![]() |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben kaybettim..çok mutsuzum... ben telkinleri dinledikten sonra vazgeçtiğim ,bıraktığım ümitlerimi tekrar peşinden koşmaya başladım..dersanaye yazıldım.hayatımdaki olumsuzlukları temizlemeye başladım..olumsuzluk katan insanlarıda..daha az kişiyle görüşmeye başladım ..kendimi dinledim..ama eksik birşeyler var.. sabah işe gidiyorum ..eve gelip yemek yapıyorum sonra dersaneye gidiyorum.evimden git gide uzaklaştım..evdekilerdendee..ailem sorun olduğunun farkında ama onlara anlatacak birşeyim yok..herkesi herşeyi bırakıp gidesim var..ama kendimi de hiçbiryere ve hiçbirşeye ait hisstmiyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Acaba olumsuz düşüncelerini dile mi getiriyor çevrendekiler? Böyle insanlar varsa etrafında ondan da bir tuhaf hissediyor olabilirsin. Nas ve Felak oku istersen bir de nazar vardır belki de kim bilir... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Bunlar normal canım..Seni çok iyi anlıyorum.Arada bir kendini kötü hissetmen başa dönmüşsün gibi hissetmen çok normal çünkü sen kaç yıllık duygularını sıfırlama çalışıyorsun kolay mı?Kendine bu kadar haksızlık ve eziyet etme kaybettim diyerek.Ne olursa olsun hep devam ettiğini düşün.Yavaş yavaş herşey yoluna girecek merak etme.Pes etme. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
canım insan zaman zaman böyle hislere kapılabiliyor..bu dönemlerden seni çekip çıkaracak en kolay şey "her dönemin geçici olduğunu" düşünmen olacaktır...bir günün bile tümü gece veya tümü gündüz değil...."her gecenin bir sabahı vardır" üzme tatlı canını..hepimiz yanındayız...sevgiyle kal actionsmileactionsmile |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben bugün yine kendimi affetme egzersizleri ve meditasyonları yaptım..yaparken uyuya kalmışım..iyi geldi..evimde olmak istiyorum ama ailemede gitmeme lazım..her iki yerde olamam ki. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Ben de yapacaktım o tarz bi çalışma daha baştan uyuyakalmışım.Benim baya bir uykuya ihtiyacım varmış demek ki:) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evde durumlar iyi değil hala..kırgınlık kol geziyor..bir anda hayatım senenin ilk günüyle nasıl alt üst oldu inanamıyorum..bilgisayarın başında kalmasına izin vermeliydim belkide..çözümlemek istedim biran önce öfke patlaması yaşandı..peki ne değişti..ailemle de aynı dün annem benimle konuşmaya gelmiş..birşey anlatmadım..evi terk etmek istemiyorum ve anlatırsam evimi terk etmemi söylemelerinden korkuyorum.. ben bu gerçekliği kendim yarattım yanlış düşüncelerimle ..henüz nasıl yarattığımı bilmiyorum ama ben yarattım..şimdi bunun sorumluğunu alıyorum ve kendimden başka kimsenin düzletemiyeceğini düşünmüyorum..ben düzeltcem yada düzeltmeyip olduğu yerde bırakacağım..bırakıp gideceğim yenilgiyi kabul edip ..ama nereye gideceğim bilmiyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Bluegirlx benim tanıdığım bluegirlx pozitiftir ve umutsuzluğa kapılmaz. Hepimiz zaman zaman umutsuzluğa kapılıyoruz bir dur hele sakince bir kafanı toparlamaya çalış. Olayların üstüne gitme inan ki gidince çözülmüyor akışına bırak ama içinden olumlu düşün sakin olmaya çalış...Seni çok seviyoruz bunu unutma... |
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bende halledilebileceğini düşünüyorum ama sorun boyut değiştirdi bugünlerde..eşim kimse tarafından değer görmediği hissine kapılıp herkese hayatındaki herkese cephe almış o yüzden bilgisayarın başında anladığım kadarıyla..bugün konuştum ve herkesle ilgili ön yargılar oluşturmuş..annesiyle babası boşanmak üzere..ben o yüzden çok üstüne gitmiyordum..ama sorun başka ..kimse tarafından sevilmediğini düşünmeye başlamış.haksızlığa uğradığını düşünmüş..değer görmediğini..bunlar ailesinin yansıması gibi geliyor bana ama çözümü bilmiyorum..kendi yargılarımı değiştirmek istiyorum..ama onunkide temizlemek istiyorum..çünkü bunları haketmiyor..ve hiçbirşeyin farkında değil.. ben elimden geleni yapacağım..yenilirsemde kalsamda...herşeyi ben seçtim biliyorumm..şimdi herşeyi düzeltme vakti.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Eşine telkinleri dinletiyormusun |
hayır mümin okan beyden oyunun altına koyabileceği telkinlerdn istedim..ama bir türlü olmadı..atakan bey hastaydı ben sana haber vereceğim dedi ama hala cevap gelmedi..bir kaç kez sordum ama hep ertelendi ,anlayamadım..bende kimseyi sıkmak istemiyorum..telkinlerin işe yarayacağına çok inanıp,sad456 bekledim ama olmadı işte.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yok canım oyun bağımlılığı telkinini sormadım ego ve suçluluk+mutlu olma telkini |
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) hmm öyle mi onu bilmiyorum canım ben. İnşallah meseleyi en kısa sürede çözersiniz. Ben sana inanıyorum. Eşinde seni anlayacaktır. Üzülmene hiç gerek yok. Neyin gerçekleşmesini istiyorsan ona odaklan. Sevgiyle gerçekleşsin kocaman öptüm. Sevgiler |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok huzurlu bir gün geçiriyorum..beklediiğim telkinler geldi ..bir haftadır evime gelen gidenin haddi hesabı olmadı..uzaktan bir akrabamız..sonra onlarla hiç alakası olmayan bir arkadaşımızın kardeşi..başka bir arkadaşımız..ve babası..bunlar yatılı olanlar..herşey çok iyi gitti..biraz yoruldum ama mutluydum.. misafirlerim var diye izin aldım ama misafirlerim gitti..benm evde ders çalıştım..telkinler yüklendi..biraz sonrada dersaneye gideceğim.. benim için beş dakika zaman ayırıp yazılan metni okuyan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.evren benim için çalışmaya başladı.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Yuppi... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün birşey anladım..ben önce en iyi yaptığım işi yapmalıyım..sonra kendime birşeyler eklemeliyim..sınava girdim..matamatikten gördüğüm konuların hepsini başarıyla yaptım ..kaç tane...5....yani şuana kadar öğrendiklerim 5 soru yapmamı sağladı hepsi doğruysa oda..peki sözel ne durumda..türkceyi full çıkartıyordum 5 yıl önce şimdi kimbilir kaç yanlışım var ..tarih çok kötüü..mükemmeldi..şimdi çok kötü..neden 5 tane matamatik yaptım diye..ne kadar da körüm..benim vaktim kısıtlı..2,3 tane matamatik yapmak için tüm vaktimi matamatik çalışmaya harcıyorum..her hafta 500 soruyu tarihten çözseydim tarihi fullerdim..türkceyi fullerdim..ama kendime güveniyorum ya onlar için ,ihmal ettim.. insan kendi bildiği işi yapmalı.. bilgisayar sorunu kilitlendi..telkinlere çok güveniyorum ama dinletmem biraz sıkıntılı olacak..ama aramızdaki gerginlik daha iyi..evdeki kalabalık kalabalığın içindeki ben onu çok etkiledi..ne kadar uğraştğımın farkına vardı..ama şimdide ben kırgın olduğum için toparlıyamıyorum.. bu gece balık tutmaya gitmek istedi..bu iyi bir gelişme sosyelleşmesi açısından çünkü uzun zamamandır bilgisayardan başka birşeyden keyif almıyor..inşallah kendisini toparlar..ailesinin durumu onu çok etkiledi..kimse tarafından önemsenmediği fikrini oluşturdu onda..ben elimden geleni yapıyorum.. arkadaşlarımızla yaptığımız olumlamaların etkisi hissediliyor evimde..ılımlı bir hava var..çevremde mutlu olabileceğim insanlar olsun diye değiştirmem inşallah evimdeki mutlu olmadığım kişiyi gönderir diye ümit ediyorum.onun gitmesini istiyorum demekle gitmiyor bu konuda başka bir olumlamada bulamadım açıkcası.. yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Bu gece 23:30'da Intercool'ün pozitif enerji çalışmasına katılıyoruz. Dilersen ve uygun da olursan sende katılabilirsin canım. Linki burada: http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post592015 Her şey çok daha iyi olacak. Bunun zaten farkındasın. Sevgiler sapkal89 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün daha iyiyim...sınav sitresini attım.eşim eve yeni gelmiş..çokta mutlu değil balık tutmaya gittiği için..çok sormuyorum..oda çok konuşmuyor zaten..şu mizik işini bir halletsem..herşey iyi olacakta başında oturmam gerekiyor..bende ders çalışıyorum başında oturamıyorum.. yeni olumlamam nasıl ama seçim konusundaki..ben çok beğendim..birde evimin istiladan kurtulması için bir olumlama bulsamm...süper olacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben evimi bırakıp gittim..herşey artık su yüzünde..bundan sonra olacaklar değişimin parçası..ya her şey yaşanmaya değer olmalı.....yada hiç birşey yaşanmamalı... tek üzüldüğüm ailem..çok üzüldüler..kendimi çok hata yapmış hissettim..onları hayal kırıklığına uğratmış hissetttim..ama artık o evde kalamadım.. yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Hayırlısı olsun Üzülme, çaresiz değilsin.. Düşünceler akıp gider sonra geriye yazdıkların kalır. Dilerim ki; değişmez sandığımız hayatımız değişir. Sağlıcakla kal |
değişir..değişti işte...evimde değilim artık..evimi istiladan kurtaramadım...ve bilgisayara tercih edildim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Canını sıkma canım..Su akar yolunu bulur.. Olumlaman çok güzel bu arada..Ona tutundukça herşey çok daha kolay birşekilde yoluna girecektir eminim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yaşamda hep doğru seçimler yapıyorum ve yaptığım her seçim her zaman benim için mutluluk kaynağı oluyor.. ben özümü kendimi mutsuz eden herşeyi hayatımdan uzaklaştırıyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evime gidip ona not bırakıp hızla çıktım evden..kalmaktan korktuğum için o kadar hızlıydım belkide.....ev boştu..kalsaydım dünkü çabam boşa çıkardım..şimdi ne yapıyor nerede bilmiyorum..eksikliğim evdemi bilmiyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evime geldim.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) nisan benim için bir başlangıç olacak..daha iyiyimm..evim istiladan kurtuldu..ben ve evim..evimiz..eşim ve benim evim yani..çok mu bencilce..ama yaşama alanımın kısıtlanmaması benim en doğal hakkım değil mi..herşeyin kıymetini bilmem içindi bu sınav..ben geçtim mi bilmiyorum..ama savaşmak beni yordu..temelli gittiğini ümit ediyorum.. bilgisayar sorunu devam ediyor..inatla oynamaya devam ediyor..ama aramız daha iyi..inatla benimde oynamamı istiyor..o zaman tartışmayız diyor..çözüm arıyorum..ve düzeltecek bir olumlama arıyorum..ne oluşturdu bu durumu hangi yanlış düşüncem oluşturdu onu arıyorum..ve sonra bulup temizleyip çözüme kavuşturacağım... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) BEN BENİM ÖZÜM, YÜKSEK BENLİĞİM İLE BİRİM RUHEŞİM İLE BERABERİM RUHEŞİM İLE ALIŞ VE VERİŞLERİMİZ DENGEDE, TAM, BÜTÜN BİR BİRİMİZİN YAŞAM ALANLARINA SAYGI DUYUYORUZ BİR BİRİMİZİN SEÇİM VE KARARLARINA SAYGI DUYUYORUZ ARZU ETTİĞİMİZDE ORTAK HEDEFLERİMİZE BİRLİKTE ULAŞIYORUZ BİR BİRİMİZİN GELİŞİMİNE, BİREYSEL YOLCULUKLARINA DESTEK OLUYORUZ, SAYGI DUYUYORUZ. RUHEŞİM İLE OLAN RUHSAL EVLİLİĞİMİZ KOŞULSUZ SEVGİNİN EVRENE YANSIMASI OLUYOR BU RUHSAL EVLİLİK YOLCUĞU İÇİN KENDİME VE RUHEŞİME ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM bu eşim için yapam gereken sanırım..tabi biraz üzerinde oynayıp kendime uyarlamalıyım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) BEN BENİM BEN YETENEKLERİM, YAPABİLİRLİKLERİM, BİLGİ, EĞİTİM, DONANIM VE DENEYİMLERİM İLE BÜTÜNÜM, TAMIM. MİSYONUMA ODAKLIYIM, MERKEZİMDE VE DENGEDEYİM KENDİMİ EN İYİ İFADE ETTİĞİM İŞİMDE ÇALIŞIYORUM YAŞAMIM BOYU, ARZU ETTİĞİM SÜRECE, KENDİM VE EVRENİN HAYRINA ARZU ETTİĞİM İŞİMDE ÇALIŞIYORUM. İŞİMİ YAPARAK ÖZÜMÜ PAYLAŞIYORUM HAKEDİŞLERİMİ VE RIZKIMI KABUL EDİYORUM BU ÇALIŞMA BANA HAKEDİŞLERİMİ VE RIZKIMI KAZANDIRIYOR BEN DE BUNU KENDİM VE EVRENİN YÜKSEK HAYRINA KULLANIYORUM ALIYORUM VERİYORUM ALIYORUM VERİYORUM OLUYORUM. buda iş için sanırım..bunu çok etkin buldumm.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) BEN BENİM BU ANA KADAR YAŞADIĞIM TÜM DENEYİMLERİMDE ANLARIN KESİŞTİĞİ TÜM İNSANLARA ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM ONLARIN EŞLİĞİ İLE YAŞADIĞIM DENEYİLER İLE BİLGE OLUYORUM BU BİLGELİĞİ YANSITIYORUM, PAYLAŞIYORUM BU ANA KADAR BİLGELİK YOLUNDA BİRLİKTE GİTTİĞİM ANNEM BABAM BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM İNSANLARI AFFEDİYORUM VE SALIVERİYORUM GÖRECE GEÇMİŞTEN ÖZGÜRÜM GÖRECE GELECEKTEN ÖZGÜRÜM ANDA MERKEZDE ODAKLI DENGEDEYİM SALIVERİYORUM ÖZGÜRÜM ÖZGÜRÜM ANDAYIM OLUYORUM. bunları ekledim çünkü günlüğümde olsun istedim..belki daha kolay ulaşırım burdan okumak için.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bende program yapacağım.. sabah işe giderken şükür egzersizleri..nefes alma egzersizi ve gözlem..(çevremde olup biten işaretleri gözlemlemek istiyorum) öğlen arası arkadaşlarımla sohbetten sonra en az yarım saat günü değerlendirme ve telkinlerimi dinleme. akşam eve gelirken kendimi şımartacak birşey yapmak. telkinlerle birlikte ders çalışmak..yarım saat yarın için ne istediğimi düşünmek .. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Eveeetttt... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) uzaktan bir yakınım beni rüyasında görmüş..şöyle diyormuşum..ben önemli değilim siz kendinize bakın ben hallederim diyormuşum hastayken..kendimi ihmal ettiğime dair işaretler geliyor..ben mutlu olmak istiyorum..bu evlilik için acaba çok mu fazla özveriliiyim..ama bende bıraksam ..olduğu yerde kalacak..nasıl bir çelişki bu.. yarın izne ayrılıyorum sanıyordum..perşembeye ertelendmiş..kendimi neden kimden nasıl koruyacağımı bilemiyorum... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) günlüğüne sevgilerimi bırakıyorum.. canım arkadaşım.. iyiki varsın.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün izne ayrıldım..bu benim için bir işaret bir fırsat..evime aileme daha fazla vakit ayıracağım..daha verimli ders çalışacağım hatta belki daha iyi bir iş bulurum bu sürede..öylece bırakıp çıktım hastaneyi.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben iyiyim evimde olmak bana iyi geldi..hiç bir kaygım ve geç kalma korkum olmadan ne zmandır evimde olmamaışım..hesap yapmadan evimdeyim..gezmeye gidiyorum..aileme vakit ayıruyoum..dinlenmiş olarak kursa gidiyorum..iyiyim..kendim iyi olunca hayatımda ki herşey de iyi olacak.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) harikasın.. daha çok mutlu olmanı diliyorum actionsmile |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM. |