![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü isimlerini hatırlamıyorum ama bi haber kanalında izlemiştim sağlık programı gibi bir programdı.rüyalara dini acıdan psıkolojık acıdan bakan profoserler vardı ve hepsının ortak noktası ruyaların kaydeılmesıydı.. bu arada alfafrekanscılar çoğalmışş y789 |
ben 3 gecedir dinliyorum canım, henüz bir etkisini görmedim. sadece gece ilginç rüyalar görüyorum ama sonra hatırlayamıyorum. artık yanıma kalem kağıt koyup, uyanır uyanmaz gördüğüm rüyaları yazmayı düşünüyorum. başka türlü olmuyor. ışık elçinin kitabını ben de almayı düşünüyorum. |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü biz mükemmeliz yaa.. yaşasın araştırmacı,bilgili ve cesur kadın dayanışması! ben de hepimizi seviyorum, iyiki var olduk iyiki burada buluştuk 956k25889smileydance |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü ben de sizi çok seviyorum arkadaşlarımmm 956k |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü 2 gün sonra 4 setlik maceram bitiyor.çekirdeklerimi yedim bitirdim :) vücudum çok alıştı onlara hep dinleyesim geliyor. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Arkadaşlar farkında mısınız, biz kendi aramızda şu yağlı göbekli kadın,adam reklamlarını konuşmuştuk, o zamandan beri yok, birileri bizi takip ediyor demekki :)) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü site sahibine teşekkürlerimizi iletiyorum 96kl |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:03 AM. |