![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hayal panosu yapiyoruz ya secret ta fln var..istedogomiz ev araba..tatil is yada neyse bize onlari hatirlatan fotolari bir panoda topluyoruz..iste bunun ciicn ozwl bi bolumumuz olsa.yada yapip yuklese siteye gordikce hatirlariz ve birbirimize olabocegine dair guc veririz..yani bilmiyorum bi beyin fortinasi yapsak olabolorligi hakkinda : )) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hmmm.. hatırladım. siteye yükleme olayı nasıl olcak. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bi album bolumu var ama nasil kullanoliyor cozemedim..oraya yerlestirsek istedigimiz fotolari ..yada bu gunlugumuzun oldugu sayfaya ama burda guncel kalmayacak surekli yenilemek lazim bilemedim ki simdi.bulcaz ama bsyy :)) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü yarın son günüm 956k yarından sonra ücretli telkinlerden alıcam. danışmak istediğim konu; zayıflama ve spor yapmayla ilgili ben ve eşimin adına ortak alıcam yanı telkinin içinde ikimizin ismi geçecek acaba etkisi azalır mı? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü çok hızlısın arkadaşım artık çekirdek inanç telkinlerini dinlemeyecek misin? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü dinlicem tabiki, ama yeni alacaklarımı da eklicem.çekirdeklerim 12 tane, 3'er 3'er gruplandırıcam ihtiyacıma göre her hafta değiştirip dinlicem hem sayısı az olduğundan tekrarlar fazla olcak ve etkisi de fazla olacak. yeni alacağım telkinleri de bu 3'erli gruplara ekliyecem ve o yeni aldıklarım sabit olacak.en az 1 ay dinlicem. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü peki, ücretli telkinler tek başlarına mı dinleniliyor yoksa onlara klasik ego-güven mi ekleyip dinlenmeli? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Ben şöyle düşünüyorum. Birbirinin devamı niteliğinde ki telkinler pekala birlikte dinlenebilir. Yani kilo ve spor birlikte dinlenebilir. Çünkü ikisi birlikte yürüyor zaten. Sanırım ego güven güçlendiriciyi de birlikte dinlemenin bir mahsuru olmaz. Ben konulu telkinlerimi dinleyip arada dediğin gibi çekirdek inançlarımdan bir kaçını dinlemeyi düşünüyorum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü canım ya kafanı iyice karıştırıcam ama bence çekirdek inanç telkinlerini dinlemeye devam et. günde 1 saat de olsa dinle çünkü tamamen bırakırsan eskiye dönüş olabilir diye düşünüyorum. dusun2 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM. |