Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

heromaster 08-12-2012 07:59 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Çok güzel inşallah banada bu günler yakındır...:))

hatiicee 09-12-2012 10:19 PM

Bence sen de bugünlere çok yakınsın sevgili Heromaster:)) Bugünlere uzak olan insan bu kadar çok şey araştırıp uygulamaz.Çok kaldı inan:))

heromaster 10-12-2012 12:49 PM

Teşekkürler....:))

hatiicee 10-12-2012 10:39 PM

Şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır. Ahmet Şerif İzgören'in kitabı çok sevdim okula giderken serviste okuduğum halde kitabın yarısından fazlasını okudum muhteşem bir kitap:)

ceko_25 11-12-2012 09:20 AM

o adamın bi kitabınıda ben okumaktayım hem eglenceli hem kolay anlaşılır bizim insanımızın anlıca gibi

hatiicee 11-12-2012 10:56 PM

Yeni başladığım kitabın adı Mükemmel Olmamanın Hediyeleri.Kitabı alırken kapaktaki yazı çok hoşuma gitmişti.
OLMANIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİYİ BIRAKIN, OLDUĞUNUZ KİŞİYİ KUCAKLAYIN.
BÜTÜN KALBİNLE YAŞAMANIN REHBERİ :)

Şükürler olsun mükemmel değilim :)

ceko_25 12-12-2012 12:13 AM

youtubede videoları var çok ilginç bi adam izlemelisin

azraist_24 12-12-2012 10:32 AM

Alıntı:

hatiicee Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 834499)
Yeni başladığım kitabın adı Mükemmel Olmamanın Hediyeleri.Kitabı alırken kapaktaki yazı çok hoşuma gitmişti.
OLMANIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜNÜZ KİŞİYİ BIRAKIN, OLDUĞUNUZ KİŞİYİ KUCAKLAYIN.
BÜTÜN KALBİNLE YAŞAMANIN REHBERİ :)
Şükürler olsun mükemmel değilim :)

Harikaymis gercekten, satin almayi seciyorumactionsmile

hatiicee 12-12-2012 04:54 PM

İçimdeki aşkı ve sevgiyi seviyorum bunun yanında içimdeki aşkın gerçekleri öğrenmemi engellediğini fark ettim vee karar verdim.
Hayatıma büyümüş ve olgunlaşmış, sorumluluklarının bilincinde, duygusal olgunluğa erimiş tam bir bireyin girmesini çekiyorum.

Artık anladım ben büyürsem ve olgunlaşırsam karşıma büyümüş ve olgunlaşmış bireyler girecek.Büyümeyi ve olgunlaşmayı seçiyorum.Böylece hayatımı huzurla ve güvenle sürdürüyorum.

hatiicee 13-12-2012 04:37 PM

Bugün yeni ay beyaz bir kağıda dileğimi yazdım.Dileğimin gerçekleşmesini istiyorum.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:22 PM.