Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 25-11-2012 12:34 AM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Bugün Öğretmenler günüydü. Öğretmenevine okuldan arkadaşlarla eğlenmeye gittik.Eskiden dansa kalktığımda nasıl görünüyorum acaba diye çok merak ediyordum.Telkinlerin güzel etkisi olsa gerek bu eğlencede gayet rahattım.Arkadaşlarda çok olumlu dönütler verdi.Telkinleri seviyorum.Şükürler olsun :)

hatiicee 26-11-2012 08:52 PM

Kurban rolünü bırakıyorum.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece yaşamımı güven ve huzurla sürdürüyorum:)))

azraist_24 26-11-2012 09:54 PM

Alıntı:

hatiicee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 833940)
Kurban rolünü bırakıyorum.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece yaşamımı güven ve huzurla sürdürüyorum:)))

Olumlama kutuma ekliyorum , paylasim icin tesekkurler canimcimy789

hatiicee 29-11-2012 07:17 PM

Ne demek Azraist ekle tabi:))

hatiicee 29-11-2012 07:24 PM

Sevgili günlükçüm bugün ego, suçluluk ve koruma kalkanı dinlemeye başladım vee en az 1 hafta dinleyeceğim bu telkinleri

hatiicee 02-12-2012 11:51 PM

Sevginin Kökleri kitabını okuyorum.Bu kitabı okurken geçmişe ait sadece ablam ve abimden ağırlıklar getirmediğimi fark ettim.Halalarımı da saygıyla onurlandırmam gerektiğini gördüm.Ölsede herkes aile dizilimine ait herkes sevgiyi ve saygıyı hak ediyor.Artık geçmişten getirdiğim yükleri bırakmaya hazırım şükürler olsun Rabbime:)

hatiicee 05-12-2012 09:10 PM

Aşık oldum evet yanlış duymadın günlükçüğüm aşık oldum.O ne hissediyor bilmiyorum ama :(
Tek bildiğim onu görünce havalara uçtuğum, beni ona doğru iten bir enerjinin var olduğu ..

foto_kontes 06-12-2012 01:02 AM

Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 956k çok sevindimmmm.Bu heyecanı yaşamak bile çok güzell,umarım herşey tam istediğin gibi olur. y789

hatiicee 06-12-2012 10:30 PM

Alıntı:

foto_kontes Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834279)
Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 956k çok sevindimmmm.Bu heyecanı yaşamak bile çok güzell,umarım herşey tam istediğin gibi olur. y789

Teşekkürler Kontes'im:)) gerçekten duyguyu yaşamak çok güzel liseden sonra tekrar aşık olmam derken aşk tekrar kapımı çaldı.Hala insanın karnından kelebekler çıkabiliyormuş ve artık hissediyorum o da bana karşı birşeyler hissediyor:) Rabbim karşıma güzel ve hayırlı şeyler çıkıyor biliyorum.Şükürler olsun:)))

hatiicee 07-12-2012 08:44 PM

sabırlıyım, mutluyum, her zaman gülümsüyorum ve nezaketimi koruyorum şükürler olsun..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM.