Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

cansuyu 09-09-2012 01:40 AM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

değişime bu kadar açık, gelişime böyle açık olmak ..
başarmanın ilk basamağı sanırım..

18 yaşında şöyle yazmışım Hatice..

kendimde kendime hapsettiklerimi öyle seviyorum ki..

ve hala değişim sözkonusu olduğunda yangında ilk kurtarılacaklar gibi sıkı sıkı sarılıyorum kendimde asıl beni hapsedenlere...

değişmeyi kabul etmeden hep bir yanı aksıyor gelişim yolculuğunun...

ve ben cesaretin için kutluyorum seni..

hatiicee 10-09-2012 06:12 PM

Alıntı:

acemisirine Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829814)
hayalleriniz en iyi bir sekilde gercek olmasini diliyorum..
sevgi sizi daima takip etsin ve hep etkisini göstermesini diliyorum..
mutluluk rüzgari sarsin sizi..
huzurun doruklarinda yasayin daima..
basari zenginlik ve bol bereket cogalsin hergününüzde..

günlügünüzü okudum.. baslangiclar, ilerlemeler, acilarin azalmalari yaptiklariniz ve yapacaklariniz..

kendine inanan zaten kazanmistir..

siz kazananlardansiniz..

güzellikler sizin bizim hepimizin olsun sevgili hatiicee..

Güzel dileklerin için kocaman ve içten bir inşallah diyorum:)) Çok teşekkür ederim canım:)) Umarım bu güzellikler hepimizi bulur:))

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829824)
değişime bu kadar açık, gelişime böyle açık olmak ..
başarmanın ilk basamağı sanırım..

18 yaşında şöyle yazmışım Hatice..

kendimde kendime hapsettiklerimi öyle seviyorum ki..

ve hala değişim sözkonusu olduğunda yangında ilk kurtarılacaklar gibi sıkı sıkı sarılıyorum kendimde asıl beni hapsedenlere...

değişmeyi kabul etmeden hep bir yanı aksıyor gelişim yolculuğunun...

ve ben cesaretin için kutluyorum seni..

Değişimin ilk sahfası eski alışkanlıklara sıkı sıkı bağlanmak oluyor galiba Cansuyu.Onlara sıkı sıkı bağlanıyoruz.İçimizde bir şeyler eksik kalmasın boşluklar oluşmasın diye.Ama -tabi bu benim fikrim- sende değişiyorsun.Kalemin her zaman kuvvetli bunun yanında yazdıkların arasında çok güzel farklar var:))

İkinize de verdiğiniz destek için çok ama çok teşekkür ederim :))

cansuyu 11-09-2012 10:29 AM

..hem katıksız bir yalnızlık istiyorum hem istemiyorum
hem sınırsız bir paylaşım istiyorum hem istemiyorum
aslında yaşamımız en kötü haldeyken bile..değişim korkutur bizi
başetmeyi öğrenmişizdir en kötü de olsa bilindikle
bilinmedik hem çağırır hem
en kötü bilindiklik..en iyi bilinmedikten daha kolaydır işte
kolay
belki hepimizin bahanelerinin dizi dizi olması ..bunu görmenin egomuzu yaralamasından korktuğumuz içindir
tam ne istediğimizi bildiğimizi sandığımızda
hamle yapamaz atalet duygusuyla kalakalırız
insanız
tam..evlenmeyi düşündüğümde..yalnızlığımı daha çok sever olurum
tam çekip gideceğim dediğimde... yok ne yapsam sevemem istanbulu ama kızımın bana daha çok ihtiyacı olduğuna inanırım
tam..herşeyi yapabilecek kadar zincirsizken..yeni zincirler yaratırım
ama şunu biliyorum..gerçekten olgunlaştığında bir düşünce ya da duygu ya da istek.... hani çok klişe bir tabirle..zamanı gelmişse olur ancak.. bunu hatırladığımda artık kendime işkence etmeyi bırakırım ne istiyorum diye

sweeet 11-09-2012 11:32 AM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829921)
kolay
belki hepimizin bahanelerinin dizi dizi olması ..bunu görmenin egomuzu yaralamasından korktuğumuz içindir
insanız
tam çekip gideceğim dediğimde... yok ne yapsam sevemem istanbulu ama kızımın bana daha çok ihtiyacı olduğuna inanırım
ama şunu biliyorum..gerçekten olgunlaştığında bir düşünce ya da duygu ya da istek.... hani çok klişe bir tabirle..zamanı gelmişse olur ancak.. bunu hatırladığımda artık kendime işkence etmeyi bırakırım ne istiyorum diye

Bu yazı tam bana uygun olmuş ablacım ya. Üstüme alındım. Bana hakkari yolu göründü. Ama karar veremiyorum.

vuslatizmir77 11-09-2012 01:11 PM

Alıntı:

kolay
insanız

al benden de o kadar bende böyleyim.

hatiicee 11-09-2012 08:34 PM

Alıntı:

kolay
insanız

Cansuyu hayat denen şey zıtlıklarla güzel değil midir?.Mutsuzluk olmasa mutluluğu anlayabilir miydik.Sıkıntılardan sonra gelen güzel bir haber havalara uçmamıza yetmez mi?Bazen korkularımız hayata tutunmamızı sağlar.Arada kalmalarımızla alternatifleri görebiliriz.Aşk bile bir araf halidir bence.Sevilmekle sevilmemek arasında..Her şeye rağmende havalara uçma halimiz vardır midemize kramplar girer.Üzülürüz depresyon sebebimiz bile olur bu durum..Ardından her şeyi reddetme hali gelir.Ona ait her şeyi sileriz.Onunla ilgili hayatta konuşmayız.Ardından da soğuma gelir.Ona ait hiçbir şey kategorize etmez artık.İnişler, çıkışlar hayat güzel şey

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829927)
Bu yazı tam bana uygun olmuş ablacım ya. Üstüme alındım. Bana hakkari yolu göründü. Ama karar veremiyorum.

Sweeet'im yanlış hatırlamıyorsam bu atama kadroluydu sözleşmeli değil.Atandığın yere gitmezsen bir sene men ediliyorsun, puanın yetse bile bir yere atanamıyorsun.Bir daha bu kadar çok atama olmaz.Söylemek sana kolay diyeceksin belkide ama bence kesinlikle gitmelisin.Bir sene sonra eş durumuyla mutlaka gelirsin.Zor biliyorum bunun yanında git bence.Veeeeeeeeeee hayırlı olsun çok sevindim atanmana:))

hatiicee 11-09-2012 10:49 PM

Yaaa bugün çekim yasası işe yaradı.Daha dün aklımdan tüm okulların okul öncesi öğretmenlerinin toplandığı toplantı da başkan olmak geçmişti:)) Oy birliği ile kabul edildim ve başkan oldum :)) Şükürler olsun :)) Bu küçük bir şeydi yavaş yavaş büyük şeyleri de istemeye geçsem mi acaba:))

hatiicee 16-09-2012 10:13 PM

Dün itibarı ile 52 günlük çekirdek inanç telkinlerini dinleme sürem bitti:)) Ağlamalar, bitmek tükenmek bilmez aşk acıları bitti:))Artık onu görmek hele ki sevgilisiyle görmek beni çıldırtmıyor.Eskiye çok güzel bir sünger çektim.Ertelemiyorum artık her şeyden önce büyüdüğümün farkındayım çok şükür:))

hatiicee 17-09-2012 08:16 PM

Bugün öğretmen arkadaşımın biri geldiğinden beri sende bir değşiklik var sevgilin mi var dedi:))Hayır desemde inandıramadım gözlerin ışıl ışıl mutlaka bunun bir nedeni olmalı diyor:)) Diğer arkadaşlarda diyemedik ama bizde aynı şeyi düşünüyoruz dediler:)) O kadar dil döktüm inanmadılar yaa :))

hatiicee 18-09-2012 09:46 PM

gel-git- git- gel..hayat güzel şey her şeye rağmen.şükürler olsun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM.