Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

sweeet 27-10-2013 10:42 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Nereden nereye geldiğini biliyorum canım hayatın asla eskisi gibi olmayacak. Sen gerçek anlamda güçlüsün artık. Ve gücünü nasıl kullanabileceğni biliyorsun. Hayatın eskisinden de güzel olacak. Olmaya başladı bile, Oluyor ve öyledir.

Sevgiyle, ışıkla ve umutla kal.

hatiicee 01-11-2013 10:24 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847413)
Nereden nereye geldiğini biliyorum canım hayatın asla eskisi gibi olmayacak. Sen gerçek anlamda güçlüsün artık. Ve gücünü nasıl kullanabileceğni biliyorsun. Hayatın eskisinden de güzel olacak. Olmaya başladı bile, Oluyor ve öyledir.

Sevgiyle, ışıkla ve umutla kal.

Kuzum çok teşekkür ederim her zaman güç veriyorsun :) Allah her şeyi bu güzel gönlüne göre versin inşallah:) Hayatın güzel olacağına inanıyorum bende.Hem de çok inanıyorum. Eskiye göre daha çabuk atlatıyorum her şeyi şükürler olsun.
Rabbim nuru hep aydınlatsın seni ve yolunu inşallah :)

hatiicee 04-11-2013 10:59 PM

Çalıkuşu'nu izledim Aydan Şener ne güzel oynamış..Ağlamaktan gözlerin şişti Allah başka gam keder vermesin inşallah :)

sweeet 04-11-2013 11:02 PM

Her öğretmenin içiniz sızlatır çalıkuşum.

hatiicee 10-11-2013 04:50 PM

Merhabalar günlükçüğüm; dün doğum günümdü arkadaşlarım sürpriz yaptılar şahane bir gün geçirdim :) Çok mutlu oldum.Buraya atandığımdan beri hiç denk gelip de doğum günü kutlamamıştım.Düşüncelerim değişince cidden hayatta değişti her anlamda :) Yazmadığım zaman diliminde de biriyle görüştüm.Olmadı ama söz olayını tamamen sildiğimi fark ettim, gayet rahat gittim görüşmeye inan..Hayat yaşamak arkadaşlar her şey ama her şey güzel.Şükürler olsun Yaradana.

cansuyu 11-11-2013 02:02 PM

:)

hatiicee 11-11-2013 03:52 PM

Alıntı:

cansuyu Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 847696)
:( geciktim mi

yasgunu

:)

Cansuyu hoşgeldin :) Çok teşekkür ederim.Ne güzel sanırım aramıza yeniden geldin

hatiicee 23-11-2013 12:56 PM

selam günlükçüğüm;dün çok sevdiğim bir arkadaşımdaydım.Sohbet ederken unuttuğum çok güzel bir çalışmayı hatırladım.Dolunayda tüm olumsuz düşünceleri yazar onları yakardım.Arkadaş sadece dolunayda değil bir sorun anında da yapabileceğimi söyledi.Kağıdı ikiye bölüp bir tarafa tüm olumsuz düşünceleri bir tarafa da olumlamalarını yaz.Yazım işlemi bittikten sonrada olumsuz tarafı yak at dedi.Özellikle dolunay çalışmaları çok iyi geliyordu bu çalışmalara tekrar başlamaya karar verdim.Veee hayata, aldığımız nefese şükürler olsun :)

hatiicee 01-12-2013 02:07 PM

Bugün Kendimi Tanıyorum programını izledim.İletişimle ilgili olarak iletişim kurallarını bilmek çok güzel fakat bir doğruyu pat pat kütük gibi söylediğin zaman ilişkiye emek verilmediğini ve iletişim kurallarını bilmenin hiçbir öneminin olmadığını söyledi. Bunu biliyorum ama Polat Doğru'dan duymak nedense bana tokat gibi geldi vee anında jeton yerine yerleşti :) Haklı tüm kuralları biliyorum özellikle çocuklarla iletişim kurarken çok dikkatliyim.Bunun yanında bu güzelliği aileme ve ilişkilerime yansıtmıyorum.Dürüst olmak elbette önemli dürüst olmak adına da pat pat her şeyii dilli düdük gibi söylemeye ne gerek.Polat Doğru' ya çok teşekkür ediyorum.Bunun fark edebilmemi sağlayan Rabbime şükürler olsun :) Sevgiyle :)

hatiicee 08-12-2013 10:35 PM

Ve evraka :) Buldum günlükçüm buldum. Ben ne zaman tam olarak büyümeyi reddettiğimi buldum.Annemin benden önceki kardeşimlerimi kaybetmesinin yanı sıra ben ilk aşk deneyimimde çok başarısız oldum ve kendimi suçladım.Durum böyle olunca da ben tamamen büyümeyi reddettim çünkü büyümek bana aşk acısı getirecekti. Abdullah Beyin verdiği kardeşlerimi onurlandırma sözleri de o yüzden kısmen işe yaramıyordu.Ne kadar ilk aşkımı affettim desem de kendimi affedemediğim için işler hep sarpa sarıyordu ve ben büyümemeye takılıp kalmıştım.Geçen sene telkinleri dinlemeye başlamamla birlikte kilo almaya başladım kii, ben büyümeyi tam olarak reddetiğim zamandan beri hiç kilo almamıştım.Artık vücudum yaşımın gerektirdiği şekilde bir kadın vücuduna benziyor.Geçen yeni ay günüde facede onu ekledim. Onu eklememle bendeki taşlar daha iyi oturdu.Çünkü o isteğimi kabul edince onun beni affettiğini ve hayatını en iyi şekilde yaşadığını fark ettim.Kendimi de affettim.Bugündee bunu fark etmeme çıktı diye düşündüğüm bir rüya gördüm şükürler olsun..Gerçek anlamda şuan içim çok rahat şükürler olsun Rabbime..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:36 PM.