Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 25-06-2012 11:58 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Alıntı:

sarışınım Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825444)
yaşam sewincin yaşam gücün yaşam enerjin hiç eksik olmaz inş canım:)

Çok teşekkür ederim canım benim.Hepimizin yaşama sevinci hiç eksilmesin inşallah:))

hatiicee 26-06-2012 12:02 AM

Burası benim günlüğüm ya içimden geçen her şeyi yazabilirim değil mi günlükçüğüm :) Artık eski yaralarımı sardığıma göre, ben yeni bir aşk istiyorum:)) Aşkı hak ediyorum.Sevmeyi ve sevilmeyi hak ediyorum.Aşka tüm kapılarımı açtım.Eeee sevgili aşk gelsin artık bekliyorum:))

nurbanu25 26-06-2012 12:32 AM

Aska hazırsan evlılıge de hazırsındır,ne guzel.gorucu teyze neydı gecen gunkı:D

hatiicee 26-06-2012 12:40 AM

Hehehe:)) Görücü teyze işi olmayacak iş kii.Çocuk karşıma çıkma cesaretini gösteremiyor Nurbanu.Annesindeki cesaretin %25i yok çocukta:(( Seveceğim adam karşıma çıkıp kendini ifade edecek güçte olmalı değil mi?
Evlilik işine de gelince sevgili olmadan çok daha büyük bir sorumluluk.Beni korkutan yeni bir aile bağlılığı ve sorumluluktu.Belki de gerçekten seveceğim insan karşıma çıkınca sorumluluk duygum değişir.Sorumluluktan korkmamın nedeni bir çekirdek inançtan dolayı da olabilir.Aslında çekirdek inanç da yaptırmam lazım:))

hatiicee 27-06-2012 10:01 PM

Bugün Abdullah Bey'e çekirdek inanç yaptırdım.Büyümeyi reddediyormuşum.Bana büyüme ile ilgili olumlamalar yazdırdı.Bu olumlamaları elime almamla ağlamam bir oldu.Normalde ağlayamayan ben şuan ağlıyorum.Ağlamaların olacağını söylemişti ama bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim:((

Olsun ama ağlamakla bilinç altım ve içimin temizleneceğini biliyorum.
KENDİMİ AFFEDİYORUM ve KENDİMİ SEVİYORUM.

nurbanu25 27-06-2012 10:25 PM

Hatıcecım,tebrık ederım,cekırdek ınanc tespıtı gereklı bıseydı.sımdı telkın,olumlama,nefes egzersızı,affetme gıbı calısmalarına baslarsın artık.benım calısmalarım yaklasık 40 gun oldu.olumlamamı ılk defa bu ay hıc aksatmadan 21 gun boyunca yaptım,daha da yapıcam.bu arada buyumeyı reddetme bende de var.artık buyucez ve evlenıcez ;).sen gıtar calısıyordun dı mı,kursa mı gıdıyosun yoksa cdlerden mı calısıyosun,ben de dusunuyorum da...

hatiicee 27-06-2012 10:43 PM

Alıntı:

nurbanu25 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 825548)
Hatıcecım,tebrık ederım,cekırdek ınanc tespıtı gereklı bıseydı.sımdı telkın,olumlama,nefes egzersızı,affetme gıbı calısmalarına baslarsın artık.benım calısmalarım yaklasık 40 gun oldu.olumlamamı ılk defa bu ay hıc aksatmadan 21 gun boyunca yaptım,daha da yapıcam.bu arada buyumeyı reddetme bende de var.artık buyucez ve evlenıcez ;).sen gıtar calısıyordun dı mı,kursa mı gıdıyosun yoksa cdlerden mı calısıyosun,ben de dusunuyorum da...

İlk olumlamamda gözyaşlarına boğuldum:))Ama inanıyorum Nurbanu ilk başta zorluklar olsa da zorluklardan sonra çok güzel şeyler olacak:)) Artık siteden aldığım telkinleri bırakıyorum.Onlara 52 gün sonra devam edeceğim.Abdullah Bey'in söylediklerini harfiyen yerine getirip sonuçlarını göreceğiz.
Umarım ağızdaki yaralar tekrar çıkmaz:)) Umarım hepimiz için her şey daha güzel olur:))

hatiicee 27-06-2012 10:51 PM

Nurbanu bu arada gitar derslerini eniştemden alıyorum.Eniştem bana yarım saat gösteriyor gösterdiklerini yapmaya çalışıyorum.İlk şarkımı da pazartesi günü itibariyle çalmaya başladım.Haluk Levent'in Ankara şarkısını:)) İnternetten dersleri takip edemedim ben çok hızlı geldi.Ama internetten öğrenen arkadaşlarda var dene istersen bir:))

nurbanu25 27-06-2012 10:54 PM

Baslarda oluyo canım,ben de gunlerdır gozumun yası kurumuyo desem yerıdır.daha berbat hıssettıgım,olumsuz dusuncelerden bunaldıgım anlar cok oldu.ama bıraz sabır,varsın aglayalım.olumsuzlukları dokelım.basarıcaz,kendımızı gerceklestırıcez...gıtarı sormustum ama :) kursa mı gıdıyosun cdlerden mı

cansuyu 27-06-2012 11:34 PM

Haticee .. gelişmeleri paylaşırsınız değil mi bizle :))
olumlu olacağına inanıyorum paylaşacaklarınızın..
kolay kök salmıyorlar içimize yerleşenler.. acıta acıta sökebiliyoruz bazen..
çabalarınızın karşılığını bir an önce almanızı dilerim.. başaracak olan herkes.. başarmak isteyenlere umut aslında..

gözyaşlarınız yağmura benzesin ve gökkuşağı doğsun...

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:06 PM.