![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Hayat karşıma daima güzel ve hayırlı şeyler çıkarıyor.Kendimi hayatın akışına bırakmayı seçiyorum.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kendi üzerimde çalışmam bir amaç değil, yaşam boyu devam eden bir süreçtir. Bu süreçten haz duymayı seçiyorum...:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Birkaç gündür gerçek anlamda büyüdüğümü hissediyorum ve çok mutluyum:)) Allah'ım sana şükürler olsun:))) Mutluluk,aşk, sevgi, bolluk ve bereket her geçen saniye artarak hayatımı güzelleştiriyor.Şükürler olsun |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) actionsmile Senin adina cok sevindim sevgili Hatice... Devamini dilerim... |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Azraistcim çok teşekkür ederim :)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kendi özümle tamamlanmaya niyet ediyorum.Karşıma çıkan insanlarında tam olmasını seçiyorum |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) SEVGİLİ GÜNLÜĞÜM; Eski sevgilim, ilk aşkım ,hayatımın anlamı dediğim insan; bir arkadaşımla hatta ortak arkadaşımızla nişanlanma ve evlenme yolunda adım atıyor.Facede fotolarını gördüm.Benim yerimde tanıdık bir sima.Şaşkınlıkla muhasebe arasında bir ilk tepki.Hatice o köprünün altından çok sular geçmedi mi diyeceksin evet geçti.Eski sevgililerimi başkalarıyla da gördüm evet ama o ilkti ya içim buruldu biraz..Bu dünün yorumu BUGÜN şunu anladım insan yaşadıklarına değil yaşamadıklarına pişman oluyor sonuna kadar gidebilseydim eğer içimde burkulma olmayacaktı evet bizde Cansuyu'nun dediği gibi doku uyuşmazlığı vardı fakat ben sonuna kadar gidemedim.Korktum; kendimden, ondan, sevmekten ve büyümekten..Evet yağmurlar çoktu ilişkimizde.Ben sabredip göremedim; sonunda gökkuşağı ya da gökgürültülü bir sağnak vardı belki de.Velhasıl sabredip görmek lazım.Vazgeçip korkup kaçmak değil. Vee artık yeni aşk filizlenmelerimi sulayıp büyütmeyi seçiyorum.Gökkuşağını onunla karşılamak istiyorum. Şükürler olsun. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Eckhart Tolle '' Kaybı Kabulleniş '' ( Türkçe ) - YouTube Her günün bitiminde birşeyler öğreniyorsan Ömrün sana vazgeçilmez dostlar kazandırıyorsa Sabaha gülerek açabiliyorsan gözlerini Büyüdüğüne üzülme! Mutlak göçe bir adım daha yaklaşmışsın Olsun ne önemi var Geride kalacaklara Baktıklarında gülümseyebilecekleri Seni sevgiyle yad edebilecekleri Bir tek fotoğraf bile bırakabilmişsen Ve yüzündeki gülüşü doyasıya yaşayabilmişsen Büyüdüğüne üzülme! Bırak, günler sende iz bıraksın Bırak, çizgilerin ve akların artsın Yeter ki; yarın dünü aratmasın Büyüdüğüne üzülme! Çünkü varsın İyi ki varsın..... Aydın Şahin |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ne güzel video ve şiir Cansuyu paylaşan yüreğine sağlık :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) SONUNA KADAR GİDEBİLSEYDİM EĞER.... emin ol Hatice; SON ZATEN ARTIK GİDEMEDİĞİN NOKTADIR... cansuyu :) yaşanacak ötesi kalmayan herşeyin sonuna kadar gidilmiştir.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |