Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

Işıklı yol 09-05-2013 12:38 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

bir hafta sonra taşıncam ve yeni evimde net yok bitanem. Öyle olunca zaten belkide giremeyecem ben siteye. Gerek yok yani ama yine de böyle düşündüğün için saol.

nuru 09-05-2013 12:41 PM

biri alfafrekans mı dedi :))))

mehtap1606 09-05-2013 01:55 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840341)
bir hafta sonra taşıncam ve yeni evimde net yok bitanem. Öyle olunca zaten belkide giremeyecem ben siteye. Gerek yok yani ama yine de böyle düşündüğün için saol.

biz sana internet alırız ya, nedir sorun inteerrnet neden yok yeni evde.

mehtap1606 09-05-2013 01:57 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840342)
biri alfafrekans mı dedi :))))

eveett dedim, çok memnun değilim ya nuru kardeş, 1,5 saat sürüyo uyuyorum gün içinde mal gibi uyanıyorum, sakinleştirici vurmuşlar gibi oluyorum, sonra da iş yapmak evde zor oluyo.

Işıklı yol 09-05-2013 02:16 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840348)
eveett dedim, çok memnun değilim ya nuru kardeş, 1,5 saat sürüyo uyuyorum gün içinde mal gibi uyanıyorum, sakinleştirici vurmuşlar gibi oluyorum, sonra da iş yapmak evde zor oluyo.

gece yatarken dinlesen olmaz mı :) ben yatarken dinliyorum gece bir ara uyanıp çıkarıyorum kulaklıklarımı. hpm2

mehtap1606 09-05-2013 02:41 PM

çekirdeklerimi gece dinliyom ışık'cım, eğer bu alfayı katarsam 1,5 saat az dinlemiş oluyorum çekirdekleri,neyse hallederiz yaf bişe olmaz :)

nuru 09-05-2013 02:49 PM

bende uykuda dınlıyorum..ilk günder bende çok yorgun uyanıyordum..şimdilerde olmuyor.ben tek telkın dınlıyorum ama..ayarlıyorum sureklı basa alıp alıp aynısı calısıyor..

mehtap1606 09-05-2013 03:40 PM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840353)
bende uykuda dınlıyorum..ilk günder bende çok yorgun uyanıyordum..şimdilerde olmuyor.ben tek telkın dınlıyorum ama..ayarlıyorum sureklı basa alıp alıp aynısı calısıyor..

alfa frekansı mı o kadar çok dinliyorsun, günde 1 defa dediğinden ben 1 defadan fazla dinlemiyorum.neutrali5

nuru 09-05-2013 04:41 PM

canım en az 21 gün..en az günde bir defa diyor daha fazlada dinleyebilirsin yani..ben öyle anladım..

serpilelif 10-05-2013 08:54 AM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840353)

ben de alfa frekanstan topluluk önünde konuşma telkinini aldım ama henüz dinlemeye başlamadım. sen ne zamandır dinliyorsun, faydasını gördün mü ?

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:01 AM.