Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   mehtap'ın değişim günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/622839-mehtapin-degisim-gunlugu.html)

Işıklı yol 24-04-2013 04:50 PM

Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839735)
sakarlıklarım devam ediyor, elimi sürekli kesiyorum hiç olmadık yerlerde..

Geçmiş olsun. ooo67

mehtap1606 24-04-2013 05:41 PM

teşekkür ederim. ilk değişimim de zaten ameliyat olmakla gerçekleşmişti omuzuma çıkmasın diye titanyum çivi taktılar kestiler biçtiler :) sonrasında kesiklerimi kendim yaptım enteresan değil mi..

Işıklı yol 24-04-2013 05:56 PM

Çok üzüldüm gerçekten. Şunu sormadan edemedim. Neden çıkıyordu ki omzun? Çok fazla sorumluluk alan biri misin mesela hani derler ya omuzlarımda koca bir yük. Acaba zoru mu seçiyorsun? Yada omuz omuza yürümek gibi hayatta, yalnız olmayı mı seçtin? Yardım kabul etmiyor musun kimseden?
Yada denir hani şu işe bir omuz ver. Yalnız mı hissediyorsun?

mehtap1606 24-04-2013 06:16 PM

13 yaşında bisikletten düştüğümde çıkmıştı. kavgalı gürültülü huzursuzluk abidesi korkunç cahil bir ailenin ilk kızıydım.kendimi çok yalnız hissediyordum ve aile içi huzursuzlukların sorumlusu olarak kendimi görüyordum.

mehtap1606 24-04-2013 06:17 PM

gerçekten duyguların defosu vücuttan belli oluyor çok haklı ve yerinde sorular sordun sevgili ışıklıyol.

Işıklı yol 24-04-2013 06:39 PM

Ne yazık, insanlar kendi egosunu tatmin etmek için çocuk sahibi oluyor. Oysa bence insanların psikolojilerinin sağlıklı olduğu belgelenmeden ne evlenmelerine ve nede çocuk sahibi olmalarına izin verilmemeli. Keşke öyle bir sistem olsa ne güzel olurdu.

mehtap1606 24-04-2013 06:53 PM

kesinlikle sana katılıyorum.bu çalışmaları kendimden çok çocuğum için dinliyorum.

Işıklı yol 24-04-2013 06:55 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839763)
kesinlikle sana katılıyorum.bu çalışmaları kendimden çok çocuğum için dinliyorum.

ancak böylelikle sağlıklı nesiller yetiştirebiliriz. Teşekkür ederim hassasiyetin için, iyi bir anne olma gayretin için. actionsmile956k

mehtap1606 25-04-2013 10:14 PM

akşamım biraz sıkıntılı geçti ağladım kendimi tutamadım içim çok sıkıldı kendime acıyarak ağladım bunu yapmamım dorğru olmadığını bile bile..

Işıklı yol 25-04-2013 11:42 PM

Alıntı:

mehtap1606 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839821)
akşamım biraz sıkıntılı geçti ağladım kendimi tutamadım içim çok sıkıldı kendime acıyarak ağladım bunu yapmamım dorğru olmadığını bile bile..

Geçmiş olsun güzel kardeşim. Hepimizin bazen yaptığı şeyler bunlar. Ağlamak çok insani bir duygu, canın saolsun. Allah yar ve yardımcın olsun.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM.