![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Canım günlüğüm iki gündür seni ihmal ettim biliyorum ama kendimle baş başa kalmam, bir karar vermem gerekiyordu çünkü enerji vampirleri yazısı beni birazcık allak pullak etti:)) Şu an çok iyiyim bugün arkadaşımın bekarlığa veda partisini düzenledik her şey güzeldi çooştuk eğlendik:)) Artık iyiyim annemle de arayı düzelttim gibi biliyor musun her şey iyiye gitmeye başladı sanki şükürler olsun:))Enerjimi yerinde hem kendime hem de sevdiklerime kullanıyorum artık.O nasırı söktüm attım iyi de oldu. Yarın arife son hızla bayram temizliği maratonun son turuna başlayacağız:)) Süpürgeler, ütüler, makinelerce çamaşırlara son gaz devam.Hayatı ve yaşamayı bugün daha bi mi seviyorum ne:)) / ( nasıl cümleyse artık:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Yarın bayram, temizlik maratonunu bitirdik çok şükür:)) mutlu ve huzurluyum bu arada yeni olumsuzlamalara başladım büyüme adına.Kendimi, değişimi, değişmeyenleri kısacası her şeyi seviyorum:))) İyi bayramlar olsun hepimize :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) kendine güven ego güven güçlendirici ve koruma kalkanı telkinlerini listenden eksik etme... 10 yıl telkin dinleyeceksen bile mutlaka bunlar hep sabit olsun... yolun açık olsun... kendine inanmaktan güvenmekten ve kendini sevmekten asla vazgeçme... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Güzel bir bayramdan sonra çekirdek inanç telkinlerine devam.Üçüncü tura geldim 52 günlük sürenin bitmesine az kaldı.Telkinler bitince sonuç nasıl olacak merak ediyorum.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Forumu takip ettikçe ve kitapları okudukça nerelerde yanlışlar yaptığımı fark ediyorum.Bu gün kırılma ve üzülme korkusuyla adım atamadığı,attığım adımlarda da olumsuz düşüncelerin etkisiyle kendime güvenip ileriye bakamadığı fark ettim. Çekim yasasını hemen işin işine sokmak için olumlamalar yaptım.Yarında 111 olumlamayı yapacağım. Şükürler olsun gelişmeme vesile olanı karşıma çıkaran Rabbime.Her şey çok güzel, daha da güzel olacak biliyorum. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bir kaç günlük inzivadan sonra yine burdayım günlükçüğüm; değişime olan inancım birkaç gün içinde daha da arttı.Çünkü gördüm ki eski yaralar kabuk bağlamaktan geçmiş artık iyileşmiş yaranın izi bile belli olmuyor sanki:)) Bu arada eski kapıyı kapatınca Rabbim yeni bir kapı açtı bana:)) Kapı hakkında pek bir bilgim yok ama beni sevindiren şey; geçen gün bir yazıda okumuştum.Eski konulara takılı kalınca onun için enerji ürettiğin için başkası çıkmazmış karşına.Demek ki artık tam olarak bitti çok mutluyum. Büyüme işini de tam olarak halletttim mii tutma beni:)) Şükürler olsun aldığımız her nefese.Hayatın mükemmeliğine.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hayatinizin cok güzel günlerle dolu olmasini diliyorum. Basaracaginizdan eminim. Her gün daha da iyiye giden degisiminiz daim olsun. Iyilikler sizi bulsun, sevgi sizinle dolsun, huzur sizin ve sevdiklerinizle olsun. hersey cok daha güzel olacak |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Mutluyum.Annemle aram düzeldi.Her şey gerçekten güzel.Gitme vakti yaklaştı. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) ben de sana misafir olacağım haticeciğim:))..forum da yeni yeni aktifim bundan sonra takipçinim.bu arada laf aramızda benimde annemle aram limoni şu sıra onlar çok değerli ama oluyor arada anlaşmazlıklar.umarım herşey hepimiz için beklediğimizden de güzel olur. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 PM. |