Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 28-08-2012 11:11 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Alıntı:

froyaa Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 828908)
ben de sana misafir olacağım haticeciğim:))..forum da yeni yeni aktifim bundan sonra takipçinim.bu arada laf aramızda benimde annemle aram limoni şu sıra onlar çok değerli ama oluyor arada anlaşmazlıklar.umarım herşey hepimiz için beklediğimizden de güzel olur.

Teşekkür ederim canım.Bende değerli fikirlerini bekliyorum.Bu hayata hepimiz farklı pencerelerden bakıyoruz.Farklı fikirleri gördükçe ufkumuz açılıyor.

Annelerle uyuşmazlık da iletişimin tuzu biberi oluyor, barışınca daha bir kıymetli oluyorlar sanki:))

İyi ki aramızdasın iyi ki varsın.

hatiicee 31-08-2012 12:35 AM

Son günlerde kendimi hafiflemiş hissediyorum.Şükürler olsun.Bir de merak ettiğim konulardaki bilgiler aklımdan geçer geçmez karşımda oluyor.Çok sevdim ben bu çekim yasası işini:))) İstediğim büyük şeylerde geliyor biliyorum :))
Ben sevgiyim ve sevgiyi veren Allah'ıma şükürler olsun..

hatiicee 31-08-2012 04:09 PM

"Niyet kuvvetliyse, her şey dönüşür" diyor Hakan Arabacıoğlu.Hepimizin niyetlerinin kuvvetlenmesi dileğiyle :)

hatiicee 31-08-2012 11:24 PM

Hani herkesin bir ilki olur ya yıllar geçse de ona saygı duyar ve değer verir. Bilir köprünün altından çook sular geçtiğini.Aşk bitmiştir ama saygı kalmıştır.işte bugün o andaydım.Üzerinden 10 sene geçmesine rağmen onu gördüğümde hemen tanıdım.Yıllar onu değiştirmiş.Biraz kilo almış.Yanında siyah uzun saçlı bir bayan.Gözleri ışıl ışıldı ikisinin de.İçimde tuhaf bir mutluluk belirdi onu mutlu görünce. Allah yolunu bahtını açık etsin.
Aslında tüm bunları buraya niye yazdım onuda bilmiyorum ama hala yazmaya devam ediyorum:)) Beni tanıyan biri bu yazdıklarımı görse kesin aklını kaçırmış Hatice der biliyorum.
Ama benim gibi o da milyonlarca ihtimalden seçilmiş olan en özel kişi.Daha da çok mutlu olmasını diliyorum sevdikleriyle..

sweeet 31-08-2012 11:33 PM

Alıntı:

benim gibi o da milyonlarca ihtimalden seçilmiş olan en özel kişi.Daha da çok mutlu olmasını diliyorum sevdikleriyle...
Çok muhteşem bir cümle bu haticem ve ben kesinlikle şuna inanıyorum:

Bu cümleyi yürekten hissederek söyleyen biri kendi mutluluğunun tohumlarını ekiyor ve yakında o mutluluk tohumları yeşerecek, sevgi ile sulanıp kocaman olacak.

hatiicee 31-08-2012 11:52 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829150)
Çok muhteşem bir cümle bu haticem ve ben kesinlikle şuna inanıyorum:

Bu cümleyi yürekten hissederek söyleyen biri kendi mutluluğunun tohumlarını ekiyor ve yakında o mutluluk tohumları yeşerecek, sevgi ile sulanıp kocaman olacak.

Canım Sweeet'im sağolasın:)) Yazdıkların duygulandırdı beni.Ne güzel yüreğinden akıveriyor cümleler yüreğine sağlık.Mutluluk hep bizimle olsun inşallah..

cansuyu 01-09-2012 11:36 PM

umudun umudum hep söylediğim gibi sevgili Hatice :)
bazen birimniz diğeri adına yürüyeviriyor sanki yolları
ve yol boyunca topladıklarıyla dolu kucağından derilmiş güller seriveriyor sanki önümüze..

gül kokuları gönderiyorsun yürüdüğün yollardan :))

kendim için çok sevdiğim bir saptamayı senle paylaşmak istedim Hatice..

kalbinizi birine vermeyin kalbinize birini alın..

sevgiyle :))

hatiicee 02-09-2012 12:36 AM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 829218)
umudun umudum hep söylediğim gibi sevgili Hatice :)
bazen birimniz diğeri adına yürüyeviriyor sanki yolları
ve yol boyunca topladıklarıyla dolu kucağından derilmiş güller seriveriyor sanki önümüze..

gül kokuları gönderiyorsun yürüdüğün yollardan :))

kendim için çok sevdiğim bir saptamayı senle paylaşmak istedim Hatice..

kalbinizi birine vermeyin kalbinize birini alın..

sevgiyle :))

Cansuyu hoşgeldin:)) Yine döktürmüşsün:))Desteğini tekrardan görebilmek çok güzel iyi ki geldin:))

Ve yine haklısın kalbimizi hep birilerine veriyoruz.Kalbime bir başkasını buyur etmeyi bilemedim ben.Tabi algılarımın olumsuza yönelik olmasının bunda büyük bir rolü vardı.Olumsuz düşününce olumsuzlukları çektim.Ama inanıyorum artık gitgide her zaman ve her yerde her şey daha iyiye ve güzele gidiyor

hatiicee 02-09-2012 11:09 AM

Ve kürkçü dükkanına dönüş zamanı yeni evde temizlik telaşı, elektrik faturasını ödemeyi unutmuşum, evde elektrik hala var biliyorum :))) Seminerler, çocuklar güzel bir dönem beni bekliyor.Hayatı ve koşturmayı seviyorum :)) Şükürler olsun iyi ki varlar:))

sweeet 02-09-2012 02:36 PM

Alıntı:

Ve kürkçü dükkanına dönüş zamanı yeni evde temizlik telaşı, elektrik faturasını ödemeyi unutmuşum, evde elektrik hala var biliyorum :))) Seminerler, çocuklar güzel bir dönem beni bekliyor.Hayatı ve koşturmayı seviyorum :)) Şükürler olsun iyi ki varlar:))
Benim de böyle yaşantılarım olsun istiyorum tatlım ya. :)) İmreniyorum iyi ki varsın. Çok tatlısın.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:43 PM.