Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 21-07-2013 02:47 AM

Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845143)
Geçmiş olsun hocam, bu sağlık probleminin anlatmak istediği bir sorun olabilir yaşamında. Canını sıkma geçer sen sadece bu durumdan da öğrenmen gerekenleri öğren yeter.

Sevgiler.

hocam çok çalışıyordum.. üstüme çok geldim.. ondan olabilir.. şükürler olsun sağlıklıyım

sweeet 21-07-2013 02:39 PM

Benzer sıkıntıyı ben de yaşadığım için oradan biliyorum. Çalışmak güzel ama kendine vakit ayırmayı ihmal etmediğin sürece. Kendine ben değerliyim telkini verirken zaman ayıramazsan bedenin zoraki dinlenme süresine çıkıyor. :)

kutayhun 21-07-2013 10:51 PM

Alıntı:

sweeet Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 845169)
Benzer sıkıntıyı ben de yaşadığım için oradan biliyorum. Çalışmak güzel ama kendine vakit ayırmayı ihmal etmediğin sürece. Kendine ben değerliyim telkini verirken zaman ayıramazsan bedenin zoraki dinlenme süresine çıkıyor. :)

yüzde yüz haklısın sweet.. çok haklısın.... o yüzden yaşamımı kolaylaştıracak şeyler yapmam gerekiyor..... varlığın için teşekkür ederim...
artık yaşamım kolaylaşıyor.... sevgilerimle...
başarı kolaylık ve sağlık yaşamıma akıyor.. bunu biliyorum her an hissediyorum
ve bunun için şükrediyorum.... ve böyle olsun

kutayhun 29-07-2013 12:28 AM

arkadaşlr uzun süredir buradayım her halde 2 yıl oldu değişimlerimi sizlere yazdım... artık kendi iş yerimi açma zamanımın geldiğini düşünüyorum........ arkadşalar umarım en kısa zamanda kendi iş yerimi açıyorum.. tüm dularınızı olumlu dileklerinizi ve temennilerinizi bekliyorum.... sevgilerle...
kendi iş yerimi açıyorummm

kutayhun 29-07-2013 01:47 AM

en uygun yerde homeofisimi açıyorum...

kutayhun 01-08-2013 04:54 AM

kendi işimin sahibiyim

kutayhun 02-08-2013 06:20 AM

kendi ofisimi açıyorum
en uygun yerde ofisimi açıyorum
sevgi ile yeni home ofisimi kabul ediyorum

serpilelif 02-08-2013 10:22 AM

ne güzel, hayırlı olsun.

minesota 02-08-2013 08:13 PM

ofisiniz çok güzel, çok merkezi bir yerdeymiş. şimdiden insanlar hakkında konuşmaya başladılar. çok da güzel dekore ettiğiniz söyleniyor. en kısa zamanda kahvenizi içmeye gelmek, ofisinizi görmek isteriz.kahvesmiley

asin 02-08-2013 11:40 PM

ofisiniz hayırlı olsun Kutayhun

WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM.