![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Bugün Öğretmenler günüydü. Öğretmenevine okuldan arkadaşlarla eğlenmeye gittik.Eskiden dansa kalktığımda nasıl görünüyorum acaba diye çok merak ediyordum.Telkinlerin güzel etkisi olsa gerek bu eğlencede gayet rahattım.Arkadaşlarda çok olumlu dönütler verdi.Telkinleri seviyorum.Şükürler olsun :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Kurban rolünü bırakıyorum.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece yaşamımı güven ve huzurla sürdürüyorum:))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
Olumlama kutuma ekliyorum , paylasim icin tesekkurler canimcimy789 |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Ne demek Azraist ekle tabi:)) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevgili günlükçüm bugün ego, suçluluk ve koruma kalkanı dinlemeye başladım vee en az 1 hafta dinleyeceğim bu telkinleri |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sevginin Kökleri kitabını okuyorum.Bu kitabı okurken geçmişe ait sadece ablam ve abimden ağırlıklar getirmediğimi fark ettim.Halalarımı da saygıyla onurlandırmam gerektiğini gördüm.Ölsede herkes aile dizilimine ait herkes sevgiyi ve saygıyı hak ediyor.Artık geçmişten getirdiğim yükleri bırakmaya hazırım şükürler olsun Rabbime:) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Aşık oldum evet yanlış duymadın günlükçüğüm aşık oldum.O ne hissediyor bilmiyorum ama :( Tek bildiğim onu görünce havalara uçtuğum, beni ona doğru iten bir enerjinin var olduğu .. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 956k çok sevindimmmm.Bu heyecanı yaşamak bile çok güzell,umarım herşey tam istediğin gibi olur. y789 |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Alıntı:
|
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) sabırlıyım, mutluyum, her zaman gülümsüyorum ve nezaketimi koruyorum şükürler olsun.. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 AM. |