Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Üyelerin Değişim Günlükleri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/)
-   -   spestnaz ın günlüğü (http://www.hayatimdegisti.com/forum/uyelerin-degisim-gunlukleri/462407-spestnaz-gunlugu.html)

MERAGİR 10-03-2010 04:58 PM

Cevap: spestnaz ın günlüğü

konsantrasyon artıran largo müzikler paylaşılmış onları dinleyiin.

cadi_bm 10-03-2010 05:00 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588877)
Psikiyatr sende psikoz başlangıcı var dedi :P Bende ona; odanızdaki çiçekler çok güzelmiş dedim :P ...

smil56 Yaa psikoz çok ciddi ama. Emin miymiş??
Bana bak topla dikkatini psikoz falan değilsinyu89 kafanı kırdırtma banasmil56
bişeyin yok senin kendine gel89778977

maviinci 10-03-2010 05:01 PM

Bir deneyeyim ::) Ama ne bileyim, normalde bi okuyunca aklımda kalır bu, diyorum. 3 4 kez okuyorum uçup gidiyor :P

maviinci 10-03-2010 05:04 PM

Alıntı:

cadi_bm Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588879)
smil56 Yaa psikoz çok ciddi ama. Emin miymiş??
Bana bak topla dikkatini psikoz falan değilsinyu89 kafanı kırdırtma banasmil56
bişeyin yok senin kendine gel89778977

khkh56khkh56 Vallaha bende olamaz dedim, değildir dedim ama kadın gözümün önünde anlattıklarımla bana kanıtladıı y789 başlangıçmış daha ama olsunn :) Kafanı kırarım dedin dee, ben küçükken kafamı koşarken kayağa çarpmıştımm khkh56khkh56khkh56 Alışığım yanii ::) Ama ne bileyim yaa. . Zor. Acaaba EfT falan işe yara mı?? Tam oalrak neden kaynaklı olabilir bu kafadaki karmaşa ??

cadi_bm 10-03-2010 05:11 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 588881)
khkh56khkh56 Vallaha bende olamaz dedim, değildir dedim ama kadın gözümün önünde anlattıklarımla bana kanıtladıı y789 başlangıçmış daha ama olsunn :) Kafanı kırarım dedin dee, ben küçükken kafamı koşarken kayağa çarpmıştımm khkh56khkh56khkh56 Alışığım yanii ::) Ama ne bileyim yaa. . Zor. Acaaba EfT falan işe yara mı?? Tam oalrak neden kaynaklı olabilir bu kafadaki karmaşa ??

Başlangıç olması çok güzel . Doktorun sana tavsiyesi falan oldu mu?
Sonuçta herşey zihinde biter. Herşeyin de çözümü vardır.
Canını sıkma belkim de yorgunluktandır. Haftayı bekle bakalım ne diyecek. Mutlu kalll :)) İyi ki varsın iyi ki varızzz ;)))

maviinci 10-03-2010 05:16 PM

İnşallah yorgunluktandır :) Doktor birşey demedi. Psikologa gönder dedim tamam dedi. Antidepresan verecekti istemedim. Bakalım, İnşallah düzelir yaa. Dua edinn ::)

yelda_k 10-03-2010 05:23 PM

antı depresan baslamalısın benceeee .....kım ne derse desınn ınan bana senın ıcın dogru olann bu olurrrr....bakalım 1 hafta gecsın dedıgın gıbııı

maviinci 15-03-2010 04:20 PM

Ne diyeceğimi bilmiyorum. Sadece yazmak için yazıyorum. . Artık günlüğüme yazacak birşeyim kalmadı ama yazmak istiyorum bir yandan. . SF yi yendim. Alt edebildim, sonunda. . Kesin konuşuyorum çünkü görüyorum kendimdeki farkı. . Ama hâlâ mutlu değilim. Mutluluk nedir ki?? Bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Uzaklara gitmek istiyorum. . Çoooooookk uzaklara. . Ama gidemiyorum :P Merak ediyorum; acaba zamanı kim icad etmiş. . Zaman icad edilmeseymiş biz nasıl bilecekmişiz kaç yıl yaşadığımızı?? Yada, yılın ne olduğunu bilebilecekmiymişiz?? Zaman yokken biz varmıymışız yok muymuşuz, ne farkı varmış?? Biz kimmişiz acaba?? Neymişiz biz?? Neredeymişiz?? Varmıymışız, yokmuymuşuz. Geliyormuymuşuz, gidiyormuymuşuz. . Yorgunmuşuz. Suskunmuşuz. . Dinmiş bir fırtınaymışız. . Ne farkedermiş?? Boş boş bakan gözlerle yaşamak yad yaşamamak neler hissettirirmiş?? Neler duyamazmış? Niye böyleymişiz?? İnsanoğlu niye böyle? Belki de neden diye sormayı bıraktığımızda cevabı bulurmuymuşuz?? Rahat nefesi belki de o zaman alırız, değil mi?? Neyse, gelelim asıl meseleye. . Gelip yardım istiyorlar. . Bende yardım etmeye çalışıyorum. Gerek konuya yazdığım yazılarla, gerek PM ile. Ama gelin görün ki ne cevap geliyor, ne de başka birşey. Tabii, geri dönenler de var ama diğerlerinin umursamazlığı, karşılık vermeyişleri, sorunlarını kafalarında büyütmeleri, hatta Afrika'daki insanların açlık sorunundan daha büyükmüş gibi görmeleri garip hatta saçma değil mi?? Tamam, herkesin dünyası kendi içinde, ama bu kadarı da fazla değil mi?? Tam olaraakk, bu durum benim zoruma gidiyor. . Aklım ermiyor :P Neden??

cadi_bm 15-03-2010 04:46 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589898)
Ne diyeceğimi bilmiyorum. Sadece yazmak için yazıyorum. . Artık günlüğüme yazacak birşeyim kalmadı ama yazmak istiyorum bir yandan. . SF yi yendim. Alt edebildim, sonunda. . Kesin konuşuyorum çünkü görüyorum kendimdeki farkı. . Ama hâlâ mutlu değilim. Mutluluk nedir ki?? Bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Uzaklara gitmek istiyorum. . Çoooooookk uzaklara. . Ama gidemiyorum :P Merak ediyorum; acaba zamanı kim icad etmiş. . Zaman icad edilmeseymiş biz nasıl bilecekmişiz kaç yıl yaşadığımızı?? Yada, yılın ne olduğunu bilebilecekmiymişiz?? Zaman yokken biz varmıymışız yok muymuşuz, ne farkı varmış?? Biz kimmişiz acaba?? Neymişiz biz?? Neredeymişiz?? Varmıymışız, yokmuymuşuz. Geliyormuymuşuz, gidiyormuymuşuz. . Yorgunmuşuz. Suskunmuşuz. . Dinmiş bir fırtınaymışız. . Ne farkedermiş?? Boş boş bakan gözlerle yaşamak yad yaşamamak neler hissettirirmiş?? Neler duyamazmış? Niye böyleymişiz?? İnsanoğlu niye böyle? Belki de neden diye sormayı bıraktığımızda cevabı bulurmuymuşuz?? Rahat nefesi belki de o zaman alırız, değil mi?? Neyse, gelelim asıl meseleye. . Gelip yardım istiyorlar. . Bende yardım etmeye çalışıyorum. Gerek konuya yazdığım yazılarla, gerek PM ile. Ama gelin görün ki ne cevap geliyor, ne de başka birşey. Tabii, geri dönenler de var ama diğerlerinin umursamazlığı, karşılık vermeyişleri, sorunlarını kafalarında büyütmeleri, hatta Afrika'daki insanların açlık sorunundan daha büyükmüş gibi görmeleri garip hatta saçma değil mi?? Tamam, herkesin dünyası kendi içinde, ama bu kadarı da fazla değil mi?? Tam olaraakk, bu durum benim zoruma gidiyor. . Aklım ermiyor :P Neden??

Şu açıdan bakabiliriz gibi geliyor bana sorguluyorsak eğer bu değişim için
bir çaba. Böyle başlıyor. Bu seni rahatsız etmesin sevindirsin ama isyan etme; çünkü bu duygu değişiyor zamanla. Bazen akışına bırakmak gerekiyor sanki... Bence.... Umarım anlatabildim.... Gün gelecek-çoookkk yakın eminim- kendimizden emin mutlu bireyler olacağız Gün BUGÜN ;)))
Umarım anlatabildim :)))

imported_Angel 15-03-2010 06:48 PM

Alıntı:

nsmr Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 589898)

seni kutlarım dostum sevinclisevincli demek sf yi yendin ha... ? yaşasın happy6happy6happy6 işte buna zıplanır happy6

bence bu sorgulamaların asla kötü şeyler değil....eskiden ne diyorduk hatırlıyormusun ? sosyal fobi üzerine konuşurken " çitin öte yanına geçmek" ten bahsetmiştik hatırlarsan....evet sen şimdi çitin öteki yanına geçtin ve bu sorgulamaların ondan kaynaklanıyor...çünkü çitin öbür yanınından herşeyin nasıl göründüğünü bilmiyordun..çünkü o tarafta hiç olmadın...şimdi yenisin ve çitin karşı tarafını tanımaya çalışıyorsun...sorgulamanın başlaması karşı tarafa geçmeyi başardığını gösterir....yoksa insan neden daha önceki bildiği bir durumu yeniden sorgulasın ki ? olsa da nadiren olur....buna sevinmelisin bence....herşeyi tanıma bilme isteğin yeniden yerine gelmiş...çünkü senin yaşamında bir yenilik ve çitin tarafını değiştirme olayı var sevinclisevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:04 PM.