Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/464002-bluegirlin-yeni-gunlugu.html)

bluegirlx 09-04-2010 10:36 PM

Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

hepinize çok teşekkürler..hepinizi çok seviyorum..hepimiz iyi olalım..hepimiz birbirimize güç veriyoruz...ve biz değişeceğiz...hayatımız değişecek..

bluegirlx 12-04-2010 06:47 PM

sevgili günlüğüm seni ihmal ettim sanma..biraz ders çalışmaya ve kişisel gelişim çalışmalarıma özen gösteriyorum ..yeni arkadaşlarımla diyolog halindeyim bana sonsuz destek veriyorlar buradanda onlara tekrar teşekkürediyorum..iznimin keyfini çıkarıyordum bu güne kadar ..ama bugün öyle olmadı..hiçbirşey yapasım gelmedi bugün..az öncede yine patlama noktasıydı..içimde ne var ne yoksa kurtuldum..şimdi daha rahatım..ve sorunum diyorum ki:

seni seviyorum..
özür dilerimm..
lütfen beni affet ..
teşekkürederim..

( birde arkadaşlarımın demediği birşey daha diyorum..bende seni affediyorum...kendimide affediyorum..)

bluegirlx 09-05-2010 12:13 AM

merhaba..bahar geldi böyle oldu deme..yoğunum sadece..herşeyi yapmak istiyordum..herşeyi yapıyorum..zamanımı ayarlayıp herşeyi yetiştiriyorum.işe gidiyorum..dersanye gidiyorum eve gelip yemek yapıyorum..bunların bu kadar kalabalığın sebebi ne biliyorum..kendim yaptım..iyi de yaptım..Allah emeklerimi boşa çıkarmasın..en iyisini hakediyorum..

bu arada yeni birşey öğrendim..4 cümle çalışmamdan bahsetmiştim..bana katkıları çok güzel olmuştu..şimdi zero limiti okuyorum ve öğreniyorumki ben çalışmayı yanlış yapıyormusum..seni seviyorum diye kendime ve ilahi kudrete söylemem gerekiyormuş..kitabı okudukca bunu daha iyi anladım..şimdi yanlış yaparken bile işime yarayan bu yöntemi doğru uygulamaya başlıycam...ne kadar da şanslıyım..

bluegirlx 11-05-2010 09:49 PM

merhaba..bağlantılar hakkında düşünüyorum bu günlerde..hayatın bizim için kurduğu bağlantılar..bizim kabullendiğimiz oluşmasına sebep olduğumuz bağlantılar..ne yaptımda sebep oldum diye hayıflandığım olumsuz şeylerden bahsetmiyorum..olumlu şeylerden bahsediyorum..

bugün tesadüfen dersanye gittim..yarınımı boşa çıkarmak gibi bir derdim vardı..ama çok iyi bir öğretmen giriyormuş meğersem derse..bize giren öğretmenden çok daha iyi...ve ben çok iyi anladım dersi..hayıflandığım anlamdığım dersi çok iyi anladım..çünkü emek veriyorum..ve emeklerim karşılığında tabiki yolum açılacak..herşey benim kazanmam için yol hazırlayıp önümü açıyor..ne kadar da şanslıyım..

ben benim için bütün yolların aynı hızla açılacağına inanıyorum..her yaptığımın benim için bir hayıra sebep olacağına..

fatamorgana 15-05-2010 01:25 AM

Canım çok çalışma yaptık, çok emek sarfettik.. Karşılığını muhakkak göreceksin. Evren senden yana. Artık sen birşey dileyince, evren onu gerçekleştirmek için hızla çalışıyor. Ve sen iyi bir yaşamı, mutluluğu, hakediyorsun..

bluegirlx 15-05-2010 09:15 PM

ya çok güzelmiş gerçekten..aynı anda yazmışız..yoğun günler geçiriyorum..ama sürekli birşeyler istemekten sıkıldım..telaş yapıp durmayı bırakıyorum..ve kalbimdeki ışığın karşılığını huzur olarak alacağıma eminim..ben herşeyin en iyisine layıksam neden bu panik değilmi.. şimdi durup düşünme vakti değil..icraata geçme vakti..

bluegirlx 18-05-2010 08:30 PM

pazar günü güzel bir hafta sonu geçirdim..insanlar yüzümdebir gülümse olduğundan bahsediyorlar..bir güzlllik var üstünde diyorlar..saçlarnımı değiştirdin :)
değiştirmedim..ben serbest bırakmayı öğrendim sadece..ve üzerimdeki elektiriği toprağa boşalttım hafta SONU..

bluegirlx 21-05-2010 11:43 PM

şimdi şükrediyorum .yaşadığım her şey için .özelllikle de başlangıçta kötü sandığım her şey için.gözyaşlarım ,korkularım için.
onların benim tarafımdan yaratıldığını kabul ediyorum.

onları kucaklıyorum
onlar benim gelişmem ve kendimi farketmem için kullandığım araçlardı.
yanlışlarımı ve doğrularımı kucaklıyorum.
yaptıklarımı ve ve yapamadıklarımı.
onlardan gerekli dersi çıkardım.

şimdi ancak beni gerçekten iyi hissettirecek duyguları ve düşünceleri seçiyorum.
bütün o yaşadıkalarım arasından deneyimin özünü ve anlamını alıyor ve ağırlıklarını bırakıyorum .

yaşadığım her anı kutsuyorum .bunlar için kendimi kutluyorum.
O , beni her zaman en iyi yerde barındırdı ve en iyi şekilde korudu.

şimdi ben özümdeki o olağan üstü parlaklığı fark ediyorum .gücümü farkediyorum.kullanıyorum.
onlar sayasinde geçmişte yaptığım yanlışlar ve deneyimler sayesinde bu anlayışa girdim.

tanrı'ya teşekkür ediyorum bana bu imkanı verdiği için .seçtim özgürce ve seçimin sorumluluğnu yaşadım kahramanca.

insan olmanın onurunu yaşadım .hayatı yalnız başıma ,doğru ve yanlışın açık ve net olarak orada olmadığı bir yerde denedim.

düşe kalka öğrendim .ağlaya güle .
kah korktum yerimde çakılı kaldım kah birilerinden medet umdum ,kah başkalrının dümen suyunda yaşadım.

olsun! onlar benim hayatımdı.bütün bunları denemeye hakkım vardı bende denedim.

hiçbir bahanenin ve mazeretin arkasına saklanmadan ortaya çıkıp sorumluluğumu kabul ediyorum.
kimseyi kınamıyor, suçlamıyor ve kızmıyorum.
kucaklıyorum bütün deneyimlerimi.
'keşke' demiyorum 'ama' demiyorum
sadece evet diyorum..

çok iyi geldi bu çalışma bugünlerde bana......

bluegirlx 23-05-2010 11:33 PM

herkesi O nun herkesi sevdiği gibi sevmem gerektiğini kabul ediyorum.. işte bunu öğrendiğimde dünya bayram yerine dönenecek.....

bugün içimde bir değişim sancısı var ..bir araştırma içindeyim..sanki bana lazım olacak bir cümle bulcam duycamdaaa herşey düzelcek gibi..satır başında yazdığım cümleyi buldum bi..sonra birde şunu öğrendim affetmem ve temizlemem için neyi affetmem gerktiğini bilmeme gerek yokmuş..kendimden özür dilemem yeterliymiş.kendmi affetmem..bende sorunlu düşüncemi bulmak için arama yapıyordum..bunun için rehber rüyalar kitabını almayı düşünüyorum hatta..çünkü bilinç altıma kendim inemiyorum..belki en masum olan rüya saatlerimde inebilirim..

bluegirlx 31-05-2010 10:32 PM

*Tahtayı yontmak, onu mahvetmek için değildir;
Doğramacının, marangozun gönlündeki isteğe uydurmak içindir!
Bu yüzdendir ki, Allah yolundaki Şerlerin hepsi de hayırdır;
Onun hayır oluşu, güzelliği, sonunda meydana çıkar, görülür!
Görmez misin; tabak (derici), posta pislikler sürer durur;
Binlerce defa bu işi tekrarlar!
Maksadı da, derideki gizli illetin çıkmasıdır!
Derinin, azdan çoktan habe
*Derinin, azdan çoktan haberi bile yoktur ama,
Taba
ğın (dericinin) istediği, derinin temizlenmesidir!
*inci'sin sen belki ama
*esa
şekline kavuşman için biraz daha
sabırrr...

işte bir dosttan duydum aradığımı..arayan bulur mevlasınıda belasınıda dostlar ....

bluegirlx 04-06-2010 07:35 PM

merhaba ..biraz yorgunum ...hiçbirşey yapmadığım günleri özledim..aslında o günlerde ne çok şey yapıyormuşum..hayatımı yoluna koymak için harcadığım çabayı bir yere kazımak istiyorum..çünkü yoluna koyduğum zman bu günleri unutmak istemiyor ve yolunda olan hayatımın keyfini çıkarmak istiyorum..

RenaC 27-06-2010 01:50 AM

Süper olmuş,Gerçekten sen bu konuda önemli ölcüde ilerlemişsin.Allah gönlüne göre versin.

cadi_bm 28-06-2010 11:11 AM

Merhaba Canıımmmmm;
Hepsini okudum.
Zor olan şuydu ki değişimi göremiyorduk ve değişmiyoruz sanıyoduk.
Ama kolay olan artık şu ki değişim o kadar büyümüş ki gözlerimizi kapatsak da görünüyor ;))
Kendine çooook iyi bak.
Seni seviyorum ;)))

bluegirlx 30-06-2010 11:38 PM

şükürler olsun..iyiki varsınız..değişmeye çalışmak bu yolda yola çıkan arkadaşlarım hepinizi çok seviyorum hiç bir emeğimiz boşa gitmeyecek..şimdi çok önemli şeyler öğrendiğiim hayatımın en olgun günlerini geçiriyiroum..içimdeki korkuyu nasıl bastırıyor nasıl beni boğmasını engelliyorum sohbetlerimizde farkediyorsunuz..çünkü artık yanlız değilim..beni boğan içimdekinide boğar.....ve ben buna izin vermiyeceğim..

hayataki başlangıçta kötü sandığığız herşey için olduğu gibi bugün içinde şükürler olsun..

bluegirlx 03-07-2010 08:44 PM

küçücük kalbi içimde yaşayacak nefes bulamadı..bırakıp gitti beni..keşke bende onunla gitseydim.. o kadar zor olduki ayrılmak saatler sürdü..sanki yıllar sürdü..yaşmak için adım attığı bedenimde alacak nefes bulamamış kalbi durmuş..dünyası durmuş..keşke gitmseydin.. belki tamamlanırdım...

pericem 04-07-2010 12:56 AM

canım...sen çok özelsin..bir melek gelir ve seni bulur..o ana dek yarım olduğunu sanma..bir anlam yüklenmeye ihtiyacı yok hayatının ..ne demiştin ben mükemmelim çünkü mükemmel dostlarım mükemmel bir ailem var,hayat beni seviyor benim için her şeyi ayarlıyor zaten..o senin hayatına pırıltı katacak..öyle bir anda gelecek ki herkes kıskanacak o pırıltıyı...ama şimdi değildi vakti..kabul etmek zaman alabilir,kolay da olmayabilir ama senin o kocaman kalbin bunu da atlatacaktır..korkma sakın...içine bak,ileriye dön yüzünü...hayat senin için uygun olanı yaptı..
okuduğum bu günlükte şunu gördüm..sen gördüğüm en iyi tamircisin..hadi bakalım iş başına..hasarlı bir kalp kalmasın orada...
kpss sınavına az kaldı..başaracaksın..ona odaklan...

bluegirlx 04-07-2010 11:11 AM

devam etmek üzülmemek sanki ona yapacağım haksızlık gibi geliyor..bir yerlerden beni izliyor olduğunu bilmek onu ne kadar sevdiğimi bilmesini istiyorum..şimdi acımla tamamlanıyorum..ona tamamlanmak için çok yük yükelmiştim galiba..oda gelmedi..Allah beni layık görmedi..belkide hiç görmeyecek..

bluegirlx 05-07-2010 01:57 PM

bugün nefesim daha sakin..ama sağlıklı düşünemiyorum..ne gücüm var nede düzelmek için isteğim..cezlandırıldığım fikrine beni ne itti bilmiyorum..uyumak ..uyumak..uyumak istiyorum..özellikle insanların bir daha olur tesellisi çok canımı yakıyor..ne duymak istiyorum onuda bilmiyorum ki..canım yanıyor..

bluegirlx 05-07-2010 10:40 PM

zor günler..içindeki hayır beni gelip bulacak..bir yerlerden beni izleyen bir melek var artık..ben ondan razıyım inşallah oda benden razıdır..içimin daraltısı geçmiyor..keşke bir işaret gelse..

RenaC 05-07-2010 11:49 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 755954)
devam etmek üzülmemek sanki ona yapacağım haksızlık gibi geliyor..bir yerlerden beni izliyor olduğunu bilmek onu ne kadar sevdiğimi bilmesini istiyorum..şimdi acımla tamamlanıyorum..ona tamamlanmak için çok yük yükelmiştim galiba..oda gelmedi..Allah beni layık görmedi..belkide hiç görmeyecek..

Of ama ya offfff bu kadar karamsar olman sana kaybettirir kazanmaktan çok.Böylesine zayıf düşersen çok etkilenirsin ve geleceğinde kini de tehlikeye düşürürsün ve senin ona bunu yapmaya hakkın yok yok yok yok...

bluegirlx 08-07-2010 10:20 PM

Değişim sancılıdır..en üst mertebeyi en çok ben olabileceğim en çok insanlara kendime hayrımın dokunduğu mertebeyi pozisyonu istedim..bu ne çetrefilli bir yoldur..ama herşey benim hayrm için..yeterki sonunda içindeki hayrı görebilecek kadar güçlü kalabileyim..evliliğim bitişini uzaktan izliyorum şimdide..yavaş yavaş sonlanıyor..bizi bağlı tutacak şeylermi gitti, 6 aydan beri tükenen evliliğimiz sıçrayış yapmak düzelmek için dibemi vuruyor..

tabiki zor olacak..tabiki dibe vurana herkes acır..ama değişim zordur..herşey benim en üst seviyeye çıkmam için..

RenaC 08-07-2010 11:43 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756844)
Değişim sancılıdır..en üst mertebeyi en çok ben olabileceğim en çok insanlara kendime hayrımın dokunduğu mertebeyi pozisyonu istedim..bu ne çetrefilli bir yoldur..ama herşey benim hayrm için..yeterki sonunda içindeki hayrı görebilecek kadar güçlü kalabileyim..evliliğim bitişini uzaktan izliyorum şimdide..yavaş yavaş sonlanıyor..bizi bağlı tutacak şeylermi gitti, 6 aydan beri tükenen evliliğimiz sıçrayış yapmak düzelmek için dibemi vuruyor..

tabiki zor olacak..tabiki dibe vurana herkes acır..ama değişim zordur..herşey benim en üst seviyeye çıkmam için..

Bu bitişi göz göre göre izlemek yakışmaz sana.Yıkılmak yılmak sana göre değil tabiki sonunda hayır olsun yaşadıklarının ama mutluluğun sona ermesi hayır değildir.Tabiki çok uğraştın çok çabaladın fakat senin üst seviyeye çıkman için evliliğinin veya hayatında ki başka bişeyin bitmesi gerekmiyor.Senin çok güçlü bir insan olduğuna inanıyorum Çetrefilli yolları hayatında seni yıkacak engeller olarak değil koşarken üzerinden atlayarak gerekirse hayasızca yıkarak bacaklarını güçlendirecek iradeni artıracaksın.
Ama kendini salı verme,umutsuz bakıverme düşüverme kalk kalk ta bir bak.Hala yaşıyorsun ve nice ömrün var önünde.Hala neler yaşayabilirsin sana verilen güzelliklere bak.

bluegirlx 09-07-2010 02:30 PM

bugün tam bir hafta oldu..anı anına yaşıyorum ..yarın daha iyi olacak..bir hafta önce perşembe günü cuma günü öğlene kadar hayatımda olan bebeğim kocam evim hiçbirşey yok şuan..bir ben varım..ayaklara kalkmak için ayaklarım var..kırık bir kalbim..yanan bir yüreğim..bir aksa gözyaşlarım bir boğazımdaki yumruk geçse..

çok şükür hergün yağmur yağıyor benim için..hergün yıkıyor kalbimi..işaret bekleyene işaret çok...

karavan 09-07-2010 04:39 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 756928)
bugün tam bir hafta oldu..anı anına yaşıyorum ..yarın daha iyi olacak..bir hafta önce perşembe günü cuma günü öğlene kadar hayatımda olan bebeğim kocam evim hiçbirşey yok şuan..bir ben varım..ayaklara kalkmak için ayaklarım var..kırık bir kalbim..yanan bir yüreğim..bir aksa gözyaşlarım bir boğazımdaki yumruk geçse..

çok şükür hergün yağmur yağıyor benim için..hergün yıkıyor kalbimi..işaret bekleyene işaret çok...

Sevgili bluegirlx,

Yazdıklarını başından beri okudum.Öyle veya böyle yolumuz mutsuzluktan umutsuzluktan bir şekilde geçiyor.Bende eski üye olmama rağmen demekki zamanı değilmiş ki daha önceleri bu kadar yakınlaşmamıştım site ile.Temmuz başlarındaki durumumu anlatamam size.Tam bir yığın halindeydim.Herşeyin beni bulduğunu düşünüp hayata küsmüştüm.Tüm olanları yaşamam gerekliymiş.O kadar doğru bir yerdesiniz ki ben burada olmaktan o kadar mutluyum ki...
Size tavsiyem sakın umutsuzluğa kapılmayın.Sizin de şu an yaşadıklarınızı bir şekilde deneyimlemeniz gerekiyormuş.Ama çok doğru bir yerdesiniz.
burada herkes o kadar içten,o kadar sevgi dolu ve en önemlisi güvenilir ki bunu çok kısa sürede anlıyacaksınız.
Artık asla yalnız değilsiniz.Sorunlarınızı paylaktıkça hep birlikte elimizden geldiğince azaltacağız buna inanın.Bu konuda yetenekli ve bilgili dostlarımız size yol göstereceklerdir.Ben henüz bu aşamada olamadığım için size bir öneride bulunamıyacağım.
Söyliyebileceğim tek şey asla umudunuzu kaybetmeyiniz.Burada asla yalnız değilsiniz ve hiçbiryerde bulamıyacağınız koşulsuz dostlarınız sizi sarıp sarmalıyacak.

İyiki varsınız,
İyiki hayatıma girdiniz.

bluegirlx 09-07-2010 06:03 PM

çok teşekkürederim canım..ben çokta yeni sayılmam.sadece nikimi değiştiremeyip başka bir üyelik açtım.bir senedir site ile beraberim..ve gerçekten çok yardımını gördüm dostlarımın..yazdıkca paylaştıkca iyi geliyor..elimde bir günlük tutuyordum ama olanlardan sonra son verdim..o ona has bir günlüktü sanki o okusun diyeydi ..şimdi toparlanmak için beklediğim işaret hergün daha fazla geliyor..varlığınız için teşekkürler..

bluegirlx 09-07-2010 11:01 PM

yarın sınavım var..tüm kpssye girecek arkadaşlarıma haklarında hayırlsını diliyorum..bir sınav neler mal olabilir..sizi bambaşka bir işte çalışmanıza mal olup olduğunuz yerden siz başka bir yere taşır.....yarınki sınava bunun hayrına inanarak gircem..şuani olduğum ortamdan şehirden işten başka bir işte çalışmak benim hayrımaysa kazanır atanırım..ne zorlu bir yolculuktu benim için..neler neler öğrendim..bir aydır kitap yüzü açmadan nasıl bu kadar huzurluyum bilmiyorum sınav için..

hepimizin hakkında hayırlısı olsun...olacak..başarılar..

fatamorgana 09-07-2010 11:53 PM

Canım sınavında başarılar diliyorum. Dualarım seninle.

yeni bir hayat 10-07-2010 11:19 AM

Yüsra'cım bugünkü sınavında başarılar diliyorum sana,istediğinin gerçekleşmesini diliyorum..
Son dönem yaşadıkların üzücü,her üzücü olayın arkasındaki hayrı görebilmek de bir meziyet..Seni tanıdığım kadarıyla,bu hayrın farkında olan birisin..Her daim duları seninle olan meleğinle birliktehttp://img709.imageshack.us/img709/8691/msn525ld.gif
tüm isteklerinin senin ve tüm evrenin hayrına olacak şekilde gerçekleşmesini diliyorum..hep böyle bir meleğim olmadığı için üzülürüm..
Hakettiğin mutluluk seninle olsun..ttli3

bluegirlx 10-07-2010 03:11 PM

sınav bitti..çok yorucuydu..nasıl geçtiği konusunda herhangi bir fikrim yok..bana destek olacak tüm arkadaşlarıma teşekkürediyorum..herşey gönlünüzce olsun..desteğiniz bana çok iyi geliyor..

tüm siteden bir ricam olacak..bana iyi gelecek bir kitap önerisi istiyorum..aşk gibi bir kitap..özel bir kitap okumak istiyorum..arayış devam ediyor..

bluegirlx 12-07-2010 11:45 PM

evime döndüm........

cadi_bm 13-07-2010 02:00 PM

Merhaba;
Çok şey geçmiş; geçirmişsin. Herşeye en güzele doğru akar. Sende de öyle. Şu an göremesek de.
Sen çok güçlü, çok akıllı, çok duygulu bir insansın canım. Varlığın çok fazla insan için o kadar önemli ve anlamlı ki; biri de benim. Kendine iyi bak olur mugirlhahagirlhahagirlhaha

bigokyanus 13-07-2010 02:39 PM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757069)
sınav bitti..çok yorucuydu..nasıl geçtiği konusunda herhangi bir fikrim yok..bana destek olacak tüm arkadaşlarıma teşekkürediyorum..herşey gönlünüzce olsun..desteğiniz bana çok iyi geliyor..

tüm siteden bir ricam olacak..bana iyi gelecek bir kitap önerisi istiyorum..aşk gibi bir kitap..özel bir kitap okumak istiyorum..arayış devam ediyor..

Aşk gibi bir kitap derken Elif Şafak'ın aşk kitabı mı kastettiğin?

Birkaç kitap önerebilirim...

1- Geri Döneceksin ( Maeve Binchy)
2- Babil'de ölüm İstanbul'da aşk
3- Semerkant- Amin Maluf

üçü de süper kitaplar ben aynı gün bitirmiştim .

cadi_bm 13-07-2010 03:13 PM

Aşk tadında okumadıysan eğer Bab-ı Esrar da güzel Ahmet Ümit'in ;)) Oradaki arayış da güzel ve bulunan da ;))

bluegirlx 13-07-2010 04:53 PM

hepinize çok teşekkürler..önerilerinizi dikkate alacağım..evet elif şafak ın aşkınıda bahsetmiştim..kitap önerileriniz için ayrıyeten teşekkürler.

maviinci 13-07-2010 04:57 PM

Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna'sı var. O da çooookk güzel kitaptır, mutlaka tavsiye ediyorum :)

bluegirlx 14-07-2010 07:42 PM

bir bekleyiş içindeyim beni zor bir hafta sonu bekliyor..ne kadar rahat olursam o kdar kolay geçecek biliyorum..bir yüzleşme gerçekleşecek hafta sonu..yüzleşmeler önemlidir..akışına bırakmak istiyorum..akışın hayrına inanmak istiyorum..

bluegirlx 16-07-2010 10:38 PM

yarın için çok desteğe ihtiyacım var..zor bir gün olacak..ama ne olursa olsun hayrıma olacak..yol ayrımları..birleşmeler ..yarın çizgim belli olacak..

yeni bir hayat 17-07-2010 02:27 AM

yarın için yaşayacakların, senin ve çevrendeki herkesin en yüksek hayrına gerçekleşsin canım..Tüm dualarım seninle..msn de kaçırmışım seni,biraz laflardık :(

fgceker 17-07-2010 02:35 AM

Alıntı:

bluegirlx Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 757892)
yarın için çok desteğe ihtiyacım var..zor bir gün olacak..ama ne olursa olsun hayrıma olacak..yol ayrımları..birleşmeler ..yarın çizgim belli olacak..

Her şeyin senin için en hayırlı şekilde sonuçlanmasını diliyorum tatlım sevincli sevincli sevincli

Meleklerimi sana yolluyorum ki yarın ki günün stresini üzerinden alıp sana neşe ve güven versinler ark5
http://img171.imageshack.us/img171/2697/angelo6am2.gif

Işıldayan Safir 17-07-2010 11:26 AM

Canım benim her şey en yüksek hayrına olacak şekilde gerçekleşsin. Ne olursa olsun biz hep senin yanındayız. En güzel dileklerimi senin için gönderiyorum. Kalbini aç ve kabul et.

Sevgilerimle.

WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:18 AM.