![]() |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu telkinlerden sadece zinde uyan mı var yoksa erken uyan telkini de var mı? ben hiç rastlamadım erken uyan telkinine. sanırım benim telkinleri indirdiğim kısımda yok. sen nereden indiriyorsun telkinleri? |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... @juger Zinde uyanma ve erken uyanma telkinleri arasında bir fark olduğunu düşünmüyorum. Eskiden zinde uyanma adlı telkin vardı ama şimdi göremedim. Adı erken uyanma olarak değiştirilmiş olabilir... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... valla bilmiyorum çok önceleri indirmiştim ben bütün telkinleri bayğaı bir önce... bne o zaman şöyle bir bakmış dinlememiştim.. unuttumm.. neden bırkatığımı da sonra bu yaz ayında ciddi şekilde dinlemeye başladım... işte o klasörün içinde erken kalk da var zinde kalk da var... ikisini de dinliyorum.. cumartesi pazarları sadace bu iki telkini dinliyorum 3 haftadır... çünkü erken ve zinde kalkmam gerekiyor... isimleri beni cezbetti.. dinliyorum... teşekkür ettim... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... bu arada bugün konyaya kar yağdı uzun süredir kar yağsın diye dua ediyordum... ve oldu kar yağdı..... çok güzel bugün çok güzel geçti.. derslerim süperdi... bu arada sınıfta artık her zmankinden daha çok kendime güveniyorum.. çok da güzel konuşuyorum.. öğrenciler merakla dinliyorlar.. ingilizce dersi yapıyoruz... sizin dersinizi dinlemek insan huzur veriyor diyenler var.. cidden şaşırıyorum.. bu arada pazartesi günü bir spor salonuna gitmeyi düşünüyorum konuşacağım... bir uzak doğu sporuna başlamak istiyorum artık.. içimdeki bruce lee yi keşfetme zamanı geldi hissediyorum... bu arada bir sürü güzel etki oldu ancak hissedilen en bariz etki su içme etkisi... ki bunun için müteşekkirim.. günde 4-5 litre arası su içiyorum buna içtiğim bitki çayları ve kahveler dahil değil..... bu aralar öğleden sonraları meşgulüm.. boş olduğumda size kendi telkinlerimin sonuçlarını bildireceğim bu arada bir öğrencime kekemelik telkini yapmıştım.. 3 hafta dinleyip 1 hafta ara vererek dinliyor... toplam 2 buçuk ay gibi bir süre oldu... konuşması yüzde seksen oranında düzeldi...... kendimi seviyorum... |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Hocam şu kekemelik telkinini yapmanız muhteşem olmuş. Hem kendinize hem de çevrenizdekilere faydanız var pozitif olmanın en güzel yanıda bu. Bizler, birer aynayız; karşımızdakilerin davranışları da bize ayna. Ne yansıtırsak o bize geri dönüyor. Kar yağmış ne güzel her yer bembeyaz başka bir huzurludur değil mi? Keyfini çıkarın. Havalar nasıl olursa olsun bizim içimizdeki hava hep güneşli aydınlık olsun. :)) |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Alıntı:
sağol sweet aslında ilk önce kendimize yardımcı olmalıyız.. yakında osho ktiaplarının teker teker çıktısını alacağım.. ben bir şeyleri fotokopiden okuyarak daha mutlu okuyorum.. ondan ciddiyim..... kib... umarım ilk önce kendimize daha yardımcı oluruz sonra başkalarına daha çok yardımcı oluruz... |
Kutahyun öğrencine kekemeliği için yardım ettiğinden dolayı seni tebrik ediyorum teşekkürler.. Sizin gibi öğretmenler oldukça sırtımız yere gelmez :):) aslına bakarsanız ilk okulda bile gerçek anlamda rehberlik ve danışmanlık dersleri çok daha etkin bir şekilde olsa insanların farkındalıgı çocuk yaşta arttırılsa problemler büyümeden çözülebilirdi diye düşünüyorum ^-^ |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... Sevgili melodice kesinlikle katılıyorum bu sözüne Alıntı:
|
Öğretmenlerimin, özellikle ilkokuldaki öğretmenlerimin büyüükkk etkileri var bende. Bireyin ilk sosyal tepkileri aldığı ortam.. Çok iyi öğretmenlerim de oldu insan psikolojisinden anlamayanlar da.. Umarım yeni nesil öğretmenlerimiz sizler gibi duyarlı olur.. alk78 dediğiniz gibi tüm öğrenim hayatı boyunca rehber öğretmen ve duyarlı öğretmenler şart.. Bu arada kutayhun hocam önceki mesajımda nickinizi yanlış yazmışım kusura bakmayın :) |
Cevap: kutayhun'un büyük bir deney yapıyor değişim günlüğü..... iyi öğretmen olmak zordur... iyi öğretmen olunca karşında milyonlarca cahil korkak insan vardır... ve sen bilge ve cesursundur... ve inanıyorsundur.... her iyi öğretmen birer muhammet birer budadır..... anlayana ancak devlet eliyle milyonların aptallaştırıldığı ve hiçleştirildiği bir ülkede kendimce kahraman olmak beni mutlu ediyor.... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |