![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yeni yaşamımı sevgi ile kabul ediyorum.... yeni yaşamım bolluk ve bereket dolu.... yeni yaşamımı seviyorum.. yeni yaşamım yeni güzellikler getiriyor.... kendimi seviyorum yeni yaşamımı getirdiği güzelliklerle kabul ediyorum.... herşeyin sahibine tüm sundukları için teşekkür ediyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ teşekkürler diliyprum herkesin yaşamı sevgi ve güzellikler ile dolsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugün sevgi güzellik başarı güven yaşamımı bir kere daha doldurdu... bugünün anlamı için kendime ve yaratıcıya şükürler olsun |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ güzellik yaşamımı dolduruyor... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ insanların ve tanrının yardımını sevgi ile kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugün de bolluk bereket güzellik sevgi barış üzerimde... insanları yaşamı kendimi seviyorum.... bolluk bereket güzellik ve sevgi için şükrediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ sevgiyi barışı güleryüzü yardımı bolluğu bereketi sevgi ile kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ başarıyı bolluğu bereketi sevgi ve olgunlukla kabul ediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendimi olduğum gibi kabul ediyorum... kendimi anda severek kabul ediyorum.. yaşamıma girecek yeni güzellikleri sevgi ile kabul ediyorum... yaşamıma bolluk bereket aksın... kendimi seviyorum.... bolluğu bereketi sevgi ile kabul ediyorum.... istanbulu seviyorum |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 AM. |