![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
vay be...gözünün önünde canlı yayın olarak pembe dizi izlemişsin sevinclisevinclisevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Yaa ::) Ama çok güzeldiler Vallahaa sevincli Kekşe gene gelseler :P |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Dünüm gibiyimm :P Bir şekilde hevesten ibaret olan isteklerimi uzun vadede gerçekleşecek olan ama uzuuuunn süren bi mutlulukla beni kuşatacak olan bi şekle sokmam lazım. Yani kısaca, istediğimi geröekten bilerek istemem lazım. Diyaframa almaya başladığım nefesle kendimi bu hale biraz yaklaştırmış gibiyimm ::) Secret i okumaya devam ediyorum, her ne kadar 1 haftada ancak 30 sayfa okuyabilsem dee :P İşe yarıyor ama :) Yastığımın altına koyup uyuyorum. . Geçenlerde bi rüyamı hatırladım, isimler kaldı aklımda. Bir de yer: Bi çocuk vardı; Adı Büret miş, Göztepe Körfezinde oturuyormuş. . Anlamlandıramadım :P Ayrıntılar tamamen çıktı aklımdan. Hayata dair; Direksiyon sınavımdan kaldım :) sanırım böyle olması gerekiyordu. Arkadaki hoca olacak adamlar o kadaaaarr suratsızdılar kii .. Arabadan inip gitmemek için zor tuttum kendimi. Moralim bozuldu, heycanlanınca daaa. . Herşey mahfoldu :P Bi dahasına canlarını okuyacam amaa :) Benden şimdilik bu kadarr :) Biraz mutluulk depolamam lazıııımm :) İyiki varsınız, hepp mutlu kalın. . |
|
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Taraamm traramaaaaammmamm ::) Ne güzel gün değil mii y789 Herşeyy, herkess çoookk güzell :) Bommba gibiyiiiiiimmm sevincli Kimse moralimi bozamaaazz, sanırım :P music45music45 Ohh bee!! Şükürler olsun, Rabb'imee :) İçimm huzuuuuuurr doluu y789 cilgin8978977 Fiuuuyt :P:P:P Herşeyy çooookk gzüeeeelll ::) sevincliguitar Diyecek bişey bulamıyorum khkh56khkh56 SAdece mutluluğumu paylaşmak istediiiimm blissyblissy İyiki varsınııızz :) Hepinizi seviyoruuuuumm hpm2 |
HoşGeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnpartysmiley |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Ufak bi problemim var yardım istiyorum herkesten. Dikkat dağınıklığı. Toplayamıyorum dikkatimi. Aklımda kalmıyor dersler. Bi kitap okuyordum, bi baktım sona gelmişim. Açtım orta sayfaları bi baktım, buraları okumamıştım dedim. Gerçekten de okumamışım, atlamışım. Nasıl becerdim bilmiyorum ama yaklaşık 300 sayfayı okudum sanıp atlamışım. Bugün derste bunalıma giriyordum :P Vakit geçmek bilmedi. Ne yapsam konsantre olamadım. Okuduklarımı çok çabuk unutuyorum. Resmen çıkıp gidiyor aklımdan. Bu neden böyle oluyor?? Düzelmem için napmalıyım??? Psikologdan randevu aldım haftaya bugüne ama 7 gün çok fazla. Birşeyler yapmam lazım. Her türlü öneriye açığım, yeter ki öneri olsun. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Benim aklım başka yerde olduğunda öyle oluyordu. Belki aklın başka yerde bul bakalım nerde?? Aşık mısın yoksadl67smil56 Ya da severek yapmıyosun?? Aynı derse biriyle çalışsan faydası olur. Kendine ödül koyabilirsin. Sevdiğin bişeyle ara verebilirsin. Şimdilik bunlar geldi aklıma :))) Herşey çok güzelll ve artarak devam ediyor Canını sıkma anlaştık mı :)))) İyi ki varsın iyi ki varızzzz ;))) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü :P aşık falan değilim :) not tutmaya çalışıyorum ama hocayı takip edemiyorum. Fırtına gibi esiyor ::) Her 5 dakikada bir ödül veriyorum kendime ama çalıştığımda kafama sokamıyorum dersleri :P Çok yoruluyorum dinlerken hocayı. bi dersten kaldım, birinden daha kalmamam lazım. Ama anlayamıyorum ki. Bi bakıyorum kafamdan SSCB nin füzeleri geçiyor :P Diğer tarafta Martin Luther King vaaz veriyor ::) öte yanda Kıbrıs çıkarmasıı. . Hayal gücüm kuvvetli tamam ama bu çok fazla sanırsamm :) Enn iyi ihtimalle kafamı sıraya koyuyorumm :) Ama canım sıkkın değil :P Hanii, dersler tehlikede olmasa umursayacağım da yokk. . Ama ne bileyim. İnsan ister istemez korkuyor :) Çoookk azla şeyler düşlüyorum. Vallaha bi dersten daha kalmamam lazımm ::) Doktor antidepresan yazmaya çalıştı yazdırtmadımm :P beyaz reçete bu, hafif ilaç dedi ama dinlemedim. Psikoloğa sevkettirdim. Haftaya bugüne gün verdi. Bakalım o ne diyecekk. Hımm, bide depresyondaymışımm. . Psikiyatr sende psikoz başlangıcı var dedi :P Bende ona; odanızdaki çiçekler çok güzelmiş dedim :P Ne alakası varsa :):) Sanırım bu da gösteriyor dikkat dağınıklığınıı ::) ama çok yoruldum yahuu ?? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 11:49 PM. |