![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü TEBRIKLERRR MEHTAPCIMM .. 25889 |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bugüm içim daralıyo yaa, la havle ve la kuvvete illa billa.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
teşekkürler ışığımız |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bugün çokk kötü bir gün geçirdim. ağla2oysa son günlerde kendimi çok iyi hissediyordum çünkü telkinler sayesinde sosyal anlamda çok güzel gelişmeler yaşamıştım . ama bugün resmen dibe vurdum. dilim tutuldu sanki, kendimi o kadar çok kastım ki amirim "sen genel anestezi mi aldın bugün dedi" bad45 |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü en iyi yöntemlerden biri kafanı dağıtmaktır. En güzeli de müzik dinlemek yada bir romantik komedi. şimdi tesadüf izledim geldim ımmmm nefisti tıpkı bitter çikolata ve bol köpüklü kahve gibiydi:) |
benim sorunum ne biliyor musun, içimden geldiği gibi, doğal olamıyorum. özellikle bazı ortamlarda kendimi o kadar çok kasıyorum ki buzlar kraliçesi yanımda melek kalır. ama eskisi kadar kafama takmıyorum çok şükür. yetrli görmesem de yol alabiliyor olmak çok güzel, umut verici. sanki alfa frekansın daha çok etkisini gördüm gibi. o yüzden başka telkinler de almak istiyorum ama bu sefer Banu Gökçülden alıcam. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü diğer frekanslar çok hızlı etki ediyor hemen sonucunu görüyorsun, kalıcılığını test etmedim bakalım ne kadar dayancak. fakat buradaki telkinler yavaş yavaş değiştiriyor ve etkisi çok uzun sürüyor. ben hala buradaki telkinleri tavsiye ederim. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü mehtap seni kim gelsine çağırdım. Üstelik kadru forumda bile değildi. Sen gel arada yaz çık ölecem gülmekten.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:07 PM. |