![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü teşekkürler arkadaşlar, önemli olan devam etmek öyle ya da böyle devam etmek, telkinleri sevmek ve değişimi kabullenip umutla yola etmek.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü pano yapması kolay da ben şu yükleme yerini halledeyim, blog yapabiliriz buradan da sadece linkini veririz oradan herkes takip eder. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü hala ilgilenemedim blog olayıyla, kardeşime bu hafta ulaşıcam arkadaşlar. bu arada youtube kanalıma hergün video çekip hayatımı paylaşmayı düşünüyorum. günlük tutmaktan daha etkili.gelişimleri değişimler oradan paylaşıcam ;) sevinclipartysmileykrzm67blissy |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü dediğim gibi böldüm telkinlerimi artık setlerim bitti ve serbest takılıyorum :) amazon kadın-kadın kimliği ve mükemmeliyetçilik dinliyorum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü gündüzleri bir kez alfa frekans dinliyorum.21 gün bitince onu da dinlemicem.çok etkili fakat ben korkuyorum bugün karabasan bastı dinlerken uyanamadım :(( |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü bunu işaret olarak algıladım dinlememem gerektiğini düşünüyorum. bu telkinler bilinçaltımızı temizlediğinden dünyayla zaten sıkı iletişimdeyiz buna hepiniz tanık oluyorsunuzdur.aklınıza gelen ara aklınızdaki problemin çözümü şak diye gün içinde tv de orda burda ortaya çıkar.ihtiyacınız bi şekilde giderilir size evren yollar..bunları yaşadım ve hala yaşıyorum fakat ilk günkü gibi şaşırmadan sıradan oldular artık :) |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü telkinlerin hayatımıza getirdiği değişimler artık sıradan oluyor ve daha fazlasını istiyoruz ah biz insanoğlu.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 AM. |