![]() |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Bir de başka etkileri de ekleyeyim; gece çok keyifle uyuyorum. Zinde kalkıyorum. Içimdeki olumsuz sesler neredeyse kayboldu(sadece senin bir ruh eşin yok sesi kaldı) onu da çözeceğim..) Daha az yoruluyorum. Ayak ağrılarım ortadan kalktı. Işimi daha çok seviyorum ve başarılı olacağıma gönülden inanıyorum.. Insanlar üzerindeki etkim arttı.. Bir de artık istediğim sevdiğim şeyler konusunda çalışamıyorum Ayrıca artık şehirde ki benim zamanıma uygun konserleri aktiviteleri takip etmeye başladım. Ha artık içki içmek istemiyorum. Gerçekten. Bunu anlayamadım. bir de artık kadınları daha çok arzuluyorum.. Bir de içimde yeniden ego-suçluluk-kendine güven dinleme etkisi kıpraştı.. ciddiyim bunu çok istiyorum.. |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bu arada kekeme bir öğrencim de dinliyor.. onun değişikliklerini de sizlere bildireceğim..... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Sevgili kutayhun arkadaşım olumlamalarla ilgilendiğini okudum. "Bir ruh eşim eksik" düşüncesinin yerine "Ruh eşimi her yeni gün hayatıma daha çok çekiyorum. Günden güne onunla tanışacağım güne yaklaşıyorum. Bugünden çok daha güzel günlerim hayatıma hızla yaklaşıyor." gibi olumlu olmasına özen göstererek olumlama cümleleri kurabilirsin. İstediğin kişinin özelliklerini bir kağıda yazman bile ne istediğini bütün olarak görmende fayda sağlayabilir ve olumlama yerine geçebilir. Mutlu musmutlu olacağın günlerin yakın olmasını diliyorum. Gelişmelerin gayet iyi durumda okuyorum takipteyim. :) Sevgi ve ışıkla kal. |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Alıntı:
saygılar sevgiler... hipofiz bezi gibi güzel kal... teşekkürler.. |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak ergenliğe 14 yaşında girmiştim... şöyle desem ne olacak bilmiyorum ama sanki ergenliğe yeni girmiş gibiyim... ayrıca ben superman oldum... desem.....abartılı mı kaçar... umarım kalıcı olur..... |
|
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Bir şarkı var Mahzar Alanson'dan bir zamanlar fırtınalar estirirdim şarkısıve şarkının en sevdiğim, en akılda kalan kısmı benim için şöyle: "... Süpermen süpermen olmak lazım bazen..." :D o geldi aklıma şimdi :) guitar |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Süpermen süpermen olmak lazım bazen mfö yü çok severim o şarkıyı da çok severim..... teşekkürler sweet ilgin ve üleştiklerin için... |
|
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Kutayhun nasıl gidiyor arkadaşım? |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |