Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464002-bluegirlin-yeni-gunlugu.html)

bluegirlx 01-09-2010 08:48 PM

Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba..

_pretty_ 01-09-2010 10:21 PM

[quote=bluegirlx;766266]oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba

Merhaba blue girl ne güzel anlatmışsın.Bu ayı çok seviyorummmmmm ayrı bir maneviyat içinde oluyo insan, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin inşAllah...96kl

bluegirlx 02-09-2010 05:19 PM

bugün sıkıntılı bir klınikte çalıştım
s
ıkıntılı insanlarla çalışınca en zoru ne biliyormsunuz hımm ordamı çalışıyorsun Allah yardımcın olsun diyen bir kitle oluyor..tabi onlar benim koruma kalkanım olduğunu bilmiyorlar..

biraz yoruldum..ama kulaklarımı kapamasaydım olumsuz beni korkutan telkinlere kimbilir başıma ne gelirdi....

yaşasın koruma kalkanım..

planner 02-09-2010 05:28 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766497)
bugün sıkıntılı bir klınikte çalıştım
s
ıkıntılı insanlarla çalışınca en zoru ne biliyormsunuz hımm ordamı çalışıyorsun Allah yardımcın olsun diyen bir kitle oluyor..tabi onlar benim koruma kalkanım olduğunu bilmiyorlar..

biraz yoruldum..ama kulaklarımı kapamasaydım olumsuz beni korkutan telkinlere kimbilir başıma ne gelirdi....

yaşasın koruma kalkanım..

Koruma kalkanı mı???

Benim çok dengesiz bir patronum var. Bir günü bir gününe uymuyor.y789 Bir gün bağırıp çağırırken diğer gün "abicim, abicim" diyor bana. :)
Artık psikolojik sorunlarının sınırda olduğuna hükmedip onu olduğu gibi kabul ettim. Ama yine de ne yapacağını kestirememek beni bunaltıyor.

Bu bahsettiğiniz koruma kalkanı şu telkinlerde olan mı? Eğer öyleyse hemen dinleyeceğim.

Sevgiler.actionsmile

bluegirlx 02-09-2010 05:52 PM

evet koruma kalkanını telkinleri dinliyorum.ve sabah yaptığım olumlamalarla boş sözlerden kendimi koruyor onlardan sıyrılıyorum..böylelikle en zor insanlar bile beni rahatsız etmiyor..

tolgaasya 02-09-2010 05:57 PM

[quote=serpilb;766276]
Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 766266)
oruç tutmanın nesini seviyorum biliyormusunuz..orucu açarken su ile buluşma anını, oruçken kokusunu duyup istediğim şeylerin artık benim için ulaşılmaz olmamasını..o buluşma anı var ya..bugün farklı bir kıymeti vardı benim için..isteklerin doruğa çıkaracak başka bir ibadet olabilirmi acaba

Merhaba blue girl ne güzel anlatmışsın.Bu ayı çok seviyorummmmmm ayrı bir maneviyat içinde oluyo insan, Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin
inşAllah...96kl

Oruç tutmak; her zaman sahip olduğum nimetlerin kat kat farkına varmama sebep oluyor. Normal şartlarda; canım istediği zaman bir bardak soğuk suyu dolaptan alıp içebiliyorum. Ama oruçluyken iftar anına kadar beklemek zorundayım. İşte gün boyu süren bu bekleme sonunda suya kavuştuğum an yaşadığım mutluluk ve haz inanılmaz boyuta çıkıyor. Su ne büyük bir nimetmiş diyorum kendime...

bluegirlx 06-09-2010 01:17 AM

bugün boğazımda bir düğüm ..bir gitme bir gidememe yine..bir nereye aitim düşüncesi..ney dinliyorum çok iyi geliyor sanki buharlaşıyorum ama sadece koruma kalkanın ney versiyonu var elimde suçluluk duygusu ney açılmıyor bir türlü..kızıyorum buna kendi kendime..bu ne suçlulukmuş arkadaş dinle dinle boğazımdaki düğüm geçmiyor..

bluegirlx 06-09-2010 01:28 AM

bak suçluluk ney indirdim artık bu gazla nasıl uyurum şimdi....

browser 06-09-2010 04:50 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767119)
bugün boğazımda bir düğüm ..bir gitme bir gidememe yine..bir nereye aitim düşüncesi..ney dinliyorum çok iyi geliyor sanki buharlaşıyorum ama sadece koruma kalkanın ney versiyonu var elimde suçluluk duygusu ney açılmıyor bir türlü..kızıyorum buna kendi kendime..bu ne suçlulukmuş arkadaş dinle dinle boğazımdaki düğüm geçmiyor..

Bogazındaki dügümlenme...telkinleri ilk dinlemeye başladıgın zamanlar...ve süreç içinde zaman zamanda olsa ortaya çıkmışmıdır..Belirli bir telkin mi bu etkiyi yapmaktadır.. ve yahut listeye yeni bir telkin ekleyincemi ortaya çıkmaktadır.. Bunu uzun süre yaşıyormusun.?..

bluegirlx 06-09-2010 06:09 PM

suçluluk dinliyorum bu sıralar sonrada koruma kalkanı..kurtulamadığım suçluluk duygusu ne onuda bilmiyorum aslında..yada kurtuluyormuyum onun belirtisimi bu..

browser 06-09-2010 06:32 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 767242)
suçluluk dinliyorum bu sıralar sonrada koruma kalkanı..kurtulamadığım suçluluk duygusu ne onuda bilmiyorum aslında..yada kurtuluyormuyum onun belirtisimi bu..

Baskılanma durumu...kendin olamama...kendini ifade edememe durumlarında..olabilir..Suçluluk telkinini dinler iken bu baskılamaya kaldırmak ister iken...eski durumunla yeni durumun arasında çatışma.. ve buda bogazda dügümlenme olarak görülmüş olabilir...Suçluluk telkinini dinler iken oluşacak bu çatışma...depresif durumlar yaratıp bogaz çaklarını tıkaya bilir.. Bu durumu yumşatmak geçişi daha kolay saglamak için depresyon telkinini panzehir olarak kullana bilirsin...

bluegirlx 06-09-2010 06:40 PM

önerin için çok teşekkürler..zaten boğaz çakramın tıkalı olduğunu söylmişti biri. hayatıma mavi rengi sokarak biraz hafiflettim şimdi tekrar hatırladım..haklı olablirsin..teşekkrüler..

bluegirlx 07-09-2010 12:05 AM

bir yandan hayatımdaki herşeyin sorumluluğunu kabulleniyorum bir yandan tüm sorumluluğu üzerime alıyorum bir yandanda suçluluk duygusundan kurtulmaya çalışıyorum..ne zor işmiş benim yaptığımda..kabullenip kabullenip affediyorum..bir kendimi affedemiyorum demekki yakışığınca..

bluegirlx 09-09-2010 02:29 PM

bayram kutlu mutlu olsun..çocuklar şeker almaya ve özenle seçim yapmaya çalışmasalar bayram bizim eve uğramış olmazdı heralde..tatlımı yaptım çukulatamı aldımm..herşey usulune uygun bayram bayram gibi geçmeli artık..yeni aldığımkıyafetlerimi gidip el öpeye gitcem..ama içime hala bayram her neden se gelmiyor..

bluegirlx 15-09-2010 12:20 AM

koltuktan bana bakıyor..saat 21,30 mesaiye başlayalı 12 saatten fazla olmuş..bir bakışki kaçıp gitmek için benden işaret bekliyor..çok acırmı diye sordu..acır dedim ..sanki acımaz desem gitmeyecekti..çekti gitti..ben yapamıycam dedi..ben acımaz deseydim de gidermiydi diye düşünüyorum şimdi..yada acı göreceli bir kavramdır deseydim beni duyarmıydı.....

şimdi anlıyorum ki sormamalı ..acı göreceli bir kavram..gideceksen gitmeli ..kalacaksan kalmalı..

bluegirlx 15-09-2010 11:32 PM

öğrenmek için dinlemeye gör duyuyorsun ..fısıltıyı duymazsan kasırga geliyor..gitmek için niyet etmeye gör..varıyorsun..

bluegirlx 16-09-2010 08:59 PM

yarın çok önemli belkide iş yaşantımın seyrini değiştirecek bir görüşmeye gitcem. .içimde yine o heycan var ve ben bu heycanı bu istemeyi özlemişim..birşeyi istemeyeli uzun zaman olmuş..yaşamıma bir yön vermemin zmanı geldi..çok enerjiye ihtiyacım var..tam kendim olmaya ihtiyacım var..yarın özel bir gün olacak..tam istediğim fırsat karşıma çıkacak..

bluegirlx 16-09-2010 09:13 PM

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........yeni işim için görüşmem için bir yıldız verdi hayatım değişti sitesi banaaa...yüzbaşı oldum..evet gerçekten içimdekileri açığa çıkardıkça yıldızlar kazanıyorum teşekkürler Hayatım Değişti ..seni seviyorum.. şimdiye kadar dinlediğim tüm telkinler yarın benimle yardımcım olacak ..yarın herkesin enerjisi üstümde olacak..

Sultan 17-09-2010 10:26 AM

merhaba canım..
umarım iş görüşmen tam istediğin gibi gider..
bütün dualarım seninle..
her şey gönlünce güzel olsun
sevgiyle mutlu kaly789

bluegirlx 17-09-2010 06:31 PM

çok teşekkür ederim hepinize..inanılmaz bir görüşmeydi..bekleme salanunda 1 buçuk saat bekletildim. ve yanıma biri geldi..bana iş arayan bir yakının filan olursa telefonumu ver dedi..bende kendimin iş aradığını söyledim..onada cv mi götürmemei istedi..size bu anlamsız geliyor belki..ama o bekleme boşuna değildi..bu görüşme boşuna değildi..gittiğim yerdeki görüşmeyi alallacele yaptım gittiğim kişi beni pek umursamadı..cv mi alıp bir yere koymuştur muhtemelen..ama ben aradığım işe her geçen gün yaklaşıyorum.. aradığım fırsatlar bekleme salonunda beni buluyor..

planner 17-09-2010 06:34 PM

Yılmak yok, devam!!!

Eninde sonunda bulacaksın, inanıyorum ben buna.actionsmile

denizyıldızı 17-09-2010 07:38 PM

Evet bende inanıyorum senin istediğin işi bulacağına bulegirl; kesinlikle.. :)

bluegirlx 17-09-2010 09:41 PM

ben bugün aradığımı buldum ..işide yakında bulurum..nerede kiminle yanıştığımı bu ortamda anlatamıyacağım ama emin olun denizde cankurtaran gibi biri ..ama beni kurtarırmı onu bilmem işte..

bluegirlx 21-09-2010 10:33 PM

bir hafta izin almaya karar verdim hafta sonu izne ayrılıp iyice düşüncem..işte düşünemiyorum orada herşey yolunda yoğunluktan sevgiden ne maaşım aklıma geliyor ne evdeki bilgisayar probelemi..orda sevgi alıyorum ne güzelde yapıyorum beni ayakta tutuyaor çok şükür..ama sorunlarla yüzleşme zamanı..

bluegirlx 22-09-2010 11:16 PM

bugün söylenmeiş şeyler söylendi yine ..her geçen gün özgürleşiyorum..herşeyi biliyordum dakimse herşeyi bildiğimi bilmiyordu..ipler kopmalıysa kopmalı ..sahte ilişkilerden her geçen gün arıncam..umarım arındığım zaman eşimde yanımda olur..huzuru çağırıyorum gelecek yakında..

bluegirlx 23-09-2010 11:22 PM

ama içimde kin olması ne acı değil miii? hiç yakışıyormu o temiz yüreğime..amaç temizlenmek halbuki..?

bluegirlx 25-09-2010 11:02 PM

Hayat kimseyi kayırmaz. Kimseye torpil yapmaz. Onun için kimse özel değildir; sağlık, keyif ve huzur prensiplerinin safına geçtiğinizde size iyilik yapar.

Hayat hiçbir zaman hastalık, rahatsızlık, kaza yada acı göndermez, Ne ekersen onu biçersin yasasına göre, bunları başımıza olumsuz ve yıkıcı düşüncelerimizle kendimiz getiririz.

Eğer sevgiye gerçekten inanırsanız, bilinçaltınız size sayısız iyilikle karşılık verecektir.

Hayat kimseye karşı kin beslemez. Sizi asla yargılamaz. Hayat elinizdeki kesiği iyileştirir. hayat, parmağınızı yaktığınızda sizi affeder. Ödemi azaltır ve bu bölgeyi yeniden sağlıklı ve mükemmel hale getirir.

Suçluluk duygusu hayata dair yanlış bir kavramdır. Hayat sizi cezalandırmaz yada yargılamaz. Bunu yanlış inançlarınızın, olumsuz düşüncelerinizin ve kendinizi yargılamanızın bilinçaltı etkileri ile siz kendinize yaparsınız.

Hayat sizi yargılamaz yada cezalandırmaz. Doğanın güçleri kötü değildir. Bunların kullanımının etkisi sizin içinizdeki gücü nasıl kullandığınıza bağlıdır. Elektriği birini öldürmek için de evi aydınlatmak içinde kullanabilirsiniz. Suyu bir çocuğu boğmak için de onun susuzluğunu gidermek için de kullanabilirsiniz. İyi ve kötü kişinin zihnindeki düşünce ve amaca bağlıdır.

Hayat asla cevap vermez. İnsanlar hayat ve evrene dair yanlış görüşleriyle kendilerini cezalandırırlar. düşünceleri yaratıcıdır ve kendi üzüntülerini yaratırlar.

İyi ya da kötü diye birşey yoktur; düşünceler bunu belirler. Yemeğe, sekse, zenginliğe yada doğru ifadeye arzu duymanın kötü bir tarafı yoktur. Bu sizin bu dürtüleri, arzuları ve amaçları nasıl kullandığınıza bağlıdır. Yemek arzunuzu, bir somun ekmek için kimseyi öldürmeden karşılayabilirsiniz.

bluegirlx 26-09-2010 10:47 PM

izne ayrıldım.yarın ilk izin günüm sayılacak benim için..sıkıcı bir hafta sonu geçirdim..boğazımda bir düğüm var.çok tepki vermiyor sabrediyorum .ama söylemedikce içime attıkca sanki boğazıma bir düğüm daha atılıyor..yarın benim için önemli..12 de sergiye gitcem daha sonrada size tanıştığımda bahsettiğim insana gitcem..hani başvuru sırasında tanışmıştım denizde cankurtaran diye bahsetmiştim..şimdi karşıma çıkan fırsatları değerlendirme vakti..

eşime şikayetlerimi söylediğiğim bir sırada herşeyden şikayetcisin dedi ..benden şikayetcisn bilgisayarda çok oynuyorum diye .işinden şikayetcisin az para veriyorlar diye..erkandan şikayetcisin evinde yaşıyor diye ..bunlar benim savsatalarım mı..bunlar şikayet eilmesede olur şeylerde benmi büyütüyorum acaba..yoksa köklü bir değişiklik yapmanın zmanı geldimi acaba..herşeyi toptan değiştirmenin..

denizyıldızı 26-09-2010 11:10 PM

Belki de zamanı gelmiştir ya da eşinin dediği gibi belki bazı şeyleri fazla büyütüyorsundur gözünde.. Bunu en iyi sen bilirsin...

RenaC 27-09-2010 12:14 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 770356)
izne ayrıldım.yarın ilk izin günüm sayılacak benim için..sıkıcı bir hafta sonu geçirdim..boğazımda bir düğüm var.çok tepki vermiyor sabrediyorum .ama söylemedikce içime attıkca sanki boğazıma bir düğüm daha atılıyor..yarın benim için önemli..12 de sergiye gitcem daha sonrada size tanıştığımda bahsettiğim insana gitcem..hani başvuru sırasında tanışmıştım denizde cankurtaran diye bahsetmiştim..şimdi karşıma çıkan fırsatları değerlendirme vakti..

eşime şikayetlerimi söylediğiğim bir sırada herşeyden şikayetcisin dedi ..benden şikayetcisn bilgisayarda çok oynuyorum diye .işinden şikayetcisin az para veriyorlar diye..erkandan şikayetcisin evinde yaşıyor diye ..bunlar benim savsatalarım mı..bunlar şikayet eilmesede olur şeylerde benmi büyütüyorum acaba..yoksa köklü bir değişiklik yapmanın zmanı geldimi acaba..herşeyi toptan değiştirmenin..

Yazdıklarını ilk okuduğumda önce korktum,ürktüm ama sonra oturup dşünmeye karar verdim ve anladımki Gerçekten olmuyorsa olmuyordur.Bunu bazen değiştirmek için uğraşmak manasızdır ve çekilen acılar boş ve yersizdir.Denemeler fayda vermiyorsa uğraşlar sonuçsuz kalıyorsa Artık değiştirmek için geç kalınmış olabilir.Bence Otur herşeyi yerince düşün bir kez.Olacakları gözlerinden bir geçir.Şöyle bir bak değşiklik dediğin şey ile kendine ne katacaksın ne kaybedeceksin ve gözlerini kapat bu değişikliği yaptığın zaman nasıl bir hayat yaşayacaksın.Sonra karar ver.

bluegirlx 27-09-2010 04:59 PM

bu hafta o gözelrini kapatmak ve düşünmek eylemin gerçekleştirmek için izn aldım..biraz dinlmeye geçtim abkalım hayat bana ne söyleyecek..birşeyleri dan dan yapmanımn bir anlamı yok..yıpratmadan zamanla herşey akıp yolunu bulacak beni hayra çıkaracak diye bekliyorum..

bluegirlx 29-09-2010 12:04 AM

çok güzel geçiyor..hergün karşıma yeni fırsatlar yeni imkanlar çıkıyor..evimde uyuyor dinleniyorum..görüşmelere gidiyor kendimi ne istediğimi dinliyorum..az kaldı..belki yarın belki yarındanda yakın..

bluegirlx 01-10-2010 02:59 PM

işte bu beeee diye çığlıklar attım bir saat kadar önce..bir haftadır gitmediğim yer çalmadığım kapı kalmadı..dün artık tanıdık vasıtasıyla gittiğim yerlerin hepsini unuttum..internette gezdim beğendiğim kurumlara cv mi gönderdim.bugün biri aradı görüşmeye çalğırdı.yarın görüşmeye gideceğim..çok heycanlıyım.şimdi burada neresi olduğunu açıklasam beni tanıyanlar katteğim yolda benim şikayetlrimi dinleyenler yakışır diyecektir..seni seviyorum leylaa...anladın sen onu..hayal kurmama sebep olan cadı bm burdan tekrar teşekkür ediyorum..yaklaşıyorum..kendime varmaya az kaldıç..

Parlayan 01-10-2010 03:03 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 771417)
işte bu beeee diye çığlıklar attım bir saat kadar önce..bir haftadır gitmediğim yer çalmadığım kapı kalmadı..dün artık tanıdık vasıtasıyla gittiğim yerlerin hepsini unuttum..internette gezdim beğendiğim kurumlara cv mi gönderdim.bugün biri aradı görüşmeye çalğırdı.yarın görüşmeye gideceğim..çok heycanlıyım.şimdi burada neresi olduğunu açıklasam beni tanıyanlar katteğim yolda benim şikayetlrimi dinleyenler yakışır diyecektir..seni seviyorum leylaa...anladın sen onu..hayal kurmama sebep olan cadı bm burdan tekrar teşekkür ediyorum..yaklaşıyorum..kendime varmaya az kaldıç..

956k956kHARİKAAAAAAA956k956k Benide heyecanlandırdın..Sonuçları bekliyoruz.Güzel şeyler yazıcaksın biliyorum..s456

bluegirlx 01-10-2010 03:05 PM

güzel olacak..şartları tam bana uygun olacak..beni her türlü doyuma ulaştıracak maddi manevi..

bluegirlx 01-10-2010 04:07 PM

bugün ve yarın aklıma gelenlere dikkat etmeli kontollü davranmalıyım..çünkü bugün ve yarınki kaygılarım yeni başlangıcımı etkileye bilir..tertemiz bir sayfa açmak istiyorum.kazancımın beni doyuma ulaştıracak kadar olacağını sosyal haklarımı sonuna kadar kullanabileceğimi, ve huzurlu sevecen sevgi dolu insanlarla güzel ilişkilerle çalışabileceğimi hayal ediyorum.geçmiş deneyimimlerimi unutmak çevremden gelen olumsuz düşüncelere kulağımı tıkamak isityorum.yeni herkesi korkkutur bilmediğin etmediğin yer düzenini bozmaya deyecekmi diyenler oldu bile..ama yeni beni korkutmuyor..ama yeni beni heycanlandırıyor ..sanırım bir kaç olumlama cümlesine ve koruma kalkanıma ihtiyacım var..

genco 01-10-2010 04:18 PM

Özgüven ve kararlılıkla yapılan tercihler, olumlu sonucları akabinde bir bir sunacaktır.

En hayırlısını, en güzelini dilerim. Yolunuz acık olsun.

bluegirlx 02-10-2010 10:59 PM

olmadı..yine şartlar yeterince iyi değildi..yani 5 yıllık alışkanlıklarımı değiştirecek kadar..herkesten o kadar nagatif şeyler duydum ki...ya paranı vermezlerse..ya sonra çıkarırlarsaa..ya tatillerini veremzler fala çalıştırırlarsaa..ya ..yaaa.. yaa...neler yaptım bir bilseniz olnları duymamak için..ama içeride hepsi kulaklarımda çınladı görüşme boyunca..yinede kabul edildim..ama içime sinmedi teşekkür ederim..zamanınızı almayım diyip çıkabildim..çıkış o çıkış..yine kendimde hapis kaldığım çıkış..

bluegirlx 02-10-2010 11:16 PM

birde dediler ki...ve içim dedi ki..ne güzel ne şükredilesi bir işin varmış ki, yeni bir iş o heycanın seni vazgeçiremedi..şükürlerolsun olsun o zaman..bir daha ki heycana kadar..bir yer çıkacak ait olabileceğim bir yer..ve beni ikna edecek korkmamamaya..

bluegirlx 07-10-2010 09:10 PM

Bugün hayatım değişti sitesiyle tanışalı bir sene oldu..teşekkürler hayatım değişti..bana çok katkınız oldu..arayışımın içinde ışık oldunuz..telkinler arayışınız için kulaklarımı açtı..teşekkürler..o zaman nickim farklıydı..merhaba dediğim gün kadar seviyorum seni..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:37 PM.