Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 24-02-2013 12:37 AM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Sosyal ve güzel olan hayatıma devam ediyorum.Bugün Ahmet Şerif İzgören'in At Şu Adımı seminerine katıldım.Harika bir seminerdi.Ardından da Hükümet Kadını'nı izleyince umudum bir kat daha arttı. ilçe dışından su borularını döşetip Midyat'a su getirtti Hükümet Kadını bizler neden istediklerimi yapamayalım değil mi? İnanıyorum olacak olacak :))
Sorumluluklarım hala elimde büyüyorum günlükçüm:)

hatiicee 02-03-2013 04:30 PM

Ego güçlendiricilere yeniden başlamaya karar verdim günlükçüm. Bir ay sadece ego güçlendirci dinleyeceğim.
Okulda durumlar kötü bu arada:(( İşlerini sallayanlar var olduğu için mecburen benimde işlerim ilerleyemiyor. Bunu da aşacağım biliyorum.Bu durum kötü oldu bunun yanında artık okulun beni geliştirdiğini fark ettim.Çünkü bazı kurumlarda sıradanın dışına çıkmana izin yok.Yapacağım işlerin sadece adını duymaya yönelik olmamalı beni de geliştirmeli.Fark ettim ki olan işler sadece ad duyurmayla alakalı.Bazen sorgulamak güzeldir:))İşimi layığıyla yapmaya devam etmeyi seçiyorum.

Hayatın bana güzellikler getirmesini seçiyorum.Şükürler olsun :)))

hatiicee 20-03-2013 08:34 PM

Güzel günlüğüm uzun zaman olmuş yazmayalı :))Zaman ne de çabuk ilerliyor değil mi? bu ara ben de çok farklı bir duygu anlayamadığım.Bir öğrencimin annesi vefat etmişti ekimde :( Çocuk son günlerde kendi maalesef kapadı yabancılara. Okulda ben olmadan sınıf dışına çıkmıyor :( Bir kaç gündür hastaydı..Ateşlenmekten dudakları kurumuş ve kuruyan yerler soyulmaya başlamış. Öğretmenim deriyi koparır mısın dedi.Koparırken canım o kadar çok yandı ki:( Önceden de korur kollardım üzülürdüm canları yandığında ama bu sefer içimden bir şeyler koptu sanki :( Soğukkanlılığım gitti sankii. Noluyor Allah'ım bana derken buluyorum kendimi. Cidden noluyor günlükcüğüm bana ?

hatiicee 03-04-2013 07:48 PM

Cidden hayatım değişti..Çok değil 10 ay önce hayatım alt üst oldu artık her şey bitti.Yeniden toparlayamam hiçbir şeyi dediğim.Son günlerde nedensiz kendimi gülerken buluyorum.Her şeyi zamanında yapıyorum.1.30 2 saatlik uykuyla okula gittiğim halde enerjiğim. Her şeyin sorumlusunun ben olduğumu biliyorum. Yanında daha da huzur bulduğum bir ilişkim var.Şükürler olsun.Öğrendim artık her şey benim hayata bakışımla ilgili ve ben hayatı seviyorum.Huzuru, sevgiyi, saygıyı,aşkı, bolluğu, bereketi... tüm güzel şeyleri hakettiğimi biliyorum.Şükürler olsun her şeye:) Hepinize teşekkür ederim:)

E bu da benim şarkım olsun artık :)

Gökhan Tepe - Beyaz ( JoyTurk Akustik ) - YouTube

Işıklı yol 03-04-2013 08:03 PM

Harika, harika.. Teşekkür ederim ederim harika paylaşımın ve mutluluğun daim olsun. Darısı herkesin başına :)

sweeet 03-04-2013 11:52 PM

Muhteşemsin tatlım. İyi ki varsın

katıhal fizigi 04-04-2013 07:44 PM

Bakış açınız değişirse dünya değişir bu olsa gerek :))))Her şey muhteşem :)) Daha da muhteşem olsun...Mutlu kal :)))

hatiicee 07-04-2013 02:33 PM

İyi ki varsınız :)) İnşallah her zaman çok ama çok mutlu oluruz hep birlikte :))

hatiicee 15-04-2013 09:29 PM

Çok şükür her şey yolunda kendime akışa bırakabiliyorum.İstediğim her şeyde kolaylıkla bana geliyor.Şükürler olsun :)

nefes_almak 16-04-2013 09:48 AM

Alıntı:

hatiicee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 839359)
Çok şükür her şey yolunda kendime akışa bırakabiliyorum.İstediğim her şeyde kolaylıkla bana geliyor.Şükürler olsun :)

Harika :) hayatının her gününün böyle kolaylıklarla geçmesini diliyorum..sevgilerle t678

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:49 AM.