![]() |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak teşekkür ederim.. dinlemeye devam ediyorum... açıkçası o kadar çok şeyi dinlemek biraz kafa ağrısı yapıyor.. bunu kendim tercih ettim.. ama olsun.. etkilerini hissedebiliyorum.. araa sinirli hissediyorum.. ama kolaylıkla bastırıyorum.. bu duyguyu.. bir de artık sürekli ingilzice konuşasım geliyor.... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak bir de bu aralar çok sessiz oldum... pek konuşmuyorum... herkes konuşsanıza hocam diyor... az konuşuyorum... bakalım.. ne olacak.. bu arada topluca dinlememde 11. gün oldu bugün... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Merhaba :) Öncelikle sizi azminizden ötürü tebrik etmek isterim. Gerginliğinize gelince, öncelikle telkinleri Heavy Metal şarkılarla dinlemeyi bırakmalısınız. Zaten müzik türü yaydığı dalga ve sözlerindeki kasvet ve şiddet sebebiyle başlıbaşına sinirli ve yorgun bir beyin yaratıyor. Bilinçaltınıza mutluyum, huzurluyum diye mesaj gönderirken heavy metalle bunu bloke etmiş oluyorsunuz. Bu deneyi başka bir müzik türüyle ( örneğin soft new age ya da klasik) devam ettirdiğiniz takdirde daha iyi ve hızlı sonuç alabileceğinize inanıyorum. Depresyon ve suçluluk telkinlerini çıkarmanız iyi olmuş zira depresyonda olmayan birinin bu telkini dinlemesini önermiyoruz. Suçluluk telkini de çok uzun süre aralıksız dinlemenizi önermediğimiz bir diğer telkindir. Sigara bırakma telkini de, içeriği sebebiyle gerginlik yaratacaktır çünkü her sigara içişinizde bilinçaltınızda otomatikman bir suçluluk duygusu başgösterir. Yukarıdaki önerilerimle birlikte sigarayı da daha az içebilirseniz stresiniz önemli ölçüde azalacaktır. Başarılar, sevgiler :) |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak teşekkür ederim.. gerçekten.. ben de yeni farkettim.. yeni anladım... mesela kanser değilsek.. kanser telkini dinlemek bizim için gereksiz bir yük oluyor... eğer sigarayı bırkatığımız süreçte sigara bırakmayı dinlersek etkili oluyor... anladım... hatta sigara içmeyi dinlediğimde sürekli içtiğim için daha fazla içmeye başladım... sigara bırakmayı çıkardım.. peki başkalarının düşüncelerini önemseme beni çok ukala yaptı desem.. artık herkesi bastırır oldum... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak :) Ukala mı oldunuz yoksa daha önce söylemeniz gerekenleri içinize atıyordunuz da şimdi bu mu serbest kaldı ve bu yeni haliniz size ukala görüntüsü veriyor, bunun ayrımına varmak lazım. |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak :) Ukala mı oldunuz yoksa daha önce söylemeniz gerekenleri içinize atıyordunuz da şimdi bu mu serbest kaldı ve bu yeni haliniz size ukala görüntüsü veriyor, bunun ayrımına varmak lazım. bu da doğru ya önceden biraz açık sözlüydüm ama şimdi lafı tam gediğine oturtuyorum... herkes sen iyice havalandın ukala oldun diyorlar... ben de düşündüm bu biraz başkalarının düşüncelerini önemseme telkini ile ilgili diye ama sözlerinizde haklılık payı var.... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak Depresyon ve suçluluk telkinlerini çıkarmanız iyi olmuş zira depresyonda olmayan birinin bu telkini dinlemesini önermiyoruz. Suçluluk telkini de çok uzun süre aralıksız dinlemenizi önermediğimiz bir diğer telkindir. Sigara bırakma telkini de, içeriği sebebiyle gerginlik yaratacaktır çünkü her sigara içişinizde bilinçaltınızda otomatikman bir suçluluk duygusu başgösterir. ben suçluluğu ilk 10 gün dinleyip çıkardım bir ay sonra tekrar ekledim şu an 1 haftadır dinliyorum ama ne kadar zaman dinleyip ara verilmeli ve bu ara ne kadar olmalı ki tekrar ekleyeyim listeye bilginiz varmı acaba... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak şükür kardeşim.. açıkçası ben de bu konuda tam bir bilgiye sahip değilim.. ama suçluluk benim için yeterli oldu gibi.. ama bence kişi bir ay suçluluk ego kendine güven dinlemeli.. ilk başta sonra diğerlerini eklemeli... ona göre bir liste yapmalı... sevgilerimle güzel kardeşim... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak yeni bir etki.. açıkçası çok ayrıntılandırmayacağım ama cinsel olarak inanılmaz güçlendiğimi hissediyor, biliyor ve yaşıyorum.. erkek arkadaşlara duyurulur... ciddiyim.. umarım kalıcıdır....bu arada günde ortalama 6 saat dinliyorum.. ilk defa dün bir gün dinleyemedim.. ama önemi yok.... |
Cevap: büyük bir deney yapıyorum bakalım ne olacak 2 haftada 1 ya da 2 hafta ara vermenizi öneriyoruz. Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:00 PM. |