Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

Işıklı yol 20-08-2013 04:55 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

hmmm ben alfa dinlediğini düşünmüştüm. Çekirdek inanç hakkında bir malumatım yok tabi ki :)

mehtap1606 20-08-2013 08:17 PM

yine de zorluycam dinlemeye bakalım..şu ilk 3 ay geçsin belki bünyem değişir de kabul eder diye umut ediyorum

mehtap1606 20-08-2013 08:18 PM

bugün ilk kalp atışlarını duydum bebişimin. çok garip karmakarışık duygular içindeyim.

Işıklı yol 21-08-2013 12:44 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845949)
yine de zorluycam dinlemeye bakalım..şu ilk 3 ay geçsin belki bünyem değişir de kabul eder diye umut ediyorum

neden ertelemiyorsun ki doğumundan sonraya?

serpilelif 21-08-2013 09:52 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845915)
Günlüğü güncelleyeyim güzel birhaberle; arkadaşlarım 9haftalık gebeyim. İlk gebelik ve çok garip bir duygu. Telkinleri beynim reddediyor kulağıma mp3 taktığım anda başım ağrıyor 9haftadır hiçbir telkin dinleyemiyorum.

canım tebrikler, çok sevindim. Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, senin hamilelik haberini alacakmışım demek ki. girlhaha

mehtap1606 24-08-2013 08:01 PM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845961)
canım tebrikler, çok sevindim. Allahım sağlıklı hayırlı bir evlat versin.
Ben de dün gece rüyamda hamile olduğumu görmüştüm, senin hamilelik haberini alacakmışım demek ki. girlhaha

Teşekkür ederim arkadaşım amin inşallah hayırlı evlat olur.

serpilelif 25-08-2013 07:11 PM

Mehtapcım sana bir soru sormak istiyorum;

şimdi sen telkinleri dinleyemiyorsun ya nasıl olduğunu merak ettim. yani sosyal fobi konusunda, durumun nasıl.

papatya_27 25-08-2013 10:03 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845950)
bugün ilk kalp atışlarını duydum bebişimin. çok garip karmakarışık duygular içindeyim.

Cnm benim gebeliginin tum guzelliklerini yasaman dilegiyle.. O ilk atisi duymak bambaska bi duygu.. Simdi daha cok dikkat etmelisin kendine.. İlk uc ay cok onemli.. Rabbim bebeginin huzurunu hissederek gecirmeyi nasip etsin.. Kizimizla opuyoruz mehtap teyzesini:))

mehtap1606 26-08-2013 12:20 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845957)
neden ertelemiyorsun ki doğumundan sonraya?

Sabırsızlık yapıyorum işte huyum kurusun :p iç sesimi susturmak ve negatif düşüncelerin üstesinden gelebilmek için dinleyeyim istiyorum negatif mutsuz umutsuz annenin bebeğe bi faydası olmaz tabi bi de şuan benim düşünceletimle kodlanıyo yardımcı olur diye düşünüyorum telkin dinlemek..Zorlamam ondan sadanim

mehtap1606 26-08-2013 12:21 AM

Alıntı:

serpilelif Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846067)
Mehtapcım sana bir soru sormak istiyorum;

şimdi sen telkinleri dinleyemiyorsun ya nasıl olduğunu merak ettim. yani sosyal fobi konusunda, durumun nasıl.

Vallahi ne diim kırmızı yanaklarla dolaşıyorum :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:31 PM.