![]() |
spestnaz ın günlüğü actionsmile yaklaşık 2 hafta önce 3 4 saat dinledim telkinleri ve o sürede bile acayip etkili oldu anlatamam ama sonra yurtta kaldığım için ve kendime ait bi bilgisayarım olmadığı için ara vermek zorumda kaldım smil56 bayramdan sonra devam edeceğim bana şans dileyin blissybugün bomba gibiyim saat 1 de dersim olmasına rağmen sabahın köründe kalkdım ve bomba gibiyim sevincli ve kalbim çarpıyor uzun zaman sonra kalbim ağrıyor y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü 24 dakikada anladımki telkinleri dinlemeden burada aylak aylak smil56 gezsem bile rahatım guitar |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sabah ne umutlarla çıktım yurttan. herşey güzeldi ama okulda biriyle tartıştım. umudum sönmek üzereyken ayakda tutmak için ne kadar mücadele ettiim anlatamam. sürekli kendimi yürreklendirdim seni hiçbirşey yıldıramaz. sen tek başına güçlüsün. pekiştirici etkenlerde sıraya geçti karşıma: fotokopiciden fazla para üstü istedim ama eskisi gibi suçluluk duygusu yoktu. vardı ama samanalevi gibi gelip gitti. yurda dönerken havaya girmeye çalışıp artist artist yürümeye odaklandığım anda neredeyse birine omuz atıyordum ama son anda kurtardım paçayı. bi anda herşey üstüme gelmeye başladı ama izin cermedim veremezdim çünkü güçlü olmak zorundaydım. bayram sonrasını bekliyorum telkinleri programa bağlamak için. bayramda eve gidip düzene sokmalıyım bu işleri. belkide bu yolda ayakta durmamı sağlayan en önemli şey ve artık onu kaybetmeyeceğim. bugüne kadar en ufak şeylerde kendime küstüm hayata küstüm iğrendim herkesten nefret ettim nefret ettirdim insanları kendimden. şimdi madem yeni hayata başlamaya kararlıyım ne eskiyi umursayacağım nede umutsuzluğu kafaya takacağım. Şunu biliyorum ki BENN ARTIIIK GÜÇÇLÜYÜÜÜÜÜÜÜÜMMMM! |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Günlüğün hayırlı olsun spestnaz..Etkilerini görmeye şimdiden başlamışsın bile..Günlüğünün kendini geliştirdiğin daha da güzel haberlerle dolup taşmasını diliyorum.. Farkındalıklarının artması dileklerimle.. Sevgiler..actionsmile |
Cevap: spestnaz ın günlüğü BU BİR HAYKIRIŞTIR. . SAHİBİNİ ASLA BULAMAYACAK! ben bitek seni sevdim. inandıramadım demi. . bak bu benim: 3 4 haftada olsa yanımdaydın teşekkürler çok sağol belkide bana hayatımın en güzel günlerini yaşattın en güzel günlerimi. hatırladıkça bugünü yaşama isteğimi yerin dibine geçiren o günleri sen yaşattın bana. ben ne yaptım senin için? şimdi yaptığım gibi gözyaşlarımı içime akıtmaktan başka ne yaptım? bilmiyorum belkide sen görmewdin yaptıklarımı ama asla istemem seni suçlamayı o kadar masumsun ki benim için. . hala seviyorum seni. hala seviyorum. bu gece de duymazsan çığlıklarımı, bu gece de giremezsem kalbine. . merak etme hiçbir şey olmayacak. yine enes aynı enes. sessiz geldi sessiz gidecek merak etme. ama şunu iyi bil ki ben bir tek sana aşık oldum, sana aşık olarak kalacağım. . Sana yemin ederim ben aşkımı ayaklar altında çiğnetmedim. Yemin ederim. . Dolunay varsa ona bakınca seni görüyorum. . Hilâl varsa onu tamamlayan yine sen oluyorsun. . Şimdi bana diyorlar: Ağla, açılırsın. İyide ben kendimi bildim bileli ağlıyorum. hayır, dur! bana acıma, çünkü acınmayı bile hak etmiyorum. . Ama şu hayatta hakettiğim 1 şey var ki ondan kimse vazgeçiremez beni: Dün seni sevdim, Bugün seviyorum, Yarın da seveceğim. . Şimdi senden tek isteğim yalvarırım buna izin ver. . Yalvarırım. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bunu nasıl ddeğiştireceeğim ? sad45688a bunu nasıl değiştireceğim? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Eğer hayatta başımıza gelen herşeyin "kendi hislerimizin",evet evet "kendi eylemlerimizin ve kararlarımızın"demediğime dikkat edin,sadece ve sadece "kendi hislerimizin" bu hislerle kodlanan ve emir alan BİLİNÇALTIMIZIN yarattığı herşey olduğunu anlarsak istediğimiz gibi bir hayat yaratmamıza sadece bir adım kalmış demektir.Önce bunu anlamak çok önemli,biz KURBAN değiliz,aksine,Yaradan'ın çok büyük olanaklarla donattığı muhteşem varlıklarız.Sistemin nasıl işlediğini anlamak zorundasınız,anladıktan sonra "Bunu nasıl değiştireceğim?" sorunuzun cevabını zaten idrak edeceksiniz...Anlamak ve hayatınız yaratmak için benim birkaç kitap önerim var,bana göre bunlar bu dünya üzerinde kişinin kendisi ve insanlık hakkında edinebileceği en yüksek ve değerli bilgileri içermektedir. 1-Ramtha-Beyaz Kitap 2-Jerry ve Esther Hicks-Çekim Yasası 3-Jerry ve Esther Hicks-Yeter ki İste Beyaz Kitap'da Bilmenin Bilimi adlı bir bölüm vardır,orada herkesin sözünü ettiği şu çekim yasasının hisler yoluyla nasıl işlev gördüğü detaylı bir biçimde fiziksel olarak açıklanmaktadır. Hani derler ya "bir kitap okudum hayatım değişti" diye,okuyarak değişmez ama burada öğrendiklerinizi uygulayarak değişeceğine emin olabilirsiniz. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Sahibi olmasak da çığlıklarını duyabiliyoruz.Senden çok çok büyük bir ablan olarak,ve de şu an yaşamakta olduklarını çok önceleri yaşamış biri olarak,sana naçizane önerilerim var.Öncelikle sen,seni yarattığı için ,ilahi planda seninle ilgili tasarımları olan yaradan için değerlisin.Seçtiğin ailen,çevren vede en önemlisi kendin için değerlisin. Kaba olacak ama,şuan daha iyi örnek bulamadım.Pazarlama elamanı olsan,ve elindeki ürün kendi değerin olsa,en baştan senin değer vermediğine kimse göz ucuyla bile bakmaz.Yarın kaktığın zaman,aynada kendine ''günaydın'' seni seviyorum,iyiki varsın iyiki varım de.Yeni günün getireceği güzelliklere emin olarak dışarı çık.Çevrene daha dikkatli bak.Yeni açan çiekleri,koşuşturan insanları farket.Ve içinden hepsini selamla,iyi dileklerini gönder.Havayı kokla,uzun nefesler al.Sonra bana çok fayda veren şu uygulamayı yap.(bir dene)Aklına gelen her şey için şükret.Yürüdüğün için ayaklarına,görebildiğin için gözlerine,ve sana aşkı t attıran kalbine..Günlüğünün bir köşesine kendinle ilgili farkettiğin olumlu davranışları yaz. Umarım bunları hayatına müdahale olarak görmezsin.Çok güzel günlein olacak,sen izin verirsen.... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bu sabah kalktım. tam 10 buçuk saat uyumuşum sanki gece kendimden geçmiş gibi önceki güne dair hiçbir şey hatırlamıyorum. aslında keyfim yerindeydi ama tereddütlerim vardı. . hatırlıyorum dün iyi şeyler olmadığını onların bugüne de yansıyacağından korkuyordum ve yanımdan hiç ayırmadığım umudum ile buraya koştum. sayın (zeynep abla ve masterphidias abi ), tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim. ben mutluyum çünkü sizin gibi değerli insanlarla tanışma fırsatı verdi Allah'ım. . ve akşama anlatmak üzere buraya yazıyorum: bugünümün kötü geçmesine izin vermeyeceğim! |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hayatt çokk gariip! anlatamam içim bi'hoş bugün. izin vermedim mutsuz olmaya vermedim ve vermeyeceğim. arasıra geliyorlar ama arasıra. boşveriyorum herşeyi, herkesi. mutluyum ve mutlu olacağım çünkü ben mutlu olmaya geldim buraya. asla beni üzmelerine izin vermeyeceğim ve eminimki telkinlere başlayınca daha iyi olacak. yeni yeni kavramaya başlıyorumki insan sevgiyle var, hayat sevgiyle güzel. kendinize iyi bakın, bana dua edin. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hayatın sevgi dolu,umutların,baharda açan çiçekler gibi gerçek olsun. bu site de bulunan herkese çok teşekkür ederim. hayat tecrübesi olan insanların deneyimlerini bizlerle paylaşıp,önyargılarımızı yıkmamızı ve hayata farklı bir pencereden bakılması gerektiğinin farkındalığını bizlere yaşatıyorlar sağ olsunlar var olsunlar. hayat herşeye rağmen güzel,sevgiyle kal. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü çok sağolun. Allah'a şükürler olsun ki bu siteyle tanışdım :) içimdekileri anlatamam ama eminim siz anlıyorsunuzdur. buradaki herkes için mutluluklar diliyorum. hepinizi çooooooooooooooooookkk seviyorumm! |
Cevap: spestnaz ın günlüğü içimde garip bi'huzur var. . bi sakinlik hali. İnşallah fırtına öncesi sessizlik değildir sapkal89 telkinlere başlayıncaya kadar sabredeceğim ve şuna eminim kendi derdim çözülse bile burada insanlara yardım edeceğim blissy herşeye rağmen mutluyum ama şunu görüyorum kendi başıma bişey yapamıyorum yanımda biri varsa dünyalaarrr beniim yalnızsam sadece ben benimim smileydance |
Cevap: spestnaz ın günlüğü çıkmazlardayım sürekli bir boşluk bir boşlukki karşı koyulamaz bir boşlukki beni benden alan bir boşlukki yaşamaktan sevmekten korkmaktan bunlarr yanında kendimi bi'tek burda iyi hissediyorum Yemin ederim sadeec burda. . arkaaşlarıma baktım ya benden çokk küçükler yada çok büyük yaşıtlarımı sürekli uzakta tutuyorum sevmiyorum onları sevemiyorum hadi şuraya gidelim diyecek kimsem yok İsTaNbUl da sıkılıyorum. . evet doğru elin gezmeye geldiği istanbul da sıkıntıdan patlıyorum çünkü yalnızım yalnızım ama neden? 4 gözzle bekliyorum telkinleri dinlemeyi artıkk yeppyeni biri olmak istiyorum tek umudum telkinlerrr. . ve siz. yüzünüzü görmesemde sesinizi duymasamda siz bana umut aşılıyorsunuz herşey için teşekkür ederim biliyorum umutlarımın kırılmayacağını biliyorum pes etmeyeceğimi ve biliyorum tekrardan yaşamaya başlayacağımı Allah'a emanet olun sizleri seviyorum :-) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü dinlenmek üzere gözlerimi kapatmak istiyorum. 2 3 gündür karşıma çıkmaya çalışıyor geçmişim ben ne yapıyorum? telkinlere başlayana karad gelen tüm yolları kapattım onlar da anlasınlar canıımmm gelmeyiversinler bikaç hafta blissy mutluyumm yaa rahatım çok şükür olumlu olmaya çalışıyorum bakıyorum ki eğer mutlu olabiliyorsam şu halimle kimbilir telkinlerden sonra neler olacak smil56 karamsarlığa kocamaann bi perde çekiyorum şu andan itibaren. . hayat güzel music45 herkese sevgiler k8908 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sabahtan beri mutluyum içimde bi mayhoşluk var bekleyip akşama yazacaktım herşeyi ama sabredemedim :-) bu sabah bir kuş üzerime hacetini yaptı eskiden yine ben derdim şimdi ne güzel beni seçti dedim :) mutluyum hayat güzel sizleri çoooookkmu çookkkk seviyoruum. n'olur kendinize iyi bakın hepinize sevgiler blissy |
Cevap: spestnaz ın günlüğü çokk sık kalbim ağrıyor son bikaç haftadır başladı neden bilmiyorum. umutsuzluğa saplanıyorum bir anda, mutluluk bir anda bırakıp gidiyor beni ve tek dayanağım olduğu halde hiç mi hiç acımıyor bana ve çok zor ayakda tutuyorum kendimi. kaybediyorum boşlukda herkes gülüyor yada bişeylerle uğraşıyorlar onlar normal mi? hayır, onlar herkesin yaptığını yapıyorlar. suçlayamam onları, çünkü monotonluğa ayak uydurmuşlar. bugün bi arkadaşım bana 'biz huzuru arıyoruz ve istesek de değişemeyiz' dedi. ben değişememekden korkuyorum. umutlarım yavaşça eriyor. nolur gitmeyin diyorum ama dinlemiyorlar beni duymuyorlar. . tüketmek istemiyorum umutlarımı, telkinlere olan umutlarımı çünkü güvendim ben onlara. . Bana dua edin, dua edin çünkü sizin desteğinize ihtiyacım var. tsunami gibi dalgalanıyorum, dua edin. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü normalde senede 3 5 defa gelen saçma sapan krizlerim var tamamen benim içimde olup biten şeyler dışarıya yansıyor ama farklı şekilde. son zamanlarda inanılmaz şekilde arttılar. yurtta kaldığım için telkinleri dinleyemiyorum bayramda eve gideceğim, o yüzden kendimi şartlandırdım bayram ve telkinler sonrası tamamen değişeceğim diye umutlandırıyorum diye. en ufak bir karamsarlıkda kendimi bu düşünceye ve bengusu nun yazdığı bu da benim hikayem bölümüne atıyorum. ilk paragrafı defalarca okudum ve inanmaya çalışdım kendimin de değişeceğine ama inanamıyorum yemin ederim çok istiyorum inanmak ama inanamıyorum siz bilirsiniz istemekle isteyememek arasındaki farkı. ben isteyemiyorum değişeceğime inanmak. bugüne kadar böyle yaşamayı öğrendim, herşey güzel iken o şeyin derinlerden gelip kurduğum kumdan kale yi yıkmasını izlemekle yetindim. sadece n'olur yıkma diyebildim. insanları hayal kırıklığına uğratdım. kendimi suçladım. hiç haketmeyenlerin kalbini kırdım. kendimi yalnızlığın kollarına attım. başkalarını kendimden uzaklaştırdım. kendimi hayattan uzaklaştırdım. en kötüsü ne, biliyor musunuz? bugüne kadar af kabul etmeyen 'hayat'a küsdüm. çok ağladım beni affet diye çok istedim yeniden yanına alsın beni diye ama olmadı. şimdi tek umudum telkinler. kim ne derse desin ama öyle. yinede inanamıyorum iyi olacağıma. yemin ederim inanmak istiyorum ama inanamıyorum. bide korkuyorum: ya etkili olmazsa! o 'ya' yı hayatımdan söküp atmak istiyorum ve başarabileceğimi biliyorum istediğimde ama isteyemiyorum. . hep gülmek istiyorum. kim ne derse desinler gülümsemek istiyorum. sevmek sevilmek istiyorum. bende insan olmak istiyorum, yerinde ve düzgün tepki vermek istiyorum. kimseden kaçmak istemiyorum artık. belki bunları söyleyerek başınızı ağrıtıyorum belkide sizi de umutsuzluğa sürüklüyorum ama n'olur affedin beni. siz affedin, siz destek verin ki başlangıç olsun. iyi geceler. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ne yaptım bilmiyorum ama bi anda içim açıldı. . düzenleyip değiştirmek istedim yukarıdaki mesajı ama vazgeçtim. sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooook seviyorum. . kendinize iyi bakın iyi geceler blissy |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bugün günüm süperrdi desem yerinde olur. saçma kuruntular içinde yüzdüğümü bir kez daha anladım. yarın anayasa sınavım var çarşamba ankara ya ailemin yanına gidiyorum İnşallah. her ne kadar ailemi özlemedim desem ve onlara her fırsatta bağırıp çağırsamda her ne kadar kendi üzerimdeki suçlamalarımı onların üzerine yükleyerek azaltmaya çalışsamda ben biliyorumki onları çoookk seviyorum ve biliyorum ki onlarda beni seviyor. bayramdan sonra değişmek üzere yola çıkıyorum şimdi. artıkk yepyeni bir enes düşlüyorum. yepyeni bir hayat yepyeni bir yaşam. . sizleri seviyorum, kendinize iyi bakın. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü merhaba bay günlük. . herşey iyiye doğru kayıyor çoooookk şükür. . saat 8 de ahmet özhan ın konferansı varmış. kim olduğunu bilmiyorum ama gideceğim. yarın ankara ya gidiyorum. gider gitmez telkinleri dinlemeye başlayacağım. büyüükkk birr merak ve sabırla bekliyorum olacakları. Tümm site sakinleri sizzleriiii çookkmu çokk seviyorumm. Allah'a emanet olun. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü canım seni ziyaret edeyim dedim.her şeyin iyiye doğru gitmesine sevindim.ahmet özhanı benim yerime de dinle sevgiyle mutlu olumlu pozitif kal |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Sevgili spestnaz şunu unutmaki dışarda gördüğün herşey bilinçaltında var olan öğrenilmiş ve duyularınla hissettiğin hologramlar.yani sen kendini bu gördüğün hayatı yaşadığın herşeyi ben yarattım demelisin. Çünkü yaşadığın herşeyi sen çektin hayatına beğenmiyorsan değiştirme hakkında var dostum bunun güveniyle yaşa... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
|
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü şimdi ankaradayım. çooookk merak ediyorum nasııllll ailemin bana gösterdiği sevgiyi bugüne kadar gözardı etmişim. . mutluluğu yanlış yerde arama tam manasıyla bu olsa gerek. . sizleri çooookkk seviyorum. kendinize iyi bakın. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü yaklaşık on dakika önce cuçluluk ve ego telkinlerine başladım. hayatt güzel desem yeri midir acaba yoksa ben mi kendimi inandırmaya çalışıyorum? kendimi inandırmaya çalışmasam hayat güzel olmaz değilmi? o zaman hayat güzel ve bizimle beraber mutluluk denen şey. taa ki biz pes edene kadar. ama ben biliyorum asla vazgeçmeyeceğimi. o zaman mutluyum blissy yaşamayı seviyorum annemi babamı kardeşimi(!) seviyorum xD sizleri seviyorum kucaklarr dolusu sevgiyle. . seviyorumm seviyorumm herkesi herşeyi seviyorumm sizleri çooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooookk seviyorumm sevincli ben ankatama m ama eminim siz anlarsınız sevgimi sizleri çokk seviyorummmmmblissyhappy6khkh56music45 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü en son buraya satırlar dolusu yazı yazdığımı hatırlıyorum bakıyorum ama bulamıyorum kardeşimle kavga ettiğimi hatırlıyor ve biliyorum ama neden ettiğimi hatırlayamıyorum yarım saat önce bi forum sitesine üye oldum adını hatırlayamıyorum sanırım erken bunama anlamlandıramıyorum hiçbir şeyi boş boş bakıyorum hayata düşünemiyorum kafamın içi boşalmış sanki mutluluk prensin elinden yere düşen mendil gibi süzülüyor benden aşağı doğru kayıyor ve prensesin onu alıp prense uzatmasını bekliyor işte burada bir terslik var ama kavrayamıyorum! ? ! |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spestnaz gunluklerini okuyorum ,umudunu yitirme o mutluluk dalgalalanmalari bendede var,kendi kendime oturdugum yerde gulmeye basladim |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü merhaba bay günlük. . nasılsınız? sizi boş mu vereyim? asıl ben nasılım, öyylemii! ben aynı işte gidip geliyorumm geçmiş gelecek şimdi arasında afedersiniz kütük gibiyim vurunca ses çıkıyor ama ne dediğini bilmiyorr. tamamen uyuşuğum babamın üzerimdeki beklentilerini bertaraf etmeye çalışıyorum. kalbimde var bi kırıklık. bilmiyorum ne olacağım gerçi kimse bilmiyor ama. . hatta sen bile bilmiyorsun bay günlükk xD eee si öyle bay günlükk insanların paraya taptıklarını gördükçe başkalarıyla alay etmek için binbir takla attıklarını gördükçe buraya gelip burdaki temiz kalpli mutlu mes'ud umutlu istediğine inanan insanları görme isteğim artıyor, bay günlük. . dün telkinlere başladım biliyormusun bay günlük. . şimmdi ego ve suçluluğu dinliyorumm. bana dua edin çünkü ihtiyacım varr heralde. . Kalın sağlıcakla, bay günlük. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü senı ızlıorum.............cok şeekrsin:) |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü |
Cevap: spestnaz ın günlüğü merhaba bayy günlüükk xD mutluyum varya inanamzasınız, mutluyum ve mutlu olduğum için de mutluyum. bayram olalı nerdeyse 2 gün geçti bize henüz kimse gelmedi geçen yıl böyle olsaydı kendi kendimi bitiriyor olurdum ama şimdi mutluyum, çünkü biliyorum onların kaçırdıklarını xD hayatt güzel, bay günlükk. anneme mutluluk, ego ve başkalarını önemsememe telkini dinletmeye karar verdim, tabii kadıncağızın bunların ne olduğundan haberi yokk ;-) o ney dinleyip rahatlayacağını sanıyor xD neyse bay günlük benn kaçtımm biraz stres atmam gerek :)) yaşamayı seviyorum Allah'a şükürler olsun :::::)))) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bugünn lise arkadaşları buluşma ayarlamış. gittim. gittim kendimi göstermek için, ben değiştim, diyebilmek için. biliyordum senin de geleceğini. biliyordum, o yüzden gittim. gittim çünkü seni özlemiştim. anlamazsın ama, anlayamazsın. seni sevmişdim tüm kalbimle. tümm kalbimle, o zaman nerede çekim yasası? quantum bana gıcık mı? seni görebilmek için geldim ben, sense yüzüme bile bakmadın. sarıldık belki ama ben kıyamadım senin kokunu içime çekmeye biter, diye. ama sen yüzüme bile bakmadın. senin hayat dolu olduğunu görmek, o mutlu halini görebilmek için bir ömür boyu, nelerimi vermem! tam gözyaşlarım bana küstü derken aramızı yaptın, teşekkür ederim. evet sana aşığım çünkü. . çünkü sü varmı yalvarırım söyle. aşığım işte. aşığım sırılsıklam. aşığım sana. anla beni n'olursun. sen uzaksın, ailem uzak, arkadaşlarım uzak. . nolur anla beni, en azından kulağın çınlasın ben seni anınca. insan ağlayınca içi açılır. içim açılınca sen daha bi büyüyorsun orada. seni duymamak için, unutmak için çırpınıyorum, ama olmuyor. olmuyor, neyleyim! şimdi biliyorum niye istanbuldayım. seni uzaktan daha iyi sevebilmek için. uzaktan daha iyi sevebilmek. gökyüzüne, dolunaya bakınca seni görebilmek için istanbuldayım. yıldızlar senin resmini çizsinler, diye istanbuldayım. ufukla sevişen deniz bana senin adını yazsın diye istanbuldayım. martılar senin adınla çığlık atsın, diye burdayım. seni sevdiğim için burdayım. özür dilerim, seni seviyorum. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sssanırım biraz fazlamı abatrmışım yada öyyle bişey işte. farkettimki günlerdir bu buluşmada onu görünce ne yapacağımı düşünüyormuşum, hiçbişey yapmadım. o benim yüzüme bakmadı ben onunla konuşmaya tenezzül bile etmedim. kendisi kaybeder diye düşünüyorum. aslında onuda benide tanıyan herkes kendisi kaybeder boşver dediler bana ama eski enes onnlara aldırmazzdı xD olaya bakınsanıza başkalarının dediği kötü şeyleri hemen kabul ediyorum ama iyi şeyleri gözardı ediyorum. çevremdeki herkes tam tersini yapıyor ve gayet mutlular. ben tersini yapıyorum ve gayet mutsuzum ;;))) çıkktım oradan ve buraya, sizlere geldim. sonnra the desert in günlüğüne takıldı gözüm: tamm 44 sayfa :)) ilk on sayfasını okudum, sonra gözüm ağrıdı onları yarın öbür gün okuyacağımm ::))) niye bilmem ama içime doğdu o mutlu olmayı hak ediyor ve eminim olacakk :)) aslında buradaki mutsuzum diyen herkes hak ediyor başka bi'yerde daha söylemiştim sanırım: buraya gelenler kenndi hakları olupta başkalarınca gaspedilen mutluluğu geri kazanmak için mücadele eden cengâverler dir. . tabii bence xD eee si bayy günlükk şimdi anlıyorum erken bunama nın fayydasını xD olumsuz o kadarr çookkk şeyy varki onları kafaya takmaktan vazgeçemediğim için önce onları kafama takıyorumm, sonnra da unutuyorumm ::))) haa dersleri biraz zor anlıyorumm hatta onlarıda unutuyorumm ;) ama hayatt güzel Allah:'a şükürr. sizleri seviyorum sayın hayatım değişti sakinnleri. . hepinize sarılldım, hissedinnn |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bua rada yukarıdaki yazı hiçde fena olmamışşş xD sizzleri seviyoruuumm |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bugünn sabahtan beri yüzümde heryeri dolaşan bi ağrı var. pelt olmuş durumdayı :)) özellikle gözlerimin arkası ağrıyor. neden bilmem ama kenndimi gereksiz hissediyorum. sanki arkamı dönüp uzaklaşsam hayattan kimse umursamazmış gibi. böyle düşünüyorum, sonra da kendi kendime insanları hiiiçç mi hiçç sevmiyorum diyorumm. sinirlerim bozuluyor, çıkarcılıklarından, umutsuzluklarından, kötülüklerinden, bencilliklerinden, düşüncesizliklerinden neffret ediyorum. . ama tümm bunları yaparken mutlu yumm. nasıl oluyor anlayamıyorumm. hiç bişeyi kafama takmıyorum. ilginç. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü geçmiş olsun hayata nasıl bakarsan öyle görürsün kendini sevmeye başladığın an değişmeye başlarsın sevgiyle mutlu kalıny789 |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 08:20 PM. |