Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 10-01-2013 05:54 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

bilmedim ne durumdayım. sanki son günlerde eksik bir şeyler var. yine dalgalanıyorum galiba

hatiicee 14-01-2013 09:42 PM

BULDUUUUUUUUUMMM!!!
Son zamanlarda neden ilişkilerimin direkten döndüğünü buldum.İlişkilere kendimi fark etmeden kapatıyormuşum. Koruma kalkanlarım hala yıkılmamış ayaktaymış.Kendimi akışa serbestçe bırakamıyormuşum.
Sevgilli Cansuyu Ablacım sence koruma kalkanı dinleme yanında ilişkiye akmak için ne gerek ki???

heromaster 15-01-2013 08:57 PM

Senin adına sevindim...

Sevgi ve güzellikle

hatiicee 19-01-2013 12:57 PM

Listemin kabarık olduğunu fark ettim.Çekirdek inanç çalışmalarını parçalara böldüm. 1 aylık periyotlarla parça parça dinlemeye karar verdim artık.Tabi aralarda nadaslarda olacak.
İlk periyotum 6 tane parçadan oluşuyor.Birde koruma kalkanı var bu çalışmalarda.

İsteklerimin adım adım gerçekleştiğini biliyorum. Şükürler olsun :)))

cansuyu 19-01-2013 06:35 PM

Sevgili Hatice.. senin kadar bilinçli yol katedebilmeyi isterdim :)
doğru soruyu soran doğru cevabı nerdeyse bulmuş demektir bence :)

kendini akışa bırakmak nedir Hatice?

hatiicee 20-01-2013 05:17 PM

Canım Ablam. Seviyorum seni :)))
Kendimi akışa bırakmak derken yaa bazen çok kasıyorum kendimi.Hafif mi görecek beni? Acaba bunu söylerken şunu mu kastetti? ne kastettiyse etti zaten erkekler biz kadar ince düşünmüyro ki..Ama bu düşünce bir türlü karşılıklı görüşmelerde ve konuşmalarda olmuyor.Bırak kendini sevilmeye dimi ama oluyor.

sweeet 21-01-2013 03:19 PM

Yukarıdaki sorular özünden mi kaynaklanıyor egondan mı? Sen bunları mı düşünmek istiyorsun? Haticem bunu sor kendine derim ben.

Sevgiler.

hatiicee 21-01-2013 04:33 PM

Canım sanırım bu durum egomdan ve koruma kalkanımdan kaynaklanıyor.Birde ilişkiye başlamak büyümenin belirtisi gibi düşünüyorum galiba ve büyüme korkum bilinçsiz olarak duruma engel oluyor. Listeme Ego güçlendirici de ekledim bu yüzden ve bu durumla ilgili olumlamalar da yapmayı düşünüyorum.

hatiicee 23-01-2013 08:42 PM

MUTLUYUM :) :) Günlükçüm çok mutluyum. Gerçekten bıraktım onu bunu şunu..Ben kendim olarak da mutlu olabilirim ve mutluyum :)) Kendin ol yeter dioo şarkıda dimi:)) Sweeet'ime sonsuz teşekkürler, iyi ki varsın canım :))

hatiicee 26-01-2013 11:30 AM

Drama kursunun perşembe son günüydü.Drama liderimiz herkese büyük bir kağıt verdi.Bu kağıtlara herkes birbiri hakkında düşüncelerini yazacaktı. O kadar güzel şeyler yazmışlar ki hakkımda çok ama çok hoşuma gitti. Benim kendim hakkımda düşüncelerim değişince başkalarının da benim hakkımda düşünceleri değişiyormuş.Bir kez daha değişime olan inancım arttı.Şükürler olsun.

Dünde gece hiç uyumama rağmen okulda bir sürü koşuşturdum.Cem Yılmaza gittik danstan bir arkadaşla en son okuldan bir arkadaşım yorgunsun belli ama hala gülümsüyorsun. Bu duruşuna hayranım diyordu. Güzelleşiyor hayat.Kendimi eskiden de seviyordum bunun yanında son zamanlarda daha çok seviyorum.

Valizimi hazırlamam lazım artık günlükçüm.Benim fakirhaneye veda zamanı..Gelene kadar esen ve mutlu kal :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:03 PM.