![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) geçen kışı çok heycanla karşılamışım geçen kışı özlemle karşılamışım günlüğümden takip ettiğim kadarıyla..ama bu yaz sanırım çok sıcak geçmedi içimi ısıtmadı canımı yaktı bu yaz..içimde yokluklar açtı..o yüzden kışı geçen seneki gibi karşılayamadım..geçen kış evimde huzurlu bir hayat sürüyordum..31 aralık..o gün den beri huzursuzum..zaman zman dibe vurdum hatta..neden olduysa oldu..iptal etmek lazım artık..iki üç gündür yükselişim hızla devam ediyor..evimde daha iyiyim.daha huzurluyum.kardeşimin askerden gelmesine 20 gün kaldı.. isteklerimi kendime çekmeye başladım..her an yaklaşıyorum..içimde bir heycan var..hem sevgi alıyorum çevremdende..coşkulu bir başlangıç yapamadım kışa..ama bu kış güzel geçecek..akşam çıkıp yürüdüm biraz..soğuk vurdu alnıma..işte dedim ayılma zamanı şimdi...kışı kaçırmadan ayılmalıyım ..soğuk iyi geldinn bana yine..içim yanıyordu.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Umarım güzel bir kış geçrirsin... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok güzel bir pazardı..eminim öğrendikelrim hayatıma çok güzel değerler katacak..yarın kendime bir ağaç edineceğim.beni bir ağacın bilmesini istiyorum..yeşille buluşmayalı toprakla buluşmayalı da baya oldu en kısa sürede onuda yapmam lazım.birrde kaktüs edinmek istiyorum. ben süreci biraz zorlaştıroyum sanırım yanlış düşüncelerimle ..artık ayrıntıya takılmadan daha net olacağım.istediklerimi net cümlelerle söyliyeceğim böylece hem çevrem hem evren beni direk anlayacak..çünkü ben bile bazen kendimi anlamakta zorluk çekiyorum.. yanlızca bebeklerin annelerini seçmelerindeki duruma ve bebeğimin beni neden terkettiğini sorgulamama son veremedim açıklığa kavuştumadım..düşünmeyi bırakmalılımıyım neden olduğunu sorgulamamıyım hala emin değilim.eğer benden kaynaklandıysa bilmek istiyorum.ama bilmenin ne faydası var olan oldu cümleleri yükseliyor çevreden.. eşimle aramdaki sorunları her geçen gün düzeltiyorum..yoğun bir sevgi alıyorum ..ilgi problemide kalmadı..beni dinliyor isteklerime önem veriyor..sanki bir korkuyla yapıyor bunları özen gösteriyor..ama özen gösterilmeyi özlemişim..bende ona özen gösteriyorum ve şükr ediyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün bir ağaç arayışı içindeydim çok komikti..acaba yaprak döken bir ağaç mı seçmeliyim acaba bir çammı olmalı ..bu ağaç güzelmiş ama bana uzak hergün göremem ağacıma yakın olmak istiyorum bu ağaç güçsüz bu ağacın meyve zamanı var ağacıma zara verirler kavga çıkar..sonra bir ağaç seçemedim aramaya devam ediyorum.ama sanki hayatımdaki kararsızlıklarım yansıdı seçimime..yarın daha net olacağım ve onu gördüğüm anda bu benim ağacım olmalı diyeceğim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Yüsra'cığım,bu ağaç arayışının sebebi nedir acaba?Doğayla buluşmuş olmak mı yoksa farklı özel bir nedeni mi var,açabilirmisin biraz.?...Seminerde edindiğin bir bilgi sanırım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evet bir ağaçla bağ kurmak istiyorum ..aslında kendim diksem daha iyi olur..bir ağaç belirleyip onun beni duyduğunu hissedeceğim.onunla buluşmam için yanında olmama gerek yokmuş belirledikten sonra onun yanına gittiğinide imgeleyebilirmişsin.ama ben ona su vermeyi günaydın ve iyi akşamlar dilemeyi tercih ediyorum .. yani kendime yakın bir ağacım olsun istiyorum.anlatmak iyi geliyormuş hem bana hem ağaca..seminerde su ile de ilgili çok şey anlatıldı ..suyun etkilerini ve etkilenmesini biliyordum ama bir kaç resimle çok iyi detaylandırırıldı..yani su içerken aklıma geliyor suyu başka türlü bakıyorum bilgi somutlaştı..ağaçta günlüğün somutlaşmış hali gibi..tabi bağ kurabileceğim bir ağaç bulabildiğimde.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Merhaba; Ağacını seçebildin mi :))) Takipteyim ;)) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yaa bendee merakla bekliyorumm :)..sonuçtan haberdar etmeyii unutmaaa ..sen seç agacınıı olmadıı yazın sitece böle bir şey yapalımm ... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bir ağaç seçtim hastane bahçesinde ..iki ağacın dalları bir yerde birleşiyor hatta kökleri bile..benimki kırmızı olan yaprakları kırmızı çok kalın değil gövdesi hemen hemen aynı yaştayız büyük ihtimal...sıkılınca onu ziyaret edebiliyorum ..bugün tanıştık ..umarım benim ağacım olmaktan mutluluk duyar.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ağacına slm söle.........................................:( |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) tabiki söylerim bugün ki sadece tannışmaydı tanışma hikayemi ve arayış hikayemi anlattım ..zmanla birbirmizi tanıyıp kaynaşcaz..bir olcaz.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ılık bir yağmurrr...ooovvv tam bana göre..tam istedğim gibi hava koşulları toprak kokusu yolalarda işime giden yol hastane bahçesi mis gibi tüm kan revan temizlenmiş..toprakk..evet geldim birde kızlay yaptım eşimin işi varmış benide götürdü..yine çisileyen yağmur ..arabaların farlarında kompeti gibi gözüken çisileyen yağmurr..mis gibi kokusuyla üstümde..bir kaktüs sahibide oldum. iki çiçekli küçük bir kaktüs ..eşim aldı..işe götürcem onuda.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ovvv..yine tam bana göre..bir yağmur bir güneşş..güzel bir gündü..bir kkonu için çok ümitlendim çok heveslendim yine isteğim bana çok yaklaştı dıkunabileceğim kadar..ama dokunamadan hayal olarak kaldı..heycanlanma kısmı güzeldi ..hediyenin geliş yeride gzüeldi..ama yine yarım kaldı..eşime antalyada bir fuar teklifi gelmiş . birlikte 3 gün gidip hem çalışacak hem hava alacaktık ..tam istediğim gibiydi koşullar..şehir..ama son anda iptal oldu ..neden hep son anda iptal oluyor..yaklaşmasam hiç heycanlanmam..ama yaklaşıp olmayınca hayal kırklığı oluyor..eksik olan ne bilmiyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evet bir iki kez buluştuk bile..aslında sıkılınca değil hergün selam verebileceğim bir ağaç..ben bir dert taşı aramıyorum..orada yeşermek yeşerip içimdekilere ulaşmak istiyorum..oda benden pozitifi alsın istiyorum.onun bana verdiği kadar bende ona vermek istiyorum yani..güzel heybetli bir ağacım ve iki gövdenin birleştiği iki farklı renkte yaprak veren bir ağacım var..bir ağaç dikmeye karar verdim birde.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) umarım bir ağaaç edinirsin..ağaç adinmeni ve bir ağaç dikmeni senin beslemeni tavsiye ederim..emek harcamak bir şeyin yeşermesini görmekte ayrı bir zevk olsa gerek.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hergün eft hakkında yeni birşeyler öğreniyorum .ben öğrenmeyi istedikce bilgi bbeni buluyor..evdede herşey yolunda..pazar günü toprakla buluşma vardı mükemmeldi..yüzümde bir gülümseme var sorma gitsin..mutluyum demekle mutlu olunmuyormuş..yüzündeymiş simgesi.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çevremde mutluluğumun sebeni soran insannlar oluştu.demekki mutsuzmuşum ve simamda bir sorun varmış ..daha büyük bir gülümsemeyle daha büyük bir şükürle uyanıyorum hergün.iş yerinde boş zamanlarımda yaptığım olumlamaları yazıyorum yazmanın faydalarını görmeye başladım .birde bir arkadaşım için metin yazdım olumlama hakkında bir fikri yok ama benden istedi..ona ne önereceğimi bilemediğimden çok genel birşeyler yazdım 1 haftadır çocuğuyla arası çok iyiyimiş.bu gelişmede beni çok mutlu etti yine şükrettim..ama yazdıklarımı ne yapacapım onu bilemiyorum işte..bir deftere yazsam sanıırm daha iyi olacak oraya buraya yazmak sıkıntılı .. bugün öğlen arasında kaktüsümün toprağını değiştirdim çok eğlenceliydi..hastanin arka bahçesinde gözlerden uzak toprakla oynama fırsatıydı sanırım..ne çok seviyorum ıslak toprağıı..ne çok seviyorum dokunmayı.. evde durumlar her geçen gün düzeliyor..sevgi alıyorum sevgi veriyorum..kahkahalar var evdede..bazısı sebepsiz..televizyondaki reklamlara atılan kahkahalar varrr..o reklam daha öncede vardı..ama biz eşimle o reklama yeni gülmeye başladıkk hemde her çıkışında..sebep gereksiz bir teferruat asıl olan gülmekmiş.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hergün mesajlar geliyor..hergün iyileşen hayatımda mesajlar geliyor ve ben bu mesajları duyabiliyorum..bunları bazen göz yaşlarıyla karşılıyorum bazen sevinç çığlıklarıyla..internette bir araba resmi beğendim. babamda bir araba beğenmiş fiyatta anlaşmış.hastanenenin kapısna getirdi kocam aaa bir baktım interneteki arabaaa....şimdi sadece teferruat kaldı almamız için ..çok şükür..hiç bu kadar somut gerçekelşemmişti imgelemem..bu harika.. dün bir iki mesaj geldi..bir arkadaşım babasının ölümüne neden çok üzüldüğünü anlatıyordu ..akşam vardiyacıydım gece 1 di..yorgunluktan bezmiştim artık..şöyle diyorduu..o kadar çok şey paylaştık kii.. benim acım o yüzden herkesinkinden daha çok..bir yarıştaydıki acılarıyla..yani dedim birşey paylaşmasaydın daha önce ölseydi dahamı az acı çekerdin dedim ..her geçen sene acımı arttırdı dedi..18 yaşındayken ölseymiş daha az acı çekeermiş..peki ya hiç görmeseydin 2 yaşındayken ölseydi dedim..onu tanımasaydın daha mı iyiydi dedim..acımı paylaşımlarımızın çok olması arttırıyor dedi..ah dedimmm ne gaflett... çok şükür çevremdekilerle sevdiklerimle ne kadar çok şey paylaşsam o kadar iyi..o kdar kar bana..ah ailemmm çok seviyorum sizi dedim.., ve ah bebeğimmm..keşke seni görrseydim dedim..her geçen gün kar bunu unutmuş insanlar..eksik kalan herşey zarar bunu unutmuş insanlar.. ve bir mesaj daha geldi..her an mesajlar geliyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Hayatındaki gelişmeler harika blugirl heyecanını ve tüm güzelikleri çok içten paylaşmışsın.Bende ilk bebeğimi kaybettim,yıkıldım ardından bana rüyamda gösterdi yüzünü.Birgün biryerlerde kavuşacağız onlara.İyiki varsın,harikasın... http://img105.imageshack.us/img105/6804/82316048oi5.gif |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) teferruatta gerçekleşti..araba yarın bizim..çok şükür..Allah ödeme kolaylığı versin..gerçekten mutluyum.. Evde biraz gerildim.ben kimsenin olumsuz olmayacak ya şöyle olursa böyle olursa sorularına dayanmıyorum..herşeyin iyi olacağına inanmam yeterli bunu öğrendim..ama çevremdekiler bunun tersini söyleyince deliriyorum..şimdi çevremdekilerin düşüncelrini temizlemeye çalışmalıyım..yada onlar ne düşünürse düşünsünler herşey güzel olacak demeliyim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
Benim de bir afrika menekşemm var ama yaa büzdü yapraklarını tüm yazzz inatçıı keçiii ne ölüyoo ne diriliyooo ne istiyo anlamıyom kii suyu üsten veriyom tepki yok alt kapağına koyuyom yokk az veriyom yok çok veriyomm yokk konuşuyodumm sallamıyo ben de artık resmi sabah günaydın akşam selam dl67smil56 Kendi haline bıraktımmmk8908 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) suyunu verirken onu sevdiğini söylee..suyu da sevdiğini veşifa kaynağı olduğunu söyle..bugün ağacımın resmini çektim facede yayınlıycam şimdi.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) işte size hastane bahçesinden ama özel bir ağaç resmiiiii..iki farklı gövde nasıl sarılmışşş....iki farklı gövdenin bu kadar sarıldığı bir başka ağaç daha görmemiştimmm..garip olan bu ağaca kendimi neden yakın hissettiğimmm..kendim için seçtiğim ağaç başkaa ama bu ağaçtan ,bu ağacı hergün kontrol etmekten kendimi alamıyorumm..yaprakları dökülmüşmü diye hergün kontrol ediyorum..ulu çam ağacımıda kontrol ediyorum ama onun için endişelenmiyorum biliyorumki her sabah benim yolumun üzerinde beni karşılayacak ihtiyacı olan suyu alıyor ve sağlıklı..ama bu ağaaççç ..sarmaş dolaş olmuş iki gövdeden oluşan garip bir ağaçç..bir gövde kendine çok yakışan benim kadar yakışan kırmızı yapraklar vermişş bir gövde ilk baharda çiçek açacak meyve veren sonbaharda yapraklarını döken bir meyve ağacıı..kendime neden yakın hissediyorum bu ağacı anlamadımm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bazen ara ara sorunlar sınavlar çıkıyor.sebepsiz sinirleniyorum bazen..egoma yenik düşüyorum..ama sonra toparlıyorumm.huzuru tekrar çekiyorum.güzel bir hayat yaşıyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) AYnı atak bendede varr bazen telaslanıyorummm egom benı yıyorr resmen bıtırıor..sonra sılkınıyorumm ve dıyorum kujum nebu sınır stres gelip gecıcı bunlarr rahat bırak kendını dıee...ole bı rahatlıyorkı sonra beynımm...oan tekrar dusunuyorum 20 dk önce sorun ettıgım seylerı yahu dıyorumbnı bunun ıcınmı uzxdun senn...hayatımdan 20 dk gıttı dıyorummm.. ne olacak bu halımz :) ego ve bızz |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) öyle canım ..bende kurtuluyorum bir anda toparlıyorum kendimi..özür diliyorum..şükür ediyorumm..iyiyiimmm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) tüm yaptığım olumlamalara rağmen 1 puanla bir günde bir anla kaçırma durumum devam ediyor..bir puan türünden 69,758 almışım 70 üstü puanım var bir sürü ..ama personel arayan yerler p3 puanıyla arıyor benimse 0, bilmem kaç eksik virgülden sonraki rakamlarım yüzünden başvuyu yapamıyorumm..bana yardımcı olup bir olumlama cümlesi yazabilecek olan varmıııı? |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) birini gördüm bir acımı hatırladım yüzündee..oda beni gördüü oda bende kendi acısını hatırladı aynı andaa..gözlerimiz acıyla çakışıncamı hatırladık yada karşılaşıncamı acı su yüzüne çıktı onu anlamadım doğrusu..ne güzel nefesler alıp vermiştim halbukii..nasılda buluşmuştum toprakla..bir işaretti dee..neye işaretti onu anlamadım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) garip bir gün geçiriyorummm.. o kadar yorgunumm o kadar yorgunum kii anlatamam..hiç tanımadığım insanlar için işten gelir gelmez saatlerce yemek hazırladımm..geldilerr..geldiklerinde bir mesaj getirecekler sanmıştım ..öyle bir kanım vardı çünkü çok uzaklardan gelip çok uzaklara gidecek olan insanların yolu birr hancı misali evime düşmüştüü..bende anlatacakları birşeyden bir mesaj gelecek kanısına kapıldımm..ama mesaj filan vermedilerr..belikde yemek yapmaktan ben alamadım.ama mutlaka vardır bir sebebi diyorum yinedee..belki ben görecek yetiye varammışımdır..ama sonuç itibariyle biliyorum ki..olan herşey benim hayrıma.. akşam yemek yaparken fülun mesaj çekti Moderator olmuşsun diyee..çok sevindimm..paylaştıklarımın beğenilmesi ve yarararlı olabileceğimi bilmek bana çok iyi geldi..iyiki varsın hayatım değiştii.. çok teşekkürler.. hıı bu arada radikal bir karar verdimm.. ingilizce öğreneceğimm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) dün doğum günümdü..bir gün önce geçen sene doğum günümde yazdıklarımı okudum yapmamam gerekenlere karar verdim..ve yapmam gerekenlere..sabah kabul ediyorum diye uyandımm..geçensene kendimi ertelemiştim.ve gergin geçmişti doğum günüm..güzel bir kahvaltı beni bekliyordu iş yerimde sevgi dolu yüzler..öğlen 3 ayrı yerde hazırlık yapılmış 3 ayrı klınikte birbirinden habersiz şekilde..3 ünede iştirak ettim..zevklee..harika geçtii sevgi aldımm..sonra hastalar bile bunu sana getirdim diye birşeyler getirdiler..en son eve geldiğimde eşim beni bekliyordu..istersen hafta sonu kutluyalım dedii..ben hayır ya şimdi kutlayalım yada kutlamalayım dedim ..sonra dışarı çıktık akşam annemler geldi ..sevgi alarak geçirdim tüm günü..çevremdeki herkes ve herşey bana iyiki varsın iyiki doğdun diyordu çünkü sabah kalktığımdaa ben kendime öyle dedimm.. tarihi farkettik sonra fülunla ..12.11.10 du geri sayım gibi dedimm..3.2.1. başla der gibi sanırım güzel birşeyler başlıyor dedim..keyif almak için sebeplerim saymakla bitmedi.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ne kadar güzel bi doğumgünü geçirmişsin dilerim hayatının tüm günleri öyle geçer sevgiyle kal... :))) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) herşey sabah kabul ediyorum diyerek uyanmamla başladı.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) dün bir şey sebep olduu..bayram bayramlığını yaptı..Konya ya gidelimmi diye bir teklif geldii..bebek görmeye gittim..harika bir gündü..yola çıkarken getireceklerini kabul ediyorum diye yola çıkmıştım..ve ne getirrise benim hayrıma olacağını biliyordum..çok güzel bir gün geçirdim..Mevlanayı ziyarete gittim..Mevlana da beni ziyarete gelmişti sankiiii...güzel bir buluşmaydı.. |
Günlüğünü şimdi bitirdim. Bu mesajla karşılaştım. Aşık oldum. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugünlede siteyi ve hayatımda bir çok kişiyi ihmal ediyorum ama merak etmeyin kendimi ihmal etmiyorum..geçici bir süreyle serviş dışıyım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bu günlerde yine günlüğümü ihmal ettim..ey güzel günlük döndüğümde beni en sıcak haliyle karşılayan günlük..ben geldimm..geçen hafta perşembe günü vardiyadan döndükten sonra eşim saçalrımı boyama konusunda ısrar etti.o kdar negatif başladım ki çok başarısız bir çalışma oldu.ertesi gün kuaföre gittim kuaför bir hafta beklememi istedi düzeltmek için. pazar babamı annemi görmeye gittim. onlar bir sevdiler ki kızlarının bu sarı halini..işte dedim ...kirpi yavrusunu böyle pamuğum diye sever..onlar bana yalan söylemiyorlarr..güzel görüyorlar..teşekkürler varlığınız için |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) İçin gibi dışında güneş oldu demek.. Işıl ışıll...Güle güle kullan yeni rengini..Sevgiyle ve mutlu kal.... http://kellly.free.fr/soleil/sol41.gif |
Bunlar senin için dilediğini seç ;)) Umarım aradığın burdadır girlhaha Yaradanım tüm ihtiyaçlarımın tükenmez ve sınırsız kaynağıdır. Kendimi ve yaptıklarımı sevgi ile görüyorum. Emin ellerdeyim. Kendimi hayatın akışına bırakıyorum. Sevgiyle iletişim kuruyorum. Kendi merkezimdeyim, sakinim ve dengeliyim. Evren beni onaylıyor, her şey yolunda. Hayatın tüm ihtiyaçlarımı kolayca ve rahatça sağlamasına izin veriyorum. Yüksek Benliğime güveniyorum. Sağlık, zenginlik ve mutluluk hayatımı sürekli olarak renklendirir. Ben her bakımdan zengin ve başarılı biriyim. Sağlığım her açıdan mükemmel. Hayatıma neşe, sevgi, samimiyeti davet ederim. Sevgi sürekli olarak beni sarmalar. Ben sevilen, neşeli bir insanım. Yaratıcılığımı kolayca ve coşku ile ifade edebiliyorum. Hayatımda sürekli olarak hayırlı fırsatlar ve durumlarla karşılaşırım. Yeni öğreti ve bilgileri kolayca ve zevkle özümseyebiliyorum. Sonsuz zenginlikler şimdi hayatıma özgürce akıyor. Hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum. İyi olan her şey bana kolayca geliyor. Kendimi bütünüyle, olduğum gibi seviyor ve takdir ediyorum. Kendimi özgürce, tam anlamı ile ve kolayca ifade ediyorum. Doğal bir biçimde öğreniyor, aydınlanıyorum. Kendi hayatımın efendisiyim. Sevmeyi ve sevilmeyi seviyorum. Tüm duygularımı bir parçam olarak kabul ediyorum. Her şey hayatımın iyiliği için birlikte çalışıyor. Hayatımın yüce planı ile uyumlu yaşıyorum. Kendim olmaktan mutluyum. Yeterliyim. Burada ve şimdiyi kabulleniyorum. Kendimi seviyorum ve hayatıma sevgi dolu ilişkileri çekiyorum. Bana içsel bilgeliğim rehberlik yapıyor İçimde Tanrısal bir simyacı var. Yeni bir başlangıç yapmayı hak ediyorum. Beni illüzyondan koru ve korkudan kurtar. Kalbimi açıyorum. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bu mükemmel olumlamalar için çok teşekkürler leylacım..uzun zamandır günlüğüme yazamıyorum..ama hala seni seviyorum günlüğüm..aslında bilgisayarda çok az vakit geçiriyorum ve bilgisayar başında olduğum zamanda faydalı şeyler okumak istiyorum..herşey mükemmel şekilde ilerliyor..yeni saçlarım çok güzel oldu..işimde güzel gelişmler var, 2 yıl önce aldığım bir sertifika işime yaramaya başladı..yazma çalışmalarıma devam ediyorum hergün şükürle başlayan teşekkürle biten bir sayfa yazı yazıyorum..eşimle herşey çok yolunda..bana hakettiğim ilgiyi ihtimamı gösteriyor ve ben bunları farkediyorum..maddi durumumuzda da gelişmeler oluyor..güzel günler yaşıyorum..günlüğüme zaman ayıramıyorum hep aci zamanımda yanımda olan birşey gibi görmüyorum sakın yanlış anlaışlmasın..sadece internette çok az vakit geçirebiliyorumm..ama bulunduğum bu halden mutluyum lütfen sizde benim bulunduğum bu halimden mutlu olun..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sevgili arkadaşlarrr.......evimi yine yabancılar bastı....neden benim evimi sürekli yabancılar basıyorr yaaaa....mutlaka bir sebebi vardaaa ben neden olduğunu bilmek istiyorum..evimde herşey yolundaa..işimdedee..her yerde teşekkür mesajlarıyla karşılaşıyorumm..herkes bana teşekkür ediyor..bende bunun için hayata teşekkür ediyorummm...ama bir gariplk varrr..evimi yabancılar basıp duruyor... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:49 PM. |