![]() |
BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) merhaba ..ben nickimi değiştirmek istedim. çünkü ben bu siteye üye olduğumda benim için bu kadar özel olacağını bilmedim.olduğum gibi içimden geldiği gibi çokta hesap yapmadan kaydoldum beklentisiz..sorduğum sorulara cevap veren site..günlüğüme cevap veren site..tekrar merhaba.. beni olduğum gibi kabullenen site.. arkadaşlarım tekrar merhaba..uzaklarda yeni arkadaşlarım birlikte dua ettiğim insanlar var gerçekten ne kadar şükretsem az.. bugün sizi tanıdığım için şükür ediyorum.ben kendimi uzun zmandır yeni arkadaş edinmek ne kadar da zor derken yakalıyordum.çevremde beni anlayacak insan bulmakta zorlanıyordum..sözlerine dikkat eden ve her kelimelerinin hesabını yapan çünkü kelimeleri kaybolmadiğini bilen insanlar..şimdi aradığımı buluyorum .. sorularıma cevap buşuyorum ve elimden geldiği kadar nacizane cevap veriyorum..ne mutlu bana.. sevigler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) arkadaşlarım nickimle birlikte kayboldu diye üzülüyordum ..ama dedim ya .. eminim en yakın zamanda tekrar aynı listeye ve daha fazlasına kavuşacağım.. sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Canım yeni nickin ve günlüğün hayırlı olsun. Bunu da harikulade değişiminin bir parçası olarak kabul edelim :D Her şey gönlünce olsun. Sevgiler. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Yeni nick in dee, yeni günlüğün de hayırlı olsuuuuunn sevincli İnşallah hayatın mutluluklarla dolarr blissymusic45y789actionsmilet678 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) herkese teşekkür ederim arkadaşlar..okul hayatım boyunca tuttuğum günlüklerde günlük sayfaları bitincede aynı hüzünü yaşardım..yeni günlük eskileri bilmez sanır adapte olmakta zorlanırdım.. şimdi eski günlüğümün teşekkür edenlerinden gelen kutlamalar beni sevindirdi içimdeki tedirginliği attı..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok güzel bir geçrdim her dakikam sanki bir saat gibi verimliydi ..sabah çok neşeli bir kahvaltı yaptım arkadaşlarımla ..beni sofra kurup beklemişler..sevgi almak nede güzel..öğlen de başka arkadaşlarımla 1 saat güneşin altında çok konuşmadan kafa dinledim..aralarda yüzünü gösteren güneşi ziyarete tuvalete gidiyorum bahanesiyle selam vermeye çıktım..çıkıştı hayatta en sevdiğim arkadaşımla saatlerce sohbet etmeye gittim çok konuştuk çok öenmli bir sırrını paylaştım. ve kendimden utandım benim için bu kadar önemli insanın bu kadar önemli sorunu varmış ve ben bilmiyormuşum.çok ağladım..beni derinlemesine tanıyan bir insan.. her anlattığımı anladı..doktora gitmekten vazgeçitm. sonra güzel evime gelip yanlız olmamın keyfini çıkardım.. umutla olsun.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben girmeyim sınava dedim gir kendini gör dediler..erkendi daha henüz bu hafta başladım dersaneye..yapamadığımı görmek iyi olmadı..ama ne kadar ilerlediğiimi görmek için faydası olacağına kendimi ikna ediyorum.. başaramamaya tahammülüm yok..dün babam beni rüyasında görmüş..afyona atyinim çıkıyormuş çok ağlamış..bende düğümlendim öyle söyleyince..o kadar çok seviyorum ki onu..hep onu bırakacağım korkusuyla yaşadı..evlenip gideceğim diye korktu eşimi buraya getirdim..tayin olup gideceğim diye korkuyor işimi buraya getireceğim.. sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Alıntı:
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) http://www.iyi-resimler.com/data/med...leri%20(9).jpg iyiki varsın, arkadaşım ::) hep mutlu oll sevincli |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok teşekkür ederim.siz herşeyin en iyisine layıksınız ..desteğiniz için teeşkkürler..bildiğim herşeyi bilip bumuydu şumuydu diye düşünmek çok garip sanki herşeyi beynimin alt tarafında biryerlere atmışım.su yüzüne çıkarmak benim elimde biliyorum. |
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) teşekkürler canım ..sende herşeyin en iyisini hakediyorsun..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) yeterkı atanda daha nee basarılarr seni bulsun hıcc yakanıı bırakmasınn |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) insanlar istediklerini değil oldukları şeyi kendilerine çekerler..diyor kitap..hayatım beni yansıtıyor. ne kadar iyi ne kadar kötü olduğumu..hatalarımı hayatımdaki eksiklikleri inceleyerek arıyorum artık..ve güzelliler..ve güzel dostlarım..onlara bakarakta ne kdar iyi ve yeterli olduğumu anlıyorum..mükemmel olmasam mükemmel bir aileye sahip olamazdım..ve bei anlayan dostlara..başarısılıklarımı irdelerken de aynı şeyi düşünüyorum..sonuç odaklı düşünüyorumki herşeyi temizleye bileyim. sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evime geldim..büyük bir sabır gösteriyorum..kendini affetme üzerine olan meditasyonu dinledim..çok iyiydi..kendime haksızlık yapmayı biraz önce bırakmalıyım. yoksa yine kendimi affetmem gerekecek..:) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) teşekkürederim canım ..en büyük tehlike bu galiba..haksızlık yapmamaya söz veriyorum..özellikle kendime.. sevgiyle kal.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) teşekküredrim canım ..kendime söz verdim..kendimi koruma altına alıyorum..sevgiyle kal.. |
merhaba bluegirl 956k seni kutlarım..çok doğru bir başlangıç yapmışsın...12389 bence kendisini affedemeyen insan (yada nasıl affedeceğini bilmeyen insan) başkalarını da kolay kolay affedemiyor...herşeyin başlangıç noktası biziz...günlüğün mutlulukla ve sevgiyle dolsun actionsmile |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugün o meditasyondan sonra anladım ki kendimi affedemediğim olayın temeli hayatımın temel sorununu oluşturuyormuş ve hata yaptım dediğim şeyi 13 yaşında yapmışım..geri kalan yaşadıklarım onların devamıymış.şimdi kararımı verdim..13 yaşındaki bir küçüğün yaptıkarlından dolayı kendimi affediyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) sabah dışarı çıkınca açmaya çalışan yapraklar gördüm ..çiçekler gördüm..işe öyle gittim ne kdarda şanslıyım onları farkedebildiğim ve onlar benim gözümün önüne kadar sokulduğu için..şükür ederek işe gittim..bugün iş yerinden de iyi bir haber aldım..5 yıldır bana 1 hafta verilen senelik izinler bu sene herkes için 15 güne uzamış..sonra kadro söylentileri dolaştı ..sonra sonra... sonra.... sadece beni geren şey deprem oldu..ülkemin neresinde olursa olsun dünyanın neresinde olursa olsun içim sızlıyor..sabah kalkıp yaşadığınız yerin olmadığını görmek çok acı olmalı..Allah geride kalanlara sabır versin..dün deprem olacağından haberi olmadan ölenlerin geride kalanları..ölenler için bitti gitti..bambaşka bir şehire uyananlar ve hazırlıksz ölen insanlar.. işte bir sebep daha kendime iyi bakmak kendime haksızlık yapmamak için.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) güzel bir tatil yapıp dinlen.kendini dinle ne istiyorsan hayat sana onu sunsun iyi ki varsın güzelimy789 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) kulakalrın açık olsun diyor oudukalrım..yarın yeni insnalrla tanışacağım bir guruba gireceğim.hergünümü herkesi fırsat olarak görüyorum..ben her olayı fırswata çevireceğim.. |
|
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Yarın için eğlenceli enerjiler yolluyorum sana ;) |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bende heycanlanıyorum ..çok güzel umutlanmak..olur yada olmaz..önemli değil ..ben fırsat ararken mutlaka çıkacak karşıma.. |
canım eğlenceli olmasını bende çok isterimm.. ama genel olarak işle ilgili bir durum eğlence olsa bonusu olur..işle ilgili hayırlara vesile olursa çok mutlu olacağım..çok teşekkürederim..sevgiler..y789 |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben evime döndüm..evet yeni bir topluma girdim..giderken gergşndşm..gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım..olumlama yaptım üşenme erteleme vazgeçme dedim..zor gittim yanlış otobüse binip gidemiyecektim az kalsın son anda anladım..o andan itibaren gitmek konusundaki çekincelerimden kurtulup gittim..çoğu kişi birbirini tanıyor ben yabancıydım..nereye gitmem konusunda çok rahat hareket ettim kimse beni yabancı olarak görmedi bende kendimi görmedim..kuafere gitmedim..kendim hazırlandım..tam istediğim kıyafetleri giydim..olduğum gibiydim..bekediğim görüşmeleri yapamadım..kocam beni yine yanlız bırakmıştı..kokteyl bitince konferans başladı..güzel bir iki kitap ismi öğrendim..geleceğim iin yön verilebilecek bilgiler aldım..ama devam edemiyeceğim..çünkü kpss kursu iş ev ...bu fazla gelebilir..başka zaman olabilir..hem yaş ortalamsıda çok üstündeydi.. ben bugünde kazandım..belki istediğim görüşmeyi yapamadım ..ama kazandımm..yarında kazanacağım..gülümseme egzersizlerine başlayacağım.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) İyiki varsın |
iyiki varsın demen ne kadar da güzel..iyiki varız..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) bugünkü öğrendiğim şeyi anlatıyım gece bu saatte..birine aldığım maaştan şuan sebebini anlatamayacağım bir nedenden dolayı belli bir miktar vermek zorundayım ..2010 un ilk gününden beri..bu bir borç değil..istenerek verilen bir hayır değil..farklı bir durum..o insan sevdiğim değer verdiğim biride değil..çok garip bir durum işte.. bu durumun sıkıntsısnı yaşıyorum 3 aydır.. şimdi değişimi anlatıyorum...diğer günlüğümde bir satıştan bahsetmiştim.. şimdi o satışların karşılığını almaya başladım..tam maaş günüme denk gelen tam verdiğim paraya denk gelen para o satışlar karşılığında bana ödenmeye başladı bugün..ben çıkarıp paraya o kişiye verdim..satış yaptığım yer de çıkarıp aynı miktar parayı bana verdi..siz buna emeklerin karşılığı deyin ben hakkettiğimi alıyorum diyeyim..hayat bana hakkettiğim herşeyi veriyor verecek.. kendimi çok sorguluyordum neden vermek zorundayım diye..hakketmiyormuyum daha azını mı hakediyorum diye sorgu içindeydim.artık değilim..ben hakediyorum..en iyisini hakediyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Tam olarak bilmiyorum, anlayamıyorum, kavrayamıyorum. . Ama sanırım, hepimiz hakettiğimiz şeyi yaşıyoruz. . |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) canım iki çatlak deneyini dinledinmi ..onuda anlamaya çalış..benide anlamaya çalış..herşeyi anlayarak yaşamaya çalışacağız..ve bir gün tam anlayacağız o gün bizim için hayat bayram yeri olacak.. yaşayınca anlıyor insan yaşamadan anlayamıyor deneyimlemek elle tutulur sonuçlar görmek gerçekten insana gayret ve keyif veriyor..ama görmesekte inanmak daha önemli..verdiğimiz siparişe inanmak..her istediğim olacak ..biliyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) dün akşam bir şeyi farkettim..2009 un son günü benim için bütün şuanki yaşadığım sorunların hepsinin başlangıcıymış..gün aynı olabilirmi yaaa..hepsi aynı gün başlarmı ..2009 bitti ve 1 gün sorunlar başladı..evime bir yabancı yerleşti(eşimin kardeşi) o gün maaşımın bir kısmını birini vermek zorunda kaldım ve vermeye devam ediyorum..eşimle bilgisayar problemimiz o günlerde başladı..eşimin ailemle arası o günlerde açıldı.. şimdi bunların hepsi bir işaretken ben nasıl göremedim 2010 dan korkularımın bu kadar sorun çıkardığını.. şimdi tüm olumsuz düşünclerimi değiştiriyorum.. ve 2010 la barış imzalıyorum..2009 kadar iyi geçecek bundan sonra..şuandan itibaren tüm korkularımı bırakıyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) evet kurs iyiye gitmemye başladı..istediğim derslerii alıyorum iyi enerji ve geri bildirim alıyorum..sonuna kadar çaba gösteriyorum ..frekanslarımın hepsi açık ve hayatımdan unutmak kelimesini çıkarıyorum.. arkadaşlarımla görüştüm kurs çıkışı..ama kendimi ait hissetmiyorum artık..bir daha gitmeyeceğim..sevdiğim gerçekten değer verdiğim insanlarla görüşsem dahadoğru olur..onlarla vakit geçireceğime keşke annemi görmeyi gitseydim..yada ders çalışsaydım..yada en sevdiğim arkadaşımla buluşsaydım.. vaktim kıymetlii ve ben bir anını boşa geçirmek istemiyorum artık.. kendimi seviyorum ve kendime önem veriyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben lisedeyken bir denemeyle yarışmaya katılmıştım..selam hayatın tüm sevilmeyen renkelri ben hepinizi çok seviyorum demiştim..şimdi bugün o yazımı hatırlayıp renklerimi değiştirdim..selam hayatın tüm sevilmeyen renkleri hepinizi tekrar çok seviyorum... |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) ben de bu forumun yeni bir üyesi olarak herşeyin gönlünce, günlüğünün hayırlı olmasını diliyorum.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) teşekkrüelr simetracım..seninde herşey gönlünce olsun..sevgiyle kal.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) telkinler gelmedi ama bilgisayar problemini aştık..ama ben telkinleri çok istemiştim..çünkü bilgisayar probleminin yanında başka sorunlar içinde dinletecektim..kısmet değilmiş demekki..sevgiler.. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) çok yorgunum.................. |
Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) Hayırdır canım? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:44 PM. |