![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yaşamıma parayı ve aşkı çekiyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ yeni yaşamımı sevgi ile kabul ediyorum.... yeni yaşamım bolluk ve bereket dolu.... yeni yaşamımı seviyorum.. yeni yaşamım yeni güzellikler getiriyor.... kendimi seviyorum yeni yaşamımı getirdiği güzelliklerle kabul ediyorum.... herşeyin sahibine tüm sundukları için teşekkür ediyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... hergün düzenli olarak kalkıyorum, elimi yüzümü yıkayıp işe gidiyorum. düzenli ve erken kalkabiliyorum. işimde yükseliyor güzel yerlere geliyorum.. ben erken kalkabilirim. ben erken kalkmayı seviyorum... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ sağlıklı ve zindeyim |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ uzun süredir sitede değildim.. herkese yeniden merhaba... açıkçası bir bel sakatlığı geçirdim şuan ama iyiyim... bir iki gün içinde daha iyi olur.. bel tutulması dediğimiz şey.. yaşamım çok ilginç bir halde şimdi.. çok iyi şeylerin eşiğindeyim.. hatta çok geç kalmışım onu farkettim bilgim enerjim ve tecrübemi bugüne kadar yeterince kullanmamış.. kendim için harcamamışım.. şimdi daha güçlüyüm.. daha iyi önümü görebiliyorum ve artık kendi işimin peşindeyim.. kendi işimi kuracağım.. bunun için çabalaıyorum ve çabalayacağım... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ sağlığı ve bereketi üzerime çekiyorum.... arkadaşlar kendi işini açmak için yapılması gereken bir olumlama nasıl olur acaba yardımcı olabilecek biri var mı |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Geçmiş olsun hocam, bu sağlık probleminin anlatmak istediği bir sorun olabilir yaşamında. Canını sıkma geçer sen sadece bu durumdan da öğrenmen gerekenleri öğren yeter. Sevgiler. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
-kendi işimi kuracak cesarete ve yeteneğe sahip olduğumu biliyorum. -Sınırsız seçimim ve her yerde karşıma çıkan fırsatlar var.Büyük düşünüyorum. -Doğru seçimler yapıyor, doğru zamanda doğru kişilerle iyi ilişkiler kuruyorum. bu arada olumlamalar fark yarattı mı? ben yeni başladım, ne kadar zamanda farkı görürüm? dusun2 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:26 AM. |