Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   bu da Hatice'nin değişim günlüğü:)) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/621146-bu-da-haticenin-degisim-gunlugu.html)

hatiicee 18-06-2012 11:03 PM

Cevap: bu da Hatice'nin değişim günlüğü:))

Ya bu arada geçen sene biriyle tanışmam için ısrar etmişti bir arkadaşım o zaman çok ilgilenmemiştim.Fakat bu sene başka bir ortamda başka bir arkadaş biriyle tanıştırmak istediğini söyledi arkadaşı çok sevdiğim için olabilir dedim geçtim.
Bugün ilk söyleyen arkadaşım;geçen sene demiştim hayır dedin falan filan derken fark ettik ki iki arkadaşında dediği çocuk aynı kişiymiş bunda bir işaret mi var ki:))

cansuyu 19-06-2012 01:23 AM

.. :)) işaret sizin algılarınızın değiştiğini gösteriyor sanki Hatice :))

"bakmadan gittiğin her gölge sende " cansuyu :)

hatiicee 19-06-2012 05:10 PM

Haklısın Cansuyu benim algılarım değişmiş:))Sanırım aşk ve sevgiyle alakalı olumlamalar işe yaramaya başladı.Bu ara kısmetli bir döneme giriyorum galiba:))Seminerler de iyi gidiyor.Bugün seminer bitince yemeğe ardında okey oynamaya gittik.İyi ki geçiyor zaman Mevlana'nın da dedi gibi.Şükürler olsun.

cansuyu 19-06-2012 09:36 PM

eksik yazmışım :( bakmadan gittiğin her gölge sende kalır...

ve mutlşuluk o küçük şeyleri derip demet yapabilmek değil mi :))

hatiicee 21-06-2012 05:05 PM

şükürler olsun iyi ve güzele doğru gidiyorum.İçim huzursuz değil artık o boşluk da gitti.İştahım açıldı ama sürekli bir yemek yeme hali.. korkuyorum kilo alacağım diye:((

hatiicee 21-06-2012 11:14 PM

Bu arada ego güçlendirici,kendine güven ve koruma kalkanını neredeyse 2 aydır dinliyorum artık listeme ertelemeyi de ekleyeceğim.Çok erteliyorum çoookk umarım bu telkinin de faydasını görürüm:((

Olumlamam da;
Evimi ve işlerimi seviyorum.
Evime ve işlerime zaman ayırıyorum.
İşlerimi zamanında yapıyorum.
Artık planlı ve programlı olarak ilerliyorum:)))

hatiicee 22-06-2012 10:24 PM

Ertelemeyi bırak telkinleri hemen sonuç verdi:P Bugün tüm evi temizledim.Seminere gittim.Hiçbir şeyi ve hiç kimseyi ihmal etmeden tamamladım günü.ARTIK BİLİYORUM DEĞİŞİM İÇİMDE VE İNANCIMDA..Veeeeeeeee yavaş yavaş değişmeye başlıyorum.Allah hepimize istediğimiz gibi olabilmeyi nasip etsin inşallah:)))

Şükürler olsun Allah'ım.Değişim yolunda ne olur beni yalnız bırakma..

hatiicee 24-06-2012 12:37 AM

Sevgili Günlükçüğüm;Komik bir gündü.Görücü teyzeyle okey oynadık bugün:) Teyze hala olayı bilmediğimi sanıyor.Bu arada benim de telkinleri deneme fırsatım oldu.Artık kendimi serbest bırakabiliyorum.Eskiden olsa elim ayağım birbirine dolanır türlü sakarlıklar yapar kendimi rezil ederdim ama bugün çok rahattım.Demek ki artık telkinlerimiz işe yarıyor.Ah birde çocuk annesini ara koymasa kendi söyleme cesaretini bulsa harika olacaktı ama neyse ben telkinlerin işe yardığını fark ettim benim için önemli olan o:))
Allah'ım çok şükür Yarabbim.Ne olur yardımcım olmaya devam et Yarabbim.Desteğini benden esirgeme.

hatiicee 24-06-2012 10:11 PM

Bugün gitar derslerini ihmal ettiğimi fark ettim.Gitar çalıştım bol bol.Parmaklarımın yavaş yavaş açılmaya başladığını fark ediyorum.Telkinleri dinlemeye başlayalı eskiden yapmak isteyip de yapamadığım şeyleri yapmaya başladım.Telkinleri seviyorum bana yeniden yaşama sevinci getirdi:))

sarışınım 24-06-2012 10:15 PM

yaşam sewincin yaşam gücün yaşam enerjin hiç eksik olmaz inş canım:)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:06 PM.