![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
bol mutlu günler diliorum ..biz de seni çok seviyoruz..iyi ki varsın.. Allah a emanet oly789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü merhaba arkadaşım actionsmile ben de merak etmeye başlamıştım niye artık günlüğüne yazmıyorsun diye dusun2 belki özel nedeni vardır diye de soramadım....neyse...seni tekrar günlüğünde görmek çok güzelhappy6 alıştırmışsın bizleri smil56 ufak aksilikleri komediye vurabilme özelliğin çok hoşuma gidiyor bunu da söylemeden edemiycem sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spest nerelerdesin. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü k8908Şu aaaann, ne desemm booooooşş sevincli haftaya bein bekleyenn süppeeerr bi habere kucak açarak başladııımm blissy yookk, kucak falan açmadııımm y789 direkk kucağına atladımm khkh56khkh56 Üstümden nasıııııll bi yük kalktı anlatamaaaaamm uy897 oh bee!! Ehliyet sınavını geçtiiiimm :P trafik 94 motor 80 ilkyardım 70 khkh56khkh56 ilkyardımdan şüpeliydiiiimm smil56 onu geçtiiimm :) Şükürler olsun Rabb'imee :) Zaaaaa!! Katrina kasırgası gelse de keyfimi bozamaaaaaaaazz y789y789 'PaShA' larr gibiyiiiimm sevinclisevincli Büyük konuşmıyim gene dee :P:P Umudumu hiiiiçç kaybetmediiimm :) :) :) Hepinizi çoooookk seviyoruuuuumm sevincli Mutluyuuuuummm ::) Ohh bee :) happy6happy6happy6happy6y789y789sevinclisevinclism il56smil56 Bayram ilan ediyorum bugünüü blissy Herşeyi, herkesi çooook seviyoruum :) Hitleri bilee khkh56khkh56 iyiki varsınıııızz :) Sizleri çoookk seviyoruuumm happy6gulensmileymusic45y789smil56sevincliguitarbl issyk8908uy897 |
|
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Deriiiinn bi nefess alıyoruuz, Herşeyy daha da güzele gidiyooorr :) Bugün biraz anlayışsızdımm :) Sanırım istemeden bi kalp kırdımm ooo67 Pişmanım ama ne biliyimm hy789 Son 2 3 gündür çoooookk yorgunum. Bazı arkadaşlarım 'ot'luklarını tasdiklediler khkh56khkh56 Onları başımdan defetmeye çalışıyorum guitar Haliyle yoruyor. . Hiçbirini kırmadan uzaklaştırmak o kadaaaarr zor kii. . Her anı düşünerekten hareket etmek eskisinden daha fazla yoruyor y789 Sanırım ailemden uzak oluşum ve almam gereken sorumlulukların srttığının işareti bunlar :) Amaaaaaann sevincli Biraz bekleyelim bakalım :) Nolacakk :) Şu an bildiğim tek şey varsaa; herşeyin her an daha da güzele gideceğii blissy Evett bi anda mutluluk doluyor içimizee :) Hissediiin :) Kalbinizdenn yuakrı doğru gidiyooor :) Koyverin gitsinn khkh56khkh56 Hissederek çıkarın yukarı doğruu :) Herşey gönlünüzce olsun. Sizleri seviyorum :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg Tebrik ederim dostum happy6dertydertydertydertyk8908k8908k8908k8908 |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü http://resimbulmaca.com/orj/cifte-ku...karsi-1609.jpg 1 2 Haftadır Mantıku't Tayr ı okuyorum. 4 gün önce odadayken camda birşeyler farkettim. Bi baktım, güvercinin biri camda duruyor khkh56khkh56 Pek de tatlı birşeydi. Geçtim önüne, kıpırdamadan izledim. Sonra dayanamadım, resmini çektimm y789 Tam yakaladım karedee, uçtu gitti. Ertesi gün yine aynı saatte, yine kıpırtılar sezdim. Bi baktım yine orada. İzlemeye başladım yine. Biraz kıpırdadım; uzaklaştı. Biraz öteye gitti. Bi işim vardı, onunla uğraşırken bir ses duydum. Cama baktım, başka bi güvercin gelmiş,sessizce izliyor gibiydi benii y789 Sonra ikisi de uçup gittiler. Tam 2 gün önce, Camdan sesler geliyor; Guukguruguukkuuguu!! Gurukkuruuugukkuuu!! Noluyoruz yaa, dedim. Camdan baktım, çaktırmadan. . Bizimkiler yine oradaa y789y789 Erkek olan şişmiş, dişisine kur yapıyor khkh56khkh56 Bi görseydinizz!! Evlendirme memuru olsam nikâh kıyardım oracıktaa blissy Neyse; bi baktım dişi olan dönmeye başladı. Naz yapıyor y789 O uzaklaştıkça erkeği takip ediyor. Ama fazla uzağa gitmiyor dişi khkh56khkh56 Neyse, öyle gittiler bi 15 20 metre, derken. . 3. bi güvercin geldi y789 Ben dikkatle izliyorum, dişi olan 3. güvercine öyyle bi gaga attı ki, doğduğuna doğacağına pişman oldu, sanırsamm khkh56khkh56 Sonnra uçtu gitti, erkek olan da peşindenn sevincli Umarımm, mutlu sonla bitmiştir happy6 5 6 gündür bilinçaltısal saçmalıklarla uğraşıyorum (o ne demekse). Yoruyor, haliyle partysmiley Sanırım, toparladım kendimi. Bugün yaklaşık 20 dakika önnce SecreT i aldım. Başlamalıyııımm sevincli Fazla diyecek birşeyim de yokk aslında ::) Huzur, Mutluluk ve Sabır hepimizle olsun actionsmile Kendinize iyi bakın, sizleri seviyorum ::) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:50 PM. |