![]() |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Alıntı:
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü teşekkür ederim. ilk değişimim de zaten ameliyat olmakla gerçekleşmişti omuzuma çıkmasın diye titanyum çivi taktılar kestiler biçtiler :) sonrasında kesiklerimi kendim yaptım enteresan değil mi.. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Çok üzüldüm gerçekten. Şunu sormadan edemedim. Neden çıkıyordu ki omzun? Çok fazla sorumluluk alan biri misin mesela hani derler ya omuzlarımda koca bir yük. Acaba zoru mu seçiyorsun? Yada omuz omuza yürümek gibi hayatta, yalnız olmayı mı seçtin? Yardım kabul etmiyor musun kimseden? Yada denir hani şu işe bir omuz ver. Yalnız mı hissediyorsun? |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü 13 yaşında bisikletten düştüğümde çıkmıştı. kavgalı gürültülü huzursuzluk abidesi korkunç cahil bir ailenin ilk kızıydım.kendimi çok yalnız hissediyordum ve aile içi huzursuzlukların sorumlusu olarak kendimi görüyordum. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü gerçekten duyguların defosu vücuttan belli oluyor çok haklı ve yerinde sorular sordun sevgili ışıklıyol. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü Ne yazık, insanlar kendi egosunu tatmin etmek için çocuk sahibi oluyor. Oysa bence insanların psikolojilerinin sağlıklı olduğu belgelenmeden ne evlenmelerine ve nede çocuk sahibi olmalarına izin verilmemeli. Keşke öyle bir sistem olsa ne güzel olurdu. |
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü kesinlikle sana katılıyorum.bu çalışmaları kendimden çok çocuğum için dinliyorum. |
|
Cevap: mehtap'ın değişim günlüğü akşamım biraz sıkıntılı geçti ağladım kendimi tutamadım içim çok sıkıldı kendime acıyarak ağladım bunu yapmamım dorğru olmadığını bile bile.. |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:52 AM. |