Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

nuru 15-05-2013 10:28 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

hayal panosu yapiyoruz ya secret ta fln var..istedogomiz ev araba..tatil is yada neyse bize onlari hatirlatan fotolari bir panoda topluyoruz..iste bunun ciicn ozwl bi bolumumuz olsa.yada yapip yuklese siteye gordikce hatirlariz ve birbirimize olabocegine dair guc veririz..yani bilmiyorum bi beyin fortinasi yapsak olabolorligi hakkinda : ))

mehtap1606 15-05-2013 10:32 PM

hmmm.. hatırladım. siteye yükleme olayı nasıl olcak.

nuru 15-05-2013 10:54 PM

bi album bolumu var ama nasil kullanoliyor cozemedim..oraya yerlestirsek istedigimiz fotolari ..yada bu gunlugumuzun oldugu sayfaya ama burda guncel kalmayacak surekli yenilemek lazim bilemedim ki simdi.bulcaz ama bsyy :))

mehtap1606 16-05-2013 08:30 AM

yarın son günüm 956k yarından sonra ücretli telkinlerden alıcam.
danışmak istediğim konu; zayıflama ve spor yapmayla ilgili ben ve eşimin adına ortak alıcam yanı telkinin içinde ikimizin ismi geçecek acaba etkisi azalır mı?

serpilelif 16-05-2013 08:49 AM

çok hızlısın arkadaşım
artık çekirdek inanç telkinlerini dinlemeyecek misin?

mehtap1606 16-05-2013 08:53 AM

dinlicem tabiki, ama yeni alacaklarımı da eklicem.çekirdeklerim 12 tane, 3'er 3'er gruplandırıcam ihtiyacıma göre her hafta değiştirip dinlicem hem sayısı az olduğundan tekrarlar fazla olcak ve etkisi de fazla olacak. yeni alacağım telkinleri de bu 3'erli gruplara ekliyecem ve o yeni aldıklarım sabit olacak.en az 1 ay dinlicem.

Işıklı yol 16-05-2013 09:05 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840917)
dinlicem tabiki, ama yeni alacaklarımı da eklicem.çekirdeklerim 12 tane, 3'er 3'er gruplandırıcam ihtiyacıma göre her hafta değiştirip dinlicem hem sayısı az olduğundan tekrarlar fazla olcak ve etkisi de fazla olacak. yeni alacağım telkinleri de bu 3'erli gruplara ekliyecem ve o yeni aldıklarım sabit olacak.en az 1 ay dinlicem.

bence bu yeni dinlediklerine çekirdek inanç telkinlerini ekleme onları dinledikten sonra arada bunları dinlersin çok fazla olmuyor mu böylesi sence de? Ben böyle düşünüyorum. Ayrıca eşin ve senin adına olması etkiyi azaltmaz bana göre.

mehtap1606 16-05-2013 09:15 AM

peki, ücretli telkinler tek başlarına mı dinleniliyor yoksa onlara klasik ego-güven mi ekleyip dinlenmeli?

Işıklı yol 16-05-2013 09:21 AM

Ben şöyle düşünüyorum. Birbirinin devamı niteliğinde ki telkinler pekala birlikte dinlenebilir. Yani kilo ve spor birlikte dinlenebilir. Çünkü ikisi birlikte yürüyor zaten. Sanırım ego güven güçlendiriciyi de birlikte dinlemenin bir mahsuru olmaz. Ben konulu telkinlerimi dinleyip arada dediğin gibi çekirdek inançlarımdan bir kaçını dinlemeyi düşünüyorum.

serpilelif 16-05-2013 09:25 AM

canım ya kafanı iyice karıştırıcam ama bence çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye devam et. günde 1 saat de olsa dinle çünkü tamamen bırakırsan eskiye dönüş olabilir diye düşünüyorum. dusun2

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM.