Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464002-bluegirlin-yeni-gunlugu.html)

bluegirlx 17-07-2010 01:43 PM

Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

herşey yüksek hayrıma gerçekleşiyor kabul ediyorum..çok iyiyim..içimdeki sıkıntı geçti..içimdeki herşeyi söyledim..zor bir hafta olacak ama bitince hayatım düzelecek..

Turhan 18-07-2010 05:39 PM

Chris Cleave'nin Küçük Arı'sını oku hem gülecek hem ağlayacaksın ama başka bir hayatı tanıyacaksın. gerçekten güzel.

Turhan 18-07-2010 05:48 PM

Umarım karşılıklı olaeak herşey söylenip temizlenmiştir. Sonrası yeni bir sayfadır ister birlikte yazaesınız ister ayrı ayrı ama tabiki istenilen birlikter yazılması. Her koşulda herşeyin en güzeli seninle olsun.

bluegirlx 20-07-2010 06:07 PM

evetttt ..ne oluyorsa hayrıma dedim..beklediğim gibi olmaması hayrıma olmadığı anlamına gelmez değil mi:)hergün daha çok düzeliyor hayatım..şimdi önce kendim olmalıyım.....önce ayakta ve dik durmalıyım..olacak herşey benim hayrıma olanlar benim hayrıma biliyorum..

bluegirlx 23-07-2010 10:12 PM

her geçen gün daha iyi anlıyorum.sanki benim için bir yol çizildi ben ne kadar sapmaya kalksamda yol ayrımlarla birleşiyor..ama herşey benim içinse benim iyiliğim içinse güvende olduğumu unutmam lazım..meleklerden istediğim yardım ne zaman gelecek bilmiyorum.heran gözüm kulağım açık rüyalarımı hatırlamak için çaba sarfediyorum..bir işaret..bir işaretki huzura kavuşayım..

bluegirlx 28-07-2010 08:44 PM

şöyle bir denize girsemm..biraz açılsam..biraz hırçın olsa deniz..biraz serin belki içimin yanması geçer..geçer yaa..geçmezmi..ben o yüzden seviyorum kışı..bu her tarfı karalarla kaplı şehirden o zaman bıkmıyorum..bir çarpıyor yüzüme rüzgar..özlemiyorum denizi..

bigokyanus 29-07-2010 10:02 AM

Günlüğünü okudum ve çok etkilendim bu kadar bütün kanalları açık , bu kadar öğrenmeye kendini adamış ve bu kadar gelişmeye çalışan birini çok nadir gördüm. Sen de onlardansın lütfen vazgeçme ve güçlü ol. Eminim ki emeklerinin karşılığını mutlaka alacaksın ve hayatın tam istediğin gibi süper olacak...

tolgaasya 29-07-2010 10:46 AM

Bende günlük tutuyorum ama paylaşmayı düşünmedim. Burada samimi bir şekilde paylaşabilmen gerçekten çok hoş. Belki bundan sonra seni örnek alıp, bende karalarım bir şeyler. Selamlar,,,

bluegirlx 29-07-2010 10:10 PM

acı tatlı bir günlük işte..
yazmaya başladımmı siz kardeş gördüklerim bilsin istiyorum..bazen yanlızca siz bilin istiyorum..ilginize onayınıza tekrar teşekkürler..günlüğümü ziyaret ettiğiniz için teşekkürler..

evrende duyuyor bana ..cevap verecek yakında..buyur istdiklerin işte diyecek..

bluegirlx 31-07-2010 04:05 PM

bir temmuz ayının sonu..bu ay için beklenditlerim o kadar çoktuki..sınav sonucumu öğrenecek iş yerimi değiştirecek ,tatile gidecektim..hiçbirini yapamadım..bu ay bebeğimi kaybettim,eşimle ayrılık aşamasına geldim ve tatile gidemedim..hala aynı iş yerinde çalışıyorum..
6 yıl oldu..bir iki aylığın girmiştim 6 yıldır ordayım..oradaki görevimi tamamlamadım demekki daha..:) bir dibe vur uş yaşandı şimdi kalkma zmanı bekle beni ağustoss..belki temmuzun aldıklarını veremezsin geri ama ümitliyim senden..

yelda_k 31-07-2010 06:01 PM

ewet belki geçirdigin ay cok derin yaralar bıraktı ardında ama gelecek daha guzell daha mutlu olcaksın gercekten....
ve unutma cok seyler yasaDIN şimdi ise toparlanma vaktııı ..kalkmalısınn..umutla hemdeee sevdıklerın yıne elını sana uzatacakk.....sen cok guclusunn...bir cok kişininn aşamadıgı takılıp kaldıgı zamanda sen ayaga kalkmak ıstedıgını soleyebılıosan ne guzell...bende bunu başarabılecegıne gonulden ınanaıyorummm ....canım benımmm umarımm agustoss ayıı sana cokk ıı gelırr vede yaraların için ilaç olurrr

bluegirlx 31-07-2010 09:17 PM

iyi diklerini sevgini desteğini hep hissettim..bana inamanız beni dahada güçlü kılıyor tabiki..amaç unutmak değil tabiki geride bırakmak değil yeni bir sayfa açmak değil..elimizdekilerle yola devam etmek..herşey benim hayrımaydı..herşey benim hayrıma olacak..:)

inferius 31-07-2010 10:35 PM

sevgili bluegirlx
harika br gnlüğn var tebrik ederm ::)
temmuz ayı nın tam kıvamında geçmesi için sana çok dua edicem bu gece..blissy
yeniden gün ışığını görmen ne hoş kiss3

bluegirlx 31-07-2010 11:15 PM

şemsi tebrizin bir sözünü yazmışsın..benim için önemli olan bir kuralını..çok güzel..eline sağlık..

bluegirlx 01-08-2010 06:11 PM

şimdi bıraktığım çalışmalarıma başlama kararı aldım..yanlız kaldığım ilk andan itiabaren bütün bıraktıığım çalışmalarıma dinlediğim telkinlere yeniden başlıycam..dedim ya ağustos güzel olmalı..kendimi daha güvende hissediyorum..

bluegirlx 01-08-2010 10:32 PM

ağustos iyi olacak demiştim sizeee..yenibir hayatla sohbet ederken bir kitap önerisi istedim ..bana yine en sıcak haliyle önerilerde bulundu.. belli ki içimin nasıl yandığını neye ihtiyacım olduğunu görüyordu..bana kafamı dağıtmam için yeni başlayan bilge hikayeleri yarışmasını önerdi..konuyu görmemiştim, atakan beyin hikayesi çok hoşuma gitti fakat ne yazacağım konusunda fikrim yoktu.yazmayı, hikaye yazmayı bırakalıda 5 yıl olmuştu .tekrar yazmaya başlamak benim için ayrıca bir keyif.. bu hikayeleri yazdıktan sonra bir tanede masal yazdım..çocuk masalı.. çünkü başlamak çok önemli arkadaşlar..

Parlayan 02-08-2010 12:15 AM

İnsan acılarına odaklandıkça derin bir kuyunun dibinde buluyor kendini, çaresiz kalıyor.Güzeli düşünmeli insan,geleceğe dair en güzel olanı.Günlüğünü keyifle okudum BLUEGİRLİN.Duygularını çok güzel ifade etmişsin.Bencede yazmalısın..Ağustos ayının güzelliklerini bizimle paylaşman dileğiyle..Sevgiler..
http://www.palermoviejo.com/palermov...n/canasto2.gif

bluegirlx 04-08-2010 05:19 PM

bugün bir ay oldu..ah zaman..bizim uydurduğumuz yalan sanki..

RenaC 04-08-2010 05:23 PM

Asıl Zaman Geçmediğini sandığımız fakat geçip gittiği zaman arkasından bakakaldığımız bir gerçek

bluegirlx 04-08-2010 08:43 PM

zaman bizim uydurduğumuz bir yalan sanki ..bazen bir gün olmuş gibi yanıyor canım bazen yıllar olmuş gibi hatırlamıyorum özlüyorum ve arkasından bakıyorum..bir yanılgı zaman.. anı yaşamak olduğun zamanın bir parçası olmak gerek ne gelecekte ne geçmişte kaybolmamak gerek şimdi..şimdi bir bardak soğuk suyu oturarak içme vakti..içimin yanması geçsin diye..

tanyeri 04-08-2010 10:00 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 760641)
zaman bizim uydurduğumuz bir yalan sanki ..bazen bir gün olmuş gibi yanıyor canım bazen yıllar olmuş gibi hatırlamıyorum özlüyorum ve arkasından bakıyorum..bir yanılgı zaman.. anı yaşamak olduğun zamanın bir parçası olmak gerek ne gelecekte ne geçmişte kaybolmamak gerek şimdi..şimdi bir bardak soğuk suyu oturarak içme vakti..içimin yanması geçsin diye..

cok güzel yazmıssın...pc05 ... bir yanılgı zaman ...afiyet olsun...girlhaha

bluegirlx 06-08-2010 07:56 PM

yarın evim bana kalıyor..yarın evim eski huzurlu günlerine dönüyor..bugün ki yağmur da o yüzden olmalı..oleyyy...pazar günü için çok güzel plan yaptım..hem yarın askerden kardeşim izne geliyor..ohhh..ne güzell..hadii..yine anı yaşamyı bırakıp plan yapıyorum bakk..bugün iyiyim yarının müjdecisi gibi sanki..

bluegirlx 09-08-2010 08:54 PM

cuma günü yarın demiştim ama.... olmadı..olmaması benim planlarımı değiştirmemeilydi kafama koyduğum herşeyi yaptım..planlarmı ertelemedim..çok güzel bir hafta sonu geçirdim..ve bugünde evim bana kaldı..bu dünya kimseye kalmaz sözüyle bitirmek istiyorum bu günkü konuyu..herşey yoluna girmek üzere..en azından neyin ne olduğunu anlamama çok kısa bir zaman kaldı..olacak ne varsa benim hayrıma olacak..

zahiri 09-08-2010 10:39 PM

umut her seydir ..ne olursa olsun basina ne gelirse gelsin hep hayrina yormana hayran kaldim hayat tum guzellikleri sana getirir insallah :)

inferius 09-08-2010 11:56 PM

sevgili bluegirlx
hadi ama lütfen bırakma kendini superxy
haklsın oln biten ne varsa senn hayrına olucak oluyorda..
brzdaha bekleyebilirsn bekle tabi mutlu olmayı ama bnce anın tadını çıkar
herşey şimdi diyorsak geleceğimizide şimdi oluşturur.
şimdide ne kadar mutluysan gelecektede aynı şeyler tezahür edicek
yolun açık olsunsapkal89

bluegirlx 10-08-2010 12:09 AM

çok teşekkürederim yorumlarınız için..ben de öyle yapıyorum dün iyiydim bugün iyiyim yarın iyi olacağım diyordum..kişisel bir durum vr bilenler bilir..bir tohum attım meyve verecek onu bekliyorum sadece yoksa ben onun büyümesinden memnunun beklemektende..herşey akışında akıyor ..ve benim hayrım için gerçekleşiyor..

bluegirlx 10-08-2010 09:08 PM

evimi özlemişim..evimden ayrıldığım günden beri ilk defa evimde yanlız kaldım..evimin dağınıklığı o gürültü beni çok yormuş .şimdi dinleniyorum.yarın ramazan başlıyor herşey daha huzurlu olacak herkes daha huzurlu olacak inanıyorum..i

ceps24 10-08-2010 10:22 PM

Hayırlı huzurlu ramazanlar diliyorum, Evin dağınıklığı yormaz kimseyi :)) eşim memlekette benim salonda koptu gidiyor ama emin olun eve geldiğimde huzur buluyorum... trafik yok, stres yok, işi de eve getirmediysem harika.. Homeoffice mi çalışsam acaba : ))))

cadi_bm 11-08-2010 09:08 AM

Devamm yazmaya, yaşamaya devam, gülümsemeye devam, kaldığı yerde kalmasın güzele doğru akışa devam 956k Öpüyorum seni :zpzp::zpzp:

bluegirlx 12-08-2010 06:45 PM

doğru istemeyi öğrendiğim gün hayat bayram yerine döneecek biliyorum..kpss açıklandı..o kadar zor bir zmanda girmiştim ki sınava..plan yapmanın birşeye hazırlanmanın anlamsızlığını düşünmüştüm..günlüğümde yazmışım..yarın sınav var sınavda alacağın puan hayatını işini yaşadığın şehiri değiştirebilir diye..o gece aklımdan tam şunlar geçti ..bari barajı aşabilsem bu moralle..o kadar emek harcamam rağmen çıtayı 70 çekmiştim yani..sonucu açıklıyorum..70,364..

bluegirlx 15-08-2010 12:35 PM

şimdi içimdeki huzurun birşeye bağlı olmamasını kutluyorum..iyiyim birşeye bağlı kalmayarak iyiyim..bunu öğrenebilmek için uzun zaman geçirdim galiba..zaten başımıza gelen herşeyi kendi kendimize yetebileceğimizi öğrenmemiz için deneyimlediğiimizi okumuştum..şimdi daha keyifli şeyler deneyimleye bilirim..

dün gece bir çok bahaneyle çıkmadım evden..kendine kalmalı insan galiba bazen..duyduğum 3 tane şey akşam benim sakin göz yaşları dökmemi sağladı ve onlardan sonra daha da huzurluydum..hayır demeyi öğreniyorum bu zor bir süreç ama kendim olmakta gerekli bir adım..

yine biliyorum ..olmuş , olan ,olacak herşey benim hayrıma ..

bluegirlx 16-08-2010 09:12 PM

balkona çıkıp sabahı karşıladğım geceleri özlem duydum dinlediğim bir şiirleee..birde denizi selamladığım serin sabahları özledim..yine deniz kokusu geldi burnuma ..ah kara şehir..ah her tarafı kara parçası olan şehir..ah ankara..

bluegirlx 19-08-2010 10:56 PM

sıkılıyorum..eksik birşeyler var..bugün herşey güzel olacak diye bakıyordum..akşam için bir sürü hazırlık yaptım.ama içimde bir durgunluk var heycanım bir yere gitmiş..ben bir yere..

bluegirlx 22-08-2010 09:51 PM

söz verdiğim gibi toprakla buluşmam vardı bugün..yayıldım uzandım toprağa..aldım verdim..birde rüzgar çıkageldi birde üşümek..ah benim vefakar dostlarım..parmak uçlarıma kadar üşüdüm..üşümek iyidir..birde kendime oyuncak aldım..uçurtma..ohh..

bunların hepsini kendim yaptım ..eşim yanıöda değildi..çalışıyor şimdide beni çalıştığı için ihmal ediyor..ihmal etmeyi istemeye görsün insan ..hep bir sebep çıkıyor..ama ben kenid başıma bir bireyim ..ve hiç kimseye ihtiyacaım yok mutlu olmak için artık..o bana takılırsa o kazanır takılmazsa ben yanlız yaşamayı öğrendim..

fgceker 23-08-2010 12:49 AM

Senin için girlhaha girlhaha girlhaha

Mutluluk, harika deneyimler ve güzel şeyler bekliyorum- hem gelecekte hem de gündelik yaşantımda. Yaşam kalitemi belirleyecek olan kişinin kendim olduğumu biliyorum sevincli sevincli sevincli

Beklenti ve Hayal Olumlamaları

Bilinçli bir haldeyim. Şimdi ve daima harika bir yaşam beklentisi içindeyim.

Günümün-ve geleceğimin- en iyi şekilde geçeceğini umuyorum. Yaşadığım her günü değerli kılan keyifli bir enerji yaratıyorum.

Kendimi olmak istediğim şekilde hayal ediyorum. Kendimi güvenli, canlı ve mutlu bir insan olarak görüyor ve bunu gerçekleştirebileceğimi biliyorum.

Hedeflerimi gözümde inanç ve heyecanla canlandırıyorum. Gelecek, şimdiden yaratmaya başlayabileceğim bir maceradır. girlhaha girlhaha girlhaha

(alıntı-28 günde Kuantum kitabı'ndan)

bluegirlx 23-08-2010 05:54 PM

bugün kitabım geldi.........dün kendime hediye aldım,bugün siteden hediye geldi..işte bu hayatın sıırlarından biri bu..kendime nasıl davranırsam hayatta bana öyle davranaacak..

bu arada bu işaretler de ne..dövüş oyunlarındaki ölçülere benziyor çok komik..:)

bluegirlx 23-08-2010 10:37 PM

biliyormsunuz eşime kızdığım zamanlarda ve onun bana minnettar olduğunu anlatmak için kullandığı bir cümle var..iyiki varsın diyor..o zaman site geliyor aklıma iyiki varsın teşekkür ederim ne demek buradan öğrendim galiba..ben siteyle tanışmadan önce söylermiydi hatırlamıyorum..ama bana iyiki varsın deyince kulaklarınızı çınlatıyorum..

hayatında olmamdan oldukca memnun..bende olsam benim hayatımda olmamdan memnun olurdum..ya ben..

bluegirlx 26-08-2010 11:50 PM

zor bir gündü..16 saat hastaneydim..ne zordu..bitmek bilmedi..evime geleceğim zamanı iple çektim ama evime gecenin bir yarısı yanlız dönmek zorunda kaldım..ben yanlız da yaparım dedikce daha çok yanlız kalıyorum..böyle iki kişilik yanlızlık yaşamaktansa tek başıma yanlız kalmak daha iyi aslında..zamana bıraktım savaşmışyırum.mutlaka bir yatak bulacak akan dere..mutlaka bir yerde denize ulaşacak yada denize ulaşmadan kurayacak..masalımımda bir su zerreciği var onun bitmek bilmeyen serüvenlerindeki yolculuğu gibi bilinmedik..ve herşey olası..

KusadasiComputer 27-08-2010 12:51 AM

iyi geceler tatli rüyalar yat dinlen yarin yine iş güç var :)

bluegirlx 28-08-2010 11:39 PM

güzel bir gün geçirdim..sevgi dolu bir gün..sabah uyandığmda sevgi doluydum günüm öyle geçti..mühim olan kötü günlerinde böyle bitmesi..hergünü çevirebilirmiyim acaba..

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:39 AM.