA GİTSİN

çok tatlısın arkadaşım girlhaha
benim sorunum ne biliyor musun, içimden geldiği gibi, doğal olamıyorum. özellikle bazı ortamlarda kendimi o kadar çok kasıyorum ki buzlar kraliçesi yanımda melek kalır. ama eskisi kadar kafama takmıyorum çok şükür. yetrli görmesem de yol alabiliyor olmak çok güzel, umut verici. sanki alfa frekansın daha çok etkisini gördüm gibi. o yüzden başka telkinler de almak istiyorum ama bu sefer Banu Gökçülden alıcam.

mehtap1606 30-05-2013 05:31 PM

diğer frekanslar çok hızlı etki ediyor hemen sonucunu görüyorsun, kalıcılığını test etmedim bakalım ne kadar dayancak. fakat buradaki telkinler yavaş yavaş değiştiriyor ve etkisi çok uzun sürüyor. ben hala buradaki telkinleri tavsiye ederim.

Işıklı yol 30-05-2013 05:32 PM

mehtap seni kim gelsine çağırdım. Üstelik kadru forumda bile değildi. Sen gel arada yaz çık ölecem gülmekten..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 PM.