![]() |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ kız arkadaşımdan ayrıldık... kendimi yalnız ve garip hissediyorum |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Her ayrılık yeni bir başlangıçtır aslında. Yalnız ve garip hissetmene neden olan şey yakınında seni teselli edecek kimsenin olmaması mı ? |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ tam olarak bilmiyorum.. bir sürü başka şey de olabilir... mesela her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu...... işte ayrıldık.. ne diyelim her acı geçer... ölüm olmasın diyelim..... herkese sevgiler... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu diyorsun... işte bu, böyle bir inancın olmalı ki her ilişkide ayrıldığında aynı duyguları yaşıcaksın. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki merak ediyorum hiç mi ayrılırken iki tarafta üzülmeden ayrılamazlar ? |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ merhaba günlüğünüzü okudum uzun zamandır telkin dinliyorsunuz ilk günle bugün arasında büyük fark var mı aştınz mı sorunlarınızı? ben yeni başladım ama sonu çok merak ediyorum.. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu diyorsun... işte bu, böyle bir inancın olmalı ki her ilişkide ayrıldığında aynı duyguları yaşıcaksın. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki merak ediyorum hiç mi ayrılırken iki tarafta üzülmeden ayrılamazlar ? bykus güzelce ayrıldık.. ciddi güzel insanca bir şekilde ama ayrıldık.... sonuçta insan üzlüyor..... kimse hiç bir ilişkiye ayrılmak için başlamaz... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
acele etme bu yavaş bir durum... evet çok güzel değişimler oldu... şidetle öneririm ayrıca bir süre sonra bence paraya kıyıp kendinize özel tekinler de satın alabilirsiniz.. yararı olur.. |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ bu arada herkese iyi bayramlar... haziranda istanbula yerleşmeye karar verdim..... kesin kararlıyım... açıkçası.... herkese iyi bayramlar..... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Asuman Pansuman (Mirkelam) - YouTube herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.... tüm bayramlar sevgi ve kardeşlik getirsin.... bugün nedense biraz gergin kalktım.. yeni telkinlerimi dinliyorum... daha etkilerini çok hissedemedim ama hafızam daha iyi oluyor.. bunu farkettim... |
Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ Alıntı:
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM. |