Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

mehtap1606 16-05-2013 09:28 AM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

teşekkürler arkadaşlar, önemli olan devam etmek öyle ya da böyle devam etmek, telkinleri sevmek ve değişimi kabullenip umutla yola etmek..

serpilelif 17-05-2013 08:44 AM

Alıntı:

nuru Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 840905)
hayal panosu yapiyoruz ya secret ta fln var..istedogomiz ev araba..tatil is yada neyse bize onlari hatirlatan fotolari bir panoda topluyoruz..iste bunun ciicn ozwl bi bolumumuz olsa.yada yapip yuklese siteye gordikce hatirlariz ve birbirimize olabocegine dair guc veririz..yani bilmiyorum bi beyin fortinasi yapsak olabolorligi hakkinda : ))

bence harika bir fikir

mehtap1606 17-05-2013 09:09 AM

pano yapması kolay da ben şu yükleme yerini halledeyim, blog yapabiliriz buradan da sadece linkini veririz oradan herkes takip eder.

mehtap1606 20-05-2013 01:53 PM

hala ilgilenemedim blog olayıyla, kardeşime bu hafta ulaşıcam arkadaşlar. bu arada youtube kanalıma hergün video çekip hayatımı paylaşmayı düşünüyorum. günlük tutmaktan daha etkili.gelişimleri değişimler oradan paylaşıcam ;) sevinclipartysmileykrzm67blissy

mehtap1606 20-05-2013 01:54 PM

mehtapztrk - YouTube

mehtap1606 23-05-2013 01:36 PM

dediğim gibi böldüm telkinlerimi artık setlerim bitti ve serbest takılıyorum :)
amazon kadın-kadın kimliği ve mükemmeliyetçilik dinliyorum.

mehtap1606 23-05-2013 01:37 PM

gündüzleri bir kez alfa frekans dinliyorum.21 gün bitince onu da dinlemicem.çok etkili fakat ben korkuyorum bugün karabasan bastı dinlerken uyanamadım :((

mehtap1606 23-05-2013 01:39 PM

bunu işaret olarak algıladım dinlememem gerektiğini düşünüyorum. bu telkinler bilinçaltımızı temizlediğinden dünyayla zaten sıkı iletişimdeyiz buna hepiniz tanık oluyorsunuzdur.aklınıza gelen ara aklınızdaki problemin çözümü şak diye gün içinde tv de orda burda ortaya çıkar.ihtiyacınız bi şekilde giderilir size evren yollar..bunları yaşadım ve hala yaşıyorum fakat ilk günkü gibi şaşırmadan sıradan oldular artık :)

mehtap1606 23-05-2013 01:40 PM

telkinlerin hayatımıza getirdiği değişimler artık sıradan oluyor ve daha fazlasını istiyoruz ah biz insanoğlu..

Işıklı yol 23-05-2013 02:01 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 841423)
gündüzleri bir kez alfa frekans dinliyorum.21 gün bitince onu da dinlemicem.çok etkili fakat ben korkuyorum bugün karabasan bastı dinlerken uyanamadım :((

çok ilginç geldi bana farklı bir durum bence bunu orayı arayıp sormalısın diye düşünüyorum ben

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:56 AM.