![]() |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... ya acemi şirine cansın... sen.. acemi şirine candır, kandır, herşeydir... sağol.. şu hasta halimle çok iyi hissettim..... öpüyorum güzel yanacıklarından.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
Allah şifa versin hocam, çok çalışıyorsunuz. Lütfen dikkat edin kendinize. Benim sağlıklı kalmak için yaptığım en iyi iki şey her fırsatta sağlıklı olduğum için şükretmek (bunun beni sağlıklı tuttuğuna yürekten inanıyorum) ikincisi fiziki şartlara dikkat etmek. Fiziki şartlar: beslenme, uyku süresi ve kalitesi, soğuk ve sıcak havalara göre uygun giysi seçimi, spor ... Bir an önce iyileşmenizi dilerim. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
çok sağol sweet çok mutlu ettin beni.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... geçmiş olsun hocam, Yaradan en kısa zamanda sağlık ve sıhate kavuştursun sizi, acil şifalar dilerim.. |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... BU ARADA iyileştiğimi düşünüyorum.. umarım bu iyileşme kalıcıdır.... açıkçası içtiğim 20 30 bardak nane kekik limonun ardından attığım terlerle bayağı bir kendime geldim.. üzerine bir komedi filmi ile kendime tam anlamıyla gelmeyi diliyorum... aklıma gelen şeyleri yeniden yazayım diyorum... bu arada bundan sonra kendi telkinlerimi dinleyeceğim sadece...... kendim çok güzel bir telkin yapmıştım daha önce belirtmiştim... telkinlerimi dinledikten sonra size etkilerini anlatırım.... herkes sevgi ile kalsın...... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bugün yağmur yağdı konyaya hala da yağıyor, inşallah hiç durmaz... hep yağar... yağmuru çok seviyorum... yağmuru çok seviyorum.... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... o kadar mutluyum ki.. anlatamam... cidden... böyle dağa bayıra çıkasım geliyor.... öyle deyim... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... daima mutlu daima huzurunuz olsun, saglik sihhat daima sizinle olsun.. Inanin cok sevindim. Iyi haberleriniz hep bekliyorum. basari sizin |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bugün sabaha kadar zinde kalk erken kalk dinledim ama kafam çok ağrıyordu... sabah 6 45 de uyudum 9 20 de kalktım.. şuan 4.dersteyim 5 dersim daha var.... ama bomba gibiyim... espirili, zinde aklı açık falan ... sevgiler... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |