Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/619945-kutayhunun-guzellesim-gunlugu.html)

kutayhun 22-10-2012 08:02 PM

Cevap: KUTAYHUN'UN GÜZELLEŞİM GÜNLÜĞÜ

kız arkadaşımdan ayrıldık... kendimi yalnız ve garip hissediyorum

ßyKuS 22-10-2012 10:48 PM

Her ayrılık yeni bir başlangıçtır aslında. Yalnız ve garip hissetmene neden olan şey yakınında seni teselli edecek kimsenin olmaması mı ?

kutayhun 23-10-2012 04:10 PM

tam olarak bilmiyorum.. bir sürü başka şey de olabilir... mesela her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu...... işte ayrıldık.. ne diyelim her acı geçer... ölüm olmasın diyelim..... herkese sevgiler...

ßyKuS 23-10-2012 05:45 PM

her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu diyorsun... işte bu, böyle bir inancın olmalı ki her ilişkide ayrıldığında aynı duyguları yaşıcaksın. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki merak ediyorum hiç mi ayrılırken iki tarafta üzülmeden ayrılamazlar ?

corekotu138 23-10-2012 09:22 PM

merhaba
günlüğünüzü okudum
uzun zamandır telkin dinliyorsunuz
ilk günle bugün arasında büyük fark var mı
aştınz mı sorunlarınızı?
ben yeni başladım ama sonu çok merak ediyorum..

kutayhun 26-10-2012 06:11 PM

her ilişkide hüsran gibi bir durum söz konusu diyorsun... işte bu, böyle bir inancın olmalı ki her ilişkide ayrıldığında aynı duyguları yaşıcaksın. Neden kendine bu kötülüğü yapıyorsun ki merak ediyorum hiç mi ayrılırken iki tarafta üzülmeden ayrılamazlar ?

bykus

güzelce ayrıldık.. ciddi güzel insanca bir şekilde ama ayrıldık.... sonuçta insan üzlüyor..... kimse hiç bir ilişkiye ayrılmak için başlamaz...

kutayhun 26-10-2012 06:13 PM

Alıntı:

corekotu138 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832388)
merhaba
günlüğünüzü okudum
uzun zamandır telkin dinliyorsunuz
ilk günle bugün arasında büyük fark var mı
aştınz mı sorunlarınızı?
ben yeni başladım ama sonu çok merak ediyorum..

acele etme bu yavaş bir durum... evet çok güzel değişimler oldu...
şidetle öneririm ayrıca bir süre sonra bence paraya kıyıp kendinize özel tekinler de satın alabilirsiniz.. yararı olur..

kutayhun 26-10-2012 06:14 PM

bu arada herkese iyi bayramlar... haziranda istanbula yerleşmeye karar verdim..... kesin kararlıyım... açıkçası.... herkese iyi bayramlar.....

kutayhun 29-10-2012 03:37 PM

Asuman Pansuman (Mirkelam) - YouTube

herkesin cumhuriyet bayramı kutlu olsun.... tüm bayramlar sevgi ve kardeşlik getirsin....
bugün nedense biraz gergin kalktım.. yeni telkinlerimi dinliyorum... daha etkilerini çok hissedemedim
ama hafızam daha iyi oluyor.. bunu farkettim...

ßyKuS 29-10-2012 04:19 PM

Alıntı:

kutayhun Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 832473)

bykus

güzelce ayrıldık.. ciddi güzel insanca bir şekilde ama ayrıldık.... sonuçta insan üzlüyor..... kimse hiç bir ilişkiye ayrılmak için başlamaz...

belkide ben ayrılmamak için başlamıyorumdur.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:59 PM.