![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ güzel bir cuma günü, yeni bir güne başladık.... bugünüm dünden daha güzel olacağına eminim... çünkü her günüm bir öncekinden daha güzel... sevgiler saygılar... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ haftasonunun yorucu durumundan sonra bugün çok güzel bir gündü liseli öğrencilerim benim için bir veda partisi hazırlamışlar... çok mutlu oldum tabi biraz burkukluk da oldu.... işte hayat.. 1 martta istanbuldayım |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ havadan mıdır bilmiyorum ama kendimi yorgun hissediyorum gece kar yağıyor gündüz güneş var.... kendimi dinç hissetmek istiyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ CUMA GÜNÜ YENİ BİR YAŞAMA BAŞLIYACAĞIM HEYECANLIYIM |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Sizin adınıza sevindim. Hayırlısı olsun. Tebriklerhpm2 |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ teşekkürler umarım iyi olur..... değişiklik güzeldir... diyorum ve yeni yaşamımı olgunlukla seçiyorum kabul ediyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yarın istanbuldayım |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kendimi çok seviyorum, çok bAŞARILIYIM, çok akıllıyım, yüreğim sevgi dolu, içimden güzellik fışkırıyor... sürekli başarıyı ve bolluğu bereketi seçiyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ babamı seviyorum, babamı olduğu gibi kabul ediyorum, babamın yardımını kabul ediyorum babam da beni çok seviyor ve babam da bana maddi manevi desteğini veriyor... bu güzelliği içimde normalleştiriyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yeni yaşamıma başladım.. istanbuldayım şuan ev bulmam gerekiyor.... ev de bulunur... |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:56 AM. |