![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) mecburi izin nasıl olur şimdi gördümm..hiçbir sağlık problemim yoktu. herşey yolunda gidiyordu. sizinle paylaşmak için can atıyor ama sabrediyordum. günlerce hastanede kalmak çok zordu. mecburi izin ne demek öğrenmek çok zordu.. şimdi özür diliyorummm.. ve şimdi sağlıklı olduğum için şükür ediyorumm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) düzene güvenmek.. şimdi size düzene güvenle ilgili giriştiğim sınavı anlatmak istiyorum..ve nerelerde olduğumuu.. tekrar bebek bekliyorum..heycanım bir ay önce meydana gelen kanamayla korkuyla birleşti ..bu bir kaybetme korkusu değildi sadece ..hayalkırıklığı yapamadığımı düşünme başaramama. hastanede yattım 15 gün.kalabalık bir odada yeni yeni hayatlar tanıdım ve tekrar kendimi tanıdım. yolun neresinde olduğunu tekrar tanıdım. tekrar güvenmeyi öğrendim..tekrar sınırsız güvenmeyi ..ve kendi başıma birşeyken düzendeki yerime yukardan baktım o hastane odasında..baktım ki ne göreyim küçücüğüm ve dev kadar.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) dün hastaneye gittim. iki haftadır göremediğim yavruşu görmeye. ben hastaneye diğer insanlardan daha sık gidiyorum ve her gittiğimde aynı endişe..ama aynı güzel umut.. baktıı one bakmaydıı.. 5 dakika sessizlikk..bir aksilik olduğunu uzun sessiz bakışından anladımm..sormaya korktumm..göremiyorum dedii.. nasıl olur .. bir daha bakarız az sonra göremiyorumm burası çok kalabalık çok bekleyen var .. aç olduğum için göremiyor olabilirmisinizz..açım benn.. ne alakası var ..bir daha bakcazz bakalım.. pekii.. gözlerim dolmuş ellerim karnımda kulağımda kendi kalp atışlarımın sesi ..sıranın tekrar bana gelmesini bekiyorum.. eveeettt..ölçtümm çok ince olduğu için görmemişim.. kalp atışlarımı zayıflamışş..neler olduuu..kanama mı fazla.. kanama yok denecek kadar azz..göremediğim ensesinin kalınlığı..onuda ölçtüm..gayet inceymişş..bu kötü değil..hatta iyii.. az sonra benim kalp atışlarımı göremiyecektiniz.. doktor bilmiyordu ki en son bana göremiyorum dedikleri zaman bebeğimin ölmüş olduğunu..ben bebeği yada kalp atışlarını göremiyor sandımm... tüm kaygılarımız öğrenilmiş çağresizliktenn..geçmiş deneyimlerimizden.. dün bir sayfa çektim geçmişee..kaygılarımı geleceğe bulaştırmamak için dualarımm..kaygılarınızı hayatınıza bulaştırmamanız için dualarım bu gece.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Duyduk duymadık demeyin Elif Nur bebek dünyaya 1 ay erken olmak üzere gelmeyi başarmıştır..y789 Dünyaya ışık olmasını aşk olmasını diliyorum..O0k8908:zpzp:uy897 İşten ayrılalı iki gün olmuştu .gece saat 3 civarlarında hastaneye gitmek zorunda kaldım. kalbinin attığını öğrendiğimde 1 ay zamanın olması beni hiç üzmedi. sadece sabahı beklemek istediğimi söyledim ..bir kaç saat vaktimiz varsa beklemek istiyorum dedim. Kendimin ve bebeğimin doğuma hazırlanması için bir kaç saat..çok hızlı bir şekilde oldu..dün yoktu bugün vardı..hazırlık plan neymiş ne boş şeymiş yine gösterdi bana hayat..hayatın kendi planı var..iyiki de var..olan herşeyin benim hayrıma olduğuna ve artık bu küçük meleğin hayrına olduğuna inanıyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Aaaaa inanmıyorummmmmm... Yüsraaaa! Ne harika bir haber buuuu... Güzeller güzeli bir prenses geldi demek dünyaya... Hoşgeldinnn Elif Nuuurrrr... kiss3 İnşallah annesi gibi mükemmel bir karaktere sahip olur. İsmi gibi nurlu kızımız o göz kamaştırıcı ışığıyla herkese aydınlatır umarım. Güzel bir hayat, harika bir gelecek diliyorum onun için. Yüsra'cımmmm hayalin kucağında... Tebrik ederim tatlıııımmm... Gözün aydınnn... Eeeee ne zaman geliyorum yeğenimi görmeyeeee? blissy |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) canımm.. ne zaman istersenn.. batıkente taşındım. ben evdeyim ve her zaman müsaitim.. ona birlikte neler neler öğretcez anlatcazz...tabiki oda bize..şimdiden bana öğretmeye başladı inan kii... güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.. sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
en güzel olsun.... en sevimli olsun.. en cesur olsun.... bilge olsun.... ne güzel hep mutlu olsun |
Şaka bir yana. 1 ay filan geçsin de öyle geliyim yahuu... Minicik şimdi dokunamam ben, gelip gidenin de çok olur. İzinlisin de mi? Yarın ararım seni. Aç bak telefonu. Gerçekten çok güzel bir haber oldu bu. Bir de bana ev adresini pm atarsan iyi olur tatlım bir ara. :D Eminim annesiyle harika vakit geçiriyordur dünyanın en minik öğretmeni. Artık ben gelene kadar benim yerime de öp kuzucuğu. Ayy canım ya yumuk yumuk elleri vardır şimdi onun. Yerim. tender45 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) gözünüz aydın..sağlıklı mutlu ve güzel ömürlü olsun.. sevgiyle..ttli3 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok teşekkür ederim canım.. darısı tüm isteyenler için olsun..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Canımmmmm benimmmmm Nasıl güzel bir haber , gözlerim doldu okurken , vakti zamanı ne zamansa o zaman geliyor kuzular , sağlıklı olmaları en önemlisi. Çok hem de çok güzel vakitler geçireceksin , büyüdüğünü izlemek öyle keyifli ki... Allah'ım onu size , sizi ona bağışlasın , küçük meleğine kocaman , sağlıklı , bol rızıklı ve uzun ömür versin. Tebrikler ... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) kaygı vücuduma ruhuma hakim olmak istiyor. annelik iç güdüsü tetikleyip beni esir etmek istiyor. korkunun içinde hapsolmamak bidiklerimi unutmamak için sürekli tekrarlıyorum. GÜVENDEYİZ .... gün geçtikce alışıyorum. ama kaygılanacak şeyler buluyorum.internetten araştırıp çürütmeye çalışıyorum kaygılarımı ama egom sürekli tetikliyor. bazen çok kaygı verici bilgilerle karşılaşıyorum. kendime ve bebeğimle alakası olmayan durumlar için bile başkalarının bebekleri için üzülüyorum bu sefer.. çok bilgisiz hissediyorum kendimi.......çok eksik.... sanki ne kadar okusam yeterince bilmiycem..lütfen çocuk sağlığı ve kişisel gelişimiyle ilgili ruhsal gelişimiyle ilgili kitap önerisi internet sitesi önerisi olan varsa bana yazsın. sizlerin desteğinize ihtiyacım var.. sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bluegirlx yoldaş.... çocuk yapmayı becerebilen bir insan güneşi de fethetmiştir... ayrıca şunu bilmeni isterim.. yeni bir insan getirdiğin için yeryüzüne manevi alemde derecen arttı... manevi alemde yükselmenin kuşkusuz ki sınavları olacaktır.. ama yol açıldığına göre yolun tadını çıkar... KUTAYHUN LEE... |
Kitap önerisi istemişsin , Sabiha Paktuna Keskin , Çocuklarla doğru iletişim Remzi Kitabevi Ana-Baba okulu kitaplarını öneririm . Bir de ne zaman bir sorunun olursa bana da ulaşabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım . Öperim seni ve dünya tatlısı meleğini... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) onun değişimine şahit oldum bugün..adım adım tercihleri belirlenecek...bakışları anlam kazanmaya başladı yada ben anlamlandırmaya başladım . aramızda bir dil oluşturcaz.. egonun oyunlarını bozuyorum kaygılarımı temizliyorum. aramız düzeldi ..ben korkularımdan kurtuldum kızımda huzursuzluğundann |
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Kızımız dünya güzeli maşallah! Biliyor musun kokusu üzerime sinmiş yaaaa. Şimdi evde kıyafetimi değiştirirken fark ettim. tender45 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ya canım çok teşekkür ederim. bebeğimde sevgini hissetti ve huzurlu şekilde uyudu sen gidince..herzaman beklerizz..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bebeğim öksürüyor. ve ben kendimi suçlu hissediyorum. ne yapmadım ..neyi yanlış yaptım. ne yapmalıyım....enerjim düşüyor ara sıra. oysaki o sadece yaşamayı öğreniyor. bağiışklık sistemi güçleniyor. anneler önerilerinizi bekliyorum.elif bebek çok öksürüyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) izin bittiiiiiiiiii...salı işe başlıyorum..bugüne kadar aramızda gizli anlaşmalar yaptık onunla.. beni hiç üzmedi..o koca bakışlarıyla her sorumu yanıtladı..şimdi ilişkimizin değişmesinden korkuyorum. gün boyunca ondan ayrı kalacağım. bağımlılık olmadan bağlı olmayı öğrenmek zorundayız.. bunun için doğdupu günden beri hergün iki yada 3 saat çıkıyorum onu bırakıp. giderken ona biraz dışarı çıkıyorum iyi eğlenceler diyorum. oda ben gelene kadar hiç huzursuzluk çıkarmıyor. ama gün booyunca beni görmeyince ne yapacak bilmiyorum. şuan farkettim kiiiiiiiii bu büyük bir yalan........asıl ben onu özlediğim için ne yapacağım bilmiyorum. belkinde onun umrunda bile değilim..tek isteği karnın tok altının temiz olması..ben ise uyuduğunda onu özlüyorum o anlamsız şarkısı kulağımda çınlıyor..saat 5 te uykusu kaçınca o kendi bestesi olan şarkısı .. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Çok özlüyorsun , ilk günlerde ağlamaklı oluyorsun kokusu bile burnundan gitmiyor ama sonra her şeye olduğu gibi ona da alışıyorsun . onun da umrunda hiç kimse annenin yerini tutmuyor , doldurmuyor . Tek tesellin onun daha rahat bir hayat sürmesi için çalıştığın , bir de kaliteli vakit geçirmek çok vakit geçirmekten çok daha iyi . Sabiha Paktuna'nın çocuklarla doğru iletişim ve davranışlara söz geçirmek kitabını da bence mutlaka okumalısın . Sevgiyle kal :) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok teşekkür edeim. kitabı haftasonu alcam.en çok korktuğum şey bağımlılık..ama hiç gitmek istemiyorum sürekli bahane buluyorum işe başlamamak için.ama öğrencezzz..herşey gibi bunuda öğrencez..birlikte büyüycez.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yarın iş başı..keşke uyutmasaydım bu gece kızımı:)çok çalışmam lazım..yapmak istediği.m şeyler almak istediğim eğtimler var ..ve bunları maddi olanaksızlıklar yüzünden yapamayınca canım sıkılyor..yapmak istediklerimi yapınca kızım annesini daha çok sevecek.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hafta sonu geldi işte..ço kolay geçmedi hafta..eve elifi görmek için gelip yarım saat sonra uyudu 3 gün boyunca ..çünkü ben yokken uyumamış .bu sabah uyandığında beni yanında görünce mutlu oldu.bensiz çok mutsuz değilmiş ..ama hep kucakta durmak istiyormuş. sanırım güvende olmak için. öğreneceğiz..birlikte büyüyeceğiz.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) toprakla buluştuk.. birlikte toprağa uzandık kızımla..toprak bizle buluştu..bir olduk..mutlu olduk.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) pazar günü kızımla birlikte suyla buluştuk..o suda dans edebildiğini unutmamış..o kadar mutluyduki havuzda..ikimizde iyi geldi. .bu hafta eğitim var işe gitmiycem.. bu iyi bir olay sabah kızımla vakit geçiriyorum. bu arada ben eğitim almak istedikce üst üste almak zorunda olduğum eğitimler çıkıyor. şuan iş yerinin zorunlu tuttuğu bir eğitim alıyorum. kardeşim başka bir bıranşta eğitim almam için baskı yapıyor..sanırım almam gereken eğitimler hiç bitmiycek..bitmesinde zaten..değişim gelişim hep devam etsin..varmak kadar güzel yolculuk.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Allahım canı yananların gönlünü ferahlat..içlerine sevginin, güven duygusunu yerleştir.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) varmak kadar güzel yolculuk..daaaa bu mola yerlerindeki yabancılar neyin nesii..sınav sınav sınav ..önümde kazanmam gereken 3 tane sınav var hali hazırda..kazanırımdaa.. bu mola yerleri yok muuu..beni yavaşlatıyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bir haftadır ulusta çalışıyorum. dün sorguladım..ne işim var benim orda burda..işe başladığımdan beri sürekli geziyorum. şuan işe gidip gelmem o kadar kolaylaştı ki ..evime yarım saat erken varıyorum. orda sürekli kalma şansım var. ama yerine geçtiğim kişiyi üzmekten çekiniyorum. size bir tavsiye birşey isterken kendiniz için isterken o dürümda etkilenecek diğerleri için de isteyin..yoksa vicdanınız sizin isteğinizin gerçekleşmesini engellemek için çalışabilir.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ulusta kalıyorum. tam istediğim gibi evime yakın kolay ulaşabileceğim bir hastanede kalıyorum. ve tam zannettiğim gibi yerine geçtiğim kişiyi üzdüm. bu yüzden isteğimden vazgeçmeye bile rağzıydım. ama içten içede istiyordum. suçluluk duyuyorum şimdi..oysa ben sadece istedim..talep bile etmedim. talep eden çevremdekiler oldu.. yerine geçtiğim kişi zaten depresif biri. bana telefon açıp kızdı. bende onun hayrı olması için de dua ettiğimi söyledim. ama bu onu tatmin etmedi. gidip orda çalışmak istemediğimi söylemeyi bile düşünüyorum. yer değiştirmek tekalüt kardeşliği grubunda kullandığımız bir cümle vardı. Benzerime yapabileceğim bir iyilik varsa bunu hemen gerçekleştireyim. çünkü bu yoldan bir kez geçeceğim. bana hayat nerede görev verirse orada olmaya çalışıyorum. ve kendim için istediğim hayre herkes için istiyorum. dünya için istiyorum. ben bir paarçayım. bunu biliyorum. ama gel görki karşımdaki insanlar bazen anlamıyor.. ben evime yakın bir yerde çalışmak için dua ettiğimde beni ilk önce çocuk hastanesine gönderdiler......yani evimden dahada uzak bir yere..istifa etmem için işaret mi bile düşündüm. ama isyan etmedim. yer değiştirmek için uğraşmadım. görevimi yerine getirdim. ve zamanı gelince kendiliğinden beni yeni yerime gönderdiler..bunun benim için iyi mi kötümü olacağını yine bilemem bilemezdimde.. ah bizz..ah biz insanlar..ne çabuk karar veriyoruz bu iyi bu kötü diye..sonuçları hakkında ne çabuk hüküm veriyoruzz.. ve bizz..kendimizi suçladıkca insanlar bizi suçluyor..hüküm veriyor.. kendim hakkında hükmümü açıklıyorummmm..ben bir ışık işçisiyim..ışık taşırım doğam gereğii..işim zor sanmayınn..bazen ben onu taşırımm..bazen o benii.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) "ah bizz..ah biz insanlar..ne çabuk karar veriyoruz bu iyi bu kötü diye..sonuçları hakkında ne çabuk hüküm veriyoruzz.." çok haklısın |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sınav bitti..darısı diğerlerinin başına..baya gerilmiştim..ihtiyacım olan puanı inşallah alırım. ama ihtiyacım olan bir kitap aldım..bir sevgili arkadaşım hediye etti daha doğrusu..içinde eft hakkında geniş bilgi var ..sizlerle edindiğim bilgiyi paylaşcam dostlarımm..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sınavı kazandımm..ne oldu ..teknisyen oldum..ee oldumda ne oldu.. olmam gerekn şey olana kadar aslımı inkar ettiğim yaşam amacımdan uzaklaştığım müddettce bu boşlukta olacağım galiba..ruhum aç.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hım güzel bir pazardı..bayadır heycanlanmadığım kadar iyi bir iş için görüşmeler yapıyorum..harika fırsatlar beni bekliyor. bende zaten bir şeyleri ertelemkten sıkılmıştım. güzel gelişmeler sonuçlanınca sizi bilgilendircem.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) merhaba acil ingilizce bilgisi olan birine ihtiyacım var..bana özelden yada mail adresimden dönebilirmisinzz |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) 4 aralık büyük gün..içimdeki ışığı tüm renkleriyle göstermek istiyorum. ben bir ışık işçisiyim..bazen ben onu taşırım bazen o beni dedimm..işte şimdi yeni olana var olan ışığımı taşımak istiyorum..ve o ışığın beni taşımasını...guitar956k |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:29 AM. |