Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

imported_Angel 12-11-2011 06:10 PM

Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak

Alıntı:

juger Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810787)
maşallah diyelim sevgili imported_Angel, 4 senedir bu telkinler tam anlamıyla etki etmiş olmalı :)

teşekkür ederim :) herşeyi tam anlamıyla çözebilmiş değilim tabi ki hala eksiklerim ve gerçekleşmeyen isteklerim hala varlar...ama 4 yıl öncesine göre o günkü sorunlar % 70 veya 80 oranında çözüldüler :)

azraist_24 12-11-2011 06:17 PM

Alıntı:

imported_Angel Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810850)
teşekkür ederim :) herşeyi tam anlamıyla çözebilmiş değilim tabi ki hala eksiklerim ve gerçekleşmeyen isteklerim hala varlar...ama 4 yıl öncesine göre o günkü sorunlar % 70 veya 80 oranında çözüldüler :)

Sevgili imported angel,

Acaca cok ozel degilse senin icin ozel olmadigini dusundugun bir kec degisimi burda bizimle paylasir misin?

Cunku daha once deneyimli bir kac uyemize uzun zaman bu telkinleri dinledikten sonraki tecrubelerini sormustum, cevaplar arasinda is degistirenler, es ruhunu bulanlar ve hatta ve hatta sehir bile degistiren arkadslar vardi.sevincli

neyz€n 12-11-2011 06:42 PM

ben şmdi bütün mp3leri indirdim mesela sosyallik artırıcı klasöründe 5 tane mp3 var.hepsinimi dinlemeliyim.ve mesela sosyallik artıcıda su sesi var diğer başkalarının düşncesini önemsemedeki su seside aynı gibi.bana öyle geldi heralde :)

juger 12-11-2011 07:05 PM

Sevgili neyz€n, önce ego güçlendirici ile suçluluk duyguları telkinlerini dinle. Mesela ego güçlendirici telkininde gördüğün 5 müzik çeşitlerinin içerikleri aynı. Sadece müzikler farklı. Ego güçlendirici telkininin bir doğa versiyonu var bir klasik bir sanat bir new age bir de ney. Hepsinin içeriği aynı. Farklı müzik çeşitlerini, kişi istediği gibi kullanabilir. İstersen ego güçlendirici telkininin sadece doğa versiyonunu dinle. İstersen 5 versiyonunu dinle. O senin müzik zevkine kalmış. Ama dediğim gibi, ilk olarak suçluluk ve ego güçlendirici telkinlerini 2 hafta dinle. Sonra listene farklı telkinleri yavaş yavaş ekleyebilirsin :)

azraist_24 12-11-2011 07:07 PM

Alıntı:

neyz€n Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810855)
ben şmdi bütün mp3leri indirdim mesela sosyallik artırıcı klasöründe 5 tane mp3 var.hepsinimi dinlemeliyim.ve mesela sosyallik artıcıda su sesi var diğer başkalarının düşncesini önemsemedeki su seside aynı gibi.bana öyle geldi heralde :)

Canim,

Her bir telkin konusunun birden fazla muzik versiyonu var orn: su-sanat-new age ...vb senin tercihine kalmis, hepsini dinlemek zorunda degilsin sadece sana uygun bir tanesini secip dinleyebilirsingirlhaha

Ayrica diger soruna geliice: `` Sosyallik artttiricidaki su sesi ile bas. dus. onemsememe telkinlerinin su sesi benzerligi her telkinde farkedeceksin cunku, her telkin muziginin icerisinde ``Mutluluk`` telkini gizli...y789O yuzden sana benzer gelebilir ama telkinlerin icerisindeki sakli mesajlar her birinde farklidir...

Umarim yardimci olabilmisimdir...

neyz€n 12-11-2011 07:47 PM

tamam anladım sağolun çok yardımcı oldunuz dediklerinizi yapcam :)

kutayhun 12-11-2011 09:39 PM

Alıntı:

neyz€n Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810855)

bir de ben anlatayım tam olsun.. öncelikle neyzen kardeş... ego güven güçlendirici suçluluk ve kendine güven telkinlerinden beğendiğin müzikleri seç bir klasöre koy... bunları winapına at bir ay boyunca dinle.. gece uyurken de dinle ama gece uyurken bunların su sesi versiyonları ile ben daha rahat uyuyorum.. bir ay boyunca aralıksız günlük 5 6 saat olarak dinle... gece dinlemeyi de ihmal etme.. arada işin çıktı kaçırdın falan diyelim sakın canını sıkma.. hemen ertesi gün dinlemeye devam et... benim naçizane tavsiyem... etkisini görmek istiyorsan... ilk önce ego kendine güven ve suçluluğu dinlemektir.. saygılarımla.. bir ay sonra yeniden yaz yeniden söyleyelim....

kutayhun 12-11-2011 10:04 PM

bugün dersteydik..... içimden yine herşey berbat olacak, öğrenciler seni beğenmeyecek, senin yüzünden bırakıp gidecekler düşüncesi yine o herşeyi eksik yapıyorum düşüncesi...ses olarak belirdi.. hemen kendi kendime dedim.. sen mükemmel bir hocasın öğrenciler için herşeyin en doğrusunu yapacaksın.. yaptığın, sevdiğin ve bildiğin işe devam et... hem sen başarılı olacaksın hem de öğrencilerin başarılı olcak dedim 3 4 kere... ve o duyguyu yaşamımda ilk defa alt ettim... ben süperman im... tamam mı bilinçaltım... ben de bir sıkıntı yok..ben fırtınayım ben yağmurum esen rüzgar gürleyen gökyüzüm dedim kendi kendime ve durduk yere bir metal işareti yaptım..ve içimi bir mutluluk kapladı... kendimi seviyorum, sesimi seviyorum, öğrencilerimi seviyorum...
we're warriors, warriors of the World
Like thunder from the sky
sworn to fight and die
we're warriors, warriors of the World

azraist_24 12-11-2011 10:10 PM

Harikasin ne mutlu sana sevgili kutayhun....

kutayhun 12-11-2011 10:16 PM

Alıntı:

azraist_24 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 810913)
Harikasin ne mutlu sana sevgili kutayhun....

We alone are fighting, for metal that it's true
We own the right, to live the fight, we're here for all of you
Now swear the blood upon your steel will never dry
Stand and fight together, beneath a battle sky
Brothers Everywhere
Raise Your Hands Into The Air
We're Warriors
Warriors Of The World
Like Thunder From The Sky
Sworn To Fight And Die
We're Warriors
Warriors Of The World