![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Araf belki de ne tünel ne sırattı. Araf belki de varılabilecek en üst zirve ve dengenin kendisiydi. Aitsizliğin aidiyete zaferiydi cansuyu |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
Belki de Cansuyu:)) Sonuçta bizi öldürmeyen acı güçlendirerek ayağa kaldırır değil mi? Allah ayağa kalkamayacağımız acılardan esirgesin inşallah.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Merhaba günlükçüğüm; bu gün düne göre çok çok iyiyim ama ev işiyle ilgilenmekten yoruldum biraz.Yarın kardeşim geliyor memleketten:))Evimi taşımaya az kaldı bu arada ev toplama işini tamamen kendim yapıyorum.Bu benim sorumluluğum sonuçta değil mi:))Kararlıyım artık hayatımın sorumluluklarını alan 25 yaşında bir bayan olacağım:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eveeet.büyük gün geldi çattı sabahleyin evimi taşıyorum.Eskiden atmaya kıyamadığım bir sürü şeyi kendim attım:))) vee değişim zamanı artık:)) Yeni bir başlangıç zamanı:)) Yeni yaşamımda şansımın ve bahtımın daha da açık oluyor.Büyüyorum ve olgunlaşıyorum.Aşkı ve sevgiyi seçiyorum.Böylece yaşamımı güvenle sürdürüyorum:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) kolay gelsin size Haticee :)) ve hoş gelsin :) safra atmayı çok severim.. deleteye basmayı :) yer açmak gerek yenilere .. oysa öyle dolu ki tavanaramız bile :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eveet..Dün geceden itibaren telkinlerimi dinlemeye başlamış bulunmaktayım.12 saat dinledim rahatım şuan.Ağız içindeki yaralar,ağlamalar ve baş ağrıları yok umarım hiç de olmaz.Öğleden sonra bir ara telkinleri dinlerken uyuyup kalmışım daha ilk gün olmasına rağmen Atakan Abinin sesinin gayet rahat duyabiliyorum.İnanıyorum bu sefer her şey çok güzel olacak:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Dün biriyle tanışmaya gittim.Veee yine olmadı sanırım hala bir ilişkiye hazır değilim:(( Çocukta çok dağınık ve üşengeç olduğunu söyledi zaten :(( of off bu gidişle evde kalcam galiba ben:))) Nolcak bu halim bilmem.Ama dün bir şeyi fark ettim önceden beni saran sarmalayan koruma kalkanı artık yoktu.İşin sevindirici tarafı da buydu.Benim biraz daha büyüme olumlaması yapmam lazım galiba:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bu günlüğe ilk defa bir şey yazasım gelmiyor.O boşluk yine geri geldi:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) :( ben öyle zamanlarda aralıksız mutluluk telkini dinliyorum.. bende işe yarıyor.. boşluk benle dolana kadar dursun bir kenarda diyorum :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eğer mutsuz olmayı bırakırsan kendini çok yalnız hissedersin... En yakın dostunu kaybetmiş gibi... İnsan onunla evlenmiştir ve yaşamın boyunca mutsuzluğunla evli kalmışsındır... Artık ondan boşanma vakti gelmiştir... Ben buna, "büyük cesaret" diyorum... Mutsuzluktan boşanmak; insan zihninin en eski alışkanlığını, en uzun süreli yoldaşını kaybetmesi. Osho |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Cansuyu Abdullah Bey 52 gün sadece gönderdiğim çekirdek inançları dinle dedi başka telkin dinleyemiyorum maalesef.Ama mutluluk olumlaması yapıyorum olumlamaların yanında:)) Osho'nun sözleri çok iyi geldi:)) Mutsuzluktan boşanmak güzelmiş..Her boşluk hissinde bunu aklıma getireceğim artık:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hakikaten öyle değil mi o kadar meşgul olduk ki yılllar yılı mutsuz olmakla bazen içine düştüğümüz boşluk hissi bundan kaynaklı olsa gerek. Mutlu olunca sahip olduğumuz enerjiyi ve boş vakti daha verimli işlere harcayabiliyoruz en azından. :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) gitarda ilerliyorum fakat annemle aramız limoni bu aralar:(( |
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İnşallah Bigokyanus:))Laf sokmalarla dolu günlerdeyiz bu ara:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) tek düşmanın... rakibin.. savcın.. yargıcın annen olsun :)) sanırım ebeveynler arasında sıkışıp kaldınız Haticee :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ahhh Ahh Cansuyu:(( Bu ara isteklerimiz çakışıyor.Annemin istekleri ve yanında geleneklerle sıkıştım kaldım:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) 10 gün çekirdek inanç telkinlerini dinledim yarın ve sonrası 2 gün olumlama yapacağım artık.Yaaa alakası yok biliyorum günlükçüğüm ama onu çok ama çok özlüyorum :(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İlk 10 günlük süreci bitirdim ve bugün olumlamalarla günümü devam ettirdim.Aklıma takılan bir şey var rüyalarınızı anlatın bölümüne baktım da ben hiç rüya görmüyorum.faydası olmuyor mu acaba bu çekirdek inanç telkinlerinin ::(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Abdullah Beyin başka şeyler ekleme dediğini biliyorum ama dün gece yatmadan önce Özlem Hanımın affetme meditasyonunu yaptım.Belki onu özlemelerim geçer diye:(( Rahatım şuan iyi ki yapmışım:)) 13 günü tamamladım bugün tekrar çekirdek inanç mp3lerini dinliyorum.Ara verince özlemişim mp3lerimi dinlemeyi. Şükürler olsun her şeye:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Canım olumlama olumsuzlama yontemını abdullah bey nasıl olucanı acıkladı mı |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) rüyamda okuldaydım o da vardı.konuşmadık ama bana bakarken gözleri parlıyordu eskisi gibi.neyseee...yaaa rüyamda ona enerji yolluyordum o da enerjiyi kabul ediyordu:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevgili günlükçüğüm çekirdek inanç telkinlerinin 16.günündeyim veeee son iki gündür hiç bir şeyi erteleyemiyorum.Erteledikçe içimde bir şey beni huzursuz ediyor.İnşallah hep böyle devam eder.Çok mutluyum bu ilk gelişmem Allah'a şükürler olsun:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) sevgili günlükcüğüm, üç gündür köyden dayımların bilgisayarından yazıyorum şuan.Telkinlere ara vermek zorunda kaldım mp3 playerimi Denizli'de unutmuşum:(((ama olumlamalarımı yapıyorum.Köydeyken fark ettim ki artık onu özlemiyorum.Ertelememeye devam ediyorum:))Sevdim ben bu çekirdek inanç işini iyi ki aramışım Abdullah Bey'i.Bir şeyi daha fark ettim eğer o karşıma çıkmasaydı ben hayatta fark etmezdim bir yerlerde sorun olduğunu öyle devam ederdim yaşamıma iyi ki Allah onu karşıma çıkardı.Şu an on karşı içimde inanılmaz bir minnet duygusu var.Hatta aynı memlekette olsa gidip teşekkür edesim bile var:))İçimde çok huzurlu.Şükürler olsun Allah'a. Şimdilik bu kadar yazacaklarım günlükcüğüm fırsat bulduğum ilk arada tekrar yazarım sana :))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İçimdeki minnet duygusuna ona karşı olan öfkemi almış gitmiş sanki..Sevgilisiyle çekildiği fotoğraflar acıtmıyor artık canımı.O hayatına devam ediyor kendi kendine hayatı zindan eden benim.Bunu geç de olsa anladım. Son günlerde kendimi yeni doğmuş gibi hissediyorum.Köyde bol bol kitap okudum ve muhasebe ettim.Yaşadığım bazı şeyler için kendimi affettim.Çünkü biliyorum ki yaşadıklarım benim ruhsal gelişimim için önemli şeyler.Hem ne var ki hatalar yaptıysam kimse mükemmel değil ki.Telkinleri de dinlemeye başladım artık.. Bir de dün bir şeyi fark ettim.Ben ilk ilişkimdeki başarısızlık anında kendime kurban rolünü seçmişim ve farkında olmadan bu rolü oynamışım.Bununla ilgili olumlama da hazırladım artık o olumlamayı da tekrarlayacağım. Mutluyum ve huzurluyum günlükçüğüm Allah'a şükürler olsun.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Duyguların Dili kitabına devam ediyorum.Bu kitapla her duygunun bizim için çok ama çok önemli olduğunu öğrendim.Depresyonun ardından yaratıcılık geliyormuş biliyor musun günlükçüğüm okuyunca çok şaşırdım. Bir de bugün üniversiteden bir arkadaşıma davetiye baktık ve ardından bohça alışverişi yaptık.Düğün yapanların attıkları adım paraymış onu öğrendim:)) Yaa bir de evlenen herkes de hadi artık sende oluyor arkadaş yaa..Eeee bulamadın mı hala bakışları sanki manavdan alınıyor bu mübarek .Ben gönlümün eski yaralarını anca iyileştirirken yeni biri olmuyor maalesef.Aman günlükçüğüm öyle işte ama her şeye rağmen güzel bir gündü.Allah'a şükürler olsun :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hatıcecım,depresyonun ardından yaratıcılık kısmını bıraz acıklar mısın.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün arkadaşın evlilik hazırlıklarına son gaz devam ettik:)) Elbisemin boyunu bir santim kadar kısalttırdım. Veee uzun zamandır siyah içime sinen hem abiye hem de okulda giyebileceğim bir ayakkabı arıyordum ama uzun zamandır bulamıyordum.Aradığımın bu dükkanda olduğunu biliyorum deyip içeri girdim ve bingo dükkan sahibi madem öğretmensin diyerek aradığım ayakkabıyı gösterdi.Ayağımda çok güzel durdu hemide ayakkabıyı indirimli aldım.Normalde tezgahtarla falan konuşurum ama bu sefer dükkan sahibi çok ama çok saygılı ve güzel davrandı.Demek ki benim kendimle ilgili düşüncelerim değişince karşı tarafta bunu bilmese bile hissediyor. Çok mutluyum oldum çok. Artık değerli ve sevgiye layık olduğumu biliyorum:))Ve kendimi seviyorum. Karşıma çıkan her şeyde bir hayır olduğunu ve bana bir şeyler kattığını biliyorum. Ve Allah'a her zaman şükrediyorum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hatıce senın duyguların dılı yazın da gıtmıs,forumda bı haller var.artık baslık acıp oraya yazarsın teknıklerı ;) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Yazarım canım benim sen merak etme:)) Mademki sorun varmış gidenlerin canı sağolsun artık tekrar yazarız.Söz uçar yazı iki cihanda ne de olsa.Ne kadar silinse de biz tekrar tekrar yazarız virüslere inat:))Şu aralar arkadaşın düğünü vesilesi ile biraz yoğun geçiyor günlerim.Yoğunluk bitince Dost Kazanma Sanatını da Duyguların Dili Egzersizlerini de ekleyeceğim:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Tamam canım :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Karar verdim beni üzeni unutmaya, Eski üzüntülerden ve ağırlıklardan ayrılmaya, Değişime ayak uydurmaya, Yeni güzelliklere niyet etmeye, Kendimi olduğum gibi kabul etmeye, Sevmeye sevilmeye, Kendimi anlamak için kendime vakit ayırmaya Enerjimi beni sevenlere vermeye Bir fotoğraf makinesi alıp doğayla baş başa olup,doğa fotoğrafları çekmeye Bu günlüğüm yanında bir de defter olarak günlük tutmaya Tüm bunların yanında sorumluluklarımdan kaçmadan,evime ve işime vakit ayırmaya, Sorunlarla yüzleşmeye ve tabi ki BÜYÜMEye tüm kalbimle karar verdim ve şu andan itibaren niyet ettim:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün arkadaşımla foruma gittim başka bir arkadaşım evleniyor demiştim yaa heves midir yoksa telkinlerin etkisi midir bilmem kendimi karaca'da tabak bakarken buldum.Bir tane çeyiz seti beğendim çok şıktı onun taksidine girebilirim bu ay:)) Yarın evlenen arkadaşımın düğün davetiyelerini katlayacağız.Bir şeylerle oyalandığımdan mıdır bilmem içimdeki boşluk gitti artık.Çekirdek inanç çalışmalarını dinlemeye devam ediyorum bugün 2.turun 9. günündeyim.Yarında dinleyip 3 ara vereceğim.İnanıyorum 52 günü tamamlayınca her şey çok güzel olacak. Bir de Sweeet'in günlüğünü okuyunca aklıma geldi bugün rüyamda hafif dalgalı serin bir yerde-belki söylemesi ayıp olacak ama- çırılçıplak denize girdim.Ağaçlar içinde çok güzel bir yerdi denize girdiğim yer ve denize girmek çok keyifliydi.Bunun çekirdek inanç çalışmasıyla bir alakası var mı acaba diye de düşündüm kendi kendime günlükçüm.Hayırlara vesile olur inşallah rüyam.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Zibidi (Su kaplumbağam) öldü:(( Neye tam bakabildim ki ona bakabileyim:(( Mayıstan beridir hep yanımdaydı ev arkadaşım, bebeğim olmuştu yaa:(( Niye gitti ki:(( |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ah canım benim üzülmemek ne mümkün, can yoldaşı bir can gitmiş. Biz de bir kaç ay önce muhabbet kuşumuzu kaybettik. Kardeşim ne kadar ağladı. Ben de çok üzüldüm. Onun da ömrü o kadarmış. Ölümü de küçük bir can bile olsa olgunlukla kabul etmek de gelişimimizin bir parçası. Ölümün aslında ne kadar yakınımızda olduğunu hem kendimiz hem de başkaları için olduğunu kabullenmek gerçek anlamda büyümenin bir parçası. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sweeet'im sağolasın.Alışmıştım ona ev arkadaşım olmuştu benim.Çok seviyordum onu.Dediğin gibi ömrü bu kadarmış.Arkadaşım çağırdı duyunca hem düğün davetiyelerini katlayalım hem de kafan dağılsın gel diye.Ona gittim geldim şimdi daha iyiyim.Ömür dediğin çok kısa gerçekten kırmaya ve kırılmaya hiç gerek yok:(( Söylemek gerek içindekileri hiç vakit kaybetmeden.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bazen niye sen şunu yaptın sen bunun yaptın diye üsteler durur ki insanlar.Tamam mükemmel değilim bazı şeyler boşluğuma denk geliyor kabulüm ama karşı taraf beni kırdığı zaman ben ölümlü dünya deyip takmamaya çalışıyorum.Sürekli şu şöyle bu böyle dendiği zaman çıldırıyorum.Hele ki salak yerine koymaya çalışmadığım halde beni salak yerine koymaya çalışıyorsun lafına daha çok sinir oluyorum. Sonuçta ben burada yaşamıyorum ki.Yaşadığım yerle ilgili planlamadığım şeyler çıkabiliyor.Hem okul hem de halk eğitim derken sorumluğumda çok oluyor. Ev taşıdım evle ilgili işleri hallettim.Orada ev burada ki kadar kolay bulunmuyor ki.Şöyle oturulacak gibi bir yer istediğin zaman tayin vaktini beklemen lazım. Ooof anne off çok ince fikirlisin sağolasın beni düşündüğünü biliyorum ama bazen çok fazla düşünüyorsun.Hem kendini hem de beni üzüyorsun.Ne oldu da bu kadar uzaklaştık ki biz??? |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) dedim ya Hatice :) hepimizin çekirdek inançları var.. annenin de elbette. çocuklukta ya da ilk gençlikte.. bir kum oyunu gibi bu..kumu kazmak.bir heykel.. bir kale.. bir yapı yapmak.. sonra yarattığını yıkıvermek..yenisini yapmak.. biz yetişkinlerde.. ( yaşlılarda dememi beklemeyin hiç :)) ) bu çok daha zor.. çünkü yarattıklarımıza bağımlıyız..yaralarımızı bile bırakmayız biz :(( ve.. yıkmaktan korkmamak.. kaybedecek hiçbirşeyi olmayacak kadar hiçbir şeye sahip olmamakla mümkün.. benim meşhur sözüm hep de tekrarlıyorum belki.. özgürlük aitsizliktir.. oysa tüm yaşam bu aitliği kurmakla geçmişken.. :( belki kendinin bile.. çekirdek inançların yıkılırken.. nasıl direnç gösterdiğini hatırlamak faydalı olabilir diye düşünüyorum :) |
Cansuyum haklısın olaya iki taraflı da bakmaya çalışıyorum.Ama bazen sinirleniyorum da her zaman beni düşündüğünü biliyorum.Çok da seviyorum onu.Önümüz bayram inşallah bayramda daha iyi olur her şey.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Topraklanmamı ve affetme çalışmamı yaptım.Çok rahatım şuan.Bu arada çekirdek inanç çalışmasının 2.periyorunun 3 günlük dinlenme sürecine girdim.Eskiden olanlar aklıma gelmiyor artık ve aklıma gelmedikleri içinde düşünceler aklımı kemirip durmuyor.Olan her şeyin benim ruhsal gelişimim için önemli olduğunu biliyorum.Şükürler olsun:)) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:57 AM. |