Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 13-06-2012 08:01 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 824986)
çekirdek inanç çalışmasını mutlaka yaptır.ben özlem hanımı öneririm.çok tatlı bir konuşma tarzı var...
biliyor musun.depesif bir insanın ibadet etmesi kadar ona huzur veren bişey yok.Rabbim öyle bi ferahlık üflüyo ki insanın içine uygulanan her yöntemden daha iyi geliyor.mübarek aylarda Allahtan bol bol af dilemeli,günahların yaptığı tıkanıklıkları ibadetlerimizle temizleyelim inşallah...
sevgiler..t678

Özlem Hanımda görüşme şansını deneyeceğim:))Evet üç aylardayız bu ayda Allah tüm günahlarımızı affeder ve dileklerimizi kabul eder inşallah.

Bu arada ilk telkinlere başladığım zaman ağzımda iri beyaz yaralar çıktı Nurbanu.Yemeğin ya da içeceklerin suyu gittiğin acayip bir acı oluyor yaa insanı kahreden.Çok şükür geçti ama hepsi:))

hatiicee 13-06-2012 08:19 PM

Sevgili Günlükçüğüm;Belki sana komik gelecek ama bugün Yaratıcıma yani Allah'a mektup yazdım.Mektupta bana olumsuz telkinler verecek cümlelerden de kaçındım.Örneğin ben ertelemeyi seven bir insanım.İşlerimi zamanında yapmayı ve hayatta plan,programlı ilerlemeyi diledim.Hayattan istediğim ne varsa olumlu cümlelerle yazdım.Yazarken de hayatta ne kadar olumsuz telkin verici kelimeler kullandığımızı fark ettim.Söz uçup gider yazı baki kalır ya, bundan sonra olumlu cümleleri daha fazla hayatıma yansıtmam lazım değil mi ama:))

Rabbim kendimde istediğim değişiklikleri yapabilmem için bana yardım et.Olumsuzlukları bana fark ettirdiğin için şükürler olsun Yarabbim.

hatiicee 14-06-2012 09:14 PM

Tenis kursuna gittiğim, gitarımı okula götürüp şarkılar söylediğim muhteşem bir gündü.Tabi gitarı ben çalmadım.Daha birilerine gitar çalabilecek düzeye yaklaşmadım.Şarkılara eşlik etmek de muhteşemdi ama:)) Gitar olayını daha da ilerleteceğim.Çok güzel çalışıyordu öğretmen arkadaş gitar elinde şakıdı yaa.Çok heveslendim çok o çalınca:)))

cansuyu 14-06-2012 09:28 PM

Mozart, bulunduğu yerden uzakta bir konser verecekti. Tüm hazırlıklar tamamlanmış ve konser başlamak üzerereydi. Mozart konser salonuna girdiğinde salonda sadece on kişi vardı. Salondakiler konserin ipatal edilip edilmeyeceğini birbirlerine soruyorlardı. Mozart piyanosunun başına geçti ve tuşlara dokunmaya başladı. Mozart salonda kaç kişi olduğuna değil yalnızca piyano çalma üzerinde yoğunlaşmıştı. Bu yüzden iç durumu ve vücut etkinliği mükelmeldi. Tüm vücudu müziğin ahengi ile yorulmuştu. O sanatın üstün gücüne inanıyordu. Kendini ve onu dinlemeye gelen insanları adeta tedavi ediyordu. O sırada Mozart'a salonda kaç kişi olduğunu sorsalar, herhalde söyleyemezdi.

Konserini bitirdiğinde salondaki on kişinin alkışı bütün salonu dolduruyordu. Mozart ve onu dinliyenler müstesna bir gün yaşamışlarda. Mozart, akşam eşine yazdığı mektupta şöyle diyordu: "Burada harika bir konser verdim ve herkes ayakta alkışladı."
alıntı

:))

hatiicee 14-06-2012 09:37 PM

Cansuyu iyi ki varsın:)) Çok teşekkür ederim.25 yaşında başladım gitar işine ama özellikle yaz tatilinde üstüne düşeceğim.İlk konserime şimdiden seni de davet ediyorum. Protokolde yerin hazır unutma:))

nurbanu25 15-06-2012 12:04 AM

Yaklasık 7 yıldır gıtarım var ama bır turlu ogrenemedım.bı ara kursa baslamıstım,bıraktım.bana degıl ama yegenlerıme yaradı benım gıtar:)bı anasınıfı ogretmenı ıcın gıtar onemlı bısey.mutlaka ogrenıcem ınsallah :)

hatiicee 15-06-2012 01:54 PM

Hiçbir şey için geç değil Nurbanu mutlaka öğreneceğiz.Sınavdan sonra sen de başla.Hatta birbirimizi gaza getirelim bence bu konuda:))

hatiicee 15-06-2012 01:55 PM

Bu arada memlekete gideceğim az sonra.Pazartesiye kadar yazamayacağım günlüğüme:((

hatiicee 17-06-2012 09:40 PM

Çok yorucu bir o kadar da güzel bir hafta sonu geçirdim.Aile ile keyifle geçirilen zaman kadar güzel bir şey yok bu hayatta:)) Bu arada gördüğü rüyaları hatırlamayan ben sabah uyanınca gördüğüm rüyayı hatırladım.Rüyaları hatırlama konusunda iyi bir adım bence bu:))

Yaşamayı seviyorum.Hareketi seviyorum,dünya üzerindeki her şeyi seviyorum.Ve sevgiyi verdiği için Allah'a şükrediyorum.İyi ki sevebiliyoruz ya kin ve nefretten başka bir duygu olmasaydı hayatta nasıl olurdu halimiz??

hatiicee 18-06-2012 10:39 PM

Güzel bir gün geçirdim şükürler olsun.Sabah uyanmam belki diye arkadaşım aradı.Küçük bir şey belki ama birilerinin seni önemsediğini bilmek güzel bir duygu:)) Seminer çıkışı kuzenime hediye aldım.Dışarıya çıktım dolaştım.Arkadaşa gezmeye gittim.CANSUYU bu arada geçen gün ki yansıtmayla ilgili yazdıkların aklıma geldi.Biz karşımızdaki insanlara ne yansıtıyorsak onu alıyoruz ya da karşıdakinin yansıttığını yansıtıyoruz.Yeni tanışmış olmama rağmen Fatma Abladan çok güzel şeyler yansıyor:))Sanırım işin aslı kendimi ve onu affetmemle alakalıymış.Bir de iletişim konusundaki takılmaları halledersek her şey daha iyi olacak galiba:))

Tüm bu güzellikler için çok şükür Allah'ım..

hatiicee 18-06-2012 11:03 PM

Ya bu arada geçen sene biriyle tanışmam için ısrar etmişti bir arkadaşım o zaman çok ilgilenmemiştim.Fakat bu sene başka bir ortamda başka bir arkadaş biriyle tanıştırmak istediğini söyledi arkadaşı çok sevdiğim için olabilir dedim geçtim.
Bugün ilk söyleyen arkadaşım;geçen sene demiştim hayır dedin falan filan derken fark ettik ki iki arkadaşında dediği çocuk aynı kişiymiş bunda bir işaret mi var ki:))

cansuyu 19-06-2012 01:23 AM

.. :)) işaret sizin algılarınızın değiştiğini gösteriyor sanki Hatice :))

"bakmadan gittiğin her gölge sende " cansuyu :)

hatiicee 19-06-2012 05:10 PM

Haklısın Cansuyu benim algılarım değişmiş:))Sanırım aşk ve sevgiyle alakalı olumlamalar işe yaramaya başladı.Bu ara kısmetli bir döneme giriyorum galiba:))Seminerler de iyi gidiyor.Bugün seminer bitince yemeğe ardında okey oynamaya gittik.İyi ki geçiyor zaman Mevlana'nın da dedi gibi.Şükürler olsun.

cansuyu 19-06-2012 09:36 PM

eksik yazmışım :( bakmadan gittiğin her gölge sende kalır...

ve mutlşuluk o küçük şeyleri derip demet yapabilmek değil mi :))

hatiicee 21-06-2012 05:05 PM

şükürler olsun iyi ve güzele doğru gidiyorum.İçim huzursuz değil artık o boşluk da gitti.İştahım açıldı ama sürekli bir yemek yeme hali.. korkuyorum kilo alacağım diye:((

hatiicee 21-06-2012 11:14 PM

Bu arada ego güçlendirici,kendine güven ve koruma kalkanını neredeyse 2 aydır dinliyorum artık listeme ertelemeyi de ekleyeceğim.Çok erteliyorum çoookk umarım bu telkinin de faydasını görürüm:((

Olumlamam da;
Evimi ve işlerimi seviyorum.
Evime ve işlerime zaman ayırıyorum.
İşlerimi zamanında yapıyorum.
Artık planlı ve programlı olarak ilerliyorum:)))

hatiicee 22-06-2012 10:24 PM

Ertelemeyi bırak telkinleri hemen sonuç verdi:P Bugün tüm evi temizledim.Seminere gittim.Hiçbir şeyi ve hiç kimseyi ihmal etmeden tamamladım günü.ARTIK BİLİYORUM DEĞİŞİM İÇİMDE VE İNANCIMDA..Veeeeeeeee yavaş yavaş değişmeye başlıyorum.Allah hepimize istediğimiz gibi olabilmeyi nasip etsin inşallah:)))

Şükürler olsun Allah'ım.Değişim yolunda ne olur beni yalnız bırakma..

hatiicee 24-06-2012 12:37 AM

Sevgili Günlükçüğüm;Komik bir gündü.Görücü teyzeyle okey oynadık bugün:) Teyze hala olayı bilmediğimi sanıyor.Bu arada benim de telkinleri deneme fırsatım oldu.Artık kendimi serbest bırakabiliyorum.Eskiden olsa elim ayağım birbirine dolanır türlü sakarlıklar yapar kendimi rezil ederdim ama bugün çok rahattım.Demek ki artık telkinlerimiz işe yarıyor.Ah birde çocuk annesini ara koymasa kendi söyleme cesaretini bulsa harika olacaktı ama neyse ben telkinlerin işe yardığını fark ettim benim için önemli olan o:))
Allah'ım çok şükür Yarabbim.Ne olur yardımcım olmaya devam et Yarabbim.Desteğini benden esirgeme.

hatiicee 24-06-2012 10:11 PM

Bugün gitar derslerini ihmal ettiğimi fark ettim.Gitar çalıştım bol bol.Parmaklarımın yavaş yavaş açılmaya başladığını fark ediyorum.Telkinleri dinlemeye başlayalı eskiden yapmak isteyip de yapamadığım şeyleri yapmaya başladım.Telkinleri seviyorum bana yeniden yaşama sevinci getirdi:))

sarışınım 24-06-2012 10:15 PM

yaşam sewincin yaşam gücün yaşam enerjin hiç eksik olmaz inş canım:)

hatiicee 25-06-2012 11:58 PM

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825444)
yaşam sewincin yaşam gücün yaşam enerjin hiç eksik olmaz inş canım:)

Çok teşekkür ederim canım benim.Hepimizin yaşama sevinci hiç eksilmesin inşallah:))

hatiicee 26-06-2012 12:02 AM

Burası benim günlüğüm ya içimden geçen her şeyi yazabilirim değil mi günlükçüğüm :) Artık eski yaralarımı sardığıma göre, ben yeni bir aşk istiyorum:)) Aşkı hak ediyorum.Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum.Aşka tüm kapılarımı açtım.Eeee sevgili aşk gelsin artık bekliyorum:))

nurbanu25 26-06-2012 12:32 AM

Aska hazırsan evlılıge de hazırsındır,ne guzel.gorucu teyze neydı gecen gunkı:D

hatiicee 26-06-2012 12:40 AM

Hehehe:)) Görücü teyze işi olmayacak iş kii.Çocuk karşıma çıkma cesaretini gösteremiyor Nurbanu.Annesindeki cesaretin %25i yok çocukta:(( Seveceğim adam karşıma çıkıp kendini ifade edecek güçte olmalı değil mi?
Evlilik işine de gelince sevgili olmadan çok daha büyük bir sorumluluk.Beni korkutan yeni bir aile bağlılığı ve sorumluluktu.Belki de gerçekten seveceğim insan karşıma çıkınca sorumluluk duygum değişir.Sorumluluktan korkmamın nedeni bir çekirdek inançtan dolayı da olabilir.Aslında çekirdek inanç da yaptırmam lazım:))

hatiicee 27-06-2012 10:01 PM

Bugün Abdullah Bey'e çekirdek inanç yaptırdım.Büyümeyi reddediyormuşum.Bana büyüme ile ilgili olumlamalar yazdırdı.Bu olumlamaları elime almamla ağlamam bir oldu.Normalde ağlayamayan ben şuan ağlıyorum.Ağlamaların olacağını söylemişti ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim:((

Olsun ama ağlamakla bilinç altım ve içimin temizleneceğini biliyorum.
KENDİMİ AFFEDİYORUM ve KENDİMİ SEVİYORUM.

nurbanu25 27-06-2012 10:25 PM

Hatıcecım,tebrık ederım,cekırdek ınanc tespıtı gereklı bıseydı.sımdı telkın,olumlama,nefes egzersızı,affetme gıbı calısmalarına baslarsın artık.benım calısmalarım yaklasık 40 gun oldu.olumlamamı ılk defa bu ay hıc aksatmadan 21 gun boyunca yaptım,daha da yapıcam.bu arada buyumeyı reddetme bende de var.artık buyucez ve evlenıcez ;).sen gıtar calısıyordun dı mı,kursa mı gıdıyosun yoksa cdlerden mı calısıyosun,ben de dusunuyorum da...

hatiicee 27-06-2012 10:43 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825548)
Hatıcecım,tebrık ederım,cekırdek ınanc tespıtı gereklı bıseydı.sımdı telkın,olumlama,nefes egzersızı,affetme gıbı calısmalarına baslarsın artık.benım calısmalarım yaklasık 40 gun oldu.olumlamamı ılk defa bu ay hıc aksatmadan 21 gun boyunca yaptım,daha da yapıcam.bu arada buyumeyı reddetme bende de var.artık buyucez ve evlenıcez ;).sen gıtar calısıyordun dı mı,kursa mı gıdıyosun yoksa cdlerden mı calısıyosun,ben de dusunuyorum da...

İlk olumlamamda gözyaşlarına boğuldum:))Ama inanıyorum Nurbanu ilk başta zorluklar olsa da zorluklardan sonra çok güzel şeyler olacak:)) Artık siteden aldığım telkinleri bırakıyorum.Onlara 52 gün sonra devam edeceğim.Abdullah Bey'in söylediklerini harfiyen yerine getirip sonuçlarını göreceğiz.
Umarım ağızdaki yaralar tekrar çıkmaz:)) Umarım hepimiz için her şey daha güzel olur:))

hatiicee 27-06-2012 10:51 PM

Nurbanu bu arada gitar derslerini eniştemden alıyorum.Eniştem bana yarım saat gösteriyor gösterdiklerini yapmaya çalışıyorum.İlk şarkımı da pazartesi günü itibariyle çalmaya başladım.Haluk Levent'in Ankara şarkısını:)) İnternetten dersleri takip edemedim ben çok hızlı geldi.Ama internetten öğrenen arkadaşlarda var dene istersen bir:))

nurbanu25 27-06-2012 10:54 PM

Baslarda oluyo canım,ben de gunlerdır gozumun yası kurumuyo desem yerıdır.daha berbat hıssettıgım,olumsuz dusuncelerden bunaldıgım anlar cok oldu.ama bıraz sabır,varsın aglayalım.olumsuzlukları dokelım.basarıcaz,kendımızı gerceklestırıcez...gıtarı sormustum ama :) kursa mı gıdıyosun cdlerden mı

cansuyu 27-06-2012 11:34 PM

Haticee .. gelişmeleri paylaşırsınız değil mi bizle :))
olumlu olacağına inanıyorum paylaşacaklarınızın..
kolay kök salmıyorlar içimize yerleşenler.. acıta acıta sökebiliyoruz bazen..
çabalarınızın karşılığını bir an önce almanızı dilerim.. başaracak olan herkes.. başarmak isteyenlere umut aslında..

gözyaşlarınız yağmura benzesin ve gökkuşağı doğsun...

hatiicee 28-06-2012 12:07 AM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825554)
Haticee .. gelişmeleri paylaşırsınız değil mi bizle :))
olumlu olacağına inanıyorum paylaşacaklarınızın..
kolay kök salmıyorlar içimize yerleşenler.. acıta acıta sökebiliyoruz bazen..
çabalarınızın karşılığını bir an önce almanızı dilerim.. başaracak olan herkes.. başarmak isteyenlere umut aslında..

gözyaşlarınız yağmura benzesin ve gökkuşağı doğsun...

Her dakikamı ve her saniyemi paylaşacağım Cansuyu.Hayat paylaşınca güzel:))İlk gelişmem göz yaşlarımdı uzun zamandır ağlamamıştım.İyi geldi:))Telkinler gelene kadar olumlamalarla götüreceğim.Her zaman tekrarlamam gereken büyüme ve olgunlaşma olumlamamı mp3e kaydettim.Telkinler gelene kadar geceleri dinleyip gündüzleri de okuyacağım.25-26 senenin birikimi var içimde bir anda pat diye bir şeylerin değişmeyeceğini biliyorum.Bildiğim tek şey bu yolda pes etmeden yürüyeceğim.
Bu forumda olduğumuza göre bir şeyin yolunda gitmediğini anlayan bilinçli insanlarız bence.Hepimizin de başaracağına inanıyorum.Gelişimle hayatımız gül bahçelerine dönsün inşallah.

hatiicee 30-06-2012 12:46 AM

Gözyaşlı olumlamalarım devam ediyor.Abdullah Bey'in önerdiği 52 günlük süre içinde gelişmeler kaydedeceğime inanıyorum.Sabırsızlıkla telkinlerimi bekliyorum.
Bu arada bugün İncesaz konserine gittim muhteşemdi.Beni hayatta güzellikler bekliyor ben de bu güzellikleri kabul ediyorum.Yakın bir zamanda daha güzel sürprizlerim olabilir.İnşallah bu sürprizler çok güzel bir şekilde gerçekleşir Allah'ım:))

hatiicee 30-06-2012 10:54 PM

Ben olma ve büyüme yolunda ilk adımım evimi değiştiriyorum.Bugün ev arama sorumluluğunu üstüme aldım.Hem ekonomik hem de kaloriferli bir ev tuttum haftaya taşınma telaşım var.Çok mutluyum çok küçük de olsa hayatımla ilgili sorumluluk adına bir adım atıyorum:))
Bugün fark ettim sadece okuldaki sorumluluklarımı üstlenmişim bugüne kadar, diğerlerini hep es geçmişim :((

cansuyu 30-06-2012 11:44 PM

..bu yeni bir yaşam demek aslında.. yolunuz açık olsun Haticee :))

hatiicee 30-06-2012 11:55 PM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825701)
..bu yeni bir yaşam demek aslında.. yolunuz açık olsun Haticee :))

Sevgili Cansuyu çok teşekkür ederim.Beni her zaman yüreklendiriyorsun:))Bu cümleleri yazan yüreğine sağlık:))

Bu arada yeni kapıda kapı derken:))Yeni bir yaşama adım atmak üzereyim sanki.Çekim yasası gerçekten işe yarıyormuş:))Darısı yeni kapıların başına y789

cansuyu 01-07-2012 12:01 AM

herkes yüreği kadar (kendi yüreği kadar) dır Hatice..

ne engin yüreklerde yer buldu diye enginlere açılır yüreğimiz.. ne dar yüreklerde barındı diye eksilir :))

cansuyu

hatiicee 02-07-2012 02:20 AM

Sevgili günlükçüğüm dün ve bugün bol bol olumsuzlama yaptım.Abdullah bey yüksek sesle yap olumlamaları demişti.Kendi sesimi duymaya tahammül edemedim önce vücudumda hafif titremeler oldu.Sık sık gözlerim doluyor bu ara.Bazende ağlıyorum.İçim temizleniyor ne güzel:))Sabahleyim olumlamalardan devam edeceğim.Yine bol ağlamalı bir gün beni bekliyor.Bu arada ev toplama sürecine giriyorum.
Bir kere daha yazıyorum 2012 yılı benim miladım oluyor.Çünkü bu sene büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Seçimimle hayata sıkı sıkı sarılıyorum.Hayat bana gülümseyerek ihtiyacım olan gücü ve enerjiyi veriyor.Hayatı ve kendimi çok seviyorum:))

hatiicee 02-07-2012 11:10 PM

Bugün gitarda 2. şarkıma geçtim.Büyük gelişmeler varmış bende.Artık istedikten sonra her şeyi yapabileceğimi biliyorum.Küçükte olsa gelişmeler çok mutlu ediyor beni:))

Olumlamalara da devam ediyorum.Derslerimi ihmal etmemem lazım.Durmak yok yola devam:)))

hatiicee 04-07-2012 09:57 PM

Sevgili günlükçüğüm yine o nedensiz boşluk geldi içime:( Birde olumsuzlamalardan sonra sanki boş boş bakıyorum bu ara etrafa:(

hatiicee 05-07-2012 12:26 AM

Bazen affettim dediğim fakat yüreğimde hala belli bir yer tutan insanları toplayıp bilmediğim bir yerlere gönderesim geliyor.Sonra da ne olursa olsun yüreğin seninle olacak Hatice onlar olsa da olmasada bir şey fark etmez duygularında her şey diyorum.Ne kötü bitti deyip bitirememek.Ne ileriye ne de geriye adım atamamak.Araftayım sanki:((
Bu aralar bana bir haller oldu.Olumlamalar ya da olumsuzlamalar dokundu mu ne:)))

WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM.