![]() |
bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ben bu siteye geçen sene erken ve zinde uyanamadığım için üye olmuştum.Uzun bir süre siteye giriş yapmadım.Ta ki maddi ve manevi sıkıntıların beni çok yaraladığı ana kadar.Sıkıntılarla boğuşurken telkin mp3'lerini fark ettim ve 3 hafta önce tekrar siteye giriş yaptım.İyi ki de giriş yapmışım.İki hafta telkinleri hep birlikte dinledim.Biraz baş ağrısı ve huzursuzluk oldu.Daha sonra telkinleri azaltmaya karar verdim.Bir haftadır da düzenli olarak sosyallik arttırıcı ve mutluluk telkinlerini dinliyorum.Bu telkinleri dinlerken fark ettiğim şeylerse mükemmel; -Hayatta her zaman sıkıntılar olabilir ama hayat,sıkıntılarla yılmadan mücadele edebilme becerisiymiş. -Hata da yapsam her zaman her şeyin sorumlusu ben değilim.Kendimi üzmeme ve suçlamama hiç gerek yok.Çünkü beni büyüten ve geliştiren hatalarım -Kendimi seviyorum ve yeni şeyler öğrenmeyi de seviyorum. -Elimde olan ve daha önceden kıymetini fark edemediğim her şey için şükrediyorum. -İnsanlarla muhabbet etmeyi ve onları dinlemeyi seviyorum. Bu arada tiyatro kursuna başladım.Tenis kursuna başladım ve gitar aldım gitar derslerine başladım. En önemlisi de görmeyi bildikten ve istedikten sonra yapılamayacak şey yokmuş onu öğrendim:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çok ama çok teşekkür ederim Ezeli_Nur:)) Bugünde tiyatro kursundan bir arkadaşın evinde toplandık o kadar rahattım ki görmeniz lazım.Birlikte muhabbet ettik.Kahve falları uydurduk -inanmasak da- çok eğlenceli bir gündü:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bu gün anladım ki affetmediğim insan kalbimde mahkum kalıyormuş. Kendimin ve kalbimin rahat olabilmesi için kızdığım,üzüldüğüm hatta yanında sevgilisiyle gördüğümde içimin acıdığı insanı affetmeliymişim ki o kalbimden azat olsun bende önüme bakabileyim. ki her şeye rağmen artık onu da kendimi de affediyorum.Şu andan itibaren geçmişe değil geleceğe bakıyorum |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) benim meşhur sözümdür.. azat etmediğiniz her yürek.. kendi yüreğinizin tutsaklığıdır... prangalarımızdan kurtulmanın tek yolu.. zincirlediklerimizin zincirlerini kırmak :) hafifletiyor değil mi |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
tuttum ben bu sözü yaa:))gerçekten harika :)) bu arada gerçekten haklısın insan yüklerini attıkça hafifliyor. aslında gereksiz şeyleri kendime dert ederek, yük eden, yoluma engeller koyan benmişim.Ki onu affettikten sonra-yani az önce- şunu anladım.Benim aslında kurslara yönlenmeme neden olan da oymuş.Düşününce gidip teşekkür edesim geldi:))Gerçekten her şerde bile bir hayır var hayatta:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) burası benim günlüğüm ya,akşam üstü işten geldiğimde koşa koşa buraya yazı yazmak istiyorum:)) Bugün onunla karşılaşınca canımın eskisi kadar acımadığını fark ettim -en azından düne nazaran daha da azdı acım- Ve bugün şunu gerçekten canı gönülden istiyorum ki başkası için değil kendim için daha rahat,kendiyle barışık, eskiye değil bugüne ve geleceğe bakan daha da çok hayal kuran ve bu hayalleri gerçekleştiren biri olacağım:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün kendimi çok seviyorum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün halk eğitimdeki kursiyerlerimle pikniğe gittik.Kalabalığı seviyorum. İnsanların bencil davranışları eskisi kadar beni rahatsız etmiyor.Artık insanları olduğu gibi kabul ediyorum ve kendimde dahil herkese değer veriyorum. Bu arada baş ağrılarım hala devam ediyor.Arada bir de alışkanlıklarım beni yolumdan döndürmeye çalışıyor.Olumsuz bir şey aklıma geldiğinde hemen kendime olumlu telkinler vermeye başlıyorum. Bir de geçen sene bu siteyi erken ve zinde uyanma için bilgiler ararken keşfetmiştim.Erken uyanma telkinlerini dinlemediğim halde 2 haftadır telefonun alarmı çalmadan uyanmış oluyorum ve bu durumdan çok memnunum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İki günler karın boşluğumda ve başımda feci bir ağrı var.Bu bana sağlığıma hiç dikkat etmediğimi fark ettirdi.Üstelik haftalardır beni uyaran arkadaşlarımı da hiç dinlememişim. Boşuna demiyorlar insan ne yaparsa kendine yapar diye:((( Pazartesi doktora gideceğim ve bu günden itibaren sağlığıma çok dikkat edeceğim.Bu hayatta hiçbir şey benden ve sağlığımdan değerli değil ki..Ayrıca ben kendime saygılı davranmalıyım ki başkaları da bana saygılı davransın.Daha çok değiştirmem gereken şey var çoooookkk.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sabahleyin direksiyon sınavına girdim.Çok heyecanlandım yazılı sınavda hiç heyecanlanmamıştım.İki kere de arabayı istop ettirdim.Umarım ehliyet alırım.Sonucu çok merak ediyorum yaa saat 5 olsun artık:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün akşam direksiyon sınavının sonucu öğrendim 93 aldım.Çok mutluyum kurslarımın ilk meyvesini topladım.Aynı zamanda biraz da üzgünüm çünkü direksiyon derslerini ve hocamı çok seviyordum.Sevdiğim bir etkinlik bitti :(( Artık tiyatro ve gitar derslerine ağırlık vermek lazım. :))Durduğun zaman kaybettiğin zamandır artık kaybetmek istemiyorum.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün okulumuza Türk Müzikleri Topluluğu geldi.Geçen sene aynı grup geldiğinde uzaktan izleyen ben.Bu sene grupla muhabbet etmenin yanı sıra Denizli ve Burdur şarkıları çalarken sahneye atlayıp Halk oyunu bile oynadım:)) Konuşurken de eskiye göre çok daha rahattım:)) Okulumu ve hayatı çok seviyorum. Artık telkinleri dinlerken baş ağrısı hissetmiyorum.Eskisi kadar her şeye de kızmıyorum telkinleri de seviyorum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İki gündür nedenini bilmediğim bir boşluk var içimde.Kızgınlık ve sevinç duygularım alınmış sanki.Sadece oturup kendimi dinleyesim var.Noldu bana böyle ya?? |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) o bendede var neden böyle olduğunu bi anlasam aslında önceden kendi kendimizi yer bütün negatif enerjiyi etrafımzda toplardık şimdi onu yanımıza yaklaştırmadığmız için bu boşluk duygusu olabili diye düşünüyorum:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ben gerçekten kendi kendini yiyenler grubundandım.Bu nedenle de sürekli sorumsuz insanları ve negatiflikleri hayatıma çekiyordum.Hiç bu açıdan bakmamıştım Fatmaunalender haklısın belki de negatiflikler olmayınca boşluk oluşmuştur içimde:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eski duygulardan ve alışkanlıklardan vazgeçmek zormuş.Bir gülümseme yetiyormuş geriye doğru bakıvermeye :( Bu durumla da yaşamaya alışacağım.Şu an gözlerim dolu dolu olsa da ben kendime inanıyorum ve güveniyorum bunu da atlatacağım. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Duygularımı ifade etmezsem çatlayacağım.Onun bugün sevgilisini gözümün içine sokmasına çok feci sinir oldum.Öncesinde bana kur yapmasına daha çok sinir oldum.Bu beni gaza getirmeli ama gerçekten inanarak söylüyorum ve daha sonra okuyunca hatırlayayım diye buraya yazıyorum değişeğim.Hatalarımı artık biliyorum.Yola hatalarımdan ders alarak devam edeceğim.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün yılsonu eğlencemiz vardı.Çok ama çok güzel geçti.Sergimizde programda harikaydı.Öğrencilerim kep giydiler o kadar tatlılardı ki görmen lazımdı sevgili günlükcüğüm:)) Kepler el emeği olunca gözümde daha bir değerlendi tabi:)) En son hazırladığım videoyu izleyince fark ettim zaman ne çabuk akıp geçmiş.Okula geldikleri gün daha dün gibiydi.Zaman yerinde durmuyor kıymetini bilmek lazım.Giden de geri gelmiyor. Bu sene hayatı çok ıskaladım çookk.Artık ayağa kalkmam yola çıkmam lazım.Kurslara da devam tabi ki..Hatta şuan zamanlardan tiyatro metni okuma zamanı bile olabilir yani değil mi?? |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bu arada ben bugün mega öz güven telkinine başladım. 21 gün uygulamam gerekiyormuş.Sonucu çok merak ediyorum.21 Haziranı iple çekeceğim anlaşılan |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün günlüğüme 3. kez yazıyorum.Az önce müdürüm aradı haftaya cuma piknik varmış, gelir misin deyince olur dedim.Daha sonra muhabbet uzayınca,onunla yeni sevgilisininde geleceğini öğrendim.Ben,sevdiğim adam ve yeni sevgilisi muhteşem üçlü olacağız:((Ben uzaklaşmaya çalıştıkça denk geliyor arkadaş.Ayarlasam bu kadar olmaz yeminle.Rabbim benim sabrımı deniyor sanırım.Okul kapanıyor bir daha onları görmeyeceğim diye sevinirken kapanışı onlarla yapacağım.Bana yeni bir aşk ve yeni bir uğraşı lazım düşünmemem lazım:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Şükürler olsun gitar ve tenis kursuna gittiğim harika bir gün geçirdim :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) tebrik ederim.. umarım güzel gelişimlerinizi hep birlikte izleriz.... saygılarımla telkinleri dinlemeyi ihmal etmeyiniz.... her biri bir başka etkilidir.. arada tüm telkinleri dinledikten sonra koruma kalkanı telkinini tek başına bir 4 beş gün dinleyin.... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çok şükür ağzımdaki aftlar geçti.Zaman zaman hala baş ağrılarım oluyor. Bu arada koruma kalkanındaki sesi artık çok rahat duyabiliyorum.Bol bol su içiyorum.Çayı kahveyi azalttım okulda velilerle arkadaşlarla içiliyorda önceden evde iki demlik çay içen ben artık sabah kahvaltısında bile çay içmiyorum.İçimde yine o boşluk hissi var.Çok yorulunca da cümleleri toplayamıyorum birde o geçse :S |
Değişimde başarılar dilerim... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Az önce bugün kendim için ne istiyorum sayfasına da yazdım.Gitar dersleri beni müthiş derecede sardı.4. akora geçtik.Öğretmenim gelişimimden çok memnun olduğunu söyledi dün.Ve müzik eğitimi almaya karar verdim.Allah'ım ne olur bana yardım et müzik eğitimi alabileyim. Yeni başlangıç için hala kapılarım açık.Yeni bir başlangıcı kabul ediyorum.Allah'ım ne olur bana yeni kapılar aç Yarabbim.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çocukların enerjisi mükemmel.Bir insan o kadar hareket ettiği halde hiç yorulmaz mı?Hiç birinde yorgunluğun y'si yok.Bir de bu kadar mı saf ve temiz olur insan.Keşke hep böyle masum kalsalar.Şairinde dediği gibi biz büyüdük ve kirlendi dünya..Dünyayı farklı anlamlar ve beklentilerle ne kadarda kirletmişiz.Durmamak lazım bir şey yapmak lazım.Değişimi önce kendi içinde yakalamak lazım:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İçimdeki boşluk hissi gitgide artıyor.Bu durum iyi mi kötü mü bilemedim :S |
sevgili günlükcüğüm; bugün büyük gündü bir mazeret uydurup da pikniğe gitmeyecektim ama baktım ki ben kaçtıkça bu üçgen beni kovalıyor ani bir karar değişikliği ile bu organizasyona katılıp durumla yüzleşmeye karar verdim.Korktuğum kadar kötü geçmedi hatta benim açımdan eğlenceli bir gün oldu bile diyebilirim.Sonuçta ucunda ölüm yoktu yaaa.. Piknikten sonra başka bir yere daha pikniğe gittim güzel bir gündü bugün.Bir kere daha anladım bu hayatta hiçbir şey benden daha değerli ve kıymetli değil. Bir de bugün karne günüydü öğrencilerimden ayrıldım yaa:( Çok özleyeceğim miniklerimi:( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevgili günlükcüğüm;içimde hala o boşluk duygusu devam ediyor.Uykularım artık bölük pörçük değil düzene girdi.Ama gördüğüm rüyaları hatırlamıyorum:(( Bu arada dinlemem gereken 21 günlük süreç bitti.Karar veremedim telkinlere devam mı etsem yoksa 1-2 gün ara verip olumlama mı yapsam?? |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Artık facede ve tv de vakit geçirmek acayip sıkıcı geliyor.Tv yi kapamak iyi oldu.Beynimi uyuşturuyormuş iletişimimi engelliyormuş.Bir de artık eskiden dinlediğim üzüntü verici özgün müzikleri dinleyemiyorum.Herkes daha çok gülümsediğimi söylüyor.Ona kızmıyorum bile hatta cuma günü yüzleşince hayatla ve onlarla fark ettim ki olaylarda benim de suçum varmış.Koruma kalkanı beni acayip sarmış ve bana nefes alacak alan bile bırakmamış.Kendim mutsuz olduğum için ona da hep negatif enerji vermişim.Hafta sonu fark ettim.Olanlardan dersimizi de çıkardığımıza göre artık önümüze daha rahat bakabiliriz değil mi günlükçüğüm:)) Biraz daha koruma kalkanı telkini dinlemek lazım:)) Atakan Abiye ve ekibine de çok teşekkür ederim.Bu günlükler sayesinde hem gelişimimi daha rahat gözlemliyorum hem de daha sonra okuduğumda içimdeki duygularla daha kolay yüzleşebiliyorum.Duygularımı ve olanları daha rahat algılayabiliyorum. Bu arada "Duyguların Dili" kitabına başladım.Oradan da öğrendiğim bir şey daha var öfke, kızgınlık...vb duygular aslında çok kötü duygular değilmiş.Depresyon bile insanı yaratıcılığa sevk ediyormuş.Kitabın daha başındayım ama her türlü duygumla barışmaya karar verdim:)) Bu günlük bu kadar günlükçüğüm.Daha önceden olan her şey için kendimi affediyorum.Kendimi seviyor ve onaylıyorum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ve bir kadın, "Bize acıdan bahset" dedi. Ve o cevap verdi: "Acınız, anlayışınızı saklayan kabuğun kırılışıdır. Nasıl bir meyvenin çekirdeği, kalbi Güneş'i görebilsin diye kabuğunu kırmak zorundaysa, siz de acıyı bilmelisiniz. Ve eğer kalbinizi, yaşamınızın günlük mucizelerini hayranlıkla izlemek üzere açarsanız,acınızın, neşenizden hiç de daha az harikulade olmadığını göreceksiniz; Ve kırlarınızın üstünden mevsimlerin geçişini kabul ettiğiniz gibi, aynı doğallıkla, kalbinizin mevsimlerini de onaylıyacaksınız. Ve kederinizin kışını da, pencerenizden huzur içinde seyredeceksiniz. Acılarınızın çoğu sizin tarafından seçilmiştir. Acınız, aslında içinizdeki doktorun, hasta yanınızı iyileştirmek için sunduğu "acı" ilaçtır. Doktorunuza güvenin ve verdiği ilacı sessizce ve sakince için; Çünkü size sert ve haşin de gelse, onun elleri "Görülmeyen"in şefkatli elleri tarafından yönlendirilir. Ve size ilacı sunduğu kadeh dudaklarınızı yaksa da, O'nun kutsal gözyaşlarıyla ıslanmış kilden yapılmıştır." HALIL CIBRAN |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Çok güzelmiş cansuyu paylaşan yüreğine sağlık:)) Gerçekten isteyerek ya da istemeyerek acıları biz kendimize çekiyoruz biz istiyoruz.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) bence bu site mükemmel... çevremde -ben olumlu olmaya çalışsamda- olumsuz insanlar var bu yüzden yazını okuyunca mutlu oldum .. :). Degişen gelişen insanları görmek mutluluk verici.. :) İnşallah degişimin artan ivmeyle devam eder günlerinin huzurlu ve ferah geçmesi dilegimle...:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) “Bana arkadasini soyle, sana kim oldugunu soyleyeyim”. Hayatimiza dokunan hersey ve her kisi , bizden aldiklari enerjiyi ,bize yansitmak icin hayatimiza girerler. Bize , bizi anlatan ipuclaridir. Kendimizde karsiligi olmayan bir enerjiyi hissetmeyiz,fark etmeyiz, o enerjiyi tanimadigimizdan cevremizden de goremeyiz. Cevremizdeki olaylardan ve kisilerden etkilenme nedenimiz budur. Kendimizden bile sakladigimiz yonlerimiz , korkularimiz, kotu huylarimiz bize, birer mesaj veriyordur aslinda. Hep ayni olaylar, hep ayni konular, her ayni tarz sorunlari olan kisiler ve bir cok HEP’ler girmistir hayatimiza ve girmeye devam edecektir. Taki biz arinmaya niyet edene kadar. Etrafimizdaki hersey, bizim birer goruntumuzdur. Ne goruyorsak biz O’yuz.Ektiklerimizi bicerek karmalarimizi tamamliyoruz. Karmalarimiz, aslinda henuz bicmedigimiz kendi ektiklerimizdir. Ektigimizi biceriz, ve dongu tamamlanir. O halde, karma dedigimiz, yasadigimiz ve yasayacaklarimizin butunu, yani kapatmamiz gereken halkalarimizdir. Ama bicmeden , farkindaligimizi kullanarak ektiklerimizden arinabiliriz. Fark etmemize yardim ettigi icin tesekkur ediyorum |
Çok teşekkür ederim umarım bu sitede buluşan değişmeye niyeti olan herkesin günleri huzurlu ve ferah olur.Açılan yeni yeni kapılarla dolu olur:)) Desteğinizi görmek benim için çok değerli.Başaracağıma daha da çok inandırıyor destekleriniz.Biliyorum istediğimiz her şey bize gelecek ve daha da güzel günler göreceğiz:)) Alıntı:
cansuyu harikasın:)) Yazdığım ya da düşündüğüm her şeyin bir hikayesini çıkarıveriyorsun karşıma:)) Hikayeler ve sözler süper olunca değişime olan inancım bir kat daha artıyor:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün tiyatro günüydü.3 haftadır gidememiştim çok özlemişim. Arkadaşlar merak etmişler.Birileri tarafından önemsenmek güzel duyguymuş şuan sarhoşluğu içindeyim:)) Hayat çok güzel.Bu güzel hayatı bana verdiği için Allah'ıma şükürler olsun. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) [COLOR="rgb(255, 0, 255)"]merhaba hatice, siteye üye olalı bir yıl oldu.geçen yıl ben de çok takılırdım burda.bu yıl fazla vaktim olmadı.anasınıfı öğretmeniyim.sanırm sen de öğretmensin.tatile girdik çok şükür.ama benim sıkıntılarım henüz tatile girmedi.uzun zamandır depresifim.geçen yıl yaptırdığım çekirdek telkinlerimi yaklaşık bir aydır dinliyorum,olumlama ve nefes egzersizi yapıyorum.şu aralar hayattan gerçekten kopuk haldeyim.insanları istemiyorum,sürekli bişeyler kızıp öfkeleniyor ya da üzülüyorum,değersiz yalnız hissediyorum.inşallah çabalarımız boşa çıkmayacak.gerçek benliğimize,özgüvenimize kavuşucaz.sevgiler..[/COLOR].O0 |
Ben de okul önceciyim Nurbanucum.Bende siteye geçen sene üye oldum ama o ara tatil girdi etti derken kaldı telkinler falan.Bir de değişim konusunda bu seneki kadar umudum yoktu.Şimdi ki görev yaptığım yere atanınca depresyon hali bende de oldu.İnanır mısın yardım etmek isteyen insanlara kızıp yanımdan kaçırdığım zamanlar çok oldu.Şimdi değişime de değişeceğime de inanıyorum.Çaba sarf ediyorum.Kendime acımayı ve geçmişe duyduğum özlemi bir kenara bırakınca anladım ki etrafımda bana inanan beni desteklemeye hazır olan bir sürü insan varmış.Telkinleri dinlemeye başlayalı bir ayı geçti ilk hafta ağzımda 10dan fazla aft vardı.Dayanılmaz baş ağrıları da cabası.Aftlar yüzünden kilo verdim.Arkadaşlar okulun fen laboratuvarına koyacağız diye dalgayla karışık epeyce söylendiler.Şimdi geceleri telkinleri dinlemeye devam ediyorum.Sabahları en geç saat 07:30da dinç bir şekilde uyanmış oluyorum.Arkadaşlar daha çok gülümsediğimi söylüyorlar ve gözlerimin içi de gülüyormuş. Arasam mı aramasam mı derken dün çekirdek inanç sitesindeki ön tespit formunu doldurdum ve ön tespit yaptırdım.Şu an telefonum bozuk olduğu için randevu almadım.Çünkü telefonum 10 dakika konuştuktan sonra kendi kendini kapatıyor.Görüşme yarım kalmasın dedim:)) Telefonumu düzelttirince tekrar Atakan Abiyi arayıp randevu alacağım. Hiç umutsuzluğa kapılma Allah'ın izniyle çabalarımızın boşa çıkmayacağını biliyorum.İlk başta her işte zorluklar oluyor ama zorluğu görüp yoldan dönersek yolun sonundaki güzel çiçeklerden,ağaçlardan ve meyvelerinden mahrum kalırız. Ben hayatımızın gül bahçelerine döneceği zamanı iple çekiyorum şimdi:))Sevgiyle kal:)) |
biliyor musun.depesif bir insanın ibadet etmesi kadar ona huzur veren bişey yok.Rabbim öyle bi ferahlık üflüyo ki insanın içine uygulanan her yöntemden daha iyi geliyor.mübarek aylarda Allahtan bol bol af dilemeli,günahların yaptığı tıkanıklıkları ibadetlerimizle temizleyelim inşallah...sevgiler..t678 |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) bu arada ağızda aft nedir haticecim? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:43 AM. |