![]() |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Alıntı:
|
Acaca cok ozel degilse senin icin ozel olmadigini dusundugun bir kec degisimi burda bizimle paylasir misin? Cunku daha once deneyimli bir kac uyemize uzun zaman bu telkinleri dinledikten sonraki tecrubelerini sormustum, cevaplar arasinda is degistirenler, es ruhunu bulanlar ve hatta ve hatta sehir bile degistiren arkadslar vardi.sevincli |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak ben şmdi bütün mp3leri indirdim mesela sosyallik artırıcı klasöründe 5 tane mp3 var.hepsinimi dinlemeliyim.ve mesela sosyallik artıcıda su sesi var diğer başkalarının düşncesini önemsemedeki su seside aynı gibi.bana öyle geldi heralde :) |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Sevgili neyz€n, önce ego güçlendirici ile suçluluk duyguları telkinlerini dinle. Mesela ego güçlendirici telkininde gördüğün 5 müzik çeşitlerinin içerikleri aynı. Sadece müzikler farklı. Ego güçlendirici telkininin bir doğa versiyonu var bir klasik bir sanat bir new age bir de ney. Hepsinin içeriği aynı. Farklı müzik çeşitlerini, kişi istediği gibi kullanabilir. İstersen ego güçlendirici telkininin sadece doğa versiyonunu dinle. İstersen 5 versiyonunu dinle. O senin müzik zevkine kalmış. Ama dediğim gibi, ilk olarak suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini 2 hafta dinle. Sonra listene farklı telkinleri yavaş yavaş ekleyebilirsin :) |
Her bir telkin konusunun birden fazla muzik versiyonu var orn: su-sanat-new age ...vb senin tercihine kalmis, hepsini dinlemek zorunda degilsin sadece sana uygun bir tanesini secip dinleyebilirsingirlhaha Ayrica diger soruna geliice: `` Sosyallik artttiricidaki su sesi ile bas. dus. onemsememe telkinlerinin su sesi benzerligi her telkinde farkedeceksin cunku, her telkin muziginin icerisinde ``Mutluluk`` telkini gizli...y789O yuzden sana benzer gelebilir ama telkinlerin icerisindeki sakli mesajlar her birinde farklidir... Umarim yardimci olabilmisimdir... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak tamam anladım sağolun çok yardımcı oldunuz dediklerinizi yapcam :) |
|
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bugün dersteydik..... içimden yine herşey berbat olacak, öğrenciler seni beğenmeyecek, senin yüzünden bırakıp gidecekler düşüncesi yine o herşeyi eksik yapıyorum düşüncesi...ses olarak belirdi.. hemen kendi kendime dedim.. sen mükemmel bir hocasın öğrenciler için herşeyin en doğrusunu yapacaksın.. yaptığın, sevdiğin ve bildiğin işe devam et... hem sen başarılı olacaksın hem de öğrencilerin başarılı olcak dedim 3 4 kere... ve o duyguyu yaşamımda ilk defa alt ettim... ben süperman im... tamam mı bilinçaltım... ben de bir sıkıntı yok..ben fırtınayım ben yağmurum esen rüzgar gürleyen gökyüzüm dedim kendi kendime ve durduk yere bir metal işareti yaptım..ve içimi bir mutluluk kapladı... kendimi seviyorum, sesimi seviyorum, öğrencilerimi seviyorum... we're warriors, warriors of the World Like thunder from the sky sworn to fight and die we're warriors, warriors of the World |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Harikasin ne mutlu sana sevgili kutayhun.... |
We own the right, to live the fight, we're here for all of you Now swear the blood upon your steel will never dry Stand and fight together, beneath a battle sky Brothers Everywhere Raise Your Hands Into The Air We're Warriors Warriors Of The World Like Thunder From The Sky Sworn To Fight And Die We're Warriors Warriors Of The World yani teşekkürler.....guitar |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |