![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü dostum.. yanındayız herzaman.. şükretmeye çalış.. tanrının sana bahşettiği herşey için.. tüm bu sıkıntılar için bile.. çünkü yaşamın değerini sıkıntılar olmasydı bilemezdik.. şükret.. ve diyorum ki... Yıkıldığın heran Yokolmadığına Şükret Kalk aynalara Bak.. Yorulduun heran Kolay ölümdeN vazgeç Kalk gökYüzüne Bak.. yüreğine güneş koy, yüreğine bulut koy, yüreğine yıldız koy, yola devam!!... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
bir insan diğer bir insanı eleştirebilir bu gayet doğal birşey..ancak eleştirinin dozu aşılırsa ve karşıdakinin sınırını geçicek şekilde yapılırsa işte o zaman eleştiri yapılan kişi rahatsız oluyor..senin durumun da bundan ibaret ve bu konuda yerden göğe haklısın.. malesef bazı insanlar var ki onlar sanki dostunmuş numarası yapan düşmanlar olabiliyorlar..."ben senin iyiliğin için söylüyorum" veya " dost acı söyler" tarzı şeylerin arkasına sığınarak çaktırmadan senin cesaretini kırmak isteyen kişiler olmaları muhtemel...çünkü gerçek bir dost karşısındaki kişinin iyi yönlerini ona hatırlatır ve bu duyguyu pekiştirir..eleştireceği birşey varsa da bunu karşı tarafın sınırını geçmeden onu rahatsız etmeden yapar...ama yukarıdaki bahsettiğim dost gibi görünen düşman kişiler..senin iyiliğine söylüyormuş gibi yaparak kendi egolarını tatmin etmeye çalışıyorlar başka birşey değil....sana akıl vermiş olarak kendisinin senden daha üstün olduğu hissini yaratmaya çalışıyorlar...o yüzden sınırını geçerek eleştiri yapanlar kim olursa olsun onları dost olarak kabul etme lütfen...ne kadar iyiliğin için söylüyorum dese de sınırlarını korumaya devam et..."iyiliğini düşünüyorum" ifadelerine takılıp sınırlarını korumaktan vazgeçme...dost maskesi ardına gizlenip seni üzmekten zevk alıyor da olabilirler..bunu bilemezsin...dost dediğin insanı yüreklendirir cesaretini kırmaz.. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü psikiyatra gittim, binaya girdim. İlk 5 dakika kimse birşey sormadı, bende sormadım. Öyyle gezdimm :P sonra birine sordum, doktoru. Odasını gösterdi, kapıyı çaldım; yoktu. Bekle dediler. 15 20 dakika kapısındaki koltuklara oturup kitap okudum. Gelmedi. Tamm o anlardaa, bi http://www.resimli.net/data/media/13...ldrm_resmi.jpg çaktı aklımdaa sevincli kolay kolay pes etmemem gerktiği. . Her ne olursa olsunn, daha kötüsü vardı ve benim olmam gereken yer orası değildi. Sevk eden doktorun yazdığı kağıdı avucumda sıkıştırdımm, dışarı çıktımm. kağıdı çöpe attım ve geri döndüm yurda. Bugünüm dönüm noktası oldu. Artık yok, eskisi gibi. Kazandığım tecrübeydi, sadece yaşadığım bugün. eveet, gelelimm son noktaya y789 yanımdaydınız. Yalnızım derken sizler, ailem. . yanımdaydınızz guitar hepinize minnettarım. Seviyorum, sizleri. Kalbimde yer ettiniz blissy sizin gibi güzell insanlarla tanışmakk, herşeye rağmen sizin avrlığınızı bilmek beni umutlandırıyor happy6 happy6 sevgili dostlarımm, hepinize teşekkürlerimi sunuyoruuumm cilgin897 enn güzel şeyler sizinle olsunn :) sizleri çooookk seviyorumm :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü seni yürekten tebrik ediyorum canım sevinclisevincli gerçekten takdir edilesi bir karar vermişsin..içindeki sesi dinlemişsin ne güzel blissy bu durumda olan çoğu insan "oraya kadar geldim artık beklemeye mecburum geri dönemem" diye düşünür ve doktoru beklerdi.. yani tabi ki psikiyatrist ihtiyaç duyulan durumlar da olabilir.. ama ben senin durumunu psikiyatriste gidecek kadar olmadığını düşünüyorum...dünyada öyle psikolojik rahatsızlıklar var ki bizim yaşadıklarımız onların yanında "sadece bir can sıkıntısıymış gibi" kalır.. zamanında ben de psikiyatriste gitme girişiminde bulundum ve kafamı bomboş hale getiren sersem eden, beni benlikten çıkaran ilaçlar dayadı bünyeme...1 ay sonra ilaçları a bıraktım bir daha da gitmedim..ve yarıda kestiğim için vazgeçtiğim için hiç de pişman olmadım...üstünden 1 sene geçti ve hala pişman değilim..devam etseydim o ilaçları hala içiyor olacaktım ve bir doktorun boyunduruğunda hayatımı sürdürecektim.. doğru olanı yapmışsın..harikasın....iyiki varsın y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü beyni etkiliyor diyecektim düzelttim :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü fiuuuyytt. . nerden dönmüşüm yaa ::) bi daha kapısından geçmem psikiyatrın İnşallah kimse geçmez sevincli İnşallah gerçeknen hafiftir, durumum :) hafif yaa :) hatta kötü birşey yok ki :) gökyüzü massmavi, güneşş altınn sarısıı herşey çookk güzell :) ahh, birde verilen sözler tutulsaa :P |
Herşey çok güzel oluyor arada bir yoklayan karanlığa yüz verme .. |
|
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Resmenn tarihin tozlu sayfalarına karışmak üzreymiş günlüğümm sevincli Durr!! Gitme! Daha karpuz keseceeeeeeezz guitar http://www.hitresim.com/upload/Karpu...0bebek-680.jpg bide özdeyiş uyduralımm. . Yazın bunu tarihee!! her kesilen karpuz afiyetle yenmek içindir khkh56khkh56 26 Şubat Cuma, 20:23 te yazıldıı y789 yazanı belli değil actionsmile neye saçmalamaya başladıysam anlayın ki mutluluktan uçuyorum demektir. . Aslında şu an burda olmayıp tekrar yapıyor olmam lazımm khkh56 Ama düzene karşıyım ben naparsınız khkh56 Elden geldiği kadar, canıım :) Fazla sıkmaya gerek yok heraldee blissy İki gündür bi uyku bastırmıştı kii. . Enn son, Dün gece yatağa attığımı hatırlıyorum kendimi y789 Sabah bi kalktımm. . 11 i 20 geçiyor sevincli Az kalsın derse gecikiyordumm derty Kulaklığımı Ödün(ç)aldılar telkin dinleyemiyorum khkh56 khkh56 ama ben bilirim işimii guitar Sıkı duruun, geliyorumm yrl78Hiçbişey beni tutamaaaaaaazzbisiklet 3 gün önce direksiyon eğitimim var; geçtim koltuğa herşey çooook güzel iyi mutluyuz hani sürüyorum da arabayı. . Hatta hocanın gözüne girdim. Sen gel, devam et dedi. Bildiğiniz trafikteyim. O güne kadar hayatında sadece tencere kapağı sürmüş olan ben araba sürüyorum khkh56khkh56 Ama öyyle böyle değil. Bastım. 30. . Yetmeeezz. 45. . Olur mu hiiiçç!! 40 a çıktımm. . Bi yerde ışık vardı, hoca kenarıyı gösterdi. Işıkta dur, 100 metre ilerde dur. Kırmızıda durdum. . Yeşil yandıı; Öndeki araba gittii. . O an naptıyusamm; debriyajdan biraz hızlı çekmişim ayağımı khkh56khkh56 araba durduu khkh56 Hocanın bi bakışı vardı banaa; İçten içe adam ulan seni benn. . diyordu resmenn khkh56 Allahtan ki son dersimdi haa smil56 Ama kavradım bayağıı khkh56 Sorun yok gibi :) Pöhh bee :) Çok uzattımm :) susuyim barii y789 Kendinize iyi bakınn :) Sizleri, 'Hepiniz'ii çoooookk mu çoooooookk seviyoruuuumm sevincli İyiki varsınııııızzz dertydertyt678actionsmilesevincliguitarmusic45khkh 56smil56blissy |
bol mutlu günler diliorum ..biz de seni çok seviyoruz..iyi ki varsın.. Allah a emanet oly789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü merhaba arkadaşım actionsmile ben de merak etmeye başlamıştım niye artık günlüğüne yazmıyorsun diye dusun2 belki özel nedeni vardır diye de soramadım....neyse...seni tekrar günlüğünde görmek çok güzelhappy6 alıştırmışsın bizleri smil56 ufak aksilikleri komediye vurabilme özelliğin çok hoşuma gidiyor bunu da söylemeden edemiycem sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spest nerelerdesin. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü k8908Şu aaaann, ne desemm booooooşş sevincli haftaya bein bekleyenn süppeeerr bi habere kucak açarak başladııımm blissy yookk, kucak falan açmadııımm y789 direkk kucağına atladımm khkh56khkh56 Üstümden nasıııııll bi yük kalktı anlatamaaaaamm uy897 oh bee!! Ehliyet sınavını geçtiiiimm :P trafik 94 motor 80 ilkyardım 70 khkh56khkh56 ilkyardımdan şüpeliydiiiimm smil56 onu geçtiiimm :) Şükürler olsun Rabb'imee :) Zaaaaa!! Katrina kasırgası gelse de keyfimi bozamaaaaaaaazz y789y789 'PaShA' larr gibiyiiiimm sevinclisevincli Büyük konuşmıyim gene dee :P:P Umudumu hiiiiçç kaybetmediiimm :) :) :) Hepinizi çoooookk seviyoruuuuumm sevincli Mutluyuuuuummm ::) Ohh bee :) happy6happy6happy6happy6y789y789sevinclisevinclism il56smil56 Bayram ilan ediyorum bugünüü blissy Herşeyi, herkesi çooook seviyoruum :) Hitleri bilee khkh56khkh56 iyiki varsınıııızz :) Sizleri çoookk seviyoruuumm happy6gulensmileymusic45y789smil56sevincliguitarbl issyk8908uy897 |
|
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Deriiiinn bi nefess alıyoruuz, Herşeyy daha da güzele gidiyooorr :) Bugün biraz anlayışsızdımm :) Sanırım istemeden bi kalp kırdımm ooo67 Pişmanım ama ne biliyimm hy789 Son 2 3 gündür çoooookk yorgunum. Bazı arkadaşlarım 'ot'luklarını tasdiklediler khkh56khkh56 Onları başımdan defetmeye çalışıyorum guitar Haliyle yoruyor. . Hiçbirini kırmadan uzaklaştırmak o kadaaaarr zor kii. . Her anı düşünerekten hareket etmek eskisinden daha fazla yoruyor y789 Sanırım ailemden uzak oluşum ve almam gereken sorumlulukların srttığının işareti bunlar :) Amaaaaaann sevincli Biraz bekleyelim bakalım :) Nolacakk :) Şu an bildiğim tek şey varsaa; herşeyin her an daha da güzele gideceğii blissy Evett bi anda mutluluk doluyor içimizee :) Hissediiin :) Kalbinizdenn yuakrı doğru gidiyooor :) Koyverin gitsinn khkh56khkh56 Hissederek çıkarın yukarı doğruu :) Herşey gönlünüzce olsun. Sizleri seviyorum :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto...-main_Full.jpg Tebrik ederim dostum happy6dertydertydertydertyk8908k8908k8908k8908 |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü http://resimbulmaca.com/orj/cifte-ku...karsi-1609.jpg 1 2 Haftadır Mantıku't Tayr ı okuyorum. 4 gün önce odadayken camda birşeyler farkettim. Bi baktım, güvercinin biri camda duruyor khkh56khkh56 Pek de tatlı birşeydi. Geçtim önüne, kıpırdamadan izledim. Sonra dayanamadım, resmini çektimm y789 Tam yakaladım karedee, uçtu gitti. Ertesi gün yine aynı saatte, yine kıpırtılar sezdim. Bi baktım yine orada. İzlemeye başladım yine. Biraz kıpırdadım; uzaklaştı. Biraz öteye gitti. Bi işim vardı, onunla uğraşırken bir ses duydum. Cama baktım, başka bi güvercin gelmiş,sessizce izliyor gibiydi benii y789 Sonra ikisi de uçup gittiler. Tam 2 gün önce, Camdan sesler geliyor; Guukguruguukkuuguu!! Gurukkuruuugukkuuu!! Noluyoruz yaa, dedim. Camdan baktım, çaktırmadan. . Bizimkiler yine oradaa y789y789 Erkek olan şişmiş, dişisine kur yapıyor khkh56khkh56 Bi görseydinizz!! Evlendirme memuru olsam nikâh kıyardım oracıktaa blissy Neyse; bi baktım dişi olan dönmeye başladı. Naz yapıyor y789 O uzaklaştıkça erkeği takip ediyor. Ama fazla uzağa gitmiyor dişi khkh56khkh56 Neyse, öyle gittiler bi 15 20 metre, derken. . 3. bi güvercin geldi y789 Ben dikkatle izliyorum, dişi olan 3. güvercine öyyle bi gaga attı ki, doğduğuna doğacağına pişman oldu, sanırsamm khkh56khkh56 Sonnra uçtu gitti, erkek olan da peşindenn sevincli Umarımm, mutlu sonla bitmiştir happy6 5 6 gündür bilinçaltısal saçmalıklarla uğraşıyorum (o ne demekse). Yoruyor, haliyle partysmiley Sanırım, toparladım kendimi. Bugün yaklaşık 20 dakika önnce SecreT i aldım. Başlamalıyııımm sevincli Fazla diyecek birşeyim de yokk aslında ::) Huzur, Mutluluk ve Sabır hepimizle olsun actionsmile Kendinize iyi bakın, sizleri seviyorum ::) |
vay be...gözünün önünde canlı yayın olarak pembe dizi izlemişsin sevinclisevinclisevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Yaa ::) Ama çok güzeldiler Vallahaa sevincli Kekşe gene gelseler :P |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Dünüm gibiyimm :P Bir şekilde hevesten ibaret olan isteklerimi uzun vadede gerçekleşecek olan ama uzuuuunn süren bi mutlulukla beni kuşatacak olan bi şekle sokmam lazım. Yani kısaca, istediğimi geröekten bilerek istemem lazım. Diyaframa almaya başladığım nefesle kendimi bu hale biraz yaklaştırmış gibiyimm ::) Secret i okumaya devam ediyorum, her ne kadar 1 haftada ancak 30 sayfa okuyabilsem dee :P İşe yarıyor ama :) Yastığımın altına koyup uyuyorum. . Geçenlerde bi rüyamı hatırladım, isimler kaldı aklımda. Bir de yer: Bi çocuk vardı; Adı Büret miş, Göztepe Körfezinde oturuyormuş. . Anlamlandıramadım :P Ayrıntılar tamamen çıktı aklımdan. Hayata dair; Direksiyon sınavımdan kaldım :) sanırım böyle olması gerekiyordu. Arkadaki hoca olacak adamlar o kadaaaarr suratsızdılar kii .. Arabadan inip gitmemek için zor tuttum kendimi. Moralim bozuldu, heycanlanınca daaa. . Herşey mahfoldu :P Bi dahasına canlarını okuyacam amaa :) Benden şimdilik bu kadarr :) Biraz mutluulk depolamam lazıııımm :) İyiki varsınız, hepp mutlu kalın. . |
|
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Taraamm traramaaaaammmamm ::) Ne güzel gün değil mii y789 Herşeyy, herkess çoookk güzell :) Bommba gibiyiiiiiimmm sevincli Kimse moralimi bozamaaazz, sanırım :P music45music45 Ohh bee!! Şükürler olsun, Rabb'imee :) İçimm huzuuuuuurr doluu y789 cilgin8978977 Fiuuuyt :P:P:P Herşeyy çooookk gzüeeeelll ::) sevincliguitar Diyecek bişey bulamıyorum khkh56khkh56 SAdece mutluluğumu paylaşmak istediiiimm blissyblissy İyiki varsınııızz :) Hepinizi seviyoruuuuumm hpm2 |
HoşGeldiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnpartysmiley |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Ufak bi problemim var yardım istiyorum herkesten. Dikkat dağınıklığı. Toplayamıyorum dikkatimi. Aklımda kalmıyor dersler. Bi kitap okuyordum, bi baktım sona gelmişim. Açtım orta sayfaları bi baktım, buraları okumamıştım dedim. Gerçekten de okumamışım, atlamışım. Nasıl becerdim bilmiyorum ama yaklaşık 300 sayfayı okudum sanıp atlamışım. Bugün derste bunalıma giriyordum :P Vakit geçmek bilmedi. Ne yapsam konsantre olamadım. Okuduklarımı çok çabuk unutuyorum. Resmen çıkıp gidiyor aklımdan. Bu neden böyle oluyor?? Düzelmem için napmalıyım??? Psikologdan randevu aldım haftaya bugüne ama 7 gün çok fazla. Birşeyler yapmam lazım. Her türlü öneriye açığım, yeter ki öneri olsun. Şimdiden teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Benim aklım başka yerde olduğunda öyle oluyordu. Belki aklın başka yerde bul bakalım nerde?? Aşık mısın yoksadl67smil56 Ya da severek yapmıyosun?? Aynı derse biriyle çalışsan faydası olur. Kendine ödül koyabilirsin. Sevdiğin bişeyle ara verebilirsin. Şimdilik bunlar geldi aklıma :))) Herşey çok güzelll ve artarak devam ediyor Canını sıkma anlaştık mı :)))) İyi ki varsın iyi ki varızzzz ;))) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü :P aşık falan değilim :) not tutmaya çalışıyorum ama hocayı takip edemiyorum. Fırtına gibi esiyor ::) Her 5 dakikada bir ödül veriyorum kendime ama çalıştığımda kafama sokamıyorum dersleri :P Çok yoruluyorum dinlerken hocayı. bi dersten kaldım, birinden daha kalmamam lazım. Ama anlayamıyorum ki. Bi bakıyorum kafamdan SSCB nin füzeleri geçiyor :P Diğer tarafta Martin Luther King vaaz veriyor ::) öte yanda Kıbrıs çıkarmasıı. . Hayal gücüm kuvvetli tamam ama bu çok fazla sanırsamm :) Enn iyi ihtimalle kafamı sıraya koyuyorumm :) Ama canım sıkkın değil :P Hanii, dersler tehlikede olmasa umursayacağım da yokk. . Ama ne bileyim. İnsan ister istemez korkuyor :) Çoookk azla şeyler düşlüyorum. Vallaha bi dersten daha kalmamam lazımm ::) Doktor antidepresan yazmaya çalıştı yazdırtmadımm :P beyaz reçete bu, hafif ilaç dedi ama dinlemedim. Psikoloğa sevkettirdim. Haftaya bugüne gün verdi. Bakalım o ne diyecekk. Hımm, bide depresyondaymışımm. . Psikiyatr sende psikoz başlangıcı var dedi :P Bende ona; odanızdaki çiçekler çok güzelmiş dedim :P Ne alakası varsa :):) Sanırım bu da gösteriyor dikkat dağınıklığınıı ::) ama çok yoruldum yahuu ?? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü konsantrasyon artıran largo müzikler paylaşılmış onları dinleyiin. |
Bana bak topla dikkatini psikoz falan değilsinyu89 kafanı kırdırtma banasmil56 bişeyin yok senin kendine gel89778977 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Bir deneyeyim ::) Ama ne bileyim, normalde bi okuyunca aklımda kalır bu, diyorum. 3 4 kez okuyorum uçup gidiyor :P |
|
Sonuçta herşey zihinde biter. Herşeyin de çözümü vardır. Canını sıkma belkim de yorgunluktandır. Haftayı bekle bakalım ne diyecek. Mutlu kalll :)) İyi ki varsın iyi ki varızzz ;))) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü İnşallah yorgunluktandır :) Doktor birşey demedi. Psikologa gönder dedim tamam dedi. Antidepresan verecekti istemedim. Bakalım, İnşallah düzelir yaa. Dua edinn ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü antı depresan baslamalısın benceeee .....kım ne derse desınn ınan bana senın ıcın dogru olann bu olurrrr....bakalım 1 hafta gecsın dedıgın gıbııı |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Ne diyeceğimi bilmiyorum. Sadece yazmak için yazıyorum. . Artık günlüğüme yazacak birşeyim kalmadı ama yazmak istiyorum bir yandan. . SF yi yendim. Alt edebildim, sonunda. . Kesin konuşuyorum çünkü görüyorum kendimdeki farkı. . Ama hâlâ mutlu değilim. Mutluluk nedir ki?? Bilmiyorum. Bilmek de istemiyorum. Uzaklara gitmek istiyorum. . Çoooooookk uzaklara. . Ama gidemiyorum :P Merak ediyorum; acaba zamanı kim icad etmiş. . Zaman icad edilmeseymiş biz nasıl bilecekmişiz kaç yıl yaşadığımızı?? Yada, yılın ne olduğunu bilebilecekmiymişiz?? Zaman yokken biz varmıymışız yok muymuşuz, ne farkı varmış?? Biz kimmişiz acaba?? Neymişiz biz?? Neredeymişiz?? Varmıymışız, yokmuymuşuz. Geliyormuymuşuz, gidiyormuymuşuz. . Yorgunmuşuz. Suskunmuşuz. . Dinmiş bir fırtınaymışız. . Ne farkedermiş?? Boş boş bakan gözlerle yaşamak yad yaşamamak neler hissettirirmiş?? Neler duyamazmış? Niye böyleymişiz?? İnsanoğlu niye böyle? Belki de neden diye sormayı bıraktığımızda cevabı bulurmuymuşuz?? Rahat nefesi belki de o zaman alırız, değil mi?? Neyse, gelelim asıl meseleye. . Gelip yardım istiyorlar. . Bende yardım etmeye çalışıyorum. Gerek konuya yazdığım yazılarla, gerek PM ile. Ama gelin görün ki ne cevap geliyor, ne de başka birşey. Tabii, geri dönenler de var ama diğerlerinin umursamazlığı, karşılık vermeyişleri, sorunlarını kafalarında büyütmeleri, hatta Afrika'daki insanların açlık sorunundan daha büyükmüş gibi görmeleri garip hatta saçma değil mi?? Tamam, herkesin dünyası kendi içinde, ama bu kadarı da fazla değil mi?? Tam olaraakk, bu durum benim zoruma gidiyor. . Aklım ermiyor :P Neden?? |
bir çaba. Böyle başlıyor. Bu seni rahatsız etmesin sevindirsin ama isyan etme; çünkü bu duygu değişiyor zamanla. Bazen akışına bırakmak gerekiyor sanki... Bence.... Umarım anlatabildim.... Gün gelecek-çoookkk yakın eminim- kendimizden emin mutlu bireyler olacağız Gün BUGÜN ;))) Umarım anlatabildim :))) |
seni kutlarım dostum sevinclisevincli demek sf yi yendin ha... ? yaşasın happy6happy6happy6 işte buna zıplanır happy6 bence bu sorgulamaların asla kötü şeyler değil....eskiden ne diyorduk hatırlıyormusun ? sosyal fobi üzerine konuşurken " çitin öte yanına geçmek" ten bahsetmiştik hatırlarsan....evet sen şimdi çitin öteki yanına geçtin ve bu sorgulamaların ondan kaynaklanıyor...çünkü çitin öbür yanınından herşeyin nasıl göründüğünü bilmiyordun..çünkü o tarafta hiç olmadın...şimdi yenisin ve çitin karşı tarafını tanımaya çalışıyorsun...sorgulamanın başlaması karşı tarafa geçmeyi başardığını gösterir....yoksa insan neden daha önceki bildiği bir durumu yeniden sorgulasın ki ? olsa da nadiren olur....buna sevinmelisin bence....herşeyi tanıma bilme isteğin yeniden yerine gelmiş...çünkü senin yaşamında bir yenilik ve çitin tarafını değiştirme olayı var sevinclisevincli |
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |