![]() |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Güzel günlükçüm madem her değişimi yazıyorum buraya bu eksik kalmamalı bence..Yemek yapıyorum artık tencere yemekleri hemde :) Bamya yaptım bugün biliyor musun?Alakası yok ama yanına da mantarlı makarna yaptım. Yemek kültürümü geliştireyim bari dedim :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Önceleri başlı başına yemekler yaparsın sonraları da uyumlu menüler çıkarırsın ama her zaman uyum aranmaz ki. Her gün aynı soru bugün ne pişirsem? :D |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sweeet'im daha öncede yemek yapıyordum ama annemin tespiti severek yapmadığım için eksiklik oluyormuşş :) cidden de bazen tutmuyordu.Bu ara hep tutuyor yemekler çok şükür ilk defa yapmama rağmen bamya bile tuttu kii iyi pişmezse çok çirkin bir yemek olur..Bu arada İngilizce kursuna kesin kayıt yaptırdım.Çok sevdiğim bir dersin ek dersi denk geldi.Öğretmen olarak beni seçtiler :) Söz yükünü attım üstümden herkes artık gülümserken eskisi kadar iyi olduğumu söylüyor.Yanii her şey yolunda :) Ezginin Günlüğü - Her Şey Yolunda - YouTube |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Her işe biraz sevgi katmadan olmaz. :) İşin sırrı bu aslında. Hayat da güzelleşiyor yemekler de. Sevgiler. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Film izleme ve ağlama seansları arasında hayat devam ediyor günlükçüm. Çarşamba Hırçın Sevgilimi perşembe Cesaretin Var Mı Aşka, bugünde Her Çocuk Özeldir'i izledim.Hırçın sevgilim ve Cesaretin Var Mı Aşka'yı çok beğendim diyemem.Çünkü sevgililerine bile ble acı çektiriyorlardı sadistslik düzeyince hem de..Ama acaba ben karşımdakilere hep iyi davrandığım için mi kaybediyorum demekten de kendimi alamadım :) Sadist mi olsam azıcık ne :) şaka şaka benim hala umudum var biliyorsun.Yeni imzamı da Her çocuk özeldirden aldım.. HAYAT SANKİ BİR PAMUK ŞEKERDİR, UMUTLAR VE HAYALLER ARASINDA DÖNEN AVUCUNDA BİRİKTİR VE TADINI ÇIKAR. Ağlamalarım devam ediyor ama her ağlamadan sonra içim açılıyor. Bir de bugün rüya gördüm.Rüyamda o da vardı.İnşallah rüyam yorduğum gibi çıkar :) Şükürler olsun Yaradanın bize verdiği tüm güzelliklere.. |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) İngilizce kursu başladı ilk gün olduğundan sanırım biraz sıkıcı geldi. Bir şeyler öğreneceğim ama şükürler olsun :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Haticem yan odadan gelen melodileri de izle. Cesaretin var mı aşka filmi de favorilerimdendir her çocuk özeldir de muhteşem. amir Khan dan Fana yı da izle o da romantik bir film sonu çok değişik bitiyor ama. :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Sweeet'im Yan Odadan Gelen Melodileri ve Fanaa'yı indirdim bu ara Behzat Ç. sardı beni.Behzat Ç. ye ara veremiyorum ara verdiğim anda ilk izleyeceğim filmler bunlar :)) Bu arada facede denk geldi.. Dua etme arzusu gelince, dua edin! Çünkü bu, duanın kabul olacağına alamettir..! ((Hz Muhammed s.a.v.)) Sanırım ilk duam kabul oldu.Şükürler olsun :))) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Telkinlere ve dualara devam ediyorum.Benim umudum var.Her şey güzel olacak :) |
Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) Uzun zamandan beri elden çıkarmayı düşündüğüm ama çıkaramadığım kıyafetleri poşetledim bugün.Birkaç tanesi kaldı makineye girmesi gereken onlarda yıkanıp kurursa hepsini elden çıkaracağım.Bu aralar yeni tariflere merak saldım bol bol yemek yapıyorum yeni tarifler denemeye çalışıyorum.Bu sayede düzenli de besleniyorum iyi oluyor.Haftaya belediyede kurslara başlayacağım.İngilizce kursu tam gaz devam ediyor.Aralara geziler de serptim Günlükçüğüm hayat güzel anlayacağın.Şükürler olsun Allah'a :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:24 PM. |