![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bir gelgit var.. bir yorgunluk bir kasvet... hayırlısı |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugün mutluyum çok mutluyum.. kendimi mükemmel hissediyorum.... hepinizi gözlerinizden öpüyorum..... dans edin... dans edin.. dans iyidir... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ herkese günaydın, bugün çok güzel birgün.. dün çok sevdiğim iki arkadaşıma denk geldim.. bir de birleriyle evleniyorlarmış... çok sevindim..... çok güzel bir sohbet ettik... içimde bir iki şey vardı... onun çözülmesine yardımcı oldular..... gün gibi güzel kalın |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hayır diyememek insanı üzer, hem de çok üzer... daha fazla hayır diyebileceğimiz günlere..... hayır hayır hayır tüm güven suistimal edenlere hayır... güzelliğe insanlığa evet... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bugün hafif ağrılı bir kafa ve çene ağrısı ile kalktım... artık çekirdek inanç telkinleri nasıl etki ediyorsa... bilmiyorum... yine de yeni halimden memnunum çünkü değişimin ve yapabildiklerimin farkındayım.... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ dünkü kafa ağrısı ağırlık ve yorgunluk bitti... ama bacağımda bir ağrı var.. onun a çekirdek inançla alakası olduğunu sanmıyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Sizin ağrınız geziyor galiba :) Geçmiş olsun. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ gezen ağrılar evet olabilir... şimdi daha iyiyim... sevgiler.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:55 AM. |