![]() |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Konuk iyi bakk sevincli bu benim hayatımm ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Alıntı:
zaaaaaaaaaaa :) kıpır kıpırıııımm y789 biraz ayrı kaldık, günlükcüğümle ama olsunn :) canım sağolsunn khkh56khkh56 pek de yüzsüzüm, hımm :) seviyorum, bee sizleri :) hepinizi çokk mu çokk seviyorumm :) blissy ohh bee!! yaşamakk ve sevinci çokk güzelmişşş =) hepiiimiiiiizz karrrdeeeşiiizz bu kavvgaa ne diiye khkh56khkh56 herşey her an daha güzele doğru koşuyooooorr :) y789derty happy6happy6 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spes bu ne öfke burnundan http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:s..._almak/728.jpgsolumuşsun resmen. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü mutluydum ben ama :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spesne diyorduk kendimize " Olur böyle Şeyler" derin bir nefes işte uçtuuu gitti. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bende uçsamm onlarla beraberr ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bugün pozitif modunda değilsin anlaşıldı. evde çikolata varsa buzdolabını aç bir parça ye,http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:S...587ikolata.jpg hadi bakalım. |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü puhahaa khkh56khkh56khkh56 bi konuk gene yakaladımm :) ne kadarr çok sevenim varmışş sevincli neysee, gelelimm aslî konumzaa sevincli bi daha kenndimi aramaya karar vermiş bulunmaktayımm blissy oldum olası sıradışı bi yartık olduğuma inandım. . Gerçekten de hayatıma bakınnca, etrafımdaki yada etrafımda olmayan insanlardan daha farklı bir gelişim evresi geçirdiğimi farkettim. . Tamam, kendi kendimi içine kapanık biri yapmış olabilir, kendi kendime haksızlık yapıyor olabilirim. . ama kapattığım mutluluk barajı kapaklarımı açıyoruuuum :) aslında açmıyordum da, patladılar kendilerii y789 Zaaaaaaaa. . ohh bee. . deriiinn bi nefess. . herşey O.K. khkh56 mutluyuuumm mutluyuuumm :) Elimmde yaklaşıkk 6 tane pop corn kitap varr, onları bitiripp sayın Joe Vitale, Eackhart Tole (adı başka da olabilir hatırlayamıyorum khkh56), Şanal Günseli serilerine başlayacağımm :) farklı doğmak başşka, farklılık için çabalamak başşkaaa ::) açıkçası kendime bakınca paradan nefret eden, paraya çok az değer veren bir şahsiyet görüyorumm :) bazen zarar veriyor, tamam; ama genelde iyi oluyorr :) helee, kendi paramla kazık yemesi bi başşkaa :) gevezelendimm, gidiyim benn :) hepinizi çoooookk seviyoruuuumm :) iyiki varsınızz uy897 evde yalnızken göbek atacamm :) TwİsT yapıcamm :) y789 iyiki varsınızz :) Anı Yaşayalımm hep beraberr :) seviyoruuumm siziiii guitar sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sevgili dostlarım ben spestnaz olmakla beraber aptallığımın ibresini 100 e vurdurup kaydımı sildirmeye çalışıp; hatta bunda muvaffak olaraktan kaydımı sildirdikten sonra pişman olup (gerçi sildirmeyi düşünürkende karasızdım) tekrar üye oldum sevincli iyiki varsınız :) hep mutlu kalınn :) http://www.yeniresim.com/data/media/..._resimleri.jpg sahte, ama bu bizim uğurböcüğümüz olsunn sevincli kendime son kez samimiyetle 'OHAA' diyorumm :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü spes sen iyimisin? |
Cevap: spestnaz ın günlüğü iyiyimm iyiyimm ::) ::) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü herşeye rağmen yine aramızda olduguna sevindim canım kardeşim.;) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü çokk teşekkür ederimm sevincli hrpinizi seviyorum ::) iyiki varsınız :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü sana ne desem bilmem ki iyi ki varsın |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü http://www.ozsohbet.net/galeri/sinir..._resimleri.jpg ya sana inanamıyorum enes bizi bırakmayı nasıl düşünebildin... ama şükür aramazdasın yine..e hoşgeldin tekrart678 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü fiuuuyyt sevincli o ne bakıştı öylee ::))) hoşbuldukk, biricikk dostuuumm :) iyiliklerrr, mutluluklar kapında tüpgaz kuyruğuna girsinlerr :) İyiki varsınn :) İyiki varızz :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Vaayyy bee!! Bugün neydi, böyle yaa. . Sabah lise arkadaşlarıyla buluşmaa, akşam akraba ziyareti. . Aslında sabah gitmeyecektim dee, iyi bi arkadaşın ısrarıyla gittim. . Beni görmek istiyorduu sevincli bi dostun hissedilebilecekk bir samimiyetle bana ihtiyacının bulunması, ona yardım edebilmekk. . Ne kadar güzelmiş, yaa :) Tabii, görmek istemediklerim de geldilerr :) Kendimi kasıyordum baştaa, ama sonra hepsini toplayıp çöpe attığımı düşledim :) geçti, bu hâlimm xS Yırtttık, çokk şükür ::) Zaaaaaa ==))) Noluyor bana yaa :) tutamıyorumm kendimi :) 13 ünnde ehliyet. . . derkenn, medeni hukuktan kalmışımm :( kısmet yaa. . 42 vermişş. . 50 alsam geçiyrodum. . Ama 46 dan kalanlar da var. Onalrı düşünemiyorum. . Tatlı dille hocanın canını okuyacaaaamm Cuıma günü. . aklımdaki tek şey buu. . |
Cevap: spestnaz ın günlüğü evett. . 5 dakika kadarr önce ailemin bana güvenmediğini kendi ağızlarından duymuş durumdayımm xS İşin garibi şu kii; hiçbişey umurumda değil. . bu halim beni biraz korkutuyor. . Niye bilmiyorum. . Bu sabah, bi psikiyatra gitmeye karar verdimm. . Sanırım, en iyisi bu olacakk :) Dün kaldığımı öğrendiğim sınavım yüzünden kendimi cezalandırmaktan vazgeçtimm. . Zaten, o dersi iyi öğrenememiştim. 600 sayfa var, bana her sayfasını ezberle diyorlar. . Ezberlemiyorum. Hodri meydann. . Hadi bakalımm. . Öğrenipp dee, geçmezseeeemm, bana Enes demesinler. . Hiçbir şey umurumda değil. . Zaaaaaa http://www.bilgievi.gen.tr/Files/Pho...4e1c6d389f.jpg benn bu çocuğa hasta oldum bee :P ::) Neyse, fazla uzatmayayım :) Kendinize iyi bakın, dostlar :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü merhaba dostum actionsmile önemli olan aslında okuldaki dersleri geçmek değil "hayat dersini" geçmek.. hayat dersini geçersen okul dersleri sana çerez gibi gelicektir sevincli |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Geride kalınca bunlar çok güzel birer anı olarak kalacak aklındasevincli iş arkadaşlarınla konuşup-güleceksin. Her anın tadını çıkarmalı8977.Bir dersten kalmak bile güzeldi diyorum şimdi o dersi geçtikten sonraki mutluluk daha fazla oluyor.Hayatı yakalamak dileğiyle…..89778977smileydancepartysmiley |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Tabi yaa, kalmak nasıl birşey onu da öğrenmiş oldumm ::) Bir musibet geldi, nasihat gelmese de olur, heralde ::) teşekkürler, iyiki varsın dostumm sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü belki bazılarına garip gelicek ama öğrencilik hayatını bırakmak istemediğimden özellikle okulumu yavaştan alıyorum diyebilirim.. kendimi hala genç hissetmemi sağlıyor...yaş 28 hala öğrenciyim girlhaha okul bittikten sonra geriye pek yapabileceğim birşey kalmıyor şimdilik büyük bir hedef bulamadım..evde oturmayı seviyorum rahatıma düşkünüm..evi derleyip toplamak ev kızı olmak hoşuma gidiyor..neyse konu dağılmasın ama maviş cadıya katılıyorum ben de y789 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü gerçekten mii y789 ben daha yeni geldimm, hemen bitse de gitsemm istiyorumm :) Masamın başına kurulsamm. . Çooookk sabırsızımm, beeeenn sevincli hayırlısı diyelimm sevincli ama herşey zamanında güzel heraldee y789 AnI YaŞaYaLıMmm guitar |
ders kitabı okumaktan nefret ediyorsan..kitabı 1 kere sesli oku o anda da cep telefonuna ses kaydediciyle kaydedip istediğin zaman dinlersin..dinleye dinleye öğrenmek iyi fikir gibi..bende deniycem smil56 hatta uyurken kulağımıza taksak sabaha beyne yerleşmiş şekilde kalkmazmıyız ki sevincli |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü Evet sesi kaydedip dinlemek haa gerçekten de akıllıca. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bidee, ben bikaç kere okuyunca yarım yamalak anlıyorumm :) kendimi unutmaya şartladığımdan mıdır, nedendir. . Okuduğum, aklıma yatan bi konuyu 1 2 saat sonra unutuyorum. . çokk azı aklımda kalıyorr :) hata hiçbiri kalmıyor, nerdeysee :P |
|
Cevap: spestnaz ın günlüğü evett :) ama sürdüremedim uzun süree sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü kopyalık gibi olan özeti çıkarmak da çok uzun ve zahmetli oluyo gerçekten..bi süre sonra insan sıkılıyor...ezberlenmesi gereken şeye değil de sayfa düzenine falan kafayı takmaya başlıyorsun..anlamsız ayrıntılara yani... |
Cevap: spestnaz ın günlüğü Herkesin çalışma tarzı farklı elbette, ama denemediyseniz bir kaç kez yapmanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Hatta konuları açık renkli fon kartonlarına farklı renkler seçerek yazmanızı öneriyyorum. Konuyu hatırlamanız için kağıdın renginden işe başlıyor aklımız. |
Cevap: spestnaz ın günlüğü eveet, bu yöntemi de denemeliyimm :) Esra da tavsiye etmişti sağolsunn :) teşekkürler sevincli |
Cevap: spestnaz ın günlüğü evet işe yarıyor notları okuyup telefona ses kaydetme yöntemi ben de geçen yıl anayasa yı öle yapıp öğrenmiştim..s456 |
Cevap: spestnaz ın günlüğü hımm, o halde önümde 1 yıııll. . vee 600 sayfa varr y789 ama daha önnce her hafta 20 saat olmak üzre, 7 ders varr smil56 önce şunlara hadlerini bildirip sonra medeni yi yemem lazımm khkh56 khkh56 mideme oturmasa, baari :) |
Cevap: spestnaz ın günlüğü bir sürü yazı yazdım, sonra ctrl+A yapıp sildim, hepsini. bunları bile yazmak istemiyorum. Canımm çok sıkılıyor. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. İsteyemiyorum. Bugün psikiyatr a gideceğim. Öyle bi an geliyor kii, dayanamıyorum. . Kendimi çoookk güçsüz hissediyorum. Yorulmuşum. Çoookk yorulmuşum. Size karşı açığım. Depresyondan korkuyorum. Aslından korkmuyorum. Korksam, doktora gitmezdim. . Yemek bile yemek istemiyorum. . Hiçbir şey istemiyorum. İnsanlar iyiliğimi düşünmesinler. Benimm kendi sınırlarım var. Herşeyim orada gizli. . Vee, artık izin vermeyeceğim çiğnemelerine. sadece biraz daha anlayış?? Olmazmı? Olmuyor. Olacakmı?? Olmalı. Bunun böyle gitmemesi lazım. Benim böyle olmamam lazım. . |
Geçecek bu his emin ol. İçinden geçip gitmesine izin ver. Şimdi kendini şımartacak bişey yapabilirsin mesela. Canın ne istiyorsa. Kahve olur, çikolata. Belki turuncu bir kazak..güzel bir köşe yazısı.. Seni çooooooookkk seven insanlar var; en çok da sen sevmelisin kendini. Seni çoookkk seviyoruuuzzzz89778977girlhaha |
|
| WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 PM. |