Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

mehtap1606 31-08-2013 06:22 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Bu arada yeniden egı-kendine güven-suçluluk dinliyorum

mehtap1606 31-08-2013 06:23 PM

Suçluluk telkşni çok zorluyor gün içinde sıkıntı yapıyor geçîci durum olduğundan sabırla dinlemeye devam

serpilelif 01-09-2013 08:15 PM

mrb Mehtap, telkinlere sıfırdan mı başlıyorsun?

ben de çekirdek inanç telkinlerime ağırlık vermeyi düşünüyorum.

diğer tlkinlerin faydasını görmedim gibi sad456

mehtap1606 02-09-2013 07:21 PM

Evet yeniden ego-k.güven-suçluluk dinliyorum 1 hafta oldu zorluyor sıkıntı yapıyor başağrısı yapıyor . Çekirdeklerime sonra başlıcam

Işıklı yol 03-09-2013 08:03 AM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846325)
Evet yeniden ego-k.güven-suçluluk dinliyorum 1 hafta oldu zorluyor sıkıntı yapıyor başağrısı yapıyor . Çekirdeklerime sonra başlıcam

Peki senin bu duygusal dalgalanmaların bebeğe nasıl yansır acaba? Bebek endişeli ve tedirgin olabilir mi? Ben bundan endişe ediyorum. Daha sakin ve dingin müzikler dinlesen doğuma kadar, sanki bana böylesi daha makul geliyor tabi ki işine karışmak istemiyorum. Ama bebek şu an sendeki her duyguyu hissediyor. O bunu farklı algılar mı acaba?

mehtap1606 03-09-2013 08:41 PM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846333)
Peki senin bu duygusal dalgalanmaların bebeğe nasıl yansır acaba? Bebek endişeli ve tedirgin olabilir mi? Ben bundan endişe ediyorum. Daha sakin ve dingin müzikler dinlesen doğuma kadar, sanki bana böylesi daha makul geliyor tabi ki işine karışmak istemiyorum. Ama bebek şu an sendeki her duyguyu hissediyor. O bunu farklı algılar mı acaba?

psikolojim kötü zaten canım ablacım ruhumu dinginleştirmek için dinlemeye karar verdim. bebeğimi şimdiden düşündüğün için teşekkür ederim kiss3

Işıklı yol 03-09-2013 11:13 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846356)
psikolojim kötü zaten canım ablacım ruhumu dinginleştirmek için dinlemeye karar verdim. bebeğimi şimdiden düşündüğün için teşekkür ederim kiss3

Psikolojin hamilelikte değişir zaten, hormonların değiştiği için ve sen ne kadar fark etmesen de endişeleniyorsundur. Her anne iyi bir anne olabilecek miyim ( en azından bir kısmı) endişesi taşır. 0-3 yaş artı hamilelik süresi bebeğinin neredeyse tüm hayatını etkiler. O yüzden bu dönemi huzurlu geçirmen önemli.

mehtap1606 04-09-2013 10:09 AM

Alıntı:

Işıklı yol Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846358)
Psikolojin hamilelikte değişir zaten, hormonların değiştiği için ve sen ne kadar fark etmesen de endişeleniyorsundur. Her anne iyi bir anne olabilecek miyim ( en azından bir kısmı) endişesi taşır. 0-3 yaş artı hamilelik süresi bebeğinin neredeyse tüm hayatını etkiler. O yüzden bu dönemi huzurlu geçirmen önemli.

evet aynen öyle endişeler ister istemez oluyor bende de. bu endişeler, hayata da bakışımı endişeli yapıp hayatımın her köşesine endişeli bakmama neden oldu sonra elde var negatif bir hayat. tabi kafam kaldırmasa da hemen telkinlere sarıldım 3 aylık hamileyim daha 1 haftadır dinleyebiliyorum sanırım artık sinleyebilicem baş ağrılarım azaldı hatta yokoldu.

CHAOS 05-09-2013 05:30 AM

Başarılar.

mehtap1606 05-09-2013 10:05 PM

Alıntı:

CHAOS Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 846374)
Başarılar.

teşekkürlert678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:33 PM.