Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

sweeet 09-05-2014 08:20 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Oh sefan olsun daha nolsun. Bolluğun bereketin bol ve daim olsun. :D

hatiicee 09-05-2014 09:04 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Canım benim çok teşekkür ederim :)

sümbül1980 10-05-2014 09:19 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Hayrlı olsun hatice hanım. Tebrik ederim.

hatiicee 06-06-2014 11:46 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Selamlar güzel insanlar ve sevgili günlüğüm İki gündür bir şeyi anladım ki: deneyimlerin zaten sevgiymiş de ben farkında değilmişim.Evet zaman zaman garipliklerim var ama kimin yok ki.Zaten hayattaki herkes bana bir süre eşlik ediyor.Varsın herkes kalmak istediği kalsın.Zorlamayla kalmamalı zaten insanlar yanımda.Velhasıl her şey iyi güzel şükürler olsun.Sevgiyle

hatiicee 01-07-2014 01:11 AM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Geçen hafta arkadaşım dağcılık kulübüne gittiğini ve çok eğlenceli geçtiğini büyük bir heyecanla anlatınca hafta sonunu zirve ile tamamlamaya karar verdim.Cuma akşamı hem misafir ağırladım hem de hazırlıklara başladım.Cumartesi 05.30 uyandım hayatımda ilk defa normalde olsa öldürsen kalkmam. Çok farklı bir deneyimdi.İlk gün Bafa gölünün kenarında kamp kurduk.Yüzüldü, kamp ateşi yakıldı, şarkılar, muhabbet derken saat 12 nasıl oldu anlamadık.Daha sonra herkes çadırına yatmaya gitti.Biz arkadaşla kalıp yıldızlara bakmayı tercih ettik.Gökyüzü o kadar eşsizdi ki hayran kaldım.Ne güzel yaratılmış kainat. İzlemeye doyamadık.Tam bir meditasyondu benim için.O kadar huzurluydum ki.Pazar günü de 05.00 da uyandık çadırları topladık kalan çöplerimizi topladık.Ve 07.20de Latmosa Beşparmak Dağlarına yürümeye başladık.Kuru otlara basıp iki kere düştüm.Hala bacaklarım yara bere içinde.Bacaklarımın kanamasına bakmadan yürümeye devam ettim.Sağolsun arkadaşlar zorlandığımı görünce hemen yardıma koştular.1400 metre tırmandık.Her şey şahaneydi.Büyük İskenderin yürüdüğü yollardan yürüdük.

Veeee çekim yasası da hakikaten işledi.Apartmanımızda 4. katta bir daireyi çok beğeniyorum.Uzun zamandır daireyi çok beğendiğimi ve o daireye geçmek istediğimi söylüyorum.Cuma günü hazırlığıma başlamadan önce evin boşaldığı haberini aldım.Şükürler olsun.2013ün tüm zorluğuna inat çok güzel bir yıl geçiriyorum.2013teki yaşadıklarıma asla pişman olmadım ama canım çok yanmıştı.Canımı yakan çok iyi de ders veriyor. ŞÜKÜRLER OLSUN her şeye

hatiicee 08-09-2014 10:50 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Ne uzun zaman olmuş yazmayalı.Tatil Denizli İzmir arası derken ne hızlı geçmiş zaman.Dün hayatımla ilgili bir karar verdim hatta adım attım. Adımımın bana mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum. Şükürler olsun her şeye her nefesimize :)

hatiicee 24-10-2014 04:47 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))
 
Bol bol karar aldığım bir gün oldu bugün.Yeni hayatımın ilk günü şükürler olsun.Hayırlara vesile olsun :)


WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:14 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.