![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü harika bırr sekıldee ılerlıyorsunn o zamnn onceee sorgulayacaksınkı duyduklarını parça parça yerine otutturabılesınnnnn...........yakında sorularının cvbınıda bulucaksınn...harıkaaa ılerlıyosunn dostummmm...gulmelısınnn..emınım cok yakısacakkk sana gulmekkk :) bol şanssss |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Belki de senden o kişilerin yardım istediği konular senin hayatında bir şeylerin farkındalığını yaşaman içindir veya o sorularla kendi hayatında iyiye giden şeyleri fark ediyorsundur. Gerisi de senin meşgul olmaman ve hayatında kendine daha çok zaman ayırman içindiry789 Hem de cevap vermemeleri, uzatmamaları sayesinde kafan şişmekten kurtuluyordur. Bunlar bana mesaj diye düşün, hmm de, bir farkındalık yaşa, farkındalığının farkına var, mutlu ol, geçsevincli Sorgulamak da iyidir, insanı yazarlığa kadar götürür hiç belli olmaz:D Sevgiler, iyi ki varsınsevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Yorumlarınız için teşekkür ediyorum, hepinize sevincli O kadarr iyi kalpli, o kadaaarr güzelsiniz kii. . Gerisini getiremedimm y789 Gerçekten de, bugün hayatımdaki büyük taşlardan birini yerine oturttum. . Yukarıdaki yazıyı yazarkenki sorgulama, buna neden oldu. . Şimdilik iyi oldu, gibi gözüküyor. . Ama bakıyorum daa, heyecanımı kaybettim. Sıradaki hedefim, 5 nisan da başlayacak olan vizelerimin canını okumak ve heyecanımı gittiği yerden geri getirmek olacak. Durgun, suskun biri olmak istemiyorum. Ama yok, böyle demiyorduk değil mi y789 Neşe dolu, mutluluktan uçan birisi olmak istiyoruuuuuuummmm music45music45music45 2 hafta önce biri yüzüme bakıp, bu çocuk her zaman gülüyor, demişti khkh56khkh56 O günlere geri dönmek istiyorum. Evet, tam olarak bunu seçiyorum. Mutlu olmayı seçiyorum. Sevinmeyi, hoplamayı, zıplamayı seçiyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmm happy6happy6happy6happy6happy6happy6 Dıştan gelen seslere kulak tıkamayı, içimdeki kötü seslere SUS!! diyerekten emir vermeyi ve bir daha günyüzüne çıkarmamayı seçiyoruuuuumm 956ks456E.G.O ya patronun kim olduğunu göstertmeyi seçiyorum. . Hepinizi seviyorum. Teşekkür ederim. . İyiki varsınız. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü antidepresan a başlayacağım. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü uzun zaman oldu yazmadığım. bugün ilaç yazdırmaya gittim. sıra aksamış. Tam 1 saat psikiyatrın kapısında bekledim. İçerdekiler çıktılar. Kapıyı çaldım, adımımı attım. Merhaba dedim. Doktor bana baktı ve sert bi sesle: Bu saatte hasta alamam!! dedi. Ama ben ne zamandır bekliyorum dedim. Zamanında gelseydin! dedi. nedendir, bilmem; gözlerim doldu. Rahatsız etmek istemezdim; kusuruma bakmayın, dedim ve çıktım. Sabah psikolog EFT uyguladı. Biraz rahatladığımı söyleyebilirim ama her yerimde yorgunluğumu hissedebiliyorum. Dermanım yok :P Sevgili İmported Angel in yazdıklarını, ilaçtan çektiklerini okudum ama öyle bir hale gelmiştim kii. . Anlatamam, size. Eminim yaşayanlarınız vardır. Dayanılamaz oluyor, bazen birçok şey. Tek çaarem ilaçmış gibi geldi,, annem vazgeçirdi. . Ben ne olacağım?? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
inan bana hiç bişi olmayacak ve en kısa sürede iyileşeceksin.ancak dr sana psikoz dedi de türü için ayrıntı vermedi mi? sonuçta pozitif bilimler okuyan biri olarak ve hala sağlık sektöründe bulunduğumdan sana net şunu söyleyebilirim psikiatri çok ilerlemiş durumda.ilaç kullanmanın iyileşeme sürecini hızlandıracağı kesin.bu tip hastalıkların sinir sistemimizdeki nörotransmitter madde eksiklikleri;yada beyindeki ileti sisteminde ki eksikliklerden kaynaklandığını nasılsa biliyoruz.sende bir an önce psikiatristini dinleyip tedavine başlayacaksın ve bizlerde sana destek olucaz .böylece hemen iyileşecek ve geleceğe daha güzel bakacaksın. iyi ki varsın. lütfen canını sıkma ve yolunda ilerlemeye devam et. sevgiyle kal tüm iyilikler üstüne olsun |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Teşekkürler, dua edin. . İhtiyacım var. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü geçmiş olsun dualarımız seninle |
Cevap: spestnaz ın günlüğü skan67 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
hala neden bu gel gıtı yasayarak kendıne ezıyet edıyosunkıııı....bak hala kararrını verememıssınn...zaten 4 aydan 4 aya ılac yazdırmaya gıdeceksınn oda sorun degıll... bak ılaçlarını kullanmaya busekılde kararsızlıkla baslarsan olmaz zaaten cunku genelde bole oldugunda bı sure sonra bırakıyolar faydası olmuyor dıeee....dusun tekrar karar verrr bak bu ılaclar senı destekleyecek ..sana cok buyuk yardımcı olacak ...tabıkı sunuda bılıorummm antıdepresanların getısıde var goturusude..ama unutmakı getırdıklerının yanında goturduklrı nekıı... tek korkum ne bılıomusun eger bıran once kararını vermezsen durum dahada cıddı olabılır ve o zamn kullandıgın ılacların adı majordepresan olurr..bu ınan bana daha kotuuu...sımdı basladıgında zatenn cok dusuk dozla baslayacaksınnn.....lutfen bı kez daha dusun! O0 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü dostum ilaca filan ihtiyacın yok senin.. belki biraz dinlenmeye ihtiyacın vardır ne dersin.. herşeyi bırak tüm düşnceleri kendinle olmanın tadını çıkarmaya çalış bi süre inan bana iyi gelicek.. seni seviyoruz.. herzman yanındayız.. hoşçakal |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Ben aralik ayindan beri ilac kullaniyorum 3 ilac degistirdim ,cok zorlandim ve sabrettim .Kendime soz verdim yarim birakmayacaktim bu sefer .Su anda cok iyiyim ,hep pozitif dusunuyorum .Tembellik ,erteleme ,cok uyumak sorunlarim ortadan kalkti .Ilac tedavisi herkeste ayni etkiyi gosteriyor ,kullanan arkadaslarim var cevremde .Benim kullandigim ilac arkadasima iyi gelmedi ,hemen degistirdi .Gerekiyorsa bence hemen baslamalisin .Sevgiler |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Ben de 3 nisanda başladım Deryâ ablacıım,, yan etkisi olmadı şükür :) Artık daha iyiyim. Neden daha önce başlamadım diye pişman oluyorum neredeyse :D Zaten sorunumun hormonsal olduğu da anlaşıldı, doktor da sağolsun işinin ehli olunca. . Şimdi her şey daha güzell sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ewwt bak gorr cok daha ıı olcaksınn dostum |
Cevap: spestnaz ın günlüğü İnşallah. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Banada tavsiye edin benimde ihtiyacım var hangi tür antidepresan bende var birkaçtane ama etki etmedi okdr |
Cevap: spestnaz ın günlüğü onu biz değil doktorun tavsiye etmesi lazım :) aman haa, sakın kendi başına almayasın hap?? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Yarıyosa alırım denemekten korkmam risk almayı severim :D nasıl bi ilaç bunlar anlat bende kullandığım ilaçları söylerim sosyal fobi için vermişti psiko bana |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ben söylemem. . çünkü her ilaç her insana farklı etki yapıyor. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü devlet sırrımı bu abicim ,sen kullandığın hapları söyliceksin bende araştırma yapıcam sonra içicem bilinçli insanlarız hepimiz yapma böle:D |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sen risk alabilirsin belki ama ben senin adına risk alamam :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Özelden söyle bari ya yardımcı olacağına kötülük ediyorsun yakışıyormu sana :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ya ben sana en büyük yardımcılığı yapıyimm :) Buraya tıkla ve izle: BURAYAA Sen bakk bu nasıl işine yarıycak sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sinirlerim bozulur daha çok ,bende gülerdim bebekken herşeye gerçi iyi hoş şimdide gülüyoruz herşeye :D |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hayat güzel yaa sevincli gülmeden yaşanır mıııı ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü 2 3 gündür kendimi bilgisayarın başına monte etmiştim; ancak gözlerimi kapatamayınca, kirpiklerimi yerinden oynatamayınca anladım işin ciddiyetini :D Ama yine de kalkamıyordum. Kitap okuma dışarı çıkmak, gazete okumak, TV izlemek, top oynamak. . . Aklınıza ne gelirse, bilgisayardan başka hiçbir şey yapmak istemiyordum. Ta ki annem seslenip camdan bak ne var diyene kadar. Dışarı baktım, bi tüy yumağı uçup duruyor :D Küçük bi köpeciiiiiikkk :) İhtiyacım vardı, o da sağolsun geldi :) Attım kendimi dışarı, okşadım, okşadım, okşadım. Küçük bi top bulduk, oynadık. Sevdim, sevindi :D Zıpladı, sıçradııı :) içim öyle ısındı ki, herşeyden sıyrılıp o an sadece onunla ben varolduk. Oyun oynadık :) Hiç düşünmemiştim bi köpeğin bu kadar etki edebileceğini ama ediyormuş :D Çok tatlı birşey ya, herkese tavsiye ediyorum. Tutup öpesi geliyor insanın. Öpe öpe bitiresi geliyoooooorrr sevincli Hadi kalın sağlıcakla ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü oooo neguzelmısss merakk ettım dogrusuu |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Taarihin tozlu sayfalarına gömüşüp kalmaktan kurtarıyorum, seni günlükcüğüm ;) Biliyorum, her zaman sorunlardan bahsetmek kimsenin hoşuna gitmiyor ama bunlarla yaşamak, hele nasıl kurtulacağını bilememek daha kötü bir durum. O yüzden elimden geldiğince somut örneklerle bir şey sormak istiyorum. Sabırdan bahsetmek istiyorum. Yazıları okumaya sabredemiyorum. Bu siteyi hepimiz biliyoruz, harika paylaşımlar yapılıyor ama ben bunların çoğunu okuyamıyorum ki neler kaçırdığımı siz düşünün artık. Birçok şeyi düşünerek değiştirebileceğime inanıyorum ama düşüncelerim öyle saçma şeylere yoğunlaşıyor ki istediklerime odaklanamıyorum. Hayatımdaki herşeyi kontrol etmek istiyorum ama hiçbir şeyi kontrol edemiyorum. Şikayet edebilirim, ama çözüme de odaklanabilirim. Ben çözüme odaklanmayı seçiyorum. Sizden isteğim, eğer bilen varsa bana bi yol göstersin, ben arkasını getiririm. Teşekkür ederim, iyi ki varsınız... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sevgili günlüğüm seni seviyorum, hayatımdeğişti ailemi seviyorum.. Tamam, belki bir sürü hatalar yaptım, belki eskilerden çok az insan kaldı ama her şeye rağmen içime huzur veriyor bu site. Bak yaa, yazacak birşey bulamıyorum ;)) Hayata yeniden başlamanın mümkün olmadığını anladım. Geçmiş biz onu bırakmadığımız sürece peşimizden ayrılmıyor ve ne yazık ki ondan kurtulmanın yolu genellikle profesyonellerin elinden geçiyor. gülmek bana çok yakın, biliyorum ve hep gülmeyi seçiyorum. İçten yaşamayı, içimden geldiği gibi yaşamayı seçiyorum. Pes etmiyorum, herşeyin daha da güzele gideceğini biliyorum. Düştüğüm bataklıktan çıkabileceğimi biliyorum. Umutla yeniden, yeniden varoluyorum. Deriin nefesler alıyorum ve her daim yeniden varoluyorum... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bir sene önce bana herkes ilaçlardan vazgeçmememi, hiç başlamamamı söylemişti ama ben inat ettim. Halbuki pek inatçı değilimdir, o an inatlaşasın tuttu ve kendi kararımla ilaçlara başladım. Mutlu muyum? Hayır. Pişman mıyım? Evet. Hatta daha da ileri, doğduğuma pişmanım desem yeridir. Ama umutsuzluğa yer yook, telkinlerimiz yanıbaşımızda. Hayatımdeğişti ailemiz bi omzumuzda, mutluluk açıkhavada karşımızda. Hayat güzel, günler güzel. Herşey daha da güzel olacak. Artık başkaları için değil, kendimiz için birşeyler yapma zamanı. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hayırdır dostumm ne olduki pişman oldun bu kadarr .ilaçlara başlayalı bir yıl olduysann vede hala devam ediyosann ne güzel iştee.depresyon kişinin kendisini tedavi etmesiyle çözülcek bişeyy olsaydı akıl hastaneleri olmazz sadeceeeee polikiliniklerr olurdu. o sana ilaca başlama başlama diyenler sana destek olabilceklermiydiiiii ? karamsarlıga yer yokkkkk ...sen ilaçları kullanmıyormussun gibiii kendini mutrlu edipp tedavi etmeye bakk .... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü ben kafama koydum ilaçları bırakacağım. en doğal ihtiyaçlarımdan biri olan ağlamayı sağlayamıyorum :S içimden geldiği gibi gülemiyorum. mutlu olamıyorum, kızamıyorum, sevinemiyorum, yaşayamıyorum. yarı yaşam neymiş anladım. Artık bıktım desem yeridir. Şu günlüğün ilk sayfalarına bir bak. Ben o günlere geri dönmek istiyorum işte ve bunu her ne pahasına olursa olsun sağlayacağım, kendime söz verdim. Eğer kendi gözümde en ufak değerim varsa bunu yapacağım. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bayy günlüük, hayatımın karanlıkta kalmış olan 10. ayından sana merhabalarımı sunuyorum. Şu an otobüsteyim, umarım reklam olmaz pamukkale seyahatle gidiyorum. Memnunum. Mutlu sayılırım. İlaçları bırakacağım. Hele bir deee ne var bakın bakayım burayaa :D :D Bundan yaklaşık 2200 sene önce Kartaca Komutanı Hannibal büyük bir ordu ile Romalılara saldırdı. Romalılar çok büyük kayıplar vererek Kartaca'lıları püskürttü. Büyük felaketten kurtulabilen Roma'lıların ünlü senatörü Marcus Cato o günden sonra her konuşmasının sonunda ''Kartaca yıkılmalıdır'' "Carthago delenda est" sözünü ekledi ve Kartaca yıkıldı. Ben de bugün egosunun kendisine saldırısından ağır yararlar almış olarak çıkan birisi olaraktan Kartaca yıkılmalıdır sözünü Ego Yokolmalıdır olarak ödünç alıyorum ve günlüğüme yazdığım her yazıyı Ego Yokolmalıdır diye bitireceğimi söylemekten gurur duyuyoruum sevincli Hayat güzel. İyi ki varsınız sizi çooookk seviyorum. Ego Yokolmalıdır. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Sanırım yine bir şeyler karalamaya başlayacağım :)) kimyasalları postaladığıma göre; kendime kavuştuğuma göre; buna hiç bi engel yok :)) |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:25 AM. |