Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464002-bluegirlin-yeni-gunlugu.html)

bluegirlx 31-12-2010 01:31 AM

Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

bu yılki tüm izinlerimi kendi işim dışında başka bir iş aramakla geçirdim..neyseki izinle birlikte yılda bittiiiii ve ben bu yılın son gününde şunu öğrendimm..oradan yiyeceğim ekmeğim bitmemiş ve hala orda vereceklerim alacaklarım var..beni çağıran büyütecek olan kısmetime her geçen gün daha hazır olarak yaklaşıyorum . ama henüz hazır değilim.yada orası bana hazır değil.bugün gittiğim görüşme beni çok yorduuuu canımı yaktıııı..hayal kırıklığı yarattıııı...kendimi az gözdüm yetersiz gördümm...ama bana yeni işe girmem için zamana ihtiyacım vavr düşüncesinden kurtardıııı ..ne zamanı zaman insanların uydurmasııı.......benim kendime katmam gereken şeyler var..katmadan hazır olmadan başka yere geçmeme engel olan tüm hikmetlere, iradelere şükürler olsun..ve yeni gelen yılda kendime kattıklarımla olmam gereken yere beni kabul edecek tüm iradeler içinde şükürler olsunnn...iyiki varım, iyiki o iradeler var , ve olacakk..

bluegirlx 31-12-2010 01:49 AM

bu arada ciddi olarak reikiyle ilgili kitap okudum .ve çok etkilendim..reiki eğitimi almak istiyorummm..bu çok etkin ve işime yarayan bir karar olacakk..

bluegirlx 08-01-2011 11:39 PM

bugün ilk defa yeteri kadar param olmadığı için maaşım zamanında yatmadığı için çok isyan ettimmmmm..............kendim için çok önemli birşey yapacaktımm..bugün para bana lazımdııı..yarın gelmesi umrumda değillll bugün lazımdıııı...artık maddiyat hakkında ciddi çalışmalar yapma zamanııı gelddiiiii.................

bluegirlx 15-01-2011 09:14 PM

ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorumm...ama sizlerle güzel günlüğümle ve kendimle önemli bir gelişmeyi paylaşacağımm...

herkesin eksik yanının bir parçası bebeği olunca tamamlanırmışş..bende bir parça daha tamamlanacağımı hissediyorumm..bütünün ve benim hayrıma olsunn..yeni misafirimi sevgiyle kabul ediyorumm..onun ve kendim için ne gerekiyorsa yapacağım ..

Bir yerde okumuştum kimse hiçbir zaman dünyaya birini getirme sorumluluğuna hazır olamazmış taki dünyaya gelenee kadar..şimdi o anı bekliyorum..

bu hafta benim için çok güzel geçti..2010 da yarım kalan herşey 2011 de tamamlandı inanırmısınızz..eşimin kardeşi başka bir şehirde iş buldu ..

strongman 15-01-2011 11:57 PM

sayın moderatorumuz hayırlı olsun adınıza çok sevindik darısı isteyenlerin başına:)

Işıldayan Safir 16-01-2011 01:05 AM

Yüsracım olumlamamı yapıyorsun yoksa hamile misin tam olarak anlayamadım. Ancak 2. ihtimalin olmasını diliyorummmm. Eğer öyleyse çooooookkk sevindim senin adına. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler. actionsmile

delimanyak 16-01-2011 01:13 AM

kesinliklikle çok şanslı bir bebek... : )

Allahım sağlık sıhhat versin..

hayırlı ve de uğurlu olsunn ablacııımm...

sevgiler...

bluegirlx 16-01-2011 02:16 PM

Alıntı:

Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787055)
Yüsracım olumlamamı yapıyorsun yoksa hamile misin tam olarak anlayamadım. Ancak 2. ihtimalin olmasını diliyorummmm. Eğer öyleyse çooooookkk sevindim senin adına. Her şey gönlünce olsun.

Sevgiler. actionsmile

canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha girlhahayaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..

bluegirlx 16-01-2011 02:18 PM

Alıntı:

delimanyak Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787056)
kesinliklikle çok şanslı bir bebek... : )

Allahım sağlık sıhhat versin..

hayırlı ve de uğurlu olsunn ablacııımm...

sevgiler...

canım çok teşekkürlerrr..Allah tüm isteyenlere nasip etsinn..sevgiler..

Işıldayan Safir 16-01-2011 02:35 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787082)
canım çok teşekkürlerr..evet olumlama gibi olmuş anlatmam..ama olumlamalarım bana bir süpriz daha girlhahayaptı ve bebek beklediğimi öğrendim..ayrıca hayatımda eksik olan şeyleri biliyorsun onlarda tamamlandı..şimdi olumlamalarımı sevgiyle gerçeğe dönüşünü izliyorum..yaşıyorum..güzel dileklerin için çok teşekkürler..sevgiler..

Hahaha evet mesajından belli oluyor zaten. Ararım seni konuşuruz. Bir de sesini duyayım. Çoookkk sevindim diğer gelişme için de. :))

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. actionsmile

Neptün 16-01-2011 03:10 PM

:)))))))))))))))))))))))) Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmm Seni çok seviyorum bluegirlx!!!

Harika bir insan yeryüzünü renklendirecek... senin gibi bir annesi olması ona bunu veriyor. Geçen gün yazamadım sana. İnternete de giremedim dün hiç. Çok çok hayırlı olsun.

yelda_k 16-01-2011 04:07 PM

ayy bebeğimizzz gelioooo..çok tebrik ediyorum .

heyo heyoo..ben havalara girdim teyze olmaya çok meraklıyımdaagirlhaha.

saglıgı yerindee pozitiff bi bebek olur inşllah.gerci senin gibi annesi olucakk daha ne olsunn

cadi_bm 17-01-2011 09:43 AM

Canım benim tekrar tekrar tebriklerrr :) Sağlıklı, neşeli, annesi gibi cici olsun inşallah :))

Parlayan 17-01-2011 11:40 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787034)
ne diyeceğimi nasıl anlatacağımı bilemiyorumm...ama sizlerle güzel günlüğümle ve kendimle önemli bir gelişmeyi paylaşacağımm...

herkesin eksik yanının bir parçası bebeği olunca tamamlanırmışş..bende bir parça daha tamamlanacağımı hissediyorumm..bütünün ve benim hayrıma olsunn..yeni misafirimi sevgiyle kabul ediyorumm..onun ve kendim için ne gerekiyorsa yapacağım ..

Bir yerde okumuştum kimse hiçbir zaman dünyaya birini getirme sorumluluğuna hazır olamazmış taki dünyaya gelenee kadar..şimdi o anı bekliyorum..

bu hafta benim için çok güzel geçti..2010 da yarım kalan herşey 2011 de tamamlandı inanırmısınızz..eşimin kardeşi başka bir şehirde iş buldu ..

Tebrik ediyorum seni arkadaşım,harika bir duygu anne olmak..Eminim mükemmel bir anne olacaksın...Minik meleğinle birlikte sevgiyle kal...

bigokyanus 17-01-2011 01:55 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 787082)

Nasıl güzel bir haber bu böyle , çok güzel ve çok heyecanlı bir dönem seni bekliyor . Gelişimi izlemek , için de sevgiyle büyütmek kadar yüce bir duygu olamaz.
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin .

Ola ki bir sorun olursa bana istediğin an ulaşabilirsin, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

bluegirlx 24-01-2011 12:38 PM

korktumm..korkularım hayatıma hakim olduu.. kendimi kaygılanırken yakalıyordum..bugün için değil yarın için değilll çok sonraları için kaygılanıyordum ister istemez..bilmediğim şey benim için korkutucu geldi ve kaygılandımm..egomm bırr bırrr bırrr beni tahrik etti..oysa aylardır benim için en doğrusunu getireceğini biliyorum diye olumlamalar yapıp tüm inancımı tazeledim..peki sonra ne olduuu...korktummm....korkarken yakaladım defalarca kendimi..çünkü hayatın tüm kontrolünü elimde tutmaya çalışırken bilmediğim şeyler beni korkuttu.. oysa düzene güveniyorum diyordumm.......

şimdi anlıyorum ki düzene daha çok güvenmeliyim..korunduğuma daha çok güvenmeliyim..korunacağımıza daha çok güvenmeliyim..

Alexandra 24-01-2011 01:03 PM

Sakin ol, derin bir nefes al, omuzlar geriye... Dik dur şöyle bir... Güven, kendine de güven, düzene de güven... ama bizi de böyle merakta bırakma.

İyi misin canım benim???

bluegirlx 25-01-2011 01:30 PM

olmadıııı....yine gittiiii...

bluegirlx 27-01-2011 02:20 PM

yarın iş başııı..onunla gitmiştim en son..şimdi yarın onsuz döncem..kimseye açıklama yapmak istemiyorum hatta kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu..soru istemiyorum..çünkü cevabı yok..cevabı var ..düzenn..ben almam gerekn dersi almadığım için tekerrür eden bir düzen..

hayatın içine karışma vakti..karmaşada acımı kaybetme vakti..

Işıldayan Safir 28-01-2011 03:33 PM

Canım benimmm...

Şuan öğrendim. Çok üzüldümmm... Bu gibi durumlarda söyleyecek hiçbir şey yok. Üzülme, kafana takma da diyemem. Saçmalık olur. Benimle de konuşmak istemezsin diye aramadım. Kimseye bir açıklama yapmana gerek yok canım. Her şeyin en yüksek hayrına olmasını diliyorum yalnızca.

Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al...

bluegirlx 29-01-2011 11:20 AM

evet gittim işe..gittim ve karıştım hayata..hayatta bana karıştıı..kimseyi duymadımm..duyarlı tüm arkdaşlarıma burdan teşekkür ediyorumm..

geçmiş olsunn ..bunu duydum birinden dün..geçmiyor dedim içimden..geçmesini istemiyormuyum ne..geçince onu unutacakmışım gibi geliyor..unutunca ihanet etmişim gibi hissetcem..işte acımı devam ettirmemin altındaki zihinsel nedenler..

şimdi kendimi ve onu özgür bırakma vaktii..ama biraz daha zamannn..

bluegirlx 26-02-2011 01:38 AM

iyiyimmmm...olmam gerektiği gibi..çevrem tarafından koşulsuz destek ve sevgi görüyorum..ve kendimi suçlamayı bıraktım.ne kendimi ne başkasını suçlamıyorum olanlardan.böylelikle özgürüm.kitaplar okuyorum ..dağlara çıkıyorum. oksijen alıyorum. arınıyorum her geçen gün..çok ayna da kendimle yüzyüze gelmiyorum onuda yarın halletcem.vaktimi her saniyesiyle değerlendiriyorum az uyumama rağmen sürekli dinçim..iş yerindeki insanlar kuantum hakkıdna şeyler soruyor bu günlerde bana ,elimdeki kitapları görüp..siteye yöneldiriyorum interneti olanları.bazılarınada kitap önerisinde bulunuyorum..ama bir çok denememde anladım ki , zamanı gelene kadar kimse bilgiye ulaşamıyor..bir arkdaşım vardı aylarca bir kitabımı emanet etmiştim ona.ama açmadı bile yüzünü. sonra aldım anlaşılan sen okumıyacaksın dedim.git gide durumu kötüleşti. aylar geçti belkide bir yıl.şimdi beni duyacak duruma geldi. elindeki kitaplarını okuyor ve bana okalüt kardeşliği nedir diye sordu..vay canına dedimm..zamanı gelince öğreniyormuş insan..bir metin yazdım ona..haftaya başlayacağız okumaya..ama benim için garip olanı kendim için bir metin yazmak olacak..hergün bir sayfa kadar olumalamalarımı yazıyorum ve şükürlerimi ama baktım ki. şu olsun diye birşey yazmamışım araba istediğim günden beri..heralde az hayal kuruyorumm heralde şimdi isteme vaktii..en yüksek hayrımı istiyorumm..

bluegirlx 27-02-2011 02:33 PM

kendim için özen gösteriyorum bu günlerde..sinamaya gittim.istediğim cd yi aldım. eski dostlarla görüştüm. kuğlu parkta dolaştım..bir doğum gününe girip iyiki doğdum dedim hem bana hem birine..kendime özen göstermek bana iyi geldi..rüyamda mesajlar geliyor bu günlerde..

bluegirlx 08-03-2011 12:25 AM

hımm......bugün kocama bir hediye aldım..oda bana haberi yokken 3 tane hediye almış..nasıl olmuş buu..olmuş iştee...ne veriyorsam onu alıyorum ya hayattan..bugünlerde biraz hızlı alıyorum o kadarr...

bluegirlx 08-03-2011 09:47 PM

karla birlikte yağan kara benzeyen ,karla mutlu olan benden başka biri varmıdır acaba..ne güzel bir bütünleşme ne güzel bir kavuşmaydı bir bilseniz..ellerim uyuşana kadar nasıl üşüdüm..sonra nasıl açıldı tekrar damarlarım ısınınca..içimi temizledi kar..gönlümü temizledi..tertemiz olan kar..içime yağdı adeta..o kızıllık şimdi ,içimi aydınlatıyor..ve sabahı sabırsızlıkla bekleyeceğim bu alt katta olan evim bile daha aydınlık karlı günlerde...güneşli günlerden bile aydınlık..

Zafer yolcusu 09-03-2011 12:32 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792523)
karla birlikte yağan kara benzeyen ,karla mutlu olan benden başka biri varmıdır acaba..ne güzel bir bütünleşme ne güzel bir kavuşmaydı bir bilseniz..ellerim uyuşana kadar nasıl üşüdüm..sonra nasıl açıldı tekrar damarlarım ısınınca..içimi temizledi kar..gönlümü temizledi..tertemiz olan kar..içime yağdı adeta..o kızıllık şimdi ,içimi aydınlatıyor..ve sabahı sabırsızlıkla bekleyeceğim bu alt katta olan evim bile daha aydınlık karlı günlerde...güneşli günlerden bile aydınlık..

Buna benzer duyguları bende düşünmüştüm bugünn :) En favori günlerim karlı günlerim :)

bluegirlx 09-03-2011 12:39 AM

eee..hepimiz benzeriz birbirimize..aynı kaptan ıslanmışlığımız var nede olsa..

Neptün 09-03-2011 01:07 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792558)
eee..hepimiz benzeriz birbirimize..aynı kaptan ıslanmışlığımız var nede olsa..

Ne demek aynı kaptan ıslanmışlığımız var?

bluegirlx 09-03-2011 01:16 AM

şu demek ..aynı kar yüzünden şükür edip ıslandık..herşey bizi duyduğuna göre birbirimize benzememiz normal..

Zafer yolcusu 09-03-2011 04:20 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 792562)
şu demek ..aynı kar yüzünden şükür edip ıslandık..herşey bizi duyduğuna göre birbirimize benzememiz normal..

Doğru diyorsun da algılayan ruha göre de değişir o farkındaysan güzelliklerin sana benzeyenleride görürsün :)

bluegirlx 11-03-2011 10:42 PM

Şimdi tüm sevgi kanallarımı açıyorum.Alma verme dengesinin tam ortasında olmam gerektiği yerde ve durumdayım. Bu oluş düzenin parçası olmamı sağlar. Ve ben rolümü tam olması gerektiği gibi yaparım..Bu ne güzel bir dengedir..
Hayatımdaki insanları kendime uydurmaya çalışmam , bende onlara uymak için bir çaba harcamam..Herkes kendi özelini ve rolünü oynarken neşe sevgi ve güven içinde geçiririm günlerimi. Ve her geçen gün tamamlanırım..Özüm tamamlanır ve düzen benimle birlikte tamamlanır..

bu olumlamayı çok sevdiğim bir arkadaşım ve kendim için yazdım..ama sizlerle paylaşıp size de bir yarar sağlayacaksa paylaşmak istedim..actionsmile

bluegirlx 16-03-2011 09:26 PM

Kendimizle çelişmemeliyiz..
Bir kararımızı iptal etmeden aynı konuda başka bir karar verirken dikkat etmeliyiz..
Ve hiçbir konuda büyük konuşmamalıyız..(aslaaa.....kesinliklee...vb)

bluegirlx 17-04-2011 02:14 PM

güzel bir yolculuğun içindeyim..nereye varır bilmiyorum..varsın istiyorum..ve bu yolculuk bu keyifle ve heycanla hep sürsün..ve bittiğinde vardığım yerden geldiğim yolla gurur duyuyayım. bu yolu gideceğim yeiri hayal etmeyi seviyorum..

bazen günlece tıkanıyor zihnim öyle çok şey düşünüyorum ki kelimelere dökülmüyor .en çok ona acıyorum.çünkü öyle aceleci ve acemiyim ki..acami yürümeyi öğrenen bebekler gibi davranıyorum.tutunacak yere koşarak ilerlerken düşü veriyorum. biraz dinlenip emekleyip kalkıyorum. ve bazen sıralıyorum bazen ulaşıyorum istedğim kelimelere..bu ne güzel bir yol böyle..tekrar yürümeyi öğreniyorum..

Berilce 18-04-2011 11:30 AM

çok güzel kelimeler, teşekkürler.

yelda_k 18-04-2011 09:15 PM

cümle sayısı azz genişş anlamlar ne güzell .

bluegirlx 06-05-2011 10:44 PM

bu gece benim için özel bir gece..

bir haftalık mecburi izin verdiler işten..izin bile mecburi bu işte ne garip..

içimde güzel bir huzur var..her gelen gün bir diğerinden daha güzel geliyor..

papatyagibiyaşamak 06-05-2011 10:58 PM

Çok sevindim izinde olduğuna bulegirlx. :) Güzel izinler diliyorum... buarada izin bile zorunlu bu işte ne garip demişsin, pardon hangi işteydin, unuttum. :(

bluegirlx 06-05-2011 11:26 PM

hastane personeliyim..yazın izin lamayalım diye şimdi mecburi izin veriyorlar..

bluegirlx 08-05-2011 07:48 PM

zor bir gündü benim için ..boğazım düğüm düğüm..annem yanımdaydı çok şükürrr..sarılıp öptüm..şükür ettimm..ettim dee..düğüm düğüm bir gündü benim için..

Annesi olmayan çocuklar için burnum sızladı..
Ve çocuğu olmayacak anne yürekliler için..hepsinin yüreğine bir damla ferahlık olması için ettim dualarımı bugün..
ben sevmiyorum özel günleriiiiiiiiiiiiii

yelda_k 08-05-2011 09:21 PM

canımcımm.ne mutlu sana annen yanındaymışş:(

ben annemle sadece tel konuştum ama buna bile çok şükürrr tabikii.hayatta olması bileee yetioo

WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:38 AM.